nanad 101 Report post Posted March 30, 2005 αν σας αρεσει η συγκεκριμενη μουσικη, σας παραθετω τις ημερομηνιες και τα ονοματα που θα παρουν μερος φετος. http://www.redfm.gr/document.php?category_...document_id=435 για να οργανωθουμε λιγακι...(μπορει να ειναι νωρις αλλα εχουν αρχισει ηδη να εξαντλουνται τα εισιτηρια) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 30, 2005 Καλα που θα έρθει κι ο Moby... :? Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
thelxi 0 Report post Posted March 30, 2005 Μίζερα..πολύ μίζερα για εμάς.. να δούμε τι θα κολλήσουν στον Moby από δίπλα.. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάτι ικανοποιητικό..και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αν και πεθαμένη την βλέπω την ιστορία.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 30, 2005 Τι γκρινιάζετε βρε? Θα έρθει ο Μ(&)M!! Tρελό show!! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
thelxi 0 Report post Posted March 30, 2005 αααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα!! ναι βρε.. μην ξεχάσουμε να πάρουμε εισιτήρια!! έλεοςςςς!! χαχαχαχαχαχαχχαχα :mrgreen: :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 30, 2005 Έχω ήδη εισητήριο για τις 25 (Black Sabbath, Velvet Revolver, Black Label Society, Wastefall) και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και ένα για 8 Ιουλίου (Slayer, Accept, Candlemass, Dismember). Οι υπόλοιποι να πάτε να δείτε Moby Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 30, 2005 Black Sabbath για ιστορικούς λόγους ίσως αξίζει μια επίσκεψη. Αν και ο Οzzy πλέον έχει καταντήσει καρικατούρα του εαυτού του! :roll: Τον Moby τον έχω δει αρκετές φορές με καλύτερη τον Ιανουάριο του 99 στο Ρόδον! Καταπληκτική συναυλία!! Πρόπερσι στο Λυκαβηττό οφείλω να ομολογήσω με απογοήτευσε αρκετά... Το καινούριο του album είναι συμπαθητικό αν και δείχνει ότι προσπαθεί να διαφοροποιηθεί λίγο από τον ήχο του Play και του 18 (aka Play 2) χωρίς βέβαια να το καταφέρνει. Για φεστιβάλ όμως είναι καλός καθότι showman! Για τον Marylin Manson τα λόγια είναι περιττά! Ο τύπος στήνει ολόκληρη παράσταση από σκηνής! Προς το παρόν το μόνο πρόβλημα είναι το ίδιο βράδυ ενδέχεται να εμφανιστεί ο Tiesto στο κλειστό του ΟΑΚΑ αν και τελευταίες φήμες αναφέρουν πως η συναυλία μεταφέρθηκε για Σεπτέμβρη. Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 30, 2005 MOBY FOR EVER..... :roll: :roll: Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 30, 2005 Forever όπως λέει και η υπογραφή μου! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 30, 2005 Moby θα είμαστε πολυυυυυυύς κόσμος. Madrugada επίσης αρκετοί (άσχετο με rockwave αλλά νωρίτερα και standar καλύτερα..) Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 30, 2005 Madrugadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kai Archiveeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τουλάχιστον τώρα που θα κλείσει η σεζόν θα παρηγορηθούμε με συναυλίες! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 30, 2005 Ακόμα καλύτερα Queens of the Stones Age (με ή χωρίς dave grohl) και Foo Fighters! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted March 30, 2005 TIESTO@OAKA STADIUM 10-9-2005 , τελικα (και παλι οχι σιγουρο) αρχικα παντως ηταν για 4-6 Ιουνιου αλλα τι σχεση θα ειχε αυτο με το rockwave?, δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο.... Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted March 31, 2005 Αν και φανατικός οπαδός του ΟΖΖΥ απο πολύ παλιά δε θα πάω.Αλλά θα πάω στους TWISTED SISTER,το δεύτερο συγκρότημα στις προτιμήσεις μου!!! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 31, 2005 Eγώ θα πάω στο δίδυμο Φλωρινιώτη - Τερλέγκα, θα έρθει κανένας σας; Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted March 31, 2005 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 31, 2005 Παίζει και ο Μάγκας στην Σαλλόνικα αυτή την βδομάδα. Λεω να πάρω τον πρόεδρο που είναι μέγας κλαρινόβιος να πάμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 31, 2005 Παιδιά ρίχτε ένα γράμμα στον Λώρη να προσθέσει μια μέρα κλαρίνου στο Rockwave. Θα είναι η cult μέρα! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted March 31, 2005 Δε ξέρω τι λέτε εσείς, 8 και 9 Ιουλίου είναι όλα τα λεφτά!!! Βέβαια και οι sabbath είναι καλοί, αλλά τους έχω ξαναδεί. 8 και 9 Ιουλίου. Θα πέσουν πολλά ΓΚΑΖΙΑ!!! Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 31, 2005 Παίζει και ο Μάγκας στην Σαλλόνικα αυτή την βδομάδα. Λεω να πάρω τον πρόεδρο που είναι μέγας κλαρινόβιος να πάμε. σταθη, θελω κι εγω, αλλα ειμαι μακρυα....κριμα, κριμα....αλλα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο μαγκας??? λεει τιποτα ή μπα? δηλαδη να εχω το cd του στο επομενο παρτυ....? Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 31, 2005 δηλαδη να εχω το cd του στο επομενο παρτυ....? Definately. Magas rocks Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 31, 2005 ΝΑΝΑ! ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ! ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ BREEFING! MAGAS IS CULT Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted March 31, 2005 ΓΊΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 31, 2005 Μάλλον δεν κατάλαβε η νανά οτι ο στάθης επίτηδες έγραψε το Μάγκας με κεφαλαίο "Μ"... 'Εχω μάθει απο φίλο μου στην Αθήνα που παντρεύτηκε πρόσφατα, για τρελό ποσό για το γλέντι, πληρωτέο με επιταγή παρακαλώ... "Σε διαταγή Μάγκας Γεώργιος Ευρώ Τρείς χιλιάδες μόνο" Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 31, 2005 TIESTO@OAKA STADIUM 10-9-2005 , τελικα (και παλι οχι σιγουρο) αρχικα παντως ηταν για 4-6 Ιουνιου αλλα τι σχεση θα ειχε αυτο με το rockwave?, δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ"... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites