batucada 7 Report post Posted October 14, 2005 Θα ήταν καλό να κάνουμε ένα μάθημα συντήρησης των σκί και τον σνοουμπορντ. Δηλαδή κέρωμα και tuning. Προσωπικά μπορώ να συμμετέχω με υλικά και κάποιες γνώσεις που έχω. Επίσης θα μπορούσαμε να καλέσουμε και κάποιον απο τους "πρυτάνεις" του είδους GiannisV, Gmak κ.α.. Το πρόβλημα σε αυτό είναι ο χώρος που πρέπει να είναι μεγάλος και καλά αεριζόμενος. Πέρσι μαζευτήκαμε, τέτοια εποχή, και κάναμε waxing ενόψει του Soelden και πιστεύω έγινε καλή δουλειά. Οποιος έχει κάποια ιδέα να την καταθέσει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 15, 2005 Μπορώ να προσφέρω παλιά (μα πολύ παλιά) σκι για test dummies. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted October 15, 2005 Πολύ καλή η ιδέα του Στάθη. Jey πρέπει να έχω και εγώ καναδυό ζευγάρια Atomic από την εποχή των παγετώνων (στην κυριολεξία) που μπορώ να διαθέσω Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 26, 2005 Δεν βλεπω ενδιαφέρον ούτε για συμμετοχή. Μαλλον να το αφήσουμε??? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 26, 2005 Σαν ακροατής έρχομαι με τα χίλια! Από εκεί και πέρα το μόνο κέρωμα που έχω κάνει με τα χέρια μου είναι με αναπτήρα και no-name (και άρα άγνωστης σκληρότητας) ορθογώνια μπάρα κεριού :oops: Quote Share this post Link to post Share on other sites