ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 24, 2005 Αντί να στέλνετε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον ακατανόμαστο, στείλτε κανένα μήνυμα παρηγοριάς στην σύζυγό του. Αυτή η καημένη έχει ανάγκη από συμπαράσταση τώρα.......πού νά 'ξερε..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 27, 2005 Σας ευχαριστουμε ολους... για της ευχες σας (και οχι μονο) Μετα απο ενα συντομο τετραημερο spa/φαγητο/spa/υπνο ξανα στη ρουτινα μεχρι τον Αυγουστο πρωτα ο θεος... :twisted: Αυτο το Ησαια χορευε θα μου μεινει αξεχαστο, μου μιλουσαν οι συγγενεις και δε τους γνωριζα μετα το μυστηριο απο τη διασειση... πολυ κουφετο ρε παιδι μου. Επιφυλλασομαι να ανεβασω φωτος. Και στα δικα σας οι ελευθεροι/ες... :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 28, 2005 Και στα δικα σας οι ελευθεροι... Ευχαριστούμε βρε.............................. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted June 28, 2005 Και στα δικα σας οι ελευθεροι... Ευχαριστούμε βρε.............................. ΦΡΟΝΙΜΑΑΑΑ!!!!! :twisted: :twisted: : Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 28, 2005 Ευχαριστούμε βρε.............................. Για τους ελύθερους λέει, όχι για τ' ανήλικα... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted June 28, 2005 Και στα δικα σας οι ελευθεροι/ες... :wink: Ευχαριστούμε Παναγιώτη Ήδη ξεκινήσαμε με τον Αλέξη προσπάθειες...τη στήσαμε απέξω από ένα λύκειο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted June 28, 2005 Παιδιά και απο μένα τα θερμά μου συγχαρητήρια!Αντε και να ακούμε συχνά τέτοια για όλα τα μέλη του φορουμ (για σένα λέω ΜΙΚ!). Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted June 28, 2005 Λίγο καθυστερημένα καθότι είχα αρκετό καιρό να επισκεφτώ το φόρουμ μας, Σας εύχομαι Να Ευτυχίσετε, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nasos_Karp 3 Report post Posted June 30, 2005 Οι των Δυτικών προαστίων είναι περιζήτητοι γαμπροί... Πάνο να ζήσεις... να είσαι καλά και ευτυχισμένος... Υ.Γ. Αχρείαστος να μαι..... χαχαχαχαχαχα καλο καλοκαιρι να χουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted July 1, 2005 Για τους ελεύθερους λέει, όχι για τ' ανήλικα... Κύριε Σταθucada, εγώ και ανήλικος είμαι και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..........εσείς να δω πώς ξεμπερδεύετε....... Quote Share this post Link to post Share on other sites