Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

1. To περιβαλλον δε θα καταστραφει επειδη το χιονοδρομικο θα κοψει 100 δεντρα. Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα τα αντικαταστησει.

2. Νονι, η αληθεια ειναι οτι εχεις χασει επεισοδια... τι επεισοδια... εργα ολοκληρα εχεις χασει... give us a break καλοκαιριατικα. Αν θες να μαθεις τι αλλαξε και πως να ρωτησεις, αν θες να ειρωνευτεις εκτιθεσαι γιατι δε γνωριζεις...

1. Πάνο ήσουν παρών στη συζήτηση που κάναμε με τον κ.Τσεκούρα και άκουσες πόσες φορές αναφέρθηκε στο θέμα των δένδρων, συνεπώς δεν φοβόμαστε μήπως το χ/κ κάνει κακό στο δάσος.

2. Πιστεύω οτι η Noni θα αλλάξει άποψη για το σύλλογό μας και κάποια στιγμή θα αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στο forum. Όχι όμως να πέσουμε όλοι επάνω της...με το μαλακό παιδιά...

Post τα οποια εντεινουν κλιμα προσωπικων αντιπαραθεσεων αντιβαινουν στους κανονισμους του φορουμ και μεταφερονται. Αν θελετε να εχετε συζητηση με καποιον επι προσωπικων θεματων, ποιος ειπε τι, που, γιατι, παρακαλω καντε το με PM

Ευχαριστω

ΜακηςΜ

Moderating Team

Το Thread κλειδωνει προσωρινα μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Aφου συμβουλευτηκα τα πνευματα... :D στην πρωϊνη σεανς... :P

Ξανανοιγω το thread για σοβαρη συζητηση. Παρακαλω ξαναδιαβαστε την προειδοποιηση γραμμενη απο πανω με πρασινο. Προειδοποιημενοι = Προετοιμασμενοι.

συνομίλησα με τον αγαπητό Μάκη Μ. για τέτοια θέματα...(περι δέντρων)

συμφωνώ απολύτως με τη φράση κόβω ένα φυτεύω 3!!!!

επίσης, αφού υπάρχει αυτό το ζώο, ο άνθρωπος, θα υπάρχει και ρύπανση.

στόχος είναι να μειώσουμε την καταστροφή....

όχι μόνο με τα δέντρα, αλλά και με τα μπουκαλάκια, τα χαρτάκια, τα αποτσιγαράκια που χαλούν την εικόνα του κάτασπρου χιονιού...

αναμφισβήτητα βγήκα κερδισμένος απο τη συνομιλία με τον κ.Μάκη για θέματα του χιονοδρομικού

εγώ ευχαρίστως να συμμετέχω σε μια τέτοια προσπάθεια....θα πάρω και τις διασυνδέσεις μου που έχω στα καλάβρυτα και θα πάρω τα βουνά...

όλο το καλοκαίρι εξάλλου στο διακοφτό τριγυρνάω και όταν μου δοθεί ευκαιρία πάω επάνω...περάστε λοιπόν από εκεί να σας φιλέψω, επικοινωνήστε μαζί μου και πάμε στο καλάβρυτο για καθαρισμό!!!