DrNoRth 0 Report post Posted February 14, 2006 καλησπέρα. ποιο θα ήταν το ιδανικό μήκος για μένα για τα πέδιλα zenith 5 και 9 rossignol? Είμαι 1.78, 90 kgr σε καλό επίπεδο. 154-162-170-176 σε mm είναι τα μήκη και για τα δύο μοντέλα. ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 14, 2006 Εξαρταται και απο τη χρηση.Αν το θες κυριως για μεσαιες+ στροφες παρε 170,να ειναι πιο σταθερο.Για slalom 162 αν και μου φαινεται λιγο κοντο για το υψος-κιλα-ικανοτητα που μας ειπες.Ειδικα στο 5αρι που ειναι πιο μαλακο,μην το σκεφτεσαι καν.170 ειναι η ορθοτερη επιλογη αν και δεν ειμαι ο ιδανικοτερος κριτης αφου δεν εχω βαλει ποτε Rossi πεδιλο carving. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DrNoRth 0 Report post Posted February 17, 2006 Εξαρταται και απο τη χρηση.Αν το θες κυριως για μεσαιες+ στροφες παρε 170,να ειναι πιο σταθερο.Για slalom 162 αν και μου φαινεται λιγο κοντο για το υψος-κιλα-ικανοτητα που μας ειπες.Ειδικα στο 5αρι που ειναι πιο μαλακο,μην το σκεφτεσαι καν.170 ειναι η ορθοτερη επιλογη αν και δεν ειμαι ο ιδανικοτερος κριτης αφου δεν εχω βαλει ποτε Rossi πεδιλο carving. ευχαριστώ. Τελικά πήρα 162 το z9. Ήταν και το τελευταίο ζευγάρι στο sports and ski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 17, 2006 . . .ας έβρισκες μια άλλη εταιρία , χάθηκε ο κόσμος; τόσες υπάρχουν το 162 είναι κοντό! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
DrNoRth 0 Report post Posted February 21, 2006 . . .ας έβρισκες μια άλλη εταιρία , χάθηκε ο κόσμος; τόσες υπάρχουν το 162 είναι κοντό! μπα, μια χαρα είναι. Τα δοκίμασα το σάββατο στη βασιλίτσα. Τα πέδιλα είναι τρένο και τα μπατόν διακοσμητικά ή έστω μόνο για ισορροπία στην αναμονή για τα καρεκλάκια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 21, 2006 [..] ..και τα μπατόν διακοσμητικά ή έστω μόνο για ισορροπία στην αναμονή για τα καρεκλάκια. . . . . εκτός από τα σκι , πήρες και κοντά μπατόν; Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 21, 2006 δυναμωνει η "κλικα" του donmeli... τα μπατόν διακοσμητικά εγω παντως πηρα καινουρια τηλεσκοπικα της Leki.75€ http://www.leki.com/html/ski_alpine_6470.asp Quote Share this post Link to post Share on other sites
DrNoRth 0 Report post Posted February 22, 2006 . . . . εκτός από τα σκι , πήρες και κοντά μπατόν; ναι και στενό σώβρακο, γι αυτό σφίγγομαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
gastas 0 Report post Posted March 10, 2006 Μεγιά καταρχήν.. Πόσο τα πήρες τα zenith 5 ; Τα είχα δεί στο ΑΤΤΙΚΑ αλλά μου φάνηκαν ακριβά Τώρα με έκπτωση δεν ξέρω που έχουν φτάσει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DrNoRth 0 Report post Posted March 10, 2006 Μεγιά καταρχήν.. Πόσο τα πήρες τα zenith 5 ; Τα είχα δεί στο ΑΤΤΙΚΑ αλλά μου φάνηκαν ακριβά Τώρα με έκπτωση δεν ξέρω που έχουν φτάσει. zenith 5 γύρω στα 400 ευρώ στον κλαουδάτο χωρίς την έκπτωση που ήταν 30 % προσ το τέλος της σεζόν των εκπτώσεων. Αλλά εγώ πήρα τα zenith 9 απο sports and ski θεσσαλονίκη. Quote Share this post Link to post Share on other sites