arma 9 Report post Posted November 22, 2005 Μηπως γνωριζει καποιος που -στην Αθηνα -μπορω να ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΚΙ -ΜΠΟΤΕΣ ,για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΣΕΖΟΝ :?: (καλης ποιοτητας εξοπλισμο ,απο μαγαζι που εμπιστευεστε ) Προκειται για τα 6 παιδακια που "συνοδευω" και επειδη (τα σκασμενα) μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ,ειναι εξαιρετικα ασυμφορη η αγορα εξοπλισμου .Ουτε ειναι -πιστευω- πιο οικονομικο να νοικιαζουμε καθε φορα που ανεβαινουμε , περα απο την πολυ μεγαλη καθυστερηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
teo 2 Report post Posted November 22, 2005 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 2102533950 Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted November 30, 2005 Λοιπον ,εχω πολυ προβληματιστει σχετικα με την ενοικιαση για τα μικρα.....Οι τιμες που μου ειπανε για ολη την σεζον....90-100ε στην Αθηνα ,60-ε στα Καλαβρυτα !!!(στην Αραχωβα δεν εχω βρει ακομα ακρη ). Επειδη λοιπον το κοστος ενοικιασης καθε φορα για τα παιδια ειναι 10 με 13ε ,και "ανεβαινουμε" πανω απο 10 φορες , οπως καταλαβαινετε το κοστος αποσβαινεται ευκολα.....Αυτο ομως που με προβληματισε ηταν οτι ο ενας απο αυτους μου προτεινε...... να ΑΓΟΡΑΣΩ μεταχειρισμενα , περσυνα ,μποτες και πεδιλα σε πολυ καλη κατασταση,με 120 εως 150ε και επειδη καθε χρονο θα θελω καινουργια ,και ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΟΤΕΣ ,(σας θυμιζω οτι τα παιδακια ειναι απο 9 εως 13 χρονων ,και μεγαλωνουν....... γρηγορα ) ,θα μου δινει ,λεει ,καθε χρονο της προηγουμενης σεζον (επιστρεφοντας τα παλια ) με 10 εως 20ε!!! Τι με συμβουλευετε να κανω????????????? ευχαριστω ,Αριστοτελης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 30, 2005 H τραμπα ειναι καλη λυση... και σιγουρα δε θα τα αλλαζεις ολα αλλα θα τα δινεις στα μικροτερα... αλλα το 60- ευρω ειναι σουπερ τιμή. για μια χρονια...αρκει να μην ειναι ταβλες... θα σου στειλω με πμ ενα τηλεφωνο να παρεις στην Αραχωβα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted December 1, 2005 H τραμπα ειναι καλη λυση... και σιγουρα δε θα τα αλλαζεις ολα αλλα θα τα δινεις στα μικροτερα...αλλα το 60- ευρω ειναι σουπερ τιμή. για μια χρονια...αρκει να μην ειναι ταβλες... θα σου στειλω με πμ ενα τηλεφωνο να παρεις στην Αραχωβα. Ελαβα τα pms ,και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Αριστοτελης Quote Share this post Link to post Share on other sites