Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
zeto

ΑΤΥΧΗΜΑ : ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Κ ΣΦΑΔΑΖΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΩ ΑΘΗΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ ΠΑΡΕ ΝΤΕΠΟΝ Κ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΕΝΟΝΤΑΣ Κ ΠΟΝΟΝΤΑΣ...ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ(ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΑΩ ΒΓΑΖΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ,ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΙΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ,ΜΗΝΥΣΚΟΥ Κ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Κ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ....ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ Κ ΟΙ 2 ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ Κ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ...ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΡΙΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ Κ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΦΕΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ...ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...

Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤ???ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΔΗΜΣΙΟΥ)???

ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ??(ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ) Κ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ

17 και σημερα, :rolleyes: σε τρεις μερουλες θα βγαλω και τα ραμματα να ξεκινησω καπως γυμναστικη σοβαρη πλεον... B) τα λαστιχα και τα αλφαβητα καλα ειναι αλλα για προθερμανση πιστεω μαλλον για τις πρωτες ημερες. ;) ...σε λιγο θα ειμαι ετοιμος να περασουμε στο δευτερο σταδιο..της αποκαταστασης..δενν παλευετε πλεον εχει φυγει τραγικα ολο το καλοκαιρι ..με κουρασε ψυχολογικα παντως ωσ τωρα αυτο το επειδοδιο 3μηνες πατεριτσα ....δεν αντεχω αλλοοοοοο :( ....εντωπωσιακη πτωση των μυον ετσι και δεν κανεις βαρη... :blink:(και δεν καταλαβαινω γιατι ατροφει μονο το ποδι που εχεις κτυπησει,πολυ πιο γρηγορα αυτο τουλαχιστον απτο αλλο)..

ξεκινησα και διαιτα με διαιτολογο(89 πριν τωρα 87!) :wacko: για να βοηθησω και τον οργανισμο μου γιατα περιττα κιλα(13) :wacko: που πρεπει να χασω λογω 1.74 υψους αλλα και τοσο ημουν πριν κανα 2χρονια...κοψαμε και το τσιγαρο,πικρα χοντρη ετσι!! εχω παει να τρελαθω τελειως :blink: (2.5 μηνες τωρα).εχω ιντερνετ και νοβα ολη μερα στο σπιτι για ναμην τρελαθω κανω σαν το σκυλακι του γερμανου (βολτα!!!)στην κοπελια μου,οταν γυριζει απτην δουλεια...που μου λεει οτι περναω καταθλιψη!!εγω ??? και προσπαθει συνεχως για μενα.συμβουλη παντως οταν κανετε τετοια χειρουργεια φροντιστε να μην τσακωθειτε με τους ανθρωπους σας :wub: και να μην γκρινιαζετεεεεεε :wub: .

ειναι αυτοι που τραβανε τα ζορια!!!εγω δεν ξερω μαζι με αυτο μου ηρθαν απιστευτα νευρα με την τυχη μου(μαλλον συνδυασμος κοψιμου τσιγαρου...)

οσο γαι την γκρινια ,απλα δεν υπαρχει!!!δεν υπαρχει !!!εχω ειμαι εκεινο το στρουμφακι που γεννηθηκε ετσι...δεν γκρινιαζω! :D:D:rolleyes::D:lol:

αχοιιι, ακουει κανεις??? εχω μερικα θεματακια να ρωτησω ακομη, νιωθω μερικα τραβηγματακια ωρες ωρες και καψιμο αραια και που μετα το λαστιχο που μου ειπε ο φυσιοθεραυπευτης να κανω σπιτι σαν ελαφρα μορφη γυμανστικης, σημερα θα παω και στο γιατρο μου παλι στο νησι να τσεκαρω...παντως περιμενα πληρης αναρρωση εχω 20 ημερες πλεον αλλα ειναι νωρρις ακομη, το νιωθω..

Περίμενες πλήρη ανάρρωση στις 20 μέρες ;

Πλάκα κάνεις έτσι ;

οχι δεν κανω πλακα :P οταν βλεπω αλλους ανθρωπους με αφαιρεση κομματιου και απο τους δυο μηνισκους στο ενα ποδι(αριστερο) και να περπατανε χωρις πατεριστες απτην πρωτη ημερα κανονικα :) ....και εγω με πατεριτσες :D για ενα μηνα με εντολη ιατρου να ειμαι ακομη αλλα και να χω και τα τραβηγματα που μεχρι πριν δεν ηξερα και απο τι ητανε...

τελικα πηγα στο γιατρο του ταμειο μου και μου ειπε οτι τα τραβηγματα και τα μουδιασματα ειναι λογω επεμβσης,και το επιβεβαιωσα και με μια φιλη που εχει διαφορα απο μενα 8 ημερες πιο νωρρις (για μυνησκο)δηλαδη αυτη ειναι στις 28 ημερες οπου τα ενιωθε και αυτη αλλα περασανε οπως ηρθανε μου ειπε....

σημερα παρα πολυς πονος :(:( λογω οτι εβγαλα τα ραμματα στο γιατρο (μεγαλη μα@#$$κια μου)μαλλον εχει ξεχασει,μου ανοιξε τις πληγες παλι(μονο που δεν τον εβρησα-εκλαιγα απτον πονο)υποτιθεται οτι ηταν συρραπτικα τα ραμματα οπου δεν πονανε στην αφαιρεση αλλα αμα εχεις γιατρο με βαρυ χερι αστο καλυτερα(ευγενικα το θετω)χιλιες φορες νοσοκομειο....τωρα ειμαι με αναλγητικα για τον πονο τον μ@!$#@%#@%$κα...σε καμια 13αρια ημερς θα παω παλι στα γιαννενα για check up.περσα και απτον φυσιοθεραυπευτη και με καθησυχασε και αυτος μετην σειρα του,λογικο ειναι μη μασας,συνεχιζεις κανονικα την γυμναστικουλα σου με το λαστιχακι και μετα θα ξεκινησουμε στις 27 ημερες φθσιοθεραπεια κανονικη.τελικα φοβοι μηδεν..

σημερα εμαθα και κατι αλλο ,ομως που δεν το λενε απτην αρχη οι γιατροι,εμενα τουλαχιστον δεν μου το ξεκαθαρισε κανεις...για να γινει συρραφη μυνισκου θα πρεπει να σου ανοιξουν το ποδι σαν κραμπι,μετην αθροσκοπηση δεν στο ραβουν απλα στο καθαριζουν και σου αφαιρουν κομματακι.....αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Edited by quicksilver

σημερα εμαθα και κατι αλλο ,ομως που δεν το λενε απτην αρχη οι γιατροι,εμενα τουλαχιστον δεν μου το ξεκαθαρισε κανεις...για να γινει συρραφη μυνισκου θα πρεπει να σου ανοιξουν το ποδι σαν κραμπι,μετην αθροσκοπηση δεν στο ραβουν απλα στο καθαριζουν και σου αφαιρουν κομματακι.....αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Εμένα, μαζί με το χιαστό μου έκαναν και συρραφή μηνίσκου με αρθροσκόπηση..

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Εμένα, μαζί με το χιαστό μου έκαναν και συρραφή μηνίσκου με αρθροσκόπηση..

επεσα στην περιπτωση???το εξητηριο μου γραφει για τοπικη μυνισεκτομη λογω μερικης ριξης μυνισκου,τουλαχιστον ετσι γραφει.

εχω μια αισθηση οτι κατι δεν μου ταιριαζει στις περιγραφες,του νοσοκομειου ειναι η πιο πανω που δεν αντιμετωπιζεται με κοψιμο απο οτι ρωτησα εδω στο νησι χτες τον γιατρο του ταμειου μου! αλλα οταν ρωτησα και αν ηθελες να τον ραψεις πως θα μπορουσες μου ειπε μονο με ανοιγμα του ποδιου,

στο ασκληπειο βουλας ηταν χειρουργος ορδοπεδικος πριν 15 χρονια, να λεει μπαρουφες δεν ξερω,να μου πεις οτι μπορει να μηντο ξερει να το κανει ο ιδιος..ναι γινεται ... θα το ρωτησω και στα γιαννενα που θα παω την επομενες ημερες,ο αλλος θα ξερει σιγουρα,πανεμιστημιακος ειναι του που@#$...ου μπλεξεις παντως...

Edited by quicksilver

επεσα στην περιπτωση???το εξητηριο μου γραφει για τοπικη μυνισεκτομη λογω μερικης ριξης μυνισκου,τουλαχιστον ετσι γραφει.

εχω μια αισθηση οτι κατι δεν μου ταιριαζει στις περιγραφες,του νοσοκομειου ειναι η πιο πανω που δεν αντιμετωπιζεται με κοψιμο απο οτι ρωτησα εδω στο νησι χτες τον γιατρο του ταμειου μου! αλλα οταν ρωτησα και αν ηθελες να τον ραψεις πως θα μπορουσες μου ειπε μονο με ανοιγμα του ποδιου,

στο ασκληπειο βουλας ηταν χειρουργος ορδοπεδικος πριν 15 χρονια, να λεει μπαρουφες δεν ξερω,να μου πεις οτι μπορει να μηντο ξερει να το κανει ο ιδιος..ναι γινεται ... θα το ρωτησω και στα γιαννενα που θα παω την επομενες ημερες,ο αλλος θα ξερει σιγουρα,πανεμιστημιακος ειναι του που@#$...ου μπλεξεις παντως...

μα από τη στιγμή που το έχεις "φτιάξει" το πόδι σου και δεν έχει παρουσιάσει κάτι ανησυχητικό μετά την αρθροσκόπηση κι όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά γιατί κάθεσαι και ψάχνεις τι και πως και γιατί? ό,τι μπορούσαν να κάνουν άλλοι για σένα έχει γίνει, δεν αλλάζει προς το παρόν. γιατί δεν εστιάζεις στο τι μπορείς να κάνεις εσυ? κάνε τη γυμναστική σου και τα πιασίματα, τα πονάκια κτλ σταδιακά θα περάσουν άμα το φροντίζεις. αρθροσκόπηση ή όχι, έχει πέσει παρέμβαση στο πόδι σου και ένα σοκ το έχει πάθει. μέχρι να το προσαρμόσεις στις νέες συνθήκες θα περάσει καιρός. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

ρε κουικσιλβερ μη τη ψαχνεις...μονο γυμναστικη, γυμναστικη γυμναστικη θελεις...εγω μετα απο εναμιση χρονο που εχω κανει το χειρουργειο ακομα το ενα γονατο δεν ειναι σαν το αλλο....και φυσικοθεραπιες και τετοια τα εκανα ολα μονος μου...ολη μερα με τα βαρακια στο ποδι, μετα γυμναστηριο και πισινα...

εσυ εκανες και χιαστο γιατι δεν καταλαβα???μην κοιτας τα παιδια που εχουν κανει μονο μυνισκο...καμια σχεση...κι εγω εκανα να περπατησω κανονικα κανα 3-4 μηνες (και παλι με πολυ προσοχη)....

αν κανεις σοβαρη φυσικοθεραπια φετος θα τσουλισεις χαλαρα!!! keep going :P

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

ρε κουικσιλβερ μη τη ψαχνεις...μονο γυμναστικη, γυμναστικη γυμναστικη θελεις...εγω μετα απο εναμιση χρονο που εχω κανει το χειρουργειο ακομα το ενα γονατο δεν ειναι σαν το αλλο....και φυσικοθεραπιες και τετοια τα εκανα ολα μονος μου...ολη μερα με τα βαρακια στο ποδι, μετα γυμναστηριο και πισινα...

εσυ εκανες και χιαστο γιατι δεν καταλαβα???μην κοιτας τα παιδια που εχουν κανει μονο μυνισκο...καμια σχεση...κι εγω εκανα να περπατησω κανονικα κανα 3-4 μηνες (και παλι με πολυ προσοχη)....

αν κανεις σοβαρη φυσικοθεραπια φετος θα τσουλισεις χαλαρα!!! keep going ;)

εγω μυνισκο εκανα ,και εχω μερικη ριξη χιαστη που θα αντιμετωπισω με γυμναστικη.εσυ τι χειρουργειο εκανες που εναμυσι χρονο μετα το παλευεις ακομη,ακουγετε πιο σοβαρο απο το δικο μου ,μηπως κανα χιαστουλι εκανες χειρουργειο???γυμαστικη ενταξει ναι θα γινουμε εμεις και ο βατσενειγκερ... :P

εγω μυνισκο εκανα ,και εχω μερικη ριξη χιαστη που θα αντιμετωπισω με γυμναστικη.εσυ τι χειρουργειο εκανες που εναμυσι χρονο μετα το παλευεις ακομη,ακουγετε πιο σοβαρο απο το δικο μου ,μηπως κανα χιαστουλι εκανες χειρουργειο???γυμαστικη ενταξει ναι θα γινουμε εμεις και ο βατσενειγκερ... :P

χιαστουλι εκανα που ειχε ολικη ριξη και μινισκο....δε λεω οτι δεν εχω επανελθει...και σκι εκανα φετος πολυ και δουλεια πολυ και γυμναστικη πολυ....απλα λεω οτι δεν ειναι το ιδιο το ενα ποδι με το αλλο...θελει το χρονο του ;)

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΩ ΑΘΗΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ ΠΑΡΕ ΝΤΕΠΟΝ Κ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΕΝΟΝΤΑΣ Κ ΠΟΝΟΝΤΑΣ...ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ(ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΑΩ ΒΓΑΖΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ,ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΙΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ,ΜΗΝΥΣΚΟΥ Κ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Κ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ.

Τρελο παλικάρι ο πρώτος.... στανταρ εχεις KAI τενοντιτιδα... lol

Ειμαι και εγω ενας απτους ατυχους !!Αλλα δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα

τελειωσα τις πανελληνιες φετος...και επιασα τεφαα θεσσαλονικης!!Τον τραυματισμο τον επαθα μια μερα πριν βγουν οι βασεις,δλδ εχω 2 βδομαδες περιπου.

Πως το επαθα κ εγω ο κακοΜΟΙΡΗΣ...?ειπα να παιξω μπαλα για πλακα...!καθως επαιζα τελος παντων κολλησε το ποδι κατω στα καλα καθουμενα πηγα να γυρησω και το επαθα...Οντως ακουσα ενα "κρακ"!δεν μπορω να πω οτι πονεσα και γιαυτο σηκωθηκα σιγα σιγα(επεσα ομαλα μονος μου )περπατησα λιγο αλλα ειδα οτι δεν...!

Να μην τα πολυλογο εκανα μαγνητικη κ εχω ολικη ρηξη προσθ.χιαστου(ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ ελεος)ο ιατρος μου ειπε οτι μαλλον δεν χρειαζεται να κανεις χειρουργειο εφοσον δεν θα ασχολεισαι επαγγελματικα με ποδοσφαιρο μπασκετ ξερω εγω και καθως το γονατο φαινεται οτι αντεχει ΑΛΛΑ πρεπει γυμναστικη και φυσικα φυσιοθεραπειες !!πηρα εναν κηδεμωνα στις 30μοιρες και τωρα περιμενω...(και ο φυσικοθεραπευτης ειπε τα ιδια)

Δεν ειχα ποτε οιδημα μπορω να περπατησω καπως.

Τι λετε θα μπορω να ανταπεξελθω σε δραστηριοτητες οπως μπαλα 1 φορα το μηνα και αν...+τα αγωνισματα στα τεφαα(αλλα οι πρακτικες σαυτα ειναι τυπικες)??

Σημειωση ο Γιαννακης ο μπασκεμπολιστας ειχε ρηξη χιαστου και στα 2 ποδια και δν ειχε κανει εγχειρηση ποτε!!

Σημειωση ο Γιαννακης ο μπασκεμπολιστας ειχε ρηξη χιαστου και στα 2 ποδια και δν ειχε κανει εγχειρηση ποτε!!

Φιλε εαν εχεις και εσυ στην διαθεση σου μια ομαδα γιατρων, φυσιοθεραπευτων, προπονητων κτλ που ειχε ο Γιαννακης τότε μην τη κανεις.

Αποψη μου είναι να παρεις μια-δυο γνωμες ακομα απο γιατρους και μετα αποφασιζεις. Πάντος στην περιπτωση μου μετα την ρηξη χιαστου το γονατο απεκτησε μια ασταθεια και σιγουρα αυτο με περιοριζε σε καποια πραγματα. Εκανα το χειρουργειο αρκετα καιρο μετα το ατυχημα και ο λογος που προχωρησα σε χειρουργειο ηταν γιατι ενοιωθα το γονατο να χειροτερευει. Και επισης απο την καθυστερηση ειχα παθει και μια μικρη βλαβη στο χονδρο.

Sorry! Ισως δεν ειναι αυτα που ηθελες να ακουσεις (τουλαχιστον εμενα οταν μου ειπαν για χειρουργειο ηθελα να πιστεψω οτι δεν ειναι αναγκη) αλλα στην ηλικια που εισαι εαν δεν το κάνεις αυτο ισως σου σταθει εμποδιο στις δραστηριοτητες σου. Σε καθε περιπτωση παντως ψαξε'το καλα μην μεινεις μονο με την γνωμη ενος γιατρου.

Εάν υπήρχε μία περίπτωση να αποφύγεις το χειρουργείο, θα ήταν στην περίπτωση της μερικής ρήξης του συνδέσμου. Στην ολική, νομίζω οτι δεν έχεις άλλη επιλογή, είτε αθλείσαι είτε όχι.

Παρ' όλα αυτά όμως που θα διαβάσεις εδώ μέσα να έχεις πάντα στο μυαλό σου οτι η πιο έγκυρη και υπεύθυνη άποψη είναι του ιατρού σου.

Πω...!Να μην ελπιζω σε κανα θαυμα δηλαδη ε??Και περιμενα πως και πως να παω στη σχολη...!τι ατυχια και αυτη :rolleyes: .Σε μια βδομαδα θα ξανα παω να δουμε,και αμα ειναι χειρουργειο 6 μηνες off !!!Αυτα ειναι τι αλλο θελω...

Ευχαριστω παντως που εστω κα8ησατε και γραψατε σχετικα με μενα!

Φιλε εαν εχεις και εσυ στην διαθεση σου μια ομαδα γιατρων, φυσιοθεραπευτων, προπονητων κτλ που ειχε ο Γιαννακης τότε μην τη κανεις

μωρε δεν εχω αλλα αυτος επαιζε επαγγελματικα,ζουσε απο αυτο ενω εγω θελω να παιζω αραια και που

Μεταξυ μας και εγω πιστευω οτι το χειρουργειο ειναι η μονη λυση αλλα δεν μπορω να σκευτω 6 μηνες σαν αναπηρος 18 χρονων παιδι...

μωρε δεν εχω αλλα αυτος επαιζε επαγγελματικα,ζουσε απο αυτο ενω εγω θελω να παιζω αραια και που

Μεταξυ μας και εγω πιστευω οτι το χειρουργειο ειναι η μονη λυση αλλα δεν μπορω να σκευτω 6 μηνες σαν αναπηρος 18 χρονων παιδι...

λοιπον φιλαρακι προετοιμασε τον χωρο σου εχε κομπιουτερ και τηλεοραση διπλα σου βαλε και νοβα ,τσιγαρα και αυτα..ξεκινα και μια διαιτα η ελαττωσε το φαγητο σου γιατι θα παχυνεις απτο καθησιο...εχε υποψην σου οτι θα εισαι ξαπλα και θα σηκωνεσαι για τουαλετα μονο με πατεριτσες και μετα απο 1.5 μηνα θα μπορεις να κυκλοφορεις.το ποιο κατατοπιστικο ειναι σαν περιγραφη της γιοτας για τον πρωτο καιρο.θα χρειαστεις καποιον να σε πηγαινοφερνει φυσιοθεραπειες(ταξιντζης!)και

στο νοσοκομειο παρε καλου κακου και ενα μικρο ανεμιστηρα γιατι τα δημοσια δεν εχουν κλιματισμο....απο πονο θα κρινεις μονος σου διαβαζωντας επισης αλλοι δεν πονανε και καθολου...επισης να σε ενημερωσω οσο αφορα το νοσοκομειο θα παρατηρησεις ενα ψυγειο που εχουν στο διαδρομο της ορθοπεδικης πτερυγας ειναι για να βαζεις στην καταψυξη νερακια που θα βαζεις μεσα σε ενα θερμος για να παγωνει το ποδι σου αυτο ειναι μετα το χειρουργειο.εκει γινεται πανικος για αυτο δεν εισαι μονο εσυ υποψην..παρε και σημαδεψε τα με μαρκαδορο.χιχιχι

δες τι ασφαλιση εχεις γιατι αν θα πας σε ιδιωτικο μονο το ιατρικο εχει τον καλυτερο στα γονατα τον νικολαου(αθλιατρος)τωρα στο δημοσιο υπαρχουν διαφοροι,θα κοιταξεις να πας καπου που θα εχουν εξειδικευση στα γονατα,δεν θες ορθοδοπεδικο χειρουργο απλα,, θες με εξιδεικευση στους χιαστους...αλλιως πας για αλλα,μια σου προτεινω λυση ειναι και το πανεπιστημιακο των ιωαννινων στον γεωργουλη που εχει αν δεις το βιογραφικο στο ιντερνετ ουκ ολιγο πραγμα ,διδασκει σε σεμιναρια γιατρους..δημοσιο και εγγυηση ο τυπας ,ειναι κορυφη(εκει πηγα και εγω για μυνισκο ομως)εχε υπομονη μετα ραντεβου γιατι οι καλοι τους θελουν ολοι ομως σε προειδοποιω....μηνα καναμε καθε φορα

επισης το εξαμηνο που λες στους χιαστες ειναι εγκληματικο να παιζεις μπαλονι,το ποδι σου θα επανελθει πληρως στους 12 μηνες με 1 1/5 χρονο .εξαρταται πως το παιρνεις και εσυ το θεμα,οι φυσιοθεραυπεταις δεν ειναι και μαγοι απο μονοι τους να κανουν θαυματα...,μην βαριεσαι ποτε και μην το βαζεις κατω!! :);) !,διαβασε απτην αρχη και εδω μεσα να ξεστραβωθεις οπως ολοι και κουραγιο και καλη τυχη,θα συμφωνησω με τους ανωτερο λογω ολικης ριξης θελεις χειρουργειο(επισης εξω τουλαχιστον τωρα κανουν μονο χαμστρινκ(για μοσχευμα)και ουτε επιγονατιδιο ουτε απο γαμπα αυτα ειναι ξεπερασμενα.

αλλο στην ουσια εχεις δυο σημεια που θα σου ανοιξουν το ποδι απο εκει που θαπαρουν το μοσχευμα και εκει που θα το βαλουν γαι αυτο μην νομιζεις πως θα μπορεις να κινεισαι κανονικα μετα τον πρωτο καιρο..

ξερω μια κυρια με ολικη ρηξη που γυρισε απτον νικολαου αλλα δεν της το εκανε λογω ηλικιας 50 χρονων,βεβαια εκανε μυνισκους και τους δυο στο ενα ποδι ,τωρα περπαταει κανονικα αλλα ξερει οτι δεν θα παιζει μπαλα ουτε θα μπορει να τρεξει γρηγορα,να τονισω οτι ο χιαστης μας χρησιμευει οταν στριβεις το ποδι σου

στις στρεψεις εξου και περπαταει κανονικα η κυρια και δεν πεφτει.και σε αυτο το σεναριο η ασταθεια λενε καλυπτεται με εκγυμναση του τετρακεφαλου και των υπολοιπων μυων στο ποδι για να καλυψουν το κενο του χιαστη σου.οσο γαι την κυρια και εγω την βλεπω σαν θαυμα καθε φορα ειναι και η μανα του κολλητου μου....εν ταχυ...στην αμερικη η περιπτωση χιαστων ααντιμετωπιζεται με βλαστοκυτταρα τουλαχιστον στα ποντικια το 2006 βγαλανε ανακοινωση οτι ειχαν επιτυχια,περιμενουμε να εφαρμοστει και στους ανθρωπους(ειναι μια ενεση και καθαρισες,αυτα ξαναδημιοθργουν οτι λειπει στον μυ)ασε αν βγει και ερθει και εδω τουλαχιστον ευρωπη καθαρισαμε....

Edited by quicksilver

...αμα ειναι χειρουργειο 6 μηνες off !!!
Οι πρώτες 4-5 εβδομάδες είναι δύσκολες. Το εξάμηνο θα σε βγάλει off από τις αθλητικές σου δραστηριότητες όχι από την καθημερινότητά σου.

λοιπον φιλαρακι προετοιμασε τον χωρο σου εχε κομπιουτερ και τηλεοραση διπλα σου βαλε και νοβα ,τσιγαρα και αυτα..ξεκινα και μια διαιτα η ελαττωσε το φαγητο σου γιατι θα παχυνεις απτο καθησιο...εχε υποψην σου οτι θα εισαι ξαπλα και θα σηκωνεσαι για τουαλετα μονο με πατεριτσες και μετα απο 1.5 μηνα θα μπορεις να κυκλοφορεις.το ποιο κατατοπιστικο ειναι σαν περιγραφη της γιοτας για τον πρωτο καιρο.θα χρειαστεις καποιον να σε πηγαινοφερνει φυσιοθεραπειες(ταξιντζης!)και

στο νοσοκομειο παρε καλου κακου και ενα μικρο ανεμιστηρα γιατι τα δημοσια δεν εχουν κλιματισμο....απο πονο θα κρινεις μονος σου διαβαζωντας επισης αλλοι δεν πονανε και καθολου...επισης να σε ενημερωσω οσο αφορα το νοσοκομειο θα παρατηρησεις ενα ψυγειο που εχουν στο διαδρομο της ορθοπεδικης πτερυγας ειναι για να βαζεις στην καταψυξη νερακια που θα βαζεις μεσα σε ενα θερμος για να παγωνει το ποδι σου αυτο ειναι μετα το χειρουργειο.εκει γινεται πανικος για αυτο δεν εισαι μονο εσυ υποψην..παρε και σημαδεψε τα με μαρκαδορο.χιχιχι

δες τι ασφαλιση εχεις γιατι αν θα πας σε ιδιωτικο μονο το ιατρικο εχει τον καλυτερο στα γονατα τον νικολαου(αθλιατρος)τωρα στο δημοσιο υπαρχουν διαφοροι,θα κοιταξεις να πας καπου που θα εχουν εξειδικευση στα γονατα,δεν θες ορθοδοπεδικο χειρουργο απλα,, θες με εξιδεικευση στους χιαστους...αλλιως πας για αλλα,μια σου προτεινω λυση ειναι και το πανεπιστημιακο των ιωαννινων στον γεωργουλη που εχει αν δεις το βιογραφικο στο ιντερνετ ουκ ολιγο πραγμα ,διδασκει σε σεμιναρια γιατρους..δημοσιο και εγγυηση ο τυπας ,ειναι κορυφη(εκει πηγα και εγω για μυνισκο ομως)εχε υπομονη μετα ραντεβου γιατι οι καλοι τους θελουν ολοι ομως σε προειδοποιω....μηνα καναμε καθε φορα

επισης το εξαμηνο που λες στους χιαστες ειναι εγκληματικο να παιζεις μπαλονι,το ποδι σου θα επανελθει πληρως στους 12 μηνες με 1 1/5 χρονο .εξαρταται πως το παιρνεις και εσυ το θεμα,οι φυσιοθεραυπεταις δεν ειναι και μαγοι απο μονοι τους να κανουν θαυματα...,μην βαριεσαι ποτε και μην το βαζεις κατω!! :);) !,διαβασε απτην αρχη και εδω μεσα να ξεστραβωθεις οπως ολοι και κουραγιο και καλη τυχη,θα συμφωνησω με τους ανωτερο λογω ολικης ριξης θελεις χειρουργειο(επισης εξω τουλαχιστον τωρα κανουν μονο χαμστρινκ(για μοσχευμα)και ουτε επιγονατιδιο ουτε απο γαμπα αυτα ειναι ξεπερασμενα.

αλλο στην ουσια εχεις δυο σημεια που θα σου ανοιξουν το ποδι απο εκει που θαπαρουν το μοσχευμα και εκει που θα το βαλουν γαι αυτο μην νομιζεις πως θα μπορεις να κινεισαι κανονικα μετα τον πρωτο καιρο..

ξερω μια κυρια με ολικη ρηξη που γυρισε απτον νικολαου αλλα δεν της το εκανε λογω ηλικιας 50 χρονων,βεβαια εκανε μυνισκους και τους δυο στο ενα ποδι ,τωρα περπαταει κανονικα αλλα ξερει οτι δεν θα παιζει μπαλα ουτε θα μπορει να τρεξει γρηγορα,να τονισω οτι ο χιαστης μας χρησιμευει οταν στριβεις το ποδι σου

στις στρεψεις εξου και περπαταει κανονικα η κυρια και δεν πεφτει.και σε αυτο το σεναριο η ασταθεια λενε καλυπτεται με εκγυμναση του τετρακεφαλου και των υπολοιπων μυων στο ποδι για να καλυψουν το κενο του χιαστη σου.οσο γαι την κυρια και εγω την βλεπω σαν θαυμα καθε φορα ειναι και η μανα του κολλητου μου....εν ταχυ...στην αμερικη η περιπτωση χιαστων ααντιμετωπιζεται με βλαστοκυτταρα τουλαχιστον στα ποντικια το 2006 βγαλανε ανακοινωση οτι ειχαν επιτυχια,περιμενουμε να εφαρμοστει και στους ανθρωπους(ειναι μια ενεση και καθαρισες,αυτα ξαναδημιοθργουν οτι λειπει στον μυ)ασε αν βγει και ερθει και εδω τουλαχιστον ευρωπη καθαρισαμε....

και εγω σε αγαπαω

Οι πρώτες 4-5 εβδομάδες είναι δύσκολες. Το εξάμηνο θα σε βγάλει off από τις αθλητικές σου δραστηριότητες όχι από την καθημερινότητά σου.

Αυτο να πω την αληθεια καπως με παρηγορει !Ευχαριστω Αλεξ !

Να δουμε τι θα γινει....!

Εγω το νιωθω εχουν χαλασμενο μηχανημα εκει που πηγα για την μαγνητικη ή καπου εχει κρυφτει το χιαστος κ δεν ηθελε να βγει στις φωτωγραφιες!!! :);)

τo σαγαπω κρατα το για αυτους που θα σε φροντιζουν και θα σε περιποιουνται την ωρα της αναγκης σου, που θα βρισκονται στο πλαι σου στην τελικη και οχι σε μενα, εγω απλα σου ειπα ρεαλιστικα καποια πραγματα ετσι (σου επαναλανβανω στην περιγραφη τα λεει και πιο ωραια αλλα το εχει ζηση κιολας και ιδια ειναι η γιοτα)(μεγαλοχαρη).

σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι λαθος η μαγνητικη...συμβαινει 5% να βγουν λαθος και εγω δυο εκανα για να σιγουρευτω.

να σου πω και κατι αλλο, ολοι τα ιδια περνανε αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο, ειναι φυσιολογικο η ψυχολογια σου να ειναι πεσμενη και εγω τα ιδια σκ... ημουν να το πω ετσι και συγνωμμη για την εκφραση μου πριν κανα μηνα (διαβασε και δες, τι να λεμε τωρα) αλλα το ξεπερασα και κοιταζα μπροστα, ταλαιπωρια ειναι στην τελικη που σε βγαζει απτο προγραμμα σου (γενικη διατυπωση)

πιο συγκεκριμενα ειναι γ#@@ τα αλλα κουραγιο και θα το ξεπερασεις. αν με ρωτησεις τωρα που επιτελους περπατω σημερα υστερα απο 3.5 μηνες χωρις πατεριτσα δειλα δειλα και 27 μερες μετα (ενχειρησης) ναι χαμογελασα πρωτη φορα απο χαρα σε αυτους τους 3.5 μηνες για τον ευατο μου. εδω μεσα στο χρονικο διαστημα που θα αναρρωνεις ολοι θα σε βοηθησουν και θα σε συμβουλεψουν για το καθε σταδιο μετα χειρουργειου.

να σαι καλα και περαστικα γρηγορα σιδερενιος