Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Βρε παιδες επειδη ειμαι για να φευγω προς Ισαυρων μερια :D;):D καπου στα μεσα της αλλης βδομαδας,

και επειδη ακομα δεν εχω κλεισει τιποτα (ως γνησιο τεκνο αυτου του τοπου...) εχετε να μου προτηνετε τιποτα για διαμονη?

Ψαχνω για δωματιο οχι απαραιτητα μεσα στο χωριο, μιας και θα ειμαι με τουτου, μπας και γλιτωσουμε τιποτα €uroπουλα. Επισης οποιες αλλες πληροφοριες εχετε και πιστευετε οτι θα βοηθησουν ριχτετες. Απο την διαδρομη (οδικως μεσω Ανκονα), απο μαγαζα και απο μασα φυσικα :D.

Δε ζηταω και πολλα... :)B)B)

Αστεριξ το νου σου... ερχομαστε!

Katarxas signomi gia ta greeklish alla :::::::

XAIRETISMATA APO TO VAL D' ISERE apo GIORGO (ALCATRAZ), MAIRI (OVER-PULLOVER) kai fisika...xixixi tin afentia mou YIANNIS (GILI)

ME MIA LEKSI .....T E L I A...

Krima pou den iste k esis edo....xixixixixiixixixixxixixixi!!!!!!

filakiaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink::D;)

Γιάννη να περάσετε τέλεια! Φέρε πολλές φωτο και χαιρετίσματα στα παιδιά!!! :blink:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

.....δεν θα γυρίσεις??? :lol: θα σου εξηγήσω και εσένα......

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

το κακο ειναι οτι γυρισα....οι φοτο απο δευτερα, να οργανωθουμε πρωτα!!!

...Allo...!Γυρίσαμε....από Val d'Isere...! :huh:

Όποιος ζηλεύει, καλά κάνει......! :huh::D:P

Η λέξη ΤΕΛΕΙΑ δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει την ομορφιά αυτού του μέρους, ούτε καν να εκφράσει όλα αυτά που νιώσαμε-είδαμε-κάναμε....!Ίσως η λέξη ΜΑΓΕΙΑ το πλησιάζει...!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αντε γιωργακηηηηηηηη περιμενει αναφορα κ φοτο ο κοσμος!!!!!!

Guest

.....ποσο απεχει το Val d'Isere απο το χιονοδρομικο Les Arcs ?...ρωταω γιατι το τελευταιο λενε οτι συγκαταλεγεται στα καλυτερα για snowboard....ξερει κανεις ποιο ειναι ποιο καταλληλο για intermediate επιπεδο το Val d'Isere ή το γειτονικο Les Tignes ?

Οι συγκοινωνιες με λεωφορειο ειναι καλες ?

Rory αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάναμε καμια ώρα να παμε απο το val στο Les Arcs.

Δε καταλαβα τι θεωρείτε καλυτερο για ενα snowboarder.

Μην ασχολείσαι με επίπεδα οταν πας σε ενα τετοιο χιονοδρομικο θα τα κατεβεις ολα!

Θα ξεκινησεις απο το Val και θα φτασεις στο πιο χαμηλο επιπεδο του Tignes γενικα το συγκροτημα espace killy θεωρείται απο τα καλυτερα στο Κόσμο αν και ειναι λίγο begginers unfriendly... ;)

Η ονοματοδοσια των πιστων διαφέρει πολυ απο αυτα που έχεις συνηθίσει... βλεπεις μπλε πίστες σαν την Στυγα1 και σαν τη κεντρικη στα 3/5. Όταν δεις μαυρη δε θα τη ξεχάσεις ευκολα :D

No.4 Campanoules

παντως το espace killy έχει πολυ καλές υποδομές σε snowboard park πολυ μεγαλα freestyle πεδια και πολυ πολυ απατητο...

Guest

Rory αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάναμε καμια ώρα να παμε απο το val στο Les Arcs.

Δε καταλαβα τι θεωρείτε καλυτερο για ενα snowboarder.

Μην ασχολείσαι με επίπεδα οταν πας σε ενα τετοιο χιονοδρομικο θα τα κατεβεις ολα!

Θα ξεκινησεις απο το Val και θα φτασεις στο πιο χαμηλο επιπεδο του Tignes γενικα το συγκροτημα espace killy θεωρείται απο τα καλυτερα στο Κόσμο αν και ειναι λίγο begginers unfriendly... B)

Η ονοματοδοσια των πιστων διαφέρει πολυ απο αυτα που έχεις συνηθίσει... βλεπεις μπλε πίστες σαν την Στυγα1 και σαν τη κεντρικη στα 3/5. Όταν δεις μαυρη δε θα τη ξεχάσεις ευκολα :D

No.4 Campanoules

παντως το espace killy έχει πολυ καλές υποδομές σε snowboard park πολυ μεγαλα freestyle πεδια και πολυ πολυ απατητο...

...οπως καταλαβες φιλε Nickel θα επισκεφτω το Val d'Isere και ενω καποιοι μου λενε οτι ειμαι τυχερος εγω ανησυχω.....στο snowboard ειναι θεμιτο οι πιστες να εχουν ενα καποιο πλατος....κι ενω το Val φημιζεται για ενα απο τα πιο συγχρονα lift system στον κοσμο(ειδικα για οσους ειναι αλλεργικοι στα συρομενα) , απο την αλλη σε πολλες κριτικες στο Ιντερνετ αναφερεται αυτο που λες και εσυ , οτι δηλ.οι Γαλλοι ψευδονται συνειδητα καθως στην πραξη οι αναφερομενες ως μπλε πιστες στους διαφορους χαρτες ειναι στην ουσια κοκκινες....και το κανουν αυτο για να μην απογοητευσουν τους beginners....ιδωμεν... ;)

... μόνο τυχερός είσαι και μην ανησυχείς!

εμείς μέναμε στο La Daile και κατεβαίναμε την αγωνιστική πίστα για να μπούμε στο (κακάσχημο,αλλα πάνω στο τερματισμο) ξενοδοχείο μας.

Μην ξεχάσεις να κάνεις Κart στη χιονοπαγωμένη πίστα... Όλα τα λεφτά! Να πάς ντυμένος με τα ρουχα του σκι γιατι το κρύο είναι τσουχτερό το βράδυ!

Guest

... μόνο τυχερός είσαι και μην ανησυχείς!

εμείς μέναμε στο La Daile και κατεβαίναμε την αγωνιστική πίστα για να μπούμε στο (κακάσχημο,αλλα πάνω στο τερματισμο) ξενοδοχείο μας.

Μην ξεχάσεις να κάνεις Κart στη χιονοπαγωμένη πίστα... Όλα τα λεφτά! Να πάς ντυμένος με τα ρουχα του σκι γιατι το κρύο είναι τσουχτερό το βράδυ!

...στο La Daille θα μεινω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!............εαν εχεις κανενα tip να μου αναφερεις θα χαρω να το διαβασω σε pm..... B)

hehe η αγωνιστική πίστα είναι όλα τα λεφτά...

κάθε πρωί κάναμε 2-3 κατεβασιές στη πιο καλοστρωμένη πίστα που έχω δεί ποτέ μου...το απολυτο κοτλε LoL και μετά φεύγαμε για το υπόλοιπο βουνό.

Rory, το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά ...

C.

C αλλαξε λίγο βρε, πήγαινε και μια απο Verbier...

... το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά...
... εχουν και αλλοι τα ιδια σχεδια με εσενα... B)

Guest

Rory, το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά ...

C.

....με εχουν προβληματισει αυτα που λεγονται για τις δυσκολες πιστες γιατι ειμαι επιπεδο early intermediate για snowboard.....ευτυχως το Les Arcs ειναι κοντα οποτε αν τα βρω μπαστουνια θα την κανω προς τα εκει....ελπιζω να επιβεβαιωθειτε ειδαλλως θα σας παρω το σκαλπ :lol::lol::D

Y.Γ.....ξεκαρφωτο αλλα θελω να ρωτησω αν η Courchevel ειναι μακρια...

rory πας σε ενα απο τα καλύτερα χκ της Γαλλίας η πιο ευκολη πίστα είναι σα τη Στύγα 1 και στο τελείωμα έχει και δράκο... :lol:

παραμυθι χωρίς δράκο δε λέει...

..ουτε που θα το κουνησεις μετά τη δευτερη ημερα σκι στο Espace killy! το τεραιν ειναι τεραστιο (κοντα 400χλμ) κ θα χαζεψεις..

Μην τρομαζεις με αυτα που γραφουν κ λενε μπροσουρες, εχει για ολα τα επιπεδα!

δουλευα ενα μηνα εκει διπλα (tignes) κ ειχα πελατες μονο 10χρονα παιδακια αρχαρια...ολο το βουνό γυριζαμε κ δεν ειχαμε κανενα προβλημα!

Που να σου ριξει κ κανα 50ποντο φρεσκο να δεις τι θα παθεις!! :angry:

Η Courchevel ειναι στην αλλη (δυτικη) πλευρα του παρκου Vanoisse κ θελεις κανα 2.3ωρο να πας! μονο για καμια μπυρα-μάσα κανα απογευμα! :angry:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

C αλλαξε λίγο βρε, πήγαινε και μια απο Verbier...
Μπα, Val d'isere ξέρω και τα νοσοκομεία τα ιατρεία τα φαρμακεία και τα διαγνωστικά. Που να τα μαθαίνεις τώρα από την αρχή ...

C.

....με εχουν προβληματισει αυτα που λεγονται για τις δυσκολες πιστες γιατι ειμαι επιπεδο early intermediate για snowboard.....ευτυχως το Les Arcs ειναι κοντα οποτε αν τα βρω μπαστουνια θα την κανω προς τα εκει....ελπιζω να επιβεβαιωθειτε ειδαλλως θα σας παρω το σκαλπ :angry::angry::angry:

Y.Γ.....ξεκαρφωτο αλλα θελω να ρωτησω αν η Courchevel ειναι μακρια...

Ρε ! μη μασάς ... Να ακούς τον Μακαλού - αυτός με έστειλε εκεί !

Και εγώ τη πρώτη φορά που πήγα δεν μπορούσα να στρίψω, την τελευταία που μπορούσα δεν πρόλαβα ...

C.

Guest

..ουτε που θα το κουνησεις μετά τη δευτερη ημερα σκι στο Espace killy! το τεραιν ειναι τεραστιο (κοντα 400χλμ) κ θα χαζεψεις..

Μην τρομαζεις με αυτα που γραφουν κ λενε μπροσουρες, εχει για ολα τα επιπεδα!

δουλευα ενα μηνα εκει διπλα (tignes) κ ειχα πελατες μονο 10χρονα παιδακια αρχαρια...ολο το βουνό γυριζαμε κ δεν ειχαμε κανενα προβλημα!

Που να σου ριξει κ κανα 50ποντο φρεσκο να δεις τι θα παθεις!! :)

Στο Sainte-Foy εχει παει κανεις απο εσας ? Διαβαζω οτι ειναι 15 λεπτα με το λεωφορειο απο La Daille προς St Bourge Maurice.....διαβαζω καλες κριτικες στο Internet.....αξιζει μια επισκεψη ?

Υ.Γ. ..για να μεταφερω την σανιδα στο αεροπλανο σκεφτομαι να βαλω μεσα στο υφασματινο bag της καποια ρουχα..χρειαζεται καποια αλλη ιδιαιτερη προβλεψη για την μεταφορα της ?

Καποιοι γυρνανε απο Val d' Isere οπου να ΄ναι :(

Για το καλο τους (και το καλο μας)... σιγα σιγα οι φωτο.