travelgirl 0 Report post Posted September 24, 2005 Γεια σας!! Με λένε Αμαλία και μένω στην Αθήνα. Έχω λάβει μέρος σε εκδρομές του snowclub, μα δεν είχα γράψει ως τώρα στο forum. Έρχεται όμως χειμώνας και είναι ώρα να γνωριστούμε καλύτερα!! Έχω κάνει κάποιες φορές σκι, όχι πάντα με επιτυχία, αλλά οπωσδήποτε με πολύ κουράγιο και θέληση!! Εύχομαι λοιπόν καλό χειμώνα και καλές εξορμήσεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted September 24, 2005 Welcome και στο forum! Ποτέ δεν είναι αργά να το γυρίσεις σε snowboard... Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 25, 2005 Hello :!: :!: A big Welcome Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 25, 2005 Καλως ήρθες ,ταξιδιάρα ψυχή... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 25, 2005 welcome Quote Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted September 25, 2005 Kαλώς ήλθες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 25, 2005 Καλώς μας ήρθες, ταξιδιάρικο κορίτσι Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 25, 2005 Welcome... Make yourself at home, feel the insanity for snow and start counting the days... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 26, 2005 ποιά είσαι συ παιδί μου, που έχεις έρθει και εκδρομές μαζί μας? καλώς ήρθες και ηλεκτρονικά Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 26, 2005 Welcome και από εμένα!! ..έλα να μαζευόμαστε τα κορίτσια... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted September 26, 2005 Αν εισαι η γνωστη Αμαλια τοτε καλωσηρθες!!!!!!! Πως παει ο ωμος απο το τρακο στο Βαnsκο??Μαλλον ολα καλα,τωρα πλεον θα γινεις σουπερ τη δευτερη χρονια :wink: :wink: :wink: Λιανα Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted September 27, 2005 Just Welcome Travelgirl !!! Τωρα που πηρες το πτυχιο εχεις ολη την ζωη μπροστα σου για εκδρομες και πολυ xtreme καταστασεις! Τελευταια σου Ευκαιρια φετος να μαθεις σκι!.......διαφορετικα θα σε παραδωσω στα χερια του John Nicolaou(θα σε κανει Αεκ στανταρ) η και σε χειροτερους! Ελα πλακα κανω,επιτελους πηστηκες να γραψεις,οποτε τι καλυτερο απο το να ευχηθω καλη αρχη snowclub Forum :roll: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
travelgirl 0 Report post Posted September 27, 2005 Madskier (Λιάνα νομίζω, ε?) , είμαι η γνωστή Αμαλία!! Ευτυχώς ο ώμος μου δεν έπαθε τίποτα από εκείνο το πέσιμο, ήταν μόνο ένα τράβηγμα. Ελπίζω ότι τώρα που έχω μάθει κάτι παραπάνω θα βελτιωθώ αρκετά! Είναι όντως ευκαιρία να γνωρίσω και κάποια άτομα της ηλικίας μου και να πηγαίνουμε για σκι μαζί, γιατί πέρυσι δεν είχα δική μου παρέα.. Και φυσικά ανυπομονώ να αρχίσουν οι εκδρομές!! Υ.Γ. Λυπάμαι zeto, μα ΑΕΚ δε γίνομαι! Μένω πιστή αλλού.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 28, 2005 Madskier (Λιάνα νομίζω, ε?) , είμαι η γνωστή Αμαλία!! Ευτυχώς ο ώμος μου δεν έπαθε τίποτα από εκείνο το πέσιμο, ήταν μόνο ένα τράβηγμα. Ελπίζω ότι τώρα που έχω μάθει κάτι παραπάνω θα βελτιωθώ αρκετά! Είναι όντως ευκαιρία να γνωρίσω και κάποια άτομα της ηλικίας μου και να πηγαίνουμε για σκι μαζί, γιατί πέρυσι δεν είχα δική μου παρέα.. Και φυσικά ανυπομονώ να αρχίσουν οι εκδρομές!! Υ.Γ. Λυπάμαι zeto, μα ΑΕΚ δε γίνομαι! Μένω πιστή αλλού.. :oops: Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 28, 2005 ΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ώστε είσαι η γνωστή Αμαλία! φίλη του ΖΕΤΟ! είχαμε κάνει σκι μαζί στο Μπάνσκο και αλλού! Φιλιάάάάάά!!!!!!!!!!!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted September 28, 2005 Με το μαλακο <φιλη>..του zeto μην μας παρεξηγησουν βρε κουτο Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted September 28, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΡΕ ΑΜΑΛΙΑ!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΩΜΟΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ...ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΛΛΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ???? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 28, 2005 Με το μαλακο <φιλη>..του zeto μην μας παρεξηγησουν βρε κουτο φίλη είπαμε!!!!!!!! δεν είπαμε φιλενάδα, ούτε γκόμενα .... καλά ρε ΖΕΤΟ, μην ανησυχείς! δεν σου κόψαμε και την τύχη Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted September 29, 2005 Εχουν φροντισει να μου την κοψουν ηδη αλλοι...γιαυτο το διευκρινιζω μια και τωρα που κερδισα το Τζοκερ να μην μου την πεσουν ολες μαζι!!!χεχε Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
DirHalk 0 Report post Posted October 3, 2005 Καλως ηρθες Αμαλια...Καναμε μαυρα ματια να σε δουμε σε αυτο το club! Σε περιμενω για αναβασεις στην Διρφυ! Αγγελος Χαλκιδα Quote Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted October 3, 2005 Καλως ήρθες στην ιντερνετική μας παρέα. Εύχομαι σύντομα να γίνουμε και εκτος net παρέα, μιας κι εγώ δεν έχω γνωρίσει ακόμα κανέναν (....ή σχεδόν κανέναν :wink: ). Απ'ότι κατάλαβα είμαστε στα ίδια επίπεδα ski.(ίσως εγώ λίγο χειρότερη μιας και ακόμα δεν έβγαλα ή έσπασα τίποτα !!! ) Τι ηλικία έχεις Αμαλία? Αν και αυτό δεν έχει και τόση σημασία για μένα όταν οι άνθρωποι έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Στεφανια Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
travelgirl 0 Report post Posted October 4, 2005 Πρέπει να ομολογήσω ότι η θερμή υποδοχή σας με συγκινεί.... Σάκη, φυσικά και ξέρω το κυριλλικό αλφάβητο, τι νομίζεις;; Τσάμπα σπούδαζα τόσα χρόνια; Είμαι 23!! Μην ανησυχείς Στεφανία, τώρα θα κατεβαίνουμε μαζί τις πλαγιές (με το σταυρό στο χέρι - πλάκα κάνω...) Quote Share this post Link to post Share on other sites