Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Snipous

Αλλα σπορ;

Recommended Posts

Λοιπον ειμαι περιεργος;

οταν δεν κανετε σκι η σνοουμπορντ(πχ το καλοκαιρι), με ποια σπορ η τελως παντων δραστηριοτητες ασχολειστε;(αν ασχολειστε :twisted: )

Εγω κανω τα πρωτα μου δειλα βηματα στην αναριχηση, και προσπαθω επισης να κανω in-line skates.

και φυσικα ΠΟΔΗΛΑΤΟ! (ο δευτερος ερωτας μετα το σκι!)

volkl_2011_unlimited-ac-30.png

Ποδόσφαιρο δυο φορές τη βδομάδα

Hanggliding (αετός πλαγιάς) στα πρώτα μου βηματα είμαι και ευελπιστώ να τα συνδυάσω με το σκι

Eντούρο συχνα(HUSABERG)

Κολύμπι

Άναμα τσιγάρου 30 φορές τη μέρα

Πόση αλκοολ σε νυχτερινούς αγώνες

Αν εκοβα και το τσιγάρο ε;

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

-ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ).

-SKYDIVING,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ( ΚΑΜΙΑ 60ΑΡΙΑ ΑΛΜΑΤΑ) ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ/ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

:lol:

-ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΜΑΙΟ ΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ) KITE SURFING (ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΚΑΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ.

:P

ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ STREET ΜΗΧΑΝΗ MOY ΣΕ ΔΥΝΑΤOYΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩ ΓΚΑΖΙ ,155 ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ :?: :twisted: :twisted:

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :P

ΥΓ: Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ (Γ@%Ω ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ) ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΙ. :evil::evil:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

θαλασσιο σκι φυσικα!!! πεζοπορειες..κι ελυθερο camping σε βουνο παντα!!!! :wink:

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

Sex, τι άλλο; Πολύ καλή προπόνηση. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ειδικά το πιστάτο. Αν βαστάνε τα κότσια σας μπορείτε να δοκιμάσετε και το οφπιστάτο... :evil:

Make Parnassos Great Again!

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΠΠΑ: Α ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙ ΚΑΡΠΟ :evil:

ΠΡΟΣ PORFIRIO: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ :twisted: :twisted: :twisted:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όταν λειώνουν τα χιόνια ξαμολυέμαι στην παραλία για wakeboard...

Φέτος θα αρχίσω kitesurf,γιατί 2 χρόνια το λέω και δεν έχω κάνει ακόμα.

Ε κι όταν δεν είμαι παραλία κάνω in-line skate.

Κάνω κι άλλα(άσχημα πράγματα) :twisted: :twisted: ,αλλά μάλλον δεν ανήκουν στην κατηγορία σπορ....

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΠΠΑ: Α ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙ ΚΑΡΠΟ :evil:  

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, ουτιδανέ :evil::lol::P

ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Sex, τι άλλο; Πολύ καλή προπόνηση. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ειδικά το πιστάτο. Αν βαστάνε τα κότσια σας μπορείτε να δοκιμάσετε και το οφπιστάτο...     :P

:evil::evil:

Συμφωνω με τον προλαλησαντα!

(αν και το off-piste ειναι για πρωταθλητισμο! :lol: )

volkl_2011_unlimited-ac-30.png

Αααα….ρε κατι αθληταράδες! :!: :!:

…και εγω που ειχα διαβασει ότι η νεοι στη χώρα μας είναι οι πιο παχύσαρκοι στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Δυο πραγματα μπορει να συμβαίνουν…1) η ερευνα είναι off ή 2) γυμνάζουμε όλα τα οργανα του σώματος μας(συμπεριλαμβανομένης της κατω σιαγωνας).

Λοιπον πραγματικά εχω ψαρώσει με τα 60 αλματα ελεύθερης πτωσης του Σπυρου (porfirio). Ποτε πρόλαβες ρε φίλε και εκανες τόσα!!??

Όταν σε δώ θα σου κάνω απονομή την αστεροπουλάδα ελευθέρας!! :wink:

Εισαι αρχηγός φίλε…σου βγαζω το σκούφο μου! :lol:

Κ. :evil:

P.S. μετα από εσας, που να τολμήσω να πω εγώ με τι ασχολουμαι… :evil: :oops:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

P.S. μετα από εσας, που να τολμήσω να πω εγώ με τι ασχολουμαι… :evil:  :oops:

ΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ(ΑΜΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΨΙΜΟ)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Προτείνω στον σαρκαστικο μα φίλτατο ΜΙΚ το εξής:

Aν σταματήσει να λέει ψέματα για εμενα, θα σταματησω να λέω την αληθεια γι' αυτον. :wink:

Κ. :evil:

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Το δικό μου αγαπημένο άθλημα μετά το σκι λέγεται κοψιδομαχία.

Μέχρι τελικής πτώσεως! :twisted: :twisted: :twisted:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ΠΡΟΣ ZOX : ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WAKE ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! :P

ΠΡΟΣ ΜΑΚΑLU: ΚΩΣΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΑ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ! :evil:

ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗ!! ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :!: :!: :!: :evil:

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΠΙΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ! :wink:

ΜΑC Η ΚΟΠΣΙΔΟΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΑΧΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!! :twisted: :twisted:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :lol:

προς porfirio:Το wakeboard το άρχισα με τη λογική να συνεχίσω με kite.Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που με χαλάει στο wake είναι το σκάφος μπροστά...Με άλλα λόγια προτιμώ να κάνω εγώ κουμάντο που πάω και πως πάω.Οπότε αφού έχω μάθει τα μυστικά της σανίδας(κάπως...)θα μάθω και τον αετό και είμαι έτοιμος.

Στην Πάτρα μάλιστα βολεύει πολύ το Δρέπανο,μια παραλία που μαζεύει πολλούς kiters,αλλά και windsurfers.Για να δούμε...

προς mac και λοιπούς:Για πείτε τα ρεκόρ(ατομικό,αλλά και ομαδικό) σας στο άθλημα-πόλεμο των κοψιδιών.....(σε κιλά παρακαλώ.....).

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Σπύρο (Porfirio),

Δεν περίμενα ότι θα βρω και συναθλητή ελ. κατάδυσης και ψαροντούφεκου στο φόρουμ :evil: . Πρέπει όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη να συνδυάσουμε εκδρομή του συλλόγου με καμία καλή συναγρίδα ή μαγιάτικο, έτσι για να ως αντίπαλο δέος στα κοψίδια που προτιμούνται μέχρι τώρα. Νομίζω το Πήλιο προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Φιλικά Θεόφιλος

Σπύρο (Porfirio),

Δεν περίμενα ότι θα βρω και συναθλητή ελ. κατάδυσης και ψαροντούφεκου στο φόρουμ :X . Πρέπει όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη να συνδυάσουμε  εκδρομή του συλλόγου με καμία καλή συναγρίδα ή μαγιάτικο, έτσι για να ως αντίπαλο δέος στα κοψίδια που προτιμούνται μέχρι τώρα. Νομίζω το Πήλιο προσφέρεται για κάτι τέτοιο.  

Φιλικά Θεόφιλος

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ !! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΒΟΥΝΙΣΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ! :wink:

ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ :!:

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ UNDERWATER EΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ! :twisted:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :)

Τσιμπάτε ψαρούκλες!!! :wink: (στα ψαρια το λεω…όχι σε εσας!)

Ακους εκεί υποβρυχιες δραστηριότητες χωρίς τον θαλασσιο βιολόγο του φορουμ :!: Καλα theo δεν το περιμενα ότι ένας environmental advisor σαν εσενα να χτυπαει μαγιάτικα την ανοιξη-λίγο πριν γεννήσουν…τστστσ...ντροπή! :? :X

Λοιπον θα βουτήξουμε μολις ανοίξει ο καιρός και θα σας κανω ξενάγηση στον βυθό με χρηση συμπιεσμένου ατμοσφαιρικού αέρα (scuba) με την προϋπόθεση ότι θα σας κλειδώσω τα ντουφέκια στη ντουλάπα μου… μην τολμήσετε να πειράξετε κανενα ζωντανό οργανισμό---σας εφαγα!

Theo εχω δουλεψει δυο συναπτά ετη σε dolphins’ conservation project (βασικά ηταν η διπλωματική μου) και περασα πολλές ωρες στο νερο με δαύτα! Θα τα πουμε από κοντα όμως διοτι θα μας κραξει ο ΜΙΚ ότι είμαστε off-topic!

K. :)

P.S. το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω slides και slides με τα ζωντανά! πολλά χρόνια βεβαια πριν αποφασίσω να δω το υδάτινο περιβαλλον με αλλο ματι, αρμάτωνα και εγω τα ψαροβελόνια μου με πολύ πραμα... :wink:

Αγαπητέ Σπύρο, η αλήθεια είναι ότι και εμένα το αγαπημένο μου ψάρι είναι το ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ (well done please!).

Όσο για εσένα φίλτατε Κωστή, νομίζω ότι μας έχεις τρελάνει στα μούσια :twisted: . Τρεις συνεχόμενους μήνες στο Chamonix για σκι, 2 χρόνια σε dolphin conservation projects, μεγάλες αρμαθιές σαργών, igloo στην κορυφή των Ιμαλαϊών (εεε, συγγνώμη των Καλαβρύτων) - μήπως είδες και καμία νεράιδα και παραμιλάς???? Το ξέρεις φαντάζομαι εκείνο το ανέκδοτο με τους κυνηγούς... "Κόψε ρε ... 50 κιλά από το αγριογούρουνο γιατί θα σκοτώσω όλα τα παιδάκια :) "

Όσο για τις οικολογικές μου ανησυχίες πάντα φροντίζω να κάνω πρώτα μία εκτίμηση της φέρουσας ικανότητας του εκάστοτε οικοσυστήματος καθώς και να υπολογίζω την βιώσιμη απόδοση του ψαρότοπου (sustainable yield). Μα τι περίμενες από ένα περιβαλλοντολόγο που εκπροσωπεί τη βιομηχανία :mrgreen: ??? Πάντως αν βρεθούμε μαζί υποβρυχίως σου υπόσχομαι ότι δεν θα κυνηγάω τα ψάρια... αλλά τον "Νίκο Πιλάβιο" :wink:.

Πάντως για να επανέρθουμε, αυτό το ΣΚ τελικά θα πάω Καλά Βλίτα για κανένα μάθημα ... :X

Θεοφιλος

χεχεχεχε…μου θύμισες ένα αλλο ανέκδοτο, αλλά δεν μπορώ να το πώ δημοσίως! :oops:

Ρε φιλε sorry αλλά δεν αντεξα με τις δραστηριοτητες που κανετε εσεις και ειπα να πω και εγω το 1/5 αυτών που κάνω. :lol:ΨΑΡΩΣΑΤΕ εεε!!!?? :!: :?: (όπα makalu, μην ξαναφας…ξαναέχει γλαρόσουπα ειδικα για εσενα! :):X )

Έτοιμος εισαι να με πεις και ‘Αστραχάν’ σε λίγο… :?

…τι να κανω ρε Theo που ασχολούμαι με κατι (mountain sports) που δεν σπούδασα!! Oντως παντως εχω μεγαλο αρχειο από την πληθυσμιακή κατανομή των Ρινοδελφινων (bottlenose dolphins ή ‘Tursiops Truncatus’) ανα την χωρα μας---όταν δεις τα 11.000 φωτοαναγνωρισμένα ραχιαία πτερύγια και τη διπλωματική μου θα καταλάβεις! :? ! Από τις ωραιότερες εμπειρίες της φτωχής πλην τίμιας ζωής μου!

Σχετικά με το Chamonix να τονίσω ότι μερικες εβδομάδες αφου γυρισα στην Ελλάδα ήμουν παλι πανω στο φουσκωτό στο Ιόνιο για τo dissertation μου. Όπως καταλαβαινεις η 3-μηνη Γαλλια ηταν το ιδανικο gap-break στο MSc μου.

Δηλώνω λοιπον ότι το καλοκαιρι θα οργανωθεί από το snowclub ένα slideshow με θεμα: ‘Ρινοδελφινα στις ελληνικές θάλασσες’. Θα μπορούσε βέβαια να γίνει live μαθημα κητωδών στο πεδίο..αν θέλετε.

…για την ωρα όμως ας κανουμε κανενα σκι!! :roll: :wink:

Κ. :lol:

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΠΙΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!

po po ore porfirio!!! ti eipes tora!!!

etsi kai vroume alous 398 omoideates tin kanoume gia notio polo me ena avgo sta podia na girname giro giro me -60 kai 120km aera 80km makria apo tis aktes, gia 2 mines, (horis fai) gia na doume tis kokones tis kiries kata tin anoiksi kounamenes sinamenes na erhontai kai na ekliparoun ton erota mas?

O, re maggaaaaa.... to apolito extreme!!!!!!

Sou vgazo to kapelo...!!!

GiannisV

Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.!

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΠΙΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!

po po ore porfirio!!! ti eipes tora!!!

etsi kai vroume alous 398 omoideates tin kanoume gia notio polo me ena avgo sta podia na girname giro giro me -60 kai 120km aera 80km makria apo tis aktes, gia 2 mines, (horis fai) gia na doume tis kokones tis kiries kata tin anoiksi kounamenes sinamenes na erhontai kai na ekliparoun ton erota mas?

O, re maggaaaaa.... to apolito extreme!!!!!!

Sou vgazo to kapelo...!!!

GiannisV

Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.!

γιαννη v δε ξερω αν το χεις καταλάβει αλλά πάνω δεξιά στο μύνημα σου έχει ένα τεράστιον Χ όπου και μπορείς να το σβήσεις

Εκτός αν το σπορ σου είναι να τα κάνεις 5-5 τα post!!!!!!

Με εκτίμηση στο θρυλικό ικανότατο σκιέρ γιάννη v όπου δυστυχώς τον έχω δει να κάνει σκι στο χειρότερο χιόνι της ιστορίας

ΜΙΚ(σΤΟ ΠΉΛΙΟ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όταν πριν από αρκετά χρόνια ήμουν στους Ναυτοπροσκόπους, εδώ στον Πειραιά, επειδή κάναμε και πολλές εκδρομές στο βουνό, χαρακτηρίζαμε την Ομάδα μας Ορεινή και Υποβρύχια.

Φαίνεται λοιπόν πως ο χαρακτηρισμός ταιριάζει και στο σύλλογο. :wink: :wink:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Sign in to follow this  

• Create New...