ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 2, 2007 Βρε παιδες επειδη ειμαι για να φευγω προς Ισαυρων μερια καπου στα μεσα της αλλης βδομαδας, και επειδη ακομα δεν εχω κλεισει τιποτα (ως γνησιο τεκνο αυτου του τοπου...) εχετε να μου προτηνετε τιποτα για διαμονη? Ψαχνω για δωματιο οχι απαραιτητα μεσα στο χωριο, μιας και θα ειμαι με τουτου, μπας και γλιτωσουμε τιποτα €uroπουλα. Επισης οποιες αλλες πληροφοριες εχετε και πιστευετε οτι θα βοηθησουν ριχτετες. Απο την διαδρομη (οδικως μεσω Ανκονα), απο μαγαζα και απο μασα φυσικα . Δε ζηταω και πολλα... Αστεριξ το νου σου... ερχομαστε! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
gili 3 Report post Posted April 18, 2007 Katarxas signomi gia ta greeklish alla ::::::: XAIRETISMATA APO TO VAL D' ISERE apo GIORGO (ALCATRAZ), MAIRI (OVER-PULLOVER) kai fisika...xixixi tin afentia mou YIANNIS (GILI) ME MIA LEKSI .....T E L I A... Krima pou den iste k esis edo....xixixixixiixixixixxixixixi!!!!!! filakiaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 18, 2007 Γιάννη να περάσετε τέλεια! Φέρε πολλές φωτο και χαιρετίσματα στα παιδιά!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 19, 2007 .....δεν θα γυρίσεις??? θα σου εξηγήσω και εσένα...... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
gili 3 Report post Posted April 20, 2007 το κακο ειναι οτι γυρισα....οι φοτο απο δευτερα, να οργανωθουμε πρωτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 20, 2007 break a leg C! Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted April 24, 2007 ...Allo...!Γυρίσαμε....από Val d'Isere...! Όποιος ζηλεύει, καλά κάνει......! Η λέξη ΤΕΛΕΙΑ δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει την ομορφιά αυτού του μέρους, ούτε καν να εκφράσει όλα αυτά που νιώσαμε-είδαμε-κάναμε....!Ίσως η λέξη ΜΑΓΕΙΑ το πλησιάζει...! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
gili 3 Report post Posted April 25, 2007 Αντε γιωργακηηηηηηηη περιμενει αναφορα κ φοτο ο κοσμος!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 7, 2007 .....ποσο απεχει το Val d'Isere απο το χιονοδρομικο Les Arcs ?...ρωταω γιατι το τελευταιο λενε οτι συγκαταλεγεται στα καλυτερα για snowboard....ξερει κανεις ποιο ειναι ποιο καταλληλο για intermediate επιπεδο το Val d'Isere ή το γειτονικο Les Tignes ? Οι συγκοινωνιες με λεωφορειο ειναι καλες ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 8, 2007 Rory αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάναμε καμια ώρα να παμε απο το val στο Les Arcs. Δε καταλαβα τι θεωρείτε καλυτερο για ενα snowboarder. Μην ασχολείσαι με επίπεδα οταν πας σε ενα τετοιο χιονοδρομικο θα τα κατεβεις ολα! Θα ξεκινησεις απο το Val και θα φτασεις στο πιο χαμηλο επιπεδο του Tignes γενικα το συγκροτημα espace killy θεωρείται απο τα καλυτερα στο Κόσμο αν και ειναι λίγο begginers unfriendly... Η ονοματοδοσια των πιστων διαφέρει πολυ απο αυτα που έχεις συνηθίσει... βλεπεις μπλε πίστες σαν την Στυγα1 και σαν τη κεντρικη στα 3/5. Όταν δεις μαυρη δε θα τη ξεχάσεις ευκολα No.4 Campanoules παντως το espace killy έχει πολυ καλές υποδομές σε snowboard park πολυ μεγαλα freestyle πεδια και πολυ πολυ απατητο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 9, 2007 Rory αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάναμε καμια ώρα να παμε απο το val στο Les Arcs. Δε καταλαβα τι θεωρείτε καλυτερο για ενα snowboarder. Μην ασχολείσαι με επίπεδα οταν πας σε ενα τετοιο χιονοδρομικο θα τα κατεβεις ολα! Θα ξεκινησεις απο το Val και θα φτασεις στο πιο χαμηλο επιπεδο του Tignes γενικα το συγκροτημα espace killy θεωρείται απο τα καλυτερα στο Κόσμο αν και ειναι λίγο begginers unfriendly... Η ονοματοδοσια των πιστων διαφέρει πολυ απο αυτα που έχεις συνηθίσει... βλεπεις μπλε πίστες σαν την Στυγα1 και σαν τη κεντρικη στα 3/5. Όταν δεις μαυρη δε θα τη ξεχάσεις ευκολα No.4 Campanoules παντως το espace killy έχει πολυ καλές υποδομές σε snowboard park πολυ μεγαλα freestyle πεδια και πολυ πολυ απατητο... ...οπως καταλαβες φιλε Nickel θα επισκεφτω το Val d'Isere και ενω καποιοι μου λενε οτι ειμαι τυχερος εγω ανησυχω.....στο snowboard ειναι θεμιτο οι πιστες να εχουν ενα καποιο πλατος....κι ενω το Val φημιζεται για ενα απο τα πιο συγχρονα lift system στον κοσμο(ειδικα για οσους ειναι αλλεργικοι στα συρομενα) , απο την αλλη σε πολλες κριτικες στο Ιντερνετ αναφερεται αυτο που λες και εσυ , οτι δηλ.οι Γαλλοι ψευδονται συνειδητα καθως στην πραξη οι αναφερομενες ως μπλε πιστες στους διαφορους χαρτες ειναι στην ουσια κοκκινες....και το κανουν αυτο για να μην απογοητευσουν τους beginners....ιδωμεν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 9, 2007 ... μόνο τυχερός είσαι και μην ανησυχείς! εμείς μέναμε στο La Daile και κατεβαίναμε την αγωνιστική πίστα για να μπούμε στο (κακάσχημο,αλλα πάνω στο τερματισμο) ξενοδοχείο μας. Μην ξεχάσεις να κάνεις Κart στη χιονοπαγωμένη πίστα... Όλα τα λεφτά! Να πάς ντυμένος με τα ρουχα του σκι γιατι το κρύο είναι τσουχτερό το βράδυ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 9, 2007 ... μόνο τυχερός είσαι και μην ανησυχείς! εμείς μέναμε στο La Daile και κατεβαίναμε την αγωνιστική πίστα για να μπούμε στο (κακάσχημο,αλλα πάνω στο τερματισμο) ξενοδοχείο μας. Μην ξεχάσεις να κάνεις Κart στη χιονοπαγωμένη πίστα... Όλα τα λεφτά! Να πάς ντυμένος με τα ρουχα του σκι γιατι το κρύο είναι τσουχτερό το βράδυ! ...στο La Daille θα μεινω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!............εαν εχεις κανενα tip να μου αναφερεις θα χαρω να το διαβασω σε pm..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 9, 2007 hehe η αγωνιστική πίστα είναι όλα τα λεφτά... κάθε πρωί κάναμε 2-3 κατεβασιές στη πιο καλοστρωμένη πίστα που έχω δεί ποτέ μου...το απολυτο κοτλε LoL και μετά φεύγαμε για το υπόλοιπο βουνό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted December 10, 2007 Rory, το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά ... C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 10, 2007 C αλλαξε λίγο βρε, πήγαινε και μια απο Verbier... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 10, 2007 ... το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά...... εχουν και αλλοι τα ιδια σχεδια με εσενα... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 10, 2007 Rory, το μέρος είναι άπαιχτο ! Τέλος Μαρτίου θα πάω για 4η συνεχή χρονιά ... C. ....με εχουν προβληματισει αυτα που λεγονται για τις δυσκολες πιστες γιατι ειμαι επιπεδο early intermediate για snowboard.....ευτυχως το Les Arcs ειναι κοντα οποτε αν τα βρω μπαστουνια θα την κανω προς τα εκει....ελπιζω να επιβεβαιωθειτε ειδαλλως θα σας παρω το σκαλπ Y.Γ.....ξεκαρφωτο αλλα θελω να ρωτησω αν η Courchevel ειναι μακρια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 10, 2007 rory πας σε ενα απο τα καλύτερα χκ της Γαλλίας η πιο ευκολη πίστα είναι σα τη Στύγα 1 και στο τελείωμα έχει και δράκο... παραμυθι χωρίς δράκο δε λέει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 11, 2007 ..ουτε που θα το κουνησεις μετά τη δευτερη ημερα σκι στο Espace killy! το τεραιν ειναι τεραστιο (κοντα 400χλμ) κ θα χαζεψεις.. Μην τρομαζεις με αυτα που γραφουν κ λενε μπροσουρες, εχει για ολα τα επιπεδα! δουλευα ενα μηνα εκει διπλα (tignes) κ ειχα πελατες μονο 10χρονα παιδακια αρχαρια...ολο το βουνό γυριζαμε κ δεν ειχαμε κανενα προβλημα! Που να σου ριξει κ κανα 50ποντο φρεσκο να δεις τι θα παθεις!! Η Courchevel ειναι στην αλλη (δυτικη) πλευρα του παρκου Vanoisse κ θελεις κανα 2.3ωρο να πας! μονο για καμια μπυρα-μάσα κανα απογευμα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted December 11, 2007 C αλλαξε λίγο βρε, πήγαινε και μια απο Verbier...Μπα, Val d'isere ξέρω και τα νοσοκομεία τα ιατρεία τα φαρμακεία και τα διαγνωστικά. Που να τα μαθαίνεις τώρα από την αρχή ... C. ....με εχουν προβληματισει αυτα που λεγονται για τις δυσκολες πιστες γιατι ειμαι επιπεδο early intermediate για snowboard.....ευτυχως το Les Arcs ειναι κοντα οποτε αν τα βρω μπαστουνια θα την κανω προς τα εκει....ελπιζω να επιβεβαιωθειτε ειδαλλως θα σας παρω το σκαλπ Y.Γ.....ξεκαρφωτο αλλα θελω να ρωτησω αν η Courchevel ειναι μακρια... Ρε ! μη μασάς ... Να ακούς τον Μακαλού - αυτός με έστειλε εκεί ! Και εγώ τη πρώτη φορά που πήγα δεν μπορούσα να στρίψω, την τελευταία που μπορούσα δεν πρόλαβα ... C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 14, 2007 ..ουτε που θα το κουνησεις μετά τη δευτερη ημερα σκι στο Espace killy! το τεραιν ειναι τεραστιο (κοντα 400χλμ) κ θα χαζεψεις.. Μην τρομαζεις με αυτα που γραφουν κ λενε μπροσουρες, εχει για ολα τα επιπεδα! δουλευα ενα μηνα εκει διπλα (tignes) κ ειχα πελατες μονο 10χρονα παιδακια αρχαρια...ολο το βουνό γυριζαμε κ δεν ειχαμε κανενα προβλημα! Που να σου ριξει κ κανα 50ποντο φρεσκο να δεις τι θα παθεις!! Στο Sainte-Foy εχει παει κανεις απο εσας ? Διαβαζω οτι ειναι 15 λεπτα με το λεωφορειο απο La Daille προς St Bourge Maurice.....διαβαζω καλες κριτικες στο Internet.....αξιζει μια επισκεψη ? Υ.Γ. ..για να μεταφερω την σανιδα στο αεροπλανο σκεφτομαι να βαλω μεσα στο υφασματινο bag της καποια ρουχα..χρειαζεται καποια αλλη ιδιαιτερη προβλεψη για την μεταφορα της ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 15, 2008 Καποιοι γυρνανε απο Val d' Isere οπου να ΄ναι Για το καλο τους (και το καλο μας)... σιγα σιγα οι φωτο. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 16, 2008 Εχει πετρες χάλια ειναι ... Quote Share this post Link to post Share on other sites