donmeli 14 Report post Posted June 6, 2005 Χθές το βραδάκι πήγαμε οικογενιεακώς στο Λυκαβητό για βόλτα-καφεδάκι και για πρώτη φορά πήρα το τελεφερίκ. Μπάινω στην καμπίνα και κάθομαι μπροστά στο παράθυρο της πίσω μεριάς οπότε έβλεπα την διαδρομή που είχαμε διανύσει. Πλησιάζοντας προς τον τερματισμό συνειδητοποιώ ότι έχω μπροστά μου ένα καταπληκτικό λούκι. 300-400 μ. μήκος στενό 5-10μ και κλίση περίπου 45 μοίρες. Αμέσως μετά απ αυτή τη διαπίστωση χάθηκαν από μπροστά μου γραμμές τσιμέντα και λοιπά άχρηστα στοιχεία και το έβλεπα κάτασπρο καλοπατημένο με σκληρό χιόνι κι εμένα να κατεβαίνω καρβάροντας !!! Δυστυχώς φτάσαμε πολύ γρήγορα για να χαρώ την φαντασίωση μου και μου έμεινε το παράπονο. Τέτοια πλαγιά και να πηγαίνει χαμένη !! Γιατρέ μου την βγάζω καθαρή ή είμαι πλέον μη αναστρέψιμος?? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 6, 2005 άστα άστα donmeli! το θέμα με τον Λυκαβητό και τις προοπτικές δημιουργίας χιονοδρομικού εκεί έχει συζητηθει πριν καιρό στο forum ψάξε λίγο και θα βρεείς την εν λόγω ενότητα. ΥΓ. η κατάστασή σου είναι ανίατη! δεν γίνεται τίποτα! τουλάχιστον απόλαυσέτο! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted June 6, 2005 ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!!!ΣΠΟΝΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!! ΑΙΟΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ!!! ΣΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!! Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 6, 2005 Αχ και που να δεις την Δυονυσιου αεροπαγιτου(περιφεριακος Φιλοπαπου) καταβαση με Inlines....νομιζα οτι γλιστρουσα στο χιονι....μεχρι που σαβουριαστηκα στο τσιμεντο και συνηδειτοποιησα πως δεν επεσα σε παγο! Σακη κανονισε καλοκαιρινο χιονακι γιατι χανομαστε!!!! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted June 7, 2005 ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΙΟΝΙ ΚΡΥΟ ΠΟΥΔΡΑ ΧΑΜΗΛΟ,ΦΟΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΑΤΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΝΟΟΥΚΛΑΜΠΙΤΗΣ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted June 8, 2005 Παιδιά, μιάς και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του περί... φαντασίωσης, η δικιά μου πάντα ήταν η κατηφόρα του Καρρέα (καθώς μπαίνεις ερχόμενος από Γλυφάδα)... Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχει το ιδανικό πλάτος, κλήση και μήκος... Τώρα που το σκέφτομαι, και η Κατεχάκη θα ήταν καλή για κατάβαση... Χμμμμμμ Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 8, 2005 Γράψε λάθος Ναντίνα. Είναι η κατηφόρα ΠΡΟΣ Γλυφάδα και συγκεκριμένα προς Κ.Ηλιούπολη Η Κατεχάκη παραείναι στενή :wink: Μάλλον πιο must διαδρομή είναι ο δρόμος Υμηττού (από Σταθμούς ΤV μέχρι περιφεριακό) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 8, 2005 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΙΟΝΙ ΚΡΥΟ ΠΟΥΔΡΑ ΧΑΜΗΛΟ,ΦΟΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΩΝΑ Μιας και δεν έχει ΧΙΟΝΙ εδώ σε αυτή τη χώρα και το ΚΡΥΟ θα αργήσει πολύ να έρθει να πέσει ΠΟΥΔΡΑ από κάνα γερό βαρομετρικό ΧΑΜΗΛΟ μου αρέσει πολύ αυτή η συζήτηση για τα in-line skate να προσθέσω ότι μια κατάβαση καλή που την έχω κατέβει με σκι πρόπερσι είναι από το πιο ψηλό σημείο της διαδρομής προς Νέα Μάκρη μέχρι τα πρώτα σπίτια της Πεντέλης. Αραγε με προμηθεύει κανένας κάνα ζευγάρι να το ξανακάνουμε έστω και καλοκαίρι :?: Ωραίες κλίσεις και ωραία θεά όλη την Αθήνα σε όλη τη δαδρομή. Δεν έχω ΦΟΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΩΝΑ αλλά έχει εδώ ΕΔΩ Η ομάδα αρχίζει να δείχνει σημάδια φρενίτιδας... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites