MakisM 3,965 Report post Posted July 5, 2006 Προσπαθώ.. , αλλά μου είναι λίγο δύσκολο. Στα υπόλοιπα φόρουμς που είμαι γραμμένος επιτρέπονται τα greeklish και είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Αν και το θεωρώ λίγο άδικο αυτό. Νομίζω ότι θα πρεπε όπως θέλει να γράφει ο καθένας.. δεν το έχω ξαναδεί αυτό να σβήνουνε ποστς εξαιτίας greeklish Αλλά τι να κάνω... αφού το λένε οι κανόνες που έγραψε ο μεγάλος admin Nickel ή όποιος άλλος θα πρέπει να το κάνωΣε γενικες γραμμες Αλεξανδρε, καλα ειναι να μαθεις να επικοινωνεις Ελληνικα, ιδιως αν σκεφτεσαι να κανεις καριερα στην Ελλαδα... . Τα Greeklish σε γενικες γραμμες δεν εχουν περαση στην καθημερινη επαγγελματικη ζωη, εκτος αν σκοπευεις να περασεις την υπολοιπη ζωη σου με τους φιλους σου (στα αλλα φορουμ ) Κανονισμους για τα Greeklish εχουν πολλα φορουμ, αλλα εμεις ειμαστε ενα απο τα λιγα που τηρει τους κανονισμους του στο κατα δυναμιν. Το να ειρωνευεσαι τον μεγαλο admin η οποιον αλλο ειχες κατα νου δεν βοηθαει την υποθεση σου, γιατι εισαι επισκεπτης-φιλοξενουμενος εδω. Ουτε λεφτα ξοδευεις, ουτε κοπο βαζεις, απλως θεωρεις οτι διαπρατεται μια αδικια σε βαρος σου. Μην αρπαζεσαι με προσωπα που δεν γνωριζεις (σε ενα φορουμ που οι υπολοιποι τα γνωριζουν). Γιατι μετα, και γκρινιαρη θα σε πουν και κακομαθημενο θα σε πουν και μικρομυαλο θα σε πουν. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 5, 2006 Το 4-5-1 του Λίπι δεν το κατάλαβα Η Γερμανία μετά το 1ο γκολ έμεινε στον τόπο και δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου και το 2ο μπήκε χωρίς να ιδρώσει κανένας Το 4-5-1 Παναγιώτη είναι το σύστημα που έπαιξε (περίπου) ο Ρεχάγκελ στο Euro 2004 και μας έκραζαν όλοι...τώρα το προσκύνησαν οι περισσότεροι προπονητές... Πότε να προλάβαινε να αντιδράσει η Γερμανία μετά το πρώτο γκολ ; Ο θείος μου φανατικός ποδοσφαιρόφιλος μου μιλάει συνέχεια για την Βραζιλία του 1982 που τίναξε την μπιάνκα με τους Zico, Oscar, Junior και την επίθεση πολλαπλών οκτανίων (αλά Παναθηναικός στην Ευρωλίγκα) εγώ φυσικά δεν είχα γεννηθεί τότεΗ Βραζιλία του 1982 ήταν κατά πολλούς η καλύτερη Βραζιλία ανέκαθεν (για μένα η δεύτερη μετά από αυτή του 1970). Απλά ξέχασαν να πάρουν τερματοφύλακα και έπαιζαν μπακότερμα...Επίσης, ο κεντρικός της αμυντικός Zunior έπαιζε από το κέντρο και πάνω...γενικώς η άμυνα είχε μείνει ή στην Ipanema... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted July 5, 2006 Σε γενικες γραμμες Αλεξανδρε, καλα ειναι να μαθεις να επικοινωνεις Ελληνικα, ιδιως αν σκεφτεσαι να κανεις καριερα στην Ελλαδα... . Τα Greeklish σε γενικες γραμμες δεν εχουν περαση στην καθημερινη επαγγελματικη ζωη, εκτος αν σκοπευεις να περασεις την υπολοιπη ζωη σου με τους φιλους σου (στα αλλα φορουμ ) Κανονισμους για τα Greeklish εχουν πολλα φορουμ, αλλα εμεις ειμαστε ενα απο τα λιγα που τηρει τους κανονισμους του στο κατα δυναμιν. Το να ειρωνευεσαι τον μεγαλο admin η οποιον αλλο ειχες κατα νου δεν βοηθαει την υποθεση σου, γιατι εισαι επισκεπτης-φιλοξενουμενος εδω. Ουτε λεφτα ξοδευεις, ουτε κοπο βαζεις, απλως θεωρεις οτι διαπρατεται μια αδικια σε βαρος σου. Μην αρπαζεσαι με προσωπα που δεν γνωριζεις (σε ενα φορουμ που οι υπολοιποι τα γνωριζουν). Γιατι μετα, και γκρινιαρη θα σε πουν και κακομαθημενο θα σε πουν και μικρομυαλο θα σε πουν. Φιλικα ΜακηςΜ Δεν νομίζω ότι είμαι φιλοξενούμενος επειδή δεν πληρώνω. Εξάλλου η πληρωμή είναι παράνομη αν γίνεται σε όλο το site. Και για το section που πρέπει να πληρώσεις για να συμμετέχεις δεν είμαι και εκεί σίγουρος ότι είναι επιτρεπτό... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted July 5, 2006 Ρε Παναγιώτη τι να πω.... Με το που πληροφορήθηκα το αποτέλεσμα (δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω τον αγώνα) σκεφτικά ότι μόλις μπω στο forum θα βρω δικό σου Post που θα λεει: @tetzas: Δεν το περίμενα με τίποτα!!! μα με τίποτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 5, 2006 Δεν νομίζω ότι είμαι φιλοξενούμενος επειδή δεν πληρώνω. Εξάλλου η πληρωμή είναι παράνομη αν γίνεται σε όλο το site. Και για το section που πρέπει να πληρώσεις για να συμμετέχεις δεν είμαι και εκεί σίγουρος ότι είναι επιτρεπτό...Κατ' αρχήν είσαι φιλοξενούμενος είτε το θες είτε όχι. Κατα δεύτερο ως φιλοξενουμενος θα πρέπει να είσαι πιο ευγενικός. Κατα τρίτο αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μην το λες. Το site αυτο είναι ιδιοκτησία του ΣΤΟΥΧ και αφορά τα μέλη του οι οποίοι πληρώνουν συνδρομή αλλά βασικά συνδράμουν και δεν λοιδορούν το εργο των άλλων. Εφόσον θέλεις να συμμετέχεις θα πρέπει (ισως είναι μια λεξη που δεν στην έδωσε ακόμα η παιδεία σου να την καταλάβεις) να συμμορφωθείς με τους κανονισμούς και να τους ακολουθείς σε κάθε ποστ που γράφεις. Εάν δεν συμφωνείς με τους κανόνες του συλλογου να πας στο καλό, γιατί απο εκεί πήγαν κι αλλοι. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted July 5, 2006 Κατ' αρχήν είσαι φιλοξενούμενος είτε το θες είτε όχι. Κατα δεύτερο ως φιλοξενουμενος θα πρέπει να είσαι πιο ευγενικός. Κατα τρίτο αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μην το λες. Το site αυτο είναι ιδιοκτησία του ΣΤΟΥΧ και αφορά τα μέλη του οι οποίοι πληρώνουν συνδρομή αλλά βασικά συνδράμουν και δεν λοιδορούν το εργο των άλλων. Εφόσον θέλεις να συμμετέχεις θα πρέπει (ισως είναι μια λεξη που δεν στην έδωσε ακόμα η παιδεία σου να την καταλάβεις) να συμμορφωθείς με τους κανονισμούς και να τους ακολουθείς σε κάθε ποστ που γράφεις. Εάν δεν συμφωνείς με τους κανόνες του συλλογου να πας στο καλό, γιατί απο εκεί πήγαν κι αλλοι. Και ποιος είσαι εσύ?? ο admin ή κάποιος από τους moderators για να μου πεις να συμμορφωθώ..? Επειδή πληρώνεις λεφτά νομίζεις ότι είσαι και κάποιος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 5, 2006 Λοιπον Αλεξανδρε, αφου το θελεις ετσι, εγω που ειμαι "καποιος απο τους moderators" θα σε παρακαλεσω να συμμορφωθεις με τους κανονες του φορουμ. Θα πρεπει να σεβεσαι το περιβαλλον που σε φιλοξενει και να εισαι πιο ευγενικος. Το τι συμβαινει σε αλλα φορουμς δε μας ενδιαφερει. Αν θεωρεις οτι εκει ειναι καλυτερα μπορεις να πας εκει. Εδω εχουμε κανονες και τους εφαρμοζουμε, γι αυτο και εχουμε και ενα σεβαστο επιπεδο στο φορουμ. Για να σου λενε και τα υπολοιπα παιδια καποια πραγματα σημαινει οτι υπαρχει λογος. Ουτε σε ξερουμε σαν ατομο ουτε εχουμε προηγουμενα μαζι σου. Απλα κρινουμε τον τροπο και την ουσια αυτων που γραφεις. Επισης εχε υπ' οψιν σου οτι οι κανονισμοι βγηκαν οχι μονο απο ενα ατομο αλλα με συλλογικη δουλεια και πηγαζουν απο την αναγκη υπαρξης καποιας στοιχειωδους ταξης και αλληλοσεβασμου μεταξυ των μελων. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 5, 2006 Επειδή πληρώνεις λεφτά νομίζεις ότι είσαι και κάποιος?Αλέξανδρε, ο Batucada είτε πληρώνει είτε όχι είναι κάποιος. Συγκεκριμένος. Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Και είναι από αυτούς που έστησαν την ιστοσελίδα την οποία μου φαίνεται την έχεις πάρει για πλάκα. Και καμαρώνουμε που είναι μαζί μας.Επίσης το οτι πληρώνει, σημαίνει οτι απολαμβάνει και κάποια προνόμια ως μέλος του συλλόγου. Και δεν είναι απαραιτήτως παράνομο. Βλέπεις εδώ μέσα δεν κάνουμε μόνο πλάκα. Πολλοί από αυτούς που συνδιαλέγεσαι είναι οικογενειάρχες, επαγγελματίες, και έχουν περάσει τα 20 εδώ και χρόνια. Συνεπώς δεν θέτουν την αξιοπρέπειά τους σε αμφισβήτηση, ούτε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Γι' αυτό μή βιάζεσαι να προκαλέσεις...δεν υπάρχει λόγος. Α, αν θέλεις γράψε και κάτι για τη χιονοδρομία, για να μήν ξεχνιόμαστε δηλαδή... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 5, 2006 Α, αν θέλεις γράψε και κάτι για τη χιονοδρομία, για να μήν ξεχνιόμαστε δηλαδή...Εδω κυριε προεδρε γραφουμε για το μουντιαλ.Μη προτρεπεις τωρα εσυ ο ιδιος τον κοσμο να παραβαινει τους κανονες..Αν θες εσυ, γραψε για την χιονοδρομια σ αυτο το topic να σου το διαγραψω σε χρονο dt..εχω και τα νευρα μου σημερα..Αντε γιατι παραγνωριστηκαμε μου φαινεται Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted July 5, 2006 Αρη μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά... Προφανώς ο Πρόεδρος νομίζει οτι το μουντιάλ είνα κάποια τεχνική carving. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 5, 2006 Και ποιος είσαι εσύ?? Αλέξανδρε, μή μου πειράζεις τους άνδρες του Συλλόγου γιατί δεν θέλεις να τα βάλω μαζί σου, να είσαι σίγουρος.. .. Συμμορφώσου και η γνωμη μου είναι να μείνεις μαζί μας γιατί έχεις πολλά να μάθεις και θα σου αρέσει. Περνάμε πολύ - πολύ καλά. Να έχεις υπόψη σου (και το βλέπεις) ότι είμαστε όλοι μία παρέα, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τους φίλους μας ΠΑΝΤΑ. Αυτή είναι και η δύναμή μας. Εϊναι δικό σου θέμα αν θέλεις να ενσωματωθείς και να είσαι μαζί μας, οπότε γίνεσαι ένας από εμάς ή να την κάνεις και γειά σου. Αν το αποφασίσεις θα μας σέβεσαι και θα προστατεύεις κι εσύ το φόρουμ και το έργο του Συλλόγου γενικά όπως όλοι μας. Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted July 5, 2006 Εκτός απο τα greeklish δεν νομίζω ότι παραβίασα κάποιον άλλον κανόνα και ούτε παίρνω στην πλάκα το φόρουμ. Πολλοί μου την έχουν πει μέχρι και για τις κίτρινεσ φάτσες που χρησιμοποιώ ... έλεος πια Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 5, 2006 Εδω κυριε προεδρε γραφουμε για το μουντιαλ.Μη προτρεπεις τωρα εσυ ο ιδιος τον κοσμο να παραβαινει τους κανονεςΚύριε Πρόεδρε, δεν με αντιληφθήκατε...υπενθύμισα εις τον ερίτιμο νέο μας οτι καλό θα είναι κάπου κάπου να γράφει και κάτι για τη χιονοδρομία εδώ μέσα, όχι απαραίτητα στη συγκεκριμένη ενότητα μηνυμάτων (thread στα ελληνικά). Αυτό και μόνο. Εγώ ο ελάχιστος, ζητώ ταπεινά συγγνώμη από την modereοφροσύνη σας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 5, 2006 Κκ πρόεδροι (μπλέξαμε στους προέδρους... ) και οι δύο είστε εκτός θέματος σε αυτό το τόπικ.... Κανένα προγνωστικό περιμένουμε από τις αφεντιές σας ως σοβαρούς ποδοσφαιρόφιλους και γνώστες (εμείς τα γυναικόπαιδα... ) λίγο πριν το νήμα...... Να υποθέσω ότι φοβάστε να διακινδυνεύσετε πρόβλεψη;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 5, 2006 Κ.Προεδρε ηταν μια καλη ευκαιρια να σου την πω και το εκανα με χαρα.Ξερω πολυ καλα τι εννουσες..Ασε και μας τους πικραμενους να χαρουμε λιγο.. Οσο για τον τελικο,βλεπω Ιταλια..στην παραταση.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted July 5, 2006 Προς Γιώτα, tetza, Nickel και λοιπούς που περίμεναν τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Πορτογαλία Άρα θέλω Τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία με σκορ 4-2 Τελικά είμαι μεγάλος προφίτης, τύφλα η Μυριάμ Έχω όμως επιφύλαξη για το 4-2 υπέρ της Ιταλίας. Πάντως θα το πάρει η Ιταλία, να το θυμάστε Αν το πάρει η Γαλλία τότε δεν φταίω εγώ, θα είναι η 2η ανατροπή προγνωστικών σε ένα Μουντιάλ Στην φάση των ομίλων είχα την Γαλλία ξεγραμμένη όμως από τότε που κέρδισε την Ισπανία, είδαμε Γαλλία για τελικό ΥΓ: Για Μουντιάλ μιλάμε, μην το ξεφτιλίσουμε το τόπικ Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 5, 2006 ε αμα το παρει η Γαλλια τοτε μπορει και ο Ολυμπιακος να παρει το Champions League φετος... το χειροτερο μουντιαλ που εχω δει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted July 5, 2006 Αν έπαιζα στο στοιχημα αυτό που δήλωσα ως το ζευγάρι του τελικού πριν μερικά ποστ σίγουρα θα έχανα ένα καρο ευρόπουλα... τουλάχιστον θα τα κεράσω μπύρες ή διπλάσια ή τριπλάσια ή και τατραπλάσια συνδρομή στον αγαπημένο μου σύλλογο. Πιστεύω πως όλοι θυμούνται τις φάτσες των πορτογάλλων μετά την ήττα τους από την Ελλάδα στο Ευρο ....ε, τις ίδιες είχαν και απόψε Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 5, 2006 τουλάχιστον θα τα κεράσω μπύρες ή διπλάσια ή τριπλάσια ή και τατραπλάσια συνδρομή στον αγαπημένο μου σύλλογο. Χι, χι, θα το θυμάμαι αυτό...... Η ταμίας του Συλλόγου Δυστυχώς, παρότι έπαιξε πολύ καλά, έχασε η ομαδούλα μου , ομολογουμένως αξιοπρεπώς....Δηλώνω περίλυπη και κυρήττω 1 μέρα αποχή από το φόρουμ ως ένδειξη θλίψης (Να χαρεί και ο Μάκης ) Τα λέμε από μεθαύριο.... Υ.Γ. Μήπως να μην πήγαινα και δουλειά αύριο... Πιστεύω πως όλοι θυμούνται τις φάτσες των πορτογάλλων μετά την ήττα τους από την Ελλάδα στο Ευρο ....ε, τις ίδιες είχαν και απόψε Ε, οχι φάτσες...φατσούλες τρισχαριτωμένες....τους πάω πολύ τους πορτογάλους.... so sexy!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted July 5, 2006 Γιώτα γιατί κρύβεις την αλήθεια; Αφού ξέρουμε πόσο σ'αρέσει ο Φίγκο Ωραίος άντρας, ωραίο σώμα, ωραία πόδια, ξέρει μπάλα αλλά έχει ένα μειονέκτημα: Τα χάνει όταν βλέπει την *** του Ζαγοράκη (οπότε κάτι υποθετουμε ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted July 5, 2006 ε αμα το παρει η Γαλλια τοτε μπορει και ο Ολυμπιακος να παρει το Champions League φετος... Σα να λες οτι δεν προκειται να το παρει η Γαλλια... Αλλος ενας τιφοζι στην παρεα μας!! το χειροτερο μουντιαλ που εχω δει... Νομιζω οτι υπερβαλλεις! Το χειροτερο μουντιαλ της ιστοριας ηταν με μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα το προηγουμενο! Το τωρινο μουντιαλ εγω το θεωρω καλυτερο και απο του '98 και απο του '94. Του '90 το μουντιαλ δεν το θυμαμαι παρα μονο τον τελικο καθως ημουν μειρακιο τοτε αλλα απο τα οσα εχω ακουσει δεν ελεγε και τιποτα. Οποτε το φετινο μουντιαλ ισως να ειναι και το καλυτερο της τελευταιας 19ετιας. Δε λεω βεβαια οτι ηταν και κατι τρομερο αλλα ειχε και ομορφα εως πολυ ομορφα παιχνιδια. Ε, οχι φάτσες...φατσούλες τρισχαριτωμένες....τους πάω πολύ τους πορτογάλους.... so sexy!! ...Προσπαθω να σκεφτω εναν σεξι Πορτογαλο... Θα μου πεις το Φιγκο αλλα τελοσπαντων... Παντως Γιωτα με αυτο το σκεπτικο υποθετω αυριο θα στηριζεις Ιταλια ε;!!! Αν και θα επρεπε απο νωριτερα! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 6, 2006 Παντως Γιωτα με αυτο το σκεπτικο υποθετω αυριο θα στηριζεις Ιταλια ε;!!! Αν και θα επρεπε απο νωριτερα! Οι ανθρωποι παντως δεν παιζονται με τιποτα.Ναι στους Ιταλους αναφερομαι..Ειναι ικανοι αν εχει τελειωσει το ζελε για τα μαλλια να μην κατεβουν να παιξουν Και ξερετε κατι?Αν και ποτε δεν τους συμπαθουσα ιδιαιτερα(απο μικρος ημουν με Σουηδια,Γερμανια) δεν μπορουμε πλεον να τους κατηγορησουμε για τον τροπο που παιζουν αφου κι εμεις με τον ιδιο τροπο κατακτησαμε το ευρωπαικο..Αμυνα και παλι αμυνα και νικη με μισο-0 Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 6, 2006 το χειροτερο μουντιαλ που εχω δει...Θα συμφωνήσω με τον ακατανόμαστο. Ποδοσφαιρικά δεν προέκυψε τίποτα νέο. Όπως και το 2002. Μόνο η Fifa είχε κέρδος που ένοιξε την αγορά στην ανατολή. Το 1994 είδαμε καλά παιγνίδια αν σκεφθούμε οτι πολλά γίνονταν στις 12:00 το μεσημέρι. Απλά από εκείνη τη διοργάνωση μας έμεινε ο τελικός που πράγματι δεν βλεπόταν... Αυτό που με ενοχλεί αρκετά είναι η μπασκετοποίηση του αθλήματος στο θέμα της διαιτησίας. Δηλαδή έτσι όπως πάει με τους κανονισμούς, θ' αρχίσουν να σφυρίζουν και το κοίταγμα στα μάτια για φάουλ... Επίσης, μήπως πρέπει να σκεφθούν λίγο τις ημερομηνίες διεξαγωγής ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 6, 2006 Επίσης, μήπως πρέπει να σκεφθούν λίγο τις ημερομηνίες διεξαγωγής ;Αυτο πρέπει να άνέβει στο φορουμ να ψηφίσουμε ποιες ημερομηνίες μας βολεύουν, οχι να αποφασίζουν μονοι τους αυτοι...Ελλειμα δημοκρατίας θα το έλεγα Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 6, 2006 Ένας να οδηγήσει τον κύριο στην έξοδο παρακαλώ...ιμίντιετλλλλλλλυ... Quote Share this post Link to post Share on other sites