Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Snipous

Αλλα σπορ;

Recommended Posts

Εγώ θα προσέθετα ορεινή, υποβρύχια και ΧΧΧ :wink:

Μιά και έχετε πιάσει όλοι σε αυτό το άρθρο να λέτε τα σπορ που κάνετε ιδού τα δικά μου:

1. Από Απρίλιο μέχρι Νοέμβριο αγωνιστική ιστιοπλοία ανοικτής θαλάσσης με 9μελές πλήρωμα (είμαι ο πλωριός του σκάφους). Να κανονίσουμε βόλτες το καλοκαίρι με ιστιοπλοϊκά αν θέλετε. :lol:

2. Όλο το χρόνο kick-boxing (μερικοί δεν το θεωρούν άθλημα, όποιος θέλει ας έρθει να μου το πει κατάμουτρα :twisted: πλάκα κάνω)

3. Το μηχανοκίνητο (δίτροχο) το θεωρούμε άθλημα? Τότε το εξασκώ καθημερινά. Να κανονίσουμε οι μηχανόβιοι του συλλόγου να πάμε καμιά βόλτα ή εκδρομή μαζί. :lol:

4. Υπάρχει on-piste kai off-piste? εγώ ως τώρα είχα μείνει στο on-bed και off-bed. Έχω μείνει πίσω έτσι? Και άμα είναι να θημηθώ την τελευταία ποιοτική φορά τότε εχω μείνει σίγουρα πολύ πίσωωωωω. Ποιός θα με μάθει ποιοτικό on-off-piste? Τους πιγκουίνους τους προσπερνάω. :shock:

Καλά για σκάκι, τάβλι, υπολογιστές δεν αναφέρομαι είναι καθιστικά σπορ.

Μπάσκετ,Ποδόσφαιρο,Τέννις, Βόλλευ κλπ αν δεν είσαι σε ομάδα εκτιμώ πως δεν τα εξασκείς ιδιαίτερα ως σπορ άρα δεν αναφέρομαι.

Μήπως πρέπει να καταχορήσουμε ως ατομικό άθλημα την ανδρική μ...κία?

:lol: Ξέρω ότι γυμνάζει συγκεκριμένη μυική ομάδα (βλέπε πήχης) άλλα είναι βέβαιο ότι όλοι μας το έχουμε εξασκήσει το σπορ. Γιατί κανείς μας δεν το γράφει? Μάλλον όλοι :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Παιδιά δεν ξέρω εάν τα λέτε ψιλοσοβαρά - ψιλοαστεία, αλλά μέσα σε 39 χρόνια (τα δικά μου) και εάν «ψάχνεσαι» (και θυσιάζεις μπικικίνια), πολλά, πάρα πολλά μπορεί να κάνεις...

Τόσα πολλά, που όταν ενημέρωσα τελευταία φορά το βιογραφικό μου, από μέσα μου έλεγα ότι δεν θα το πιστεύει πλέον κανείς...

Αλλά, κατ' εμέ, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»... Εφόσον πλέον γράφουμε «επωνύμως» και αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε όλοι, υποθέτω ότι λίγο ή πολύ, παίρνουμε λίγο πιό σοβαρά το τι λέει ο καθένας μας στο forum.

Εγώ τουλάχιστον, όταν κάποιος παίρνει το θάρρος και δηλώνει κάτι, θεωρώ ότι μάλλον εύκολο είναι να αποδειχθεί εάν η δήλωση ισχύει και άρα δύσκολα κάποιος θα «παινευόταν» αεριτζίδικα.

PanioBanio και εγώ «χρημάτισα» μπροστάρης, σε ένα J24 τη διετία 1988-1989 (πατώναμε συνεχώς στους αγώνες -Griffin λεγόταν το σκάφος και εάν δεν κάνω λάθος πουλήθηκε κατόπιν κάτω στην Κρήτη), αν και, οφείλω να ομολογήσω ότι από τότε, μόνο για καφέ αραχτά στο ντόκο έχω ανέβει σε ιστιοπλοϊκό...

Το «παρατσούκλι» μου, προφανώς δηλώνει γνώσεις αυτόνομης κατάδυσης (και όχι μόνον)...

Εξάλλου και οι λίγοι (ελάχιστοι) άνθρωποι που θεωρώ φίλους μου (πραγματικά κολλητούς) χαρακτηρίζονται από το ότι «ψάχνονται» στη ζωή τους.

Σας είπα ότι εκνευρίζομαι που δεν έχω καταφέρει να ανέβω σε βουνό για δυό βδομάδες;

makalu εγώ το έχω πάρει τοι μετρητοίς περί οργάνωσης μαθημάτων Telemark. Αρκεί να μπορώ λόγω ωραρίου να συμμετάσχω (και να μην «φρικάρετε» από τις επιδόσεις μου).

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

PaniosBanios σε ποιον ομιλο εισαι εγγεγραμμενος??

Ασχολουμαι και εγω με ιστιοπλοια ανοιχτης θαλασσης και ειμαι

μελος του ΙΟΧ(Ιστιοπλοικος Ομιλος Χαλκιδας).

Εχω βαρεθει τους local αγωνες (βορειο και νοτιο Ευβοικο)

και ο μονος σημαντικος που λαμβανουμε μερος σαν συλλογος ειναι

αυτος των βορειων Σποραδων.

Περιμενω φετος πως και πως να παω REGGATA.(Για πρωτη μου φορα!!)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αγωνας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρια αν κρινω απο Σποραδες..

Εχεις λαβει ποτε μερος?

Proteus έχω ανέβει κ εγώ κανά 2 φορές σε J24 και κανά 2 ακόμα σε OD25 (benettau). Standard η ενασχόληση με τα σπορ είναι άποψη ζωής για πολλούς από εμάς, μακάρι να μπορούσα να τα έγραφα όλα αυτά στο βιογραφικό μου και να "μέτραγαν ως θετικά, αλλά ως ναυτιλιακός οικονομολόγος (τελειόφοιτος) ειλικρινά απορώ που και πως θα μου χρησιμεύσουν όλα αυτά στο μέλλον :lol:

Νίκο είμαι εγεγγραμένος εδώ και 5 χρόνια στον ΙΟΠ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος

Πειραιώς) και έχω "τρέξει" με αρκετά σκάφη ως τώρα, κυρίως όμως με Χ-372 (2 χρόνια) και ΙΜΧ 38 (3 χρόνια). Πέρυσι συμμετείχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το ΒRISSOT IMX Εμποροκάρτα (1η θέση κατηγορία ΙΜΧ και 1η θέση στη 2η κλάσση, 5οι στο OVERALL). Από αγώνες στο Σαρωνικό έχω πάει σχεδόν παντού (και έχω βαρεθεί κ τους περισσότερους από αυτούς). Από μεγάλα ράλλυ έχω 2 Κυκλάδες και 1 Αιγαίο. Μεγάλες πιθανότητες το σκάφος να κατέβει στο AIGEAN REGATTA φέτος το Σεπτέμβριο. Ελπίζω να σε έχω συναντήσει νωρίτερα σε κάποιο χκ ή εκδήλωση του συλλόγου ώστε να μην πρωτοσυναντηθούμε εκεί.

Καθώς βλέπω πως είμαστε αρκετοί οι χιονοδρόμοι που ασχολούντα με την ιστιοπλοια μας βλέπω για καλοκαιρινές βόλτες και μπύρες σε σκάφη (σύμφωνα με την λαική πλέον ρήση, έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα) :shock:

P.S. Ελπίζω να μην φαίνοντα σαν κομπασμός αυτά που γράφω για την ιστιοπλοία (vanity is my favorite sin, i'm trying to supress it)

Να είστε όλοι καλα.

Παναγιώτης :lol:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Guest

Κολυμπι αν δεν εχει πολυ κρυο στη θαλασσα,ψαροντουφεκο,τρεξιμο,και mountain bike .Εχουμε φτιαξει κατι σαν συλλογο και οργωνουμε την Ελλαδα με μονοημερες μεχρι 3ημερες εκδρομες οπου κανουμε ποδηλασια στα ελληνικα βουνα.Μαζευομαστε το λιγοτερο 30 ατομα.Για οσους καπνιζουν δεν υπαρχει "σκουπα".

Παω για ράφτινγκ κάθε Σ/Κ στον Αγγίτη στα σύνορα των νομών Σερρών και Δράμας.

Τις καθημερινές κολύμπι 3 φορές την εβδομάδα στην πισίνα (έπαιζα πόλο) και απο δω και πέρα beach volley, ποδήλατο και πολύ δυνατή ρακέτα με μελανιάσματα σε όποιον δεν αποκρούσει έγκαιρα :roll: :D .

Αν υπάρχει χρόνος θα μάθω και την τεχνική για καγιάκ στο ποτάμι

Καλή παρέα χρειάζεται βασικά και άφθονο (σπανίως) χρόνο να έχουμε.

Slowly the Much Oil !!!

Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

1. chronisc
      chronisc
      (52 years old)
    2. Marysia Krysia
      Marysia Krysia
      (39 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics