MakisM 3,965 Report post Posted June 19, 2005 Οπως πολλοι απο σας ηδη ξερετε, χθες, Σαββατο 18 Ιουνιου, ο Nickel και κατα κοσμον Πανος και η Κατερινα παντρευτηκαν. Πανο και Κατερινα, σας ευχομαι συγχαρητηρια, και καθε ευτυχια, οι πιστες της ζωης να ειναι παντα καλοστρωμενες και οι λαμες σας ακονισμενες. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted June 19, 2005 Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 19, 2005 Συγχαρτήρια κι από μένα! Και ευτυχισμένος ο μήνας του μέλητος! Φιλικά Παναγιώτης ΥΓ: Nickel, θα το εκτιμήσω δεόντως αν τραβήξεις φώτος από το snow park NZ, ακούω ότι είναι από τα καλύτερα! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,033 Report post Posted June 20, 2005 Συγχαρητήρια κι από εμένα παιδιά! Να ζήσετε αυτυχισμένοι και... καλούς απογόνους! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted June 20, 2005 Nickel... Και εγώ σου εύχομαι οτι καλύτερο. Καλό μήνα του μέλιτος (μπορώ να έρθω και εγώ μαζί σας ???) Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 20, 2005 Καλό μήνα του μέλιτος (μπορώ να έρθω και εγώ μαζί σας ???) ...και τί ακριβώς θα κάνεις μαζί τους ;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted June 20, 2005 Καλό μήνα του μέλιτος (μπορώ να έρθω και εγώ μαζί σας ???) ...και τί ακριβώς θα κάνεις μαζί τους ;;;; ΜΑΤΙ 80 ...που θα κάνουν σκι στην Νέα Ζηλανδία :!: :!: :!: Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 20, 2005 Να ζήσετε, να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους... 80 Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 20, 2005 ΜΑΤΙ...που θα κάνουν σκι στην Νέα Ζηλανδία Εντάξει ρε παιδιά......που να φανταστώ οτι πάνε γαμήλιο ταξίδι για να κάνουν ski. Εγώ άλλα ήξερα.......Τέλος πάντων..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 20, 2005 Πάνο και Κατερίνα να ζήσεται και από εμένα καλό ταξίδι του "μέλι"-τος και καλούς απογόνους...... :wink: Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted June 20, 2005 Οτι επιθυμειτε παιδια.. Να ζησετε και καλους απογονους(γεννημενοι σκιερ φυσικα :wink: ) Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 20, 2005 apo oso xero i katerina den psithike gia NZ ....... :!: O panos omos sigoyra kati katastronei :wink: Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted June 21, 2005 να ζησετε και απο μενα παιδια..... και καλο (ski)μηνα του μελιτος... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 21, 2005 Να ζήσετε να ευτυχήσετε Η φώτο με τη ροζ γραβάτα είναι πριν ξεκινήσουν για την εκκλησιά Αντε και μικρά πορτοκαλί Nickelakia να κατεβαίνουν κομμάτια τις πίστες και να βρίσκουν αβίαστες γραμμές Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 21, 2005 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ "ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ" ΚΑΙ "ΧΙΟΝΟΣΠΑΡΤΟΝ" ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted June 21, 2005 Βίον χιονόσπαρτον και όλη την ευτυχία σας εύχομαι κι εγώ παιδιά ολόψυχα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 21, 2005 Συγχαρητηρια παιδια! Να ζησετε και καλους απογονους!!! nickel>Η ροζ γραβατα ολα τα λεφτα! Αντε περιμενουμε το επομενο ζευγαρι.....ποιος θα ειναι??για μαντεψτε?? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted June 21, 2005 ευτυχισμενοι,αγαπημενοι και παντα ενωμενοι σε ολα τα bumps της ζωης!!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted June 21, 2005 Πολλές ευχές κι από 'μενα παιδιά. Να ζησετε, να ευτυχίσετε και καλούς απογόνους!!! Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted June 22, 2005 Οτι επιθυμειτε παιδια...Να ζησετε και καλους απογονους!!! ( αντε ρε zeto βρες μια καλη κοπελα να σε παντεψουμε κι εσενα...) Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 22, 2005 Nα ζησητε και να ευτιχισετε!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted June 23, 2005 Να ζήσετε βρε και ότι επιθυμείτε :!: Άντε και να παίρνουν σειρά οι ελεύθεροι (και οι ελεύθερες). Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 23, 2005 BION ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 24, 2005 Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένοι και να βιώσετε και σεις με τη σειρά σας το συναίσθημα του συγκινημένου-υπερήφανου γονέα που καμαρώνει τα βλαστάρια του να τσουλάνε στις πίστες! (Υπ΄όψη ότι το μήνυμα στην υπογραφή μου δεν αφορά τον γάμο μου, αλλά ότι δεν έμαθα σκι νωρίτερα!!) Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted June 24, 2005 Αν και δυστυχως ΔΕΝ σας εχω γνωρισει face to face (ο nickel ηταν απο τους πρωτους που με καλοσωρισαν και ελυσαν τις αποριες μου )σας ευχομαι με την σειρα μου ,ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ Να ζησετε :!: :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites