Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Ανασκόπιση σεζόν 2004-2005

Recommended Posts

ΣΑΣ ΜΙΣΩ :twisted:

Όχι, σας λάτρεψα 8)

Για μένα η σεζόν έκλεισε οριστικά, μιας και δεν ανέβηκα Παρνασσό σήμερα, για άλλους πάλι όχι.

Τα λέει αυτά ένας πλην τίμιος φοιτητής-χιονοδρόμος που είχε την ατυχία να γνωρίσει κάποιους snowclubίτες τέλη σεζόν (φταίω κι εγώ :oops: ) και γεμίζει το forum με 5,τόσα post την ημέρα. :lol: Αξιώθηκα να γίνω μέλος επιτέλους (γιατί δεν εμφανίζομαι ακόμα ως μέλος :?: )

Λοιπόν, φέτος έκανα μόνο 14 φορές, 11 Παρνασσό και 3 Καλάβρυτα.

Λίγες θα μου πείτε κι έχετε δίκιο. Αν είχα τα Χριστούγεννα και την 1η βδομάδα του Γενάρη (που πήγα μια φορά), μαζί με τις 2 βδομάδες αποχή από τα χιονοδρομικά λόγω αρρώστειας, θα είχα βγάλει 20 μέρες. Αλλά παρόλα αυτά, ήταν η πιο γεμάτη σεζόν. Αλλά για του χρόνου, θέλω να ξεπεράσω τις 20 μέρες!

Μετά από ξεσήκωμα σανίδας από το America, είπα να δοκιμάσω και λίγω freestyle, αλλά τελικά μου πάει περισσότερο το freecarve με γκάζια και πούδρες :D Και τότε κατάλαβα ότι μάλλον νωρίς πήρα την σανίδα, αφού δεν είναι και η πιο κατάληλη για τέτοιες hardcore καταστάσεις. Αλλά είμαι ικανοποιημένος. Για του χρόνου δεν προβλέπεται άλλη σανίδα, για το 2007 ίσως. Δέστρες και μπότες δεν τις αλλάζω ούτε σε 100χρόνια 8)

Στόχοι για του χρόνου:

1. Τελειοποίηση της τεχνικής μου στο freecarve, να κατεβώ την 6 της Φτερολάκκας και να μπω στην Στύγα 1.

2. Να βγάλω σε πέρας επιτέλους ένα 180 με grab (αυτό να βγάλω και θα είμαι so happy ) γιατί μια κατάβαση χωρίς εστώ ένα άλμα δε λέει :wink:

3. Να γνωρίσω ακόμα περισσότερους snowclubίτες και να ακολουθήσω στις περισσότερες εκδρομές

Kαι για μένα, είναι μια νέα αρχή που ξεκινάει σήμερα. Θα φροντίσω να μην ξαναγίνουν τα παρεκτρεπόμενα που έγιναν μέσω εμού σε αυτό το forum :oops: και να βάλω και μυαλό :twisted:

Και να γίνουν γρήγορα καλά όσοι έχασαν την σεζόν άδικα από τραυματισμούς

JAPOW!!!

Mono 5 φορές λόγω προσωπικών προβλημάτων...αν και έπιαξε και η γκαντεμιά τον ρόλο της... :? :?

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

Έχω χάσει τον λογαριασμό... και ακόμα πάω... :shock:

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

3εις προς το παρόν και μάλλον τόσες θα μείνουν!από τον Μάρτιο που άρχισα να κάνω snowboard..... :roll: :oops:

Make my Day!

IPB Image

Means Snow!!!

εγω ποτε δε μετραω αλλα μιας και το αναφερατε ειδα οτι απο την 4 γεναρη καθε σαββατοκυριακο και τεταρτες + καποια 3μερα βασιλιτσα μπανσκο και μια 4μερη αυστρια πρεπιε να ηταν πολυ καλα.

βεβαια εχω χ/κ διπλα στο μαντρι μου 15λεπτα αποσταση και μπορω να πεταγομε και τις καθημερινες

γενικα ηταν μια καλη χρονια και διοτι εκανα αρκετα snowboard πρωτη φουλ χρονια και διοτι βρεθηκα με αρκετα παιδια του φορουμ και του συλλογου .

τωρα η νεα σαιζον ελπιζω να ειναι το ιδιο δραστηρια

υγεια ναχουμε

Μόνο μια φορά ....

Μόνο μια φορά?? :twisted: :twisted: :twisted:

Τα χάπια μου ρεεεεεεε.

Δημήτρης , Wageningen(και σύντομα στην Αγ. Μαρίνα (ψυχιατρική κλινική))

Υ.Γ Αντε και ακομα μια σε κλειστή πίστα. Δηλαδή κάτι σαν προωρη εκ σπερμάτωση

Ο σκοπός που άνοιξα αυτό το topic είναι για να γράψουμε όχι μόνο πόσες μέρες πήγαμε για σκι. Αλλά και άλλα, όπως π.χ. στόχοι για την επόμενη σεζόν. Βρε σεις, φιλικά το λέω.

Και συνεχίζω και ακόμα 2 πραγματάκια που δεν ανέφερα.

Παρνασσός: Ουδέν σχόλιο νομίζω. Ίδια κατάσταση με πέρσυ, ουρές, παλιά λίφτ κλπ...

Καλάβρυτα: Ρε σεις, το μόνο πρόβλημα που συνάντησα στα Καλάβρυτα (που πήγα 4 φορές, διορθώστε με) είναι τα παλιά και αργά λιφτ. Εντάξει και λίγο το κακό στρώσιμο που είδα μόνο στα πρώτα 100-200 μέτρα της αρχής της Στύγας 2 μετά το επίπεδο κομμάτι.

Η ποιο ωραία μου στιγμή σε αυτή την χρονιά ήταν όταν πήγα πρώτη φορά στην Στύγα 2 και την κατέβηκα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα (ε, επεσα κανα δυο φορές στην αρχή). Ακόμα, την Παρασκευή 8/4 όπου πρώτη φορά συνάντησα πολλούς snowclubίτες σε χιονοδρομικό και πέρασα ωραία :shock:

Χειρότερη: Πέμπτη των φώτων έπειδή κάναμε μιάμιση ώρα να περάσουμε ένα κομμάτι 500 μέτρων με το πούλμαν... Και φτάσαμε στο χιονοδρομικά στις 11.30 όπου αντικρίζουμε λαοθάλασσα

JAPOW!!!

Ο σκοπός που άνοιξα αυτό το topic είναι για να γράψουμε όχι μόνο πόσες μέρες πήγαμε για σκι. Αλλά και άλλα' date=' όπως π.χ. στόχοι για την επόμενη σεζόν. [/quote']

ok Παναγιώτη μου, οπότε συμπληρώνω για την επόμενη σεζόν ότι θέλω να αγοράσω δικιά μου σανίδα,να μάθω να παίρνω πιατάκι, να εξαντληθώ στις πίστες, να μάθω να κατεβαίνω κανονικά την Στύγα (και όχι "κούνια") και να κάνω μεγαλύτερα σε άνοιγμα slaloms....

Eπίσης να βρω δουλειά που να παίρνω 3.000 ευρώ το μήνα για να τα ξοδεύω όλα σε χιονοδρομικά και εξοπλισμό, να μάθω βελονάκι, να γίνω μέλος στον σύλλογο μας και να διατηρηθεί αυτή η όμορφη παρεά μας...

Παναγιώτη Καλάβρυτα τα προτιμώ περισσότερο και ας έχει αργά λιφτ...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

πανω απο 20 μερες φετος (δεν τις μετραω ποτε) με αξιολογες 4-5 και καλυτερη μια παρασκευη με χαμηλες θερμοκρασιες και πουδρα μεχρι το γονατο

στοχοι για του χρονου

να ποζεριασω ακομα περισσοτερο

να παρω ενα μπουφανακι

να τσουλισω 150 μερες :shock:8)

ευχες για του χρονου

να ξαναγινει παρκο στα πηγαδια (μεγαλυτερο-καλυτερο)

και να αλλαξει η γ@μΗμενη νοοτροπια ορισμενων

Φέτος... δεν ήταν η χρονιά μου. Πάντως από χιόνι ήταν καλά, ίσως όχι στην ποιότητα αλλά σε κάλυψη-διάρκεια μας άφησε -νομίζω- όλους ικανοποιημένους. Απ την άλλη ο καιρός ήταν αρκετά κακός κατά περιόδους [ειδικά τα ΠΣΚ του χειμώνα] και αυτό μου μένει παράπονο μιας και έχασα μεγάλο μέρος της άνοιξης από 2 απανωτούς τραυματισμούς. Νομίζω πλησίασα τις 15 μέρες αν και δεν μέτρησα.

Για του χρόνου θέλω να έχω γεμάτη σεζόν και γίναμε... ίσως και να καταλάβουν στον Παρνασσό τι κάνει το pipe dragon :lol:

αν πάντως δεν πάει καλά θα αναβάλλω τη νέα σανίδα που ήθελα. Πάντως θα ψάξω σίγουρα νέο dressup πιο style για το γούστο που θέλω εδώ και καιρό :P

vae victis

Φετος περασαμε σουπερ με τη πουδρα οπως επισης και στα Ανω Κελλαρια.

Δε μετρησα ποσες φορες εκανα σκι αλλα για πανω απο 5 ΣΚ κολλητα τωρα στο τελος εβγαζα τα ρουχα απο τη βαλιτσα τα επλενα τα ξαναβαζα μεσα και βουρ παλι επανω.

Για του χρονου, Στοχος ειναι να μην βρισκει ο ΜΙΚ απατητο ποτε! :twisted:

Νομίζω καμιά 25ριά

ήταν σχετικά καλή χρονιά για μένα...

Ψηεερς

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΙΩΣΕ...

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΚ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ (2 ΦΟΡΕΣ)

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (16 ΦΟΡΕΣ)

ΜΑΙΝΑΛΟ (1 ΦΟΡΑ)

ΠΗΛΙΟ (1 ΦΟΡΑ)

ΒΑΝΣΚΟ (7 ΦΟΡΕΣ)

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Για του χρονου, Στοχος ειναι να μην βρισκει ο ΜΙΚ απατητο ποτε! :twisted:

33 και πάμε για 35 παρά γυρισμένους αστραγάλους κλπ κλπ

Ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι ο διοικητής να δίνει άδειες ώστε ο Nickel να διαβάζει από το γραφείο του που ακριβώς ΔΕΝ έχει μείνει απάτητο

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ

............Η ΠΑΡΕΑ.....

ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ Χ.ΠΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ...

ΓΙΑ ΤΟ Χ.ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ...ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ..

ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ...

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ..

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ(ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ)

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Πφφφφφ σιγά τη χρονιά,να πω την αλήθεια μου έχουν τύχει και καλύτερες.Αν εξαιρέσουμε 2-3 φορές powder days στο Χελμό ,όλες τις άλλες τις έχω ήδη ξεχάσει,από άποψη σκι.

Για αυτό του χρόνου θα πάω ένα χαλαρό μεταπτυχιακό στη Γενεύη στο τμήμα "δυναμικά συστήματα αλληλεπίδρασης αρχιτεκτονικής και freeride".

Έχω ακούσει ότι το τμήμα φυσάει με τέλειες εγκαταστάσεις και κορυφαίους καθηγητές,ενώ το πτυχίο είναι παγκόσμια ανγνωρισμένο. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

λοιπον εχουμε και λεμε...αν ειναι σωστο να λεμε.

ΦΑΛΑΚΡΟ 6 ΜΕΡΕΣ

ΛΑΙΛΙΑΣ 1 ΜΕΡΑ

ΜΠΑΝΣΚΟ 22 ΜΕΡΕΣ

ORDEM E PROGRESSO

SOELDEN 6

BANSKO 3

KAIMAK 1

ΠΗΓΑΔΙΑ 3

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ 2

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 1

ΣΕΛΙ 1

ΦΑΛΑΚΡΟ 10-15 ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ!

Φετος και ενω ξεκινησε παρα πολυ καλα η σεζον στο σοελδεν οπου ειμασταν τυχεροι-ατυχοι και καναμε 6 ημερες σκι σε τελειες συνθηκες αλλα μονο σε 36 κμ πιστες, η σεζον συνεχιστηκε με πετροσκι στην ελλαδα οπου ευτυχως χιονισε καλα απο τελη γεναρη και μετα αλλα δυστυχως 3 στα 4 σκ του φλεβαρη ειχε χαλια καιρο, ευτυχως ο μαρτης μας προσφερε καλες μερες και τουλαχιστον δεν πηγε χαμενη η δευτερη χειμερινη αδεια και η σεζον εκλεισε με ενα καταπληκτικο σκι τον απριλη που στη συνεχεια ομως μας προδωσε... Συνολικα τα περισσοτερα σκι σε μια σεζον αλλα οχι τα καλυτερα, το επιπεδο που ηθελα και ελπιζα να πιασω (6->7) ουτε καν το πλησιασα :oops: - τελικα πολυ αργα βελτιωνεσαι απο καποιο σημειο και μετα ή εγω δεν τα "αρπαζω" πλεον γρηγορα...!

Μια δυσαρεστη διαπιστωση ηταν οτι μετα την επισκεψη στο σοελδεν φετος που ακολουθησε την περισινη στο bansko, συνειδητοποιησα ποσο πισω ειναι τα δικα μας χκ αλλα και ποσο αργα αν οχι καθολου βελτιωνονται. Το Φαλακρο λοιπον που επισκεφτομαι και συχνοτερα φετος δουλεψε χαλια (διθεσια ελαχιστες μερες ανοιχτη, ανδροκλης δεν πατηθηκε καθολου κτλ ) και μακαρι να εφταιγε μονο ο καιρος... Η βασιλιτσα καθε περιση και καλυτερα, πριν 4 χρονια πετυχα την τυμφαια ανοιχτη φετος σχεδον δε δουλεψε και ο μιγδανης ( απορω γιατι τα βαλανε αυτα τα λιφτ), ευχομαι να συμβει αυτο που γραφει ο batu αλλου να δει "ασπρη" μερα το βουνο. Στα πηγαδια πηγα 3 καθημερινες και ηταν σουπερ αλλα σκ δεν ξανατολμαω να παω μετα απο παλιοτερες εμπειριες. Ελατοχωρι σταθερα καλο αλλα θα πρεπει επιτελους να "μεγαλωσει" αλλιως θα εξελιχθει σαν τον λαιλια φοβαμαι. Σελι σταθερα καλο αλλα δεν αλλαξε τιποτα σε σχεση με περιση. Καιμακ το μονο που αλλαξε μετα απο χρονια προς το καλυτερο, αλλα εκτος του σαλε, καλη θα ηταν και καμια καινουργια πιστα σε διαφορετικη πλαγια. Ευχομαι του χρονου να αλλαξουν προς το καλυτερο τα πραγματα για τα χιονοδρομικα μας, ο συλλογος ευτυχως που δημιουργηθηκε να βοηθησει σε αυτο ( μακαρι να μπορουσα να συνεισφερω παραπανω απο την απλη καταβολη της συνδρομης αλλα η αποσταση κυριως δε βοηθαει...)

ας γινουν και καινουργια χκ (βελβεντου , ολυμπου κτλ ) σε σωστες ομως βασεις αν δεν μπορουν να βελτιωθουν τα "παλια" και μακαρι αν οχι αμεσα τουλαχιστον συντομα οταν γυρναμε απο εξω να μην απογοητευομαστε με την κατασταση που συναντουμε εδω. Και του χρονου με υγεια λοιπον :lol:

Για μένα ήταν μια απίστευτη χρονιά. Από τότε που "ανακάλυψα" το ΣΤΧ, κάθε weekend/καθημερινή που μπορούσα ήμουνα πάνω (πράγμα που έχω να κάνω απ'τα 7 μου :oops: ). Λένε πως η χρονιά απ'την αρχή της φαίνεται... Τι καλύτερο απ'το να σε βρεί αλλαγή χρόνου να κοιμάσαι στο Λειβάδι του Παρνασσού (με παρέα ΣΤΧ βεβαίως-βεβαίως) μετά από εξαντλητική μέρα σκι?!

Τι θα ήθελα για του χρόνου... Καλύτερο savoir vivre από χιονοδρόμους (κοινώς ενημέρωση, οργάνωση και ευσυνείδησια για το βουνό), μεγαλύτερη ασφάλεια και υπευθηνότητα στα ΧΚ (δηλαδή ΔΕΝ ανοίγουμε μια πίστα χωρίς να πατηθεί καλά μόνο και μόνο για να πουλήσουμε την ημερήσια στην κανονική της τιμή) και να αξιοποιηθεί η ανακάλυψη ότι το αλάτι λιώνει το χίονι και στρώνεται εύκολα στους δρόμους και στα parking.

Θα ανέφερα και μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως καινούργια lift/διάπλαση-επέκταση πιστών, αλλά ας μην χαλάμε φαία ουσία (ακόμα) :wink:

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Για την φετεινή χρονιά τι να πώ! Ξεκίνησε απογοητευτικά , έφτασε Γενάρης για να τσουλήσω αλλά μας πήγε μέχρι τέλη Απριλίου όπότε βγάλαμε τα σπασμένα. Με την επερχόμενη Κυριακή θα φτάσω αισίως τις 15 μέρες σκι εκ των οποίων οι 12 ήταν Παρνασσό, οι 2 Πήλιο και μία στο Μαίναλο.Από τις 12 του Παρνασσού οι 2 ήταν στα Άνω Κελλάρια με το Ratrack του Πάππο και ήταν το αποκορύφωμα. Ο υιός Don πλέον έφτασε σε καλό επίπεδο ώστε η παρέα μαζί του στα χιονοδρομικά όχι μόνο να μην είναι κουραστική αλλά να είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα και για τον ίδιο , (ακόμα και στα απάτητα των Άνω Καλλαριών φάνηκε παληκάρι). Τα παιδιά που γνώρισα μέσω του snowclub στα βουνά τρομερά και η παρέα μαζί τους απίστευτη . Μελανό σημείο της χρονιάς η αδυναμία μου να παραβρεθώ έστω και σε μία μεγάλη συγκέντρωση του ΣΤΧ (Πήλιο -Βασιλίτσα - Κλάβρυτα) κάτι που πιστεύω να καταφέρω του χρόνου. Μελλοντικοί στόχοι είναι να γνωρίσω και κάποιο/α από τα χιονοδρομικά της Β.Ελλάδος . Η απόδραση σε κάποιο ΧΚ του εξωτερικού (Αυστρία - Γαλλία ) απ ότι δείχνουν τα πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους εξακολουθεί να είναι άπιαστο όνειρο και μετατοπίζετε στην μετά τη συνταξιοδώτηση εποχή.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Λοιπόν έχουμε και λεμε:

Βασιλίτσα 2 ημέρες

Παρνασσό 7 ημέρες

Καλάβρυτα 2 ημέρες

3-5 πηγάδια 1 ημέρα

Πήλιο 1 ημέρα

Φαλακρό 1 ημέρα

Καϊμακτσαλάν 1 ημέρα

Bankso 11 ημέρες

Σύνολο 26 ημέρες σκι :D:D:D

Τι προσδοκώ τώρα για την νέα σεζόν ;

Τα χρήματα που πληρώνω στα ελληνικά χιονοδρομικά να είναι ανάλογα των υπηρεσιών που αυτά παρέχουν ή οι υπηρεσίες που αυτά παρέχουν να είναι ανάλογες των χρημάτων που πληρώνω.

Αν δεν.... Τον δρόμο για τον έμαθα καλά ............. :wink:

Που είσαι ρε κολλητέ?

Σέλι 5 φορές Μικρό, που τις μισές φορές δεν λειτουργούσαν όλα τα λιφτ.Από χιόνι καλό μετά τις 20/1, υποδομές σχετικά καλές.Χρειάζεται μια μικρή αναβάθμιση, γιατί περιμένεις 30λεπτά στην ουρά για να ανεβείς άλλα 5 και να κατέβεις 5λεπτά.Επίσεις τα λιφτ είναι είναι πολύ αργά.Επίσης μαζεύει πολύ κόσμο λόγο απόστασης από Θεσ/νίκη και Βέροια. Ά και οι νοτιάδες μας έκαναν να ανοίγουμε τα χέρια μας στο Ασούρμπασι και να φρενάρουμε...

Καιμάκτσαλαν 2 φορές Πήγα στις 6 και 10 όταν δεν είχε κόσμο.Σαν πίστες καλές, αλλά λίγες υποδομές, και για να πας στην άγκυρα θέλει λίγο περπάτημα.

Λαιλιάς 1 φορά Μικρό γεμάτο Σερρέους, Θέλει καμιά πίστα ακόμα αλλά είναι και οι οικολόγοι..

.3-5 Πηγάδια 1 φορά Τζάμπα πήγα, δεν είχε πολύ χιόνι, και τα μηχανήματα δε λειτουργούσαν για τεχνητό.

Η περίοδος εδώ στο EL-LADA είναι από τέλη Δεκεμβρίου εως τέλη Μαρτίου. Οι κάρτες λιφτ είναι κάπως τσιμπιμένες, και πολλές φορές δε τα άξιζαν. (πχ στο Σέλι ήταν ανοιχτό μόνο το Λούκι και έβγαζαν κανονικές κάρτες λιφτ. Αίσχος... )

Ας περιμένουμε του χρόνου να δούμε κάτι καλύτερο.