Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΜΙΚ

Parapente & Hang gliding (αλεξίπτωτο πλαγιάς & Αιωροπτερισμός). Η μαγεία της πτήσης

Recommended Posts

Κάνεις λάθος.

Mπες sky ωραιες στιγμες, έχω γράψει, μη τους κουράζουμε εδώ (αν και νομίζω οι δυο μας το διαβάζουμε το thread)

• Like 2

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Συμπαθητική πτήση σήμερα, με αρκετές αναταράξεις, αλλά και όμορφα φαρδιά θερμικά:

https://www.livetrack24.com/track/1189840

Τα καλά νέα είναι ότι επιτέλους κατάφερα την κάμερα να συνεργαστεί με την κάρτα. Τα κακά νέα είναι ότι είναι των αδυνάτων αδύνατο να επεξεργαστώ βίντεο στο αρχαίο μου laptop, ακόμα και σε πολύ χαμηλότερες αναλύσεις από το 4Κ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κόψω ένα πολύ μικρό κομματάκι και να το πετάξω χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία στο youtube:

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Άσε τις θεωρίες και πάμε τις επόμενες μέρες να βάλουμε τρίωρα Κιθαιρώνα. Για όποιον θέλει διθέσιο η ταπεινή μου άποψη είναι ότι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνει (χωρίς ζέστη και ξύλο, σταθερό Βοριαδάκι)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ωραία πτησούλα σήμερα. Αν εξαιρέσουμε ότι ξέχασα να ανοίξω την κάμερα στην απογείωση, ότι έμεινε από μπαταρία και δεν έγραψε το top landing και ότι στη μέση της πτήσης έμεινα από Vario και GPS και δεν μπορούσα να δω όχι τα θερμικά αλλά ούτε το ground speed (και μέχρι την στιγμή που έμεινα είχε πολύ μονοψήφιο στο καντράν), ήταν απολαυστική. Ωραία χορταστικά θερμικά, αλλά και οι πρώτες υποψίες κρύου πάνω από τα 1600 μέτρα:

http://www.sky.gr/leonardo/flight/75694

Έχω αναφέρει πόσο υπέροχη θέα έχεις από ψηλά; Τα άλλα παραπέντε από κάτω φαίνονται σαν μυρμήγκια [emoji5]

https://youtu.be/h78nSeS9VTc

9fef943fdc77f204d44e1d0671570c15.jpg

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Ένα μαγικό σκηνικό που μου έκατσε το Σάββατο

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Hang glider's terror flight in Switzerland

https://www.standard.co.uk/news/world/hang-glinding-horror-as-pilot-forgets-to-strap-in-passenger-who-clings-on-throughout-nailbiting-a4000911.html

Πάλι καλά που αντιμετώπισε με χιούμορ την όλη κατάσταση.

Edited by Krits
  • Like 1

Tραγικό ευτυχώς χωρίς τραγική κατάληξη. Στα σχόλια μπορείτε να δείτε ότι το πιο λογικό ήταν να πάει αμέσως αριστερά να το κατεβάσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο πλησιέστερο λιβάδι

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εκτος αν δεν καταλαβε οτι ο φιλος του δεν ηταν αγκυρομενος στον αετο,ειδαλλως δεν εξηγηται αυτη η τεραστια πτηση προκειμενου να προσγειωθει !

Τα πιο απλα καμια φορα ειναι που θα...

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Χρήστο, η φωτογραφία δύο ποστ πιο πάνω είναι αληθινή;;;;;;;

Μάλλον άργησε να πάρει μια απόφαση να ακυρώσει το πέρασμα του δρόμου και μετά απλά κόλλησε. Πολύ τύχη πάντως. Ταυτόχρονα πολύ ατυχία που δεν τον είχε (μάλλον) δει ο οδηγός του φορτηγού)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε