Aris 0 Report post Posted April 3, 2006 Και να που ο χειμωνας αποφασισε να μας κανει ενα ακομη δωρακι σε μας τους χιονοπυροβολημενους και να δωσει ενα καλο μαθημα στην τρισκαταρατη Ανοιξη που θελει να μας στειλει για μπανια τοσο προωρα.. Αυτην την ωρα,στο Καιμακ πεφτει πυκνο χιονι οπως και στο Πισοδερι ,αλλα απο τις καμερες μου φαινεται οτι το ιδιο γινεται και σε Σελι και Πηγαδια.. Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι στην Θεσσαλονικη εχουμε 11c και βρεχει καταρρακτωδως.. Ηδη πολλα εκατοστα χιονιου προστεθηκαν στα 2μ περιπου που προυπηρχαν στο Καιμακ και ολα δειχνουν οτι διαμορφωνεται μια απιστευτη πουδροκατασταση..!!! Επισης πιστευω οτι πολυ χιονι θα πεσει και αυριο!! Οποιος προλαβει λοιπον..Προτεινω την Τεταρτη ως μερα καταλληλη για καθε απατητεωνα να γευτει το θειο αυτο δωρο Στην προοπτικη μαλιστα φαινεται οτι ο καιρος ναι μεν θα ειναι ζεστος αλλα οχι τοσο ωστε να μας απομακρυνει απο το βουνο..Για το ΣΚ θεωρω οτι τουλαχιστον για ενα 4ωρο θα ειναι πολυ καλα νωρις το πρωι Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 3, 2006 Εχει κανονιστει για Τεταρτη ηδη, εχουμε παρει της απαραιτητες αδεις απο στρατο/δουλεια και ειμαστε ετοιμοι για "βουτιες" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 5, 2006 Μια τελευταια ματια επιβεβαιωνει οτι παμε για ενα πολυ καλο ΣΚ με καλες θερμοκρασιες ειδικα στην Β.Ελλαδα.. Μαλιστα βλεπω το Καιμακτσαλαν να τρωει φρεσκο χιονι την Παρασκευη το βραδυ και να ενδεικνυται σφοδρα για σανιδι στην πουδρα το πρωι του Σαββατου.. 7.59πμ δηλαδη ραντεβου πανω..Ελπιζω να μην αλλαξει κατι εως τοτε.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2006 Μαλιστα βλεπω το Καιμακτσαλαν να ενδεικνυται σφοδρα για σανιδι στην πουδρα το πρωι του ΣαββατουΕ δεν υποφέρεσαι τελικά...έχεις σοβαρό πρόβλημα...κρίμα δυό μέτρα παλικάρι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 5, 2006 ...κρίμα δυό μέτρα παλικάρι... Αλεξη μου το Σαββατο το πρωι ελπιζω να ειμαι κατι λιγοτερο απο 1,60.. Βλεπεις, ευελπιστω μεχρι τα γονατα να ειμαι μεσα στην πουδρα.. Απο την αλλη βεβαια το σανιδι επιπλεει οποτε το πιθανοτερο ειναι να ειμαι στο 1,85 περιπου.. Μου βαζεις δυσκολα..Τελος παντων... Σου απευθυνω ανοιχτη δημοσια προσκληση να ερθεις κι εσυ ωστε να κανουμε σανιδι παρεα.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 5, 2006 Καταυλακιωτη έλα να κάνεις το 5ο σου φετινό σκι και εγώ θα σε περιμένω στα Τέμπη. Προχθές το βράδυ έριχνε και Βασιλίτσα απο τον Νισόρο και πάνω. Χθές ήταν τέλεια μέχρι το μεσημέρι ώσπου άρχισε να ρίχνει και πάλι αλλά με μκρότερη ένταση απο προχθές. Το 1999 ήταν ανάλογο με το φετινό. Εκείνο τον χειμώνα τελειώσαμε την σεζόν με σκι το πρωί στο Καιμάκ και χαβαλέ το απόγευμα σε beach bar της Χαλκιδικής... ήταν πρωτομαγιά και φυσικά΄όλη η παρέα ανύπαντροι ακόμα... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2006 Ρε σείς, έχετε όρεξη να τ' ακούσετε ;;; Θέλετε να αρχίσουμε τα 12 Ευαγγέλια από σήμερα ;;; Και καλά ρε Σταθούλη ο ανεγκέφαλος...εσύ ;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 5, 2006 Το 1999 ήταν ανάλογο με το φετινό. Εκείνο τον χειμώνα τελειώσαμε την σεζόν με σκι το πρωί στο Καιμάκ και χαβαλέ το απόγευμα σε beach bar της Χαλκιδικής... ήταν πρωτομαγιά και φυσικά΄όλη η παρέα ανύπαντροι ακόμα... Ενώ τώρα;;;;;; Τώρα σειρά έχουμε εμείς, φτάνει να έχουμε κι εμείς κανένα θαύμα καμιά χρονιά ΥΓ: Με αυτά που είπατε, σκέφτομαι σοβαρά να σας έρθω το ΣΚ... Καταυλακιώτες, ακούω προσφορές Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted April 5, 2006 το κακο ειναι οτι το καιμακτσαλαν ειναι κλειστο αυτην την εδβομαδα τις καθημερινες οποτε μαλλοον απο την επομενη δευτερα ξανα σκι η εκτος εαν ο θεος του σκι καταφερει να με κανει να παω και την παρασκευη......... Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 6, 2006 Προς Τεταρτη διαφαινεται μια ψυχρη εισβολη που ισως κανει καποιους να ξαναβγαλουν μαλλινα τουλαχιστον στην Β.Ελλαδα..Ελπιζω να μην αλλαξει κατι Αντε μπραβο γιατι πολυ αερα πηρε η Ανοιξη και δε θα τα παμε καλα..Ακουω και κατι κουφα απο κατι πανασχετους του στυλ "ειστε τρελοι?Εχει χιονι ακομα?" ή του στυλ "σιγα μη τρεχουμε στα βουνα τετοια εποχη..Αντε να ζεστανει κι αλλο να παμε για κανα μπανιο" και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα θελω να κανουν ολοι αυτοι Μεγ.Βδομαδα και Ανασταση με κρυο για να μαθουν να υποδεχονται το καλοκαιρι οποτε εμεις θελουμε να σταματησουμε το σκι-σανιδι και ΟΧΙ νωριτερα.. Κατα τα αλλα παμε πολυ καλα για το ΣΚ.. Επιμενω οτι Καιμακ -Πισοδερι θα φανε πολυ χιονι Παρασκευη βραδυ και η πουδρα θα ειναι ετοιμη για βιασμο Σαββατο πρωι..Για Παρνασσο σαφως πιο δυσκολα και απο υετο και απο θερμοκρασια..Βεβαια τα run θα ψιλοαλλαξουν παλι οποτε βλεπουμε..Τιποτα δε χαθηκε..Παιζει ακομα για πασπαλα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 6, 2006 Προς Τεταρτη διαφαινεται μια ψυχρη εισβολη που ισως κανει καποιους να ξαναβγαλουν μαλλινα τουλαχιστον στην Β.Ελλαδα..Ελπιζω να μην αλλαξει κατι ......... Επιμενω οτι Καιμακ -Πισοδερι θα φανε πολυ χιονι Παρασκευη βραδυ και η πουδρα θα ειναι ετοιμη για βιασμο Σαββατο πρωι..Για Παρνασσο σαφως πιο δυσκολα και απο υετο και απο θερμοκρασια..Βεβαια τα run θα ψιλοαλλαξουν παλι οποτε βλεπουμε..Τιποτα δε χαθηκε..Παιζει ακομα για πασπαλα Τον Παρνασσό να μη τον πιάνεις στο στόμα σου... Καλό βιασμό το σκ επάνω. Για μας κάτω αμφιβάλλω αν θα κάνει τίποτα Από βδομάδα όμως...Πίσω έχει ο Απρίλης την πούδρα το παμε. Ετοιμάστε άδειες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 6, 2006 Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά πέρσυ τέλος σεζόν λίγες μέρες πριν την Κυριακή του Λάζαρου τα Καλάβρυτα είχαν βάλει 20cm φρέσκο ενώ είχε κλείσει για την σεζόν.... Και μια χρονιά θυμάμαι χιόνισε το τελευταίο ΣΚ του Απρίλη στον Παρνασσό και ανέβηκα για σκι (ναι σκι έκανα τότε ) Τα θαύματα είναι συχνά στην χώρα μας Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites