Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
madskier

Σχετικα με το snowreport forum

Recommended Posts

Διαβαζοντας ενα μην στο forum απο το Διακο επισημανε οτι οι Αθηναιοι πλακωθηκαν μεταξυ τους κ οι μισοι ανοιξαν δικο τους forum κι οι αλλοι μισοι εμειναν στο παλιο.Μηπως θα ηταν πιο σωστο να βγαλουμε μια ανακοινωση που να λεμε τα γεγονοτα οπως εγιναν.Οτι δηλ βγαλαμε τη σελιδα του συλλογου κι μαζι φτιαξαμε και το forum μας κ οτι ολοι ειναι ευπροσδεκτοι κ οτι δεν πλακωθηκαμε μετξυ μας??Ισα ισα μλιστα!! :lol:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ! :D:shock::shock:

Αμάν αυτοι οι Αθηναίοι που τσακώνονται μεταξύ τους!!!

…γι’ αυτό και εγω μετακόμισα στο Μεγαλο Χωριό. :wink:

Σημ. Ότι ανεκπληρωτη φαντασία (complex) εχει ο καθένας, τη μεταφερει και στα γραφόμενα του…μηπως παίξαμε και ξυλο με τον κύριο Βατικιώτη και δεν το ξέρουμε??

:?:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Guest

Καλησπέρα και Καλές Γιορτές στα μέλη του Snow club.

Ως τακτικός παρατηρητής του snowreport είχα την χαρά να ενημερώνομαι και να μαθαίνω, έστω χωρίς να συμμετέχω συχνά με posts, για όλα όσα με ενδιέφεραν στο σκί (εξοπλισμούς, τεχνικές, κατάσταση Χ/Κ κτλ.)

Η παράλληλη λειτουργία του snowclub forum πέρα από το "Ράδιο αρβύλα" που έφερε στο snowreport forum, μπερδεύει τα πράγματα στον χώρο της ενημέρωσης των φίλων του σκί, και παράλληλα δημιουργεί ερωτηματικά στο γιατί αυτοί (οι περισσότεροι ίσως ?) με τις αξιόλογες απόψεις και εμπειρίες απομακρύνθηκαν από το προηγούμενο forum.

Δείτε για παράδειγμα σχετικό Post του Νικηταρά στο snowreport forum με τίτλο : Τετέλεσται για να σχηματίσετε προσωπική άποψη στο τί εννοώ.

Ευχαριστώ για την οποία απάντηση

Some personal data:

Κωνσταντίνος

Αθήνα, 33 ετών

ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΩΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Α Β ΚΑΙ Γ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΝΟΟΥΡΕΠΟΡΤ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΑΦΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΥΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΝΟΟΥΡΕΠΟΡΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Η ΣΤΥΓΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΝΟΥΡΕΠΟΡΤ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΔΥΝΑΤΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΘΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΕΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ HI-TECH :twisted: H ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 5 ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΑΙ ΣΚΙ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑΝΙ :D:shock::shock::P

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest

Υπήρξε νομίζω ξεκάθαρη σχετική αναφορά του κ. Καζέρου στο snowreport forum.

Αντιγράφω από την εκεί απάντησή μου ...

Με λίγα λόγια δηλαδή το Snowreport "απειλήθηκε" ότι θα του κοπεί η ενημέρωση αν δεν "φιμώσει" τους επικριτές;

Συγνώμη που τα γράφω έτσι "χύμα" αλλά αν αυτό συμβαίνει τότε πραγματικά η κατάσταση είναι θλιβερή και θα πρέπει όλοι όσοι μας αρέσει η χιονοδρομία να σκεφτούμε σοβαρά το Ελληνικό της μέλλον....

Από το mail σου ΜΙΚ τα παραπάνω επιβεβαιώνονται.

Το ιδιο και η απογοήτευσή μου.

Κρίμα που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν την διορατικότητα να δούν ότι είτε ονομάζεται snow report είτε snowclub αν δεν κάνουν κάτι πάντα θα δέχονται δικαιολογημένες επικρίσεις. Τι θα κάνουν τότε ; Μύνηση στον σύλλογο;

Αν και με πολύ χαλασμένη διάθεση, αν και ενόψη χιονοπτώσεων εύχομαι σε όλο το snow club, καλές γιορτές

Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνε, όσο μεγαλύτερη γίνεται η παρέα μας, τόσο περισσότερη επιρροή θα μπορούμε να ασκούμε στα χιονοδρομικά κέντρα.

Σε λίγο καιρό, κάποιοι που τώρα πιστεύουν ότι η διαμαρτυρία του Έλληνα χιονοδρόμου είναι ένας ενοχλητικός θόρυβος που τους αποσπά την προσοχή από το μέτρημα των εισπράξεων τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι, όπως όλες οι επιχειρήσεις, αν συνεχίσουν να μην ικανοποιούν τους πελάτες τους, θα υποστούν τις συνέπειες.

Η φωνή μας (και όχι οι κραυγές μας) έχει δύναμη.

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε κάποια από τις συναντήσεις του συλλόγου, είτε επιλέξεις να γίνεις μέλος ή όχι, σε κάποιο χιονοδρομικό κάνοντας σκι.

Make Parnassos Great Again!

Θελω να παραθεσω ενα γεγονος που συνεβη πριν αρκετο καιρο (1-2 μηνες)και εχει σχεση με το snowreport forum.

Εγραψα ενα post στο οποιο αναφεροταν το snowclub.

Αποτελεσμα:Η διαγραφη του post μου :shock: Αυτα δεν γινονται πουθενα.Στο forum του snowclub,εχει αναφερθει παρα πολλες φορες το αντιστοιχο του snowreport.Δεν εσβησε κανεις δημοσιευση...

Σε ερωτηση μου προς τον διαχειριστη του εν λογω forum,η απαντηση ηταν περι ανεμων και υδατων....

Ας δει τωρα πως καταντησε το forum(γιατι περι καταντιας προκειται με τοσες βρισιες και τοσο χαμηλο επιπεδο)και μετα ας αναλογιστει ποιος εφταιγε και ποιος οχι..

Ενω υπηρχαν δημοσιευσεις με ασεμνο περιεχομενο,σβησαν τη δικη μου επειδη εγραψα snowclub... :shock:

Οποτε να ξερετε ειναι λιγο κακη λεξη το snowclub :twisted:

στις 3-4 φορές που έχω δώσει το λινκ [και πολύ πρόσφατα] δεν υπήξε πρόβλημα.

αλλά γράφω πολλά χρόνια σε αυτό το φόρουμ, ίσως να μετράει αυτό. Ή απλά ο τρόπος.

vae victis

στις 3-4 φορές που έχω δώσει το λινκ [και πολύ πρόσφατα] δεν υπήξε πρόβλημα.

αλλά γράφω πολλά χρόνια σε αυτό το φόρουμ, ίσως να μετράει αυτό. Ή απλά ο τρόπος.

Και εγω εγραφα πολλα χρονια(εννοειται οτι δεν γραφω πλεον)και οσο για τον τροπο,νομιζω απο τις 250+ δημοσιευσεις μου στο παρον forum,φαινεται αν ειναι καλος ή οχι. :roll:

δεν υπαινίχθηκα κάτι για σένα, απλά μετέφερα κάτι που θα διαβάσεις και στην τωρινή πρώτη σελίδα του section του Παρνασσού :roll:

vae victis

Δεν το πηρα προσωπικα,ουτε παρεξηγω ευκολα.

:wink:

Το ειδα αυτο που λες.Βγαζει ματι :shock: Μαλλον δεν θα το ειδε ή ειναι γνωστος σου ο διαχειριστης :D Δεν ξερω τι να πω.

Εγω ειχα απαντησει σε post σχετικα με εξοπλισμο,και στο τελος προτεινα σε αυτον που ρωτουσε να ριξει και μια ματια στο snowclub.Αφου του ειχα απαντησει.Το ιδιο βραδυ,μου ηρθε e-mail απο το snowreport,που μου εξηγουσε οτι η δημοσιευση μου σβηστηκε γιατι περιειχε αναφορα σε αλλο forum. :shock: Ανταπαντησα ρωτωντας που ειναι το κακο?Η νεα απαντηση ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε"και εγω ειμαι δυσαρεστημενος που εξελιχθηκε ετσι η ιστορια με το snowclub,και ειχαμε αρχισει καλα κτλ,κτλ"

Εσυ το εγραψες ξεκαθαρα και δεν συνεβη κατι αναλογο.

Τι να πω :roll:

to snowreport forum πε8αινει σιγα σιγα λογω του αρχαιου λογισμικου του.

Ποσες φορες εχουμε πει να το ανανεωσουν βαζοντας phpBB αλλα αυτοι κοιμουνται...

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

to snowreport forum πε8αινει σιγα σιγα λογω του αρχαιου λογισμικου του.

Ποσες φορες εχουμε πει να το ανανεωσουν βαζοντας phpBB αλλα αυτοι κοιμουνται...

το phpbb δεν ειναι και το καλιτερο που κυκλοφορει... Σκαλες καλιτερο ειναι το http://www.invisionboard.com/

Οσον αφορα το snowreport περα απο τις καμερες και να δω πληροφοριακα τι δουλεψε και που δε το χρησιμοποιω για τιποτα αλλο...

Δεν το πηρα προσωπικα,ουτε παρεξηγω ευκολα.

:wink:  

Το ειδα αυτο που λες.Βγαζει ματι :D Μαλλον δεν θα το ειδε ή ειναι γνωστος σου ο διαχειριστης :D Δεν ξερω τι να πω.

Εγω ειχα απαντησει σε post σχετικα με εξοπλισμο,και στο τελος προτεινα σε αυτον που ρωτουσε να ριξει και μια ματια στο snowclub.Αφου του ειχα απαντησει.Το ιδιο βραδυ,μου ηρθε e-mail απο το snowreport,που μου εξηγουσε οτι η δημοσιευση μου σβηστηκε γιατι περιειχε αναφορα σε αλλο forum. :D Ανταπαντησα ρωτωντας που ειναι το κακο?Η νεα απαντηση ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε"και εγω ειμαι δυσαρεστημενος που εξελιχθηκε ετσι η ιστορια με το snowclub,και ειχαμε αρχισει καλα κτλ,κτλ"

Εσυ το εγραψες ξεκαθαρα και δεν συνεβη κατι αναλογο.

Τι να πω :roll:

τι να σου πω, για κάποιο λόγο με ανέχεται... πάντως στο παρελθόν είχαμε ανταλλάξει αρκετές φορές απόψεις μέσω φόρουμ. Ε και δεν το κάνω συχνά... απλά έτυχε να ποστάρω το link 2 φορές μέσα σε 10 μέρες. Πάντως την πρώτη δεν τον έπαιρνε να το διαγράψει. Το λινκ ήταν επίλογος σε τεράστιο κείμενο ενημέρωσης των προβλημάτων του Παρνασσού και των Ελληνικών χιονοδρομικών γενικότερα... αλλά για να είμαι ειλικρινής, την τελευταία φορά περίμενα να το διαγράψει :D

vae victis

Η καινουρια χορηγια(βλεπε πανω δεξια στη σελιδα του snowclub),σημαινει την εναρξη μιας νεας σχεσης με το snowreport?? :roll:

:oops: :oops:

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Μακάρι παιδιά να είναι όπως αναφέρει ο Anemar. Και το snowreport & εμείς μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από μία συνεργασία (από κοινού).

Άιντε μερικοί βάλανε μυαλό :wink:

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Ναι... Θα υπάρξει συνεργασία τω δύο σελίδων και αλληλοϋποστήριξη γιατί ο χώρος της χιονοδρομίας χρειάζεται ενότητα...

Υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με την ανανέωση της σελίδας του Snowreport... Links για το Snowclub έχουν μπεί... περιμένουμε το update απο τον server.... (Είναι λίγο περίεργο το λογισμικό και ο κώδικας που χρησιμοποιεί... "κρέμασε" σήμερα αρκετές φορές και γίνεται συντήρηση...)

Ευελπιστώ οτι μέχρι το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή..!

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

..Μακάρι παιδιά να είναι όπως αναφέρει ο Anemar...

Πανο δεν ανεφερα.Ρωτησα...αν ξεκιναει νεα σχεση.Εαν επηλθε συμφιλιωση τελος παντων,γιατι ολοι ξερουμε τι εχει προηγηθει.

Σιγουρα η συνεργασια ολων οσων ασχολουνται ειναι απαραιτητη,γιατι δεν περισσευουμε.Αντιθετα ειμαστε λιγοι οσοι ασχολουμαστε με τα χειμερινα σπορ.

Απο κει και περα υπαρχει και το"εκει που εφτυσα,δεν γλειφω",αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο... :roll: Ωχ,εμπλεξα και παπαδες τωρα... :P

Θα βγουμε και στην TV τωρα..?? :wink:

Πιστεύουμε ότι ωρίμασαν οι συνθήκες,ώστε να γίνουν έστω κάποια δειλά βήματα προς την κατεύθυνση μιας αμφίδρομης συνεργασίας σε μικρό εύρος αρχικά.

Ελπίζουμε να βγούμε και οι δύο πλευρές κερδισμένες από αυτό.

Φυσικά για την κίνησή μας αυτή αλλά και για όλα τα θέματα,θα κριθούμε στην προσεχή Γ.Σ.