Odie 869 Report post Posted December 12, 2008 κανενα νεο μες το τι γινεται απανω (αν γινεται δηλαδη ) εχουμε???? τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 12, 2008 Έγινε ένας στοιχειώδης καθαρισμός από πέτρες και χόρτα στο πλατώ, από εθελοντές. Επίσης γίνονται κάποιες εργασίες στο cafe-bar-restaurant-ταβέρνα-κυλικείο από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το χ/κ. Για τη λειτουργία του χ/κ θα ξέρουμε όταν πέσει το πρώτο χιόνι. Μέχρι τότε πληροφορίες είτε στο φλυτζάνι του καφέ, είτε στην Πυθία... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 12, 2008 τελικα ποιος θα το διαχειριστει φετος Αλεξη; εχει ξεκαθαρισει το τοπιο; DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 12, 2008 Ο επιχειρηματίας που το λειτουργούσε και πέρυσι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 12, 2008 ....πληροφορίες είτε στο φλυτζάνι του καφέ, είτε στην Πυθία... Δωσε μας τα e-mail τους αν σου ειναι ευκολο... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 12, 2008 Για τη λειτουργία του χ/κ θα ξέρουμε όταν πέσει το πρώτο χιόνι. Μέχρι τότε πληροφορίες είτε στο φλυτζάνι του καφέ, είτε στην Πυθία... Δωσε μας τα e-mail τους αν σου ειναι ευκολο... ναι ναι μηπως λυσουμε και κανενα αλλο προβλημα τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 30, 2008 Α ρε κατακαημένο Μαίναλο, ξώφαλτσα πέρασα απο κει για μια τυρόπιτα , καφέ είχα πιει ... για την ακρίβεια έφαγα μια ωραία ΖΑμπονοτυρόπιτα ... Ο δρόμος απο βυτίνα καθαρός , όπως μπορείτε να δείτε : ...χαχαχα Μια ακόμα φωτογραφία απελπισίας .. Και κάνοντας το νέο σπορ , ΑΦΟΥ έφαγα την ζαμπονοτυρόπιτά μου ,... κοίταζα την βορινή και απορούσα - λολ Κάτι ακούγεται οτι τον φεβρουάριο μπορεί να ανοίξει ! Καλό χειμώνα και στην Αρκαδία λοιπόν ...! !!! People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 30, 2008 Κρίμα με τόσο χιόνι και να μην ανοίγει . φαντάζομαι με τις πούδρες που εχει βάλει να είναι απλά μαγικό. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 30, 2008 καπου διαβασα οτι λειτουργει το σαλε και το baby σημερα και οτι απο σαββατο θα λειτουργει ολοκληρο ειδωμεν DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 31, 2008 και οτι απο σαββατο θα λειτουργει ολοκληρο μακαρι..εχω να παω στο Μαιναλο απο την άνοιξη του 05 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 31, 2008 Αυτό δηλαδή δεν ισχύει? There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 31, 2008 Yπομονή φίλοι μου όταν πάρουν μπροστά με το καλό οι γεννήτριες και όταν σταματήσουν να ......................βήχουν ο Αρκτούρος και ο Αετός............. τότε θα χαρείτε τις πούδρες.......................... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 3, 2009 πρωτοχρονια ανεβηκα μια βολτα οπως ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου για μια κατεβασια στην απατητη ανατολικη φωτο δεν μπορω να ανεβασω αλλα καποιος θα βρεθει να βοηθησει χιονι παρα πολυ και γω μονος στη λακα κομινη αγναντευοντας η κατεβασια ηταν ολα τα λεφτα μετα καρφι για το τραπεζι το πρωτοχρονιατικο σημερα μετα τις χτεσινες βροχες ελπιζω να μη αλλοιωθηκε τιποταα καλη χρονια Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 3, 2009 πρωτοχρονια ανεβηκα μια βολτα οπως ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου για μια κατεβασια στην απατητη ανατολικη φωτο δεν μπορω να ανεβασω αλλα καποιος θα βρεθει να βοηθησει χιονι παρα πολυ και γω μονος στη λακα κομινη αγναντευοντας η κατεβασια ηταν ολα τα λεφτα μετα καρφι για το τραπεζι το πρωτοχρονιατικο σημερα μετα τις χτεσινες βροχες ελπιζω να μη αλλοιωθηκε τιποταα καλη χρονια στειλε τις/την φωτο στο korn@snowclub.gr και θα τις ανεβασω εγω τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 3, 2009 θα περιμενεις για δευτερα γιατι με συνδεση 52κ αστα Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 3, 2009 οκ τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 5, 2009 τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 5, 2009 τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 5, 2009 τι δουλευει πανω Κορνηλιε; ωραιο κοτλε!!!! και οι πουδρες του δεν πανε πισω DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 5, 2009 απαντησε στο παιδι ντε Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 5, 2009 δε δουλευει τιποτα μονο το πλατω αρκτουρος και το βαβυ ορειβατικο οσο θελεις και ειναι και ευκολο αν εχεις ορεξη να κανεις δικες σου γραμμες πανω απο τις δικες μου λολ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2009 δε δουλευει τιποταμονο το πλατω αρκτουρος και το βαβυ ορειβατικο οσο θελεις και ειναι και ευκολο αν εχεις ορεξη να κανεις δικες σου γραμμες πανω απο τις δικες μου λολ Το γυρισες στο σκι; Και μαλιστα ορειβατικο! RESPECT!! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 6, 2009 Ομίχλη σήμερα, με θερμοκρασία στους +3°C, χωρίς φαινόμενα από τα ξημερώματα. Λειτουργούν οι δύο κάτω αναβατήρες ''Κριός'' και ''Αρκτούρος'', το κατάστημα ενοικιάσεων και η σχολή μαθημάτων. Στο κάτω μέρος του χ/κ υπάρχουν περίπου 25cm χιόνι. Το βουνό γενικά είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν λειτουργεί ο ''Αετός'', οπότε όποιος έχει όρεξη για ορειβατικό είναι η καλύτερή του. Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός. Ο δρόμος από Βυτίνα είναι...λαχείο. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 7, 2009 Ομίχλη κατά διαστήματα από τα 1750m και πάνω σήμερα στο χ/κ Μαινάλου. Θερμοκρασία στους +1°C, χωρίς φαινόμενα. Άνεμοι ΝΔ μέτριοι Λειτουργούν οι δύο κάτω αναβατήρες ''Κριός'' και ''Αρκτούρος'', το κατάστημα ενοικιάσεων και η σχολή μαθημάτων. Το χιόνι είναι σκληρό/παγωμένο. Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός, αλλά σε μερικά σημεία (οι δύο τελευταίες στροφές που δεν τις βλέπει ο ήλιος) χρειάζεται προσοχή λόγω πάγου. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 7, 2009 ο δρομος απο Βυτινα ???? τζοκερ τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites