Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Μουντιάλ

Recommended Posts

Για πείτε κανένα προγνωστικό, κάτι να μεγαλώσει το ενδιαφέρον...

Οι μπύρες (οι πολλές) ας μείνουν στην άκρη αν δεν θέλουμε να έχουμε μπυροκοιλιά την μέρα που θα σκάσουμε μύτη στην Πούντα στην Πάρο ή στην Ψαρρού στην μύκονο :P

Οι πίτσες και τα πιτόγυρα δεκτά αλλά την επόμενη έχουμε 5χλμ. τρέξιμο και κοιλιακούς μέχρι να μην μπορούμε να σηκωθούμε από τον πάγκο :P

Προσωπικά χρίζω φαβορί την Αργετινή και την Ισπανία, τα σκορ με τα οποία ταπείνωσαν Σερβία (6-0) και Ουκρανία (4-0) ήταν εντυπωσιακά. Και στα δύο ματς είχαμε εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας και άψογη συνεργασία παικτών. Περιμένω περισσότερα από τους Μέσι και Αλόνζο. Ο Ραούλ μας τελείωσε από τον "θάνατο" της Ρεάλ :D

Αν και γενικά τις Λατινοαμερικάνικες ομάδες πρέπει να τις φοβόμαστε γιατί είναι πολύ απρόβλεπτες, μπορεί δλδ να ξαναδούμε την παλιά καλή Βραζιλία, αρκεί να διώξουν τον χοντρό και γέρο τον Ρονάλντο από την 11άδα και βάλουν τον πιτσίρικα Ρομπίνιο (και δεν θα με χάλαγε να μπει ο "όλα τα φάουλ εκτελώ, όλοι οι τερματοφύλακες εκτελούνται" Ζουζίνιο) B)

Συζήτηση θέλει το θέμα με την "γερασμένη" Γαλλία :P

JAPOW!!!

Περιμένω περισσότερα από τους Μέσι

Ρε Παναγιωτη τι περισσοτερο περιμενεις;; Το παλικαρι επαιξε περιπου 20 λεπτα και μεσα σε αυτο το λιγο χρονο δημιουργησε μονος του ενα γκολ, εβαλε αλλο ενα, προσεφερε μεγαλο θεαμα βγαζοντας ολες τις ντριπλες που προσπαθησε και βοηθησε πολυ γενικα... Το παιδι ειναι απιστευτο! :P

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

Τωρα μου λετε αν αξιζει να πονταρουμε αυριο την Τσεχία με την Γκανα? 1,60 δινει..

Οσο για τα υπολοιπα,αν η Αργεντινη παιξει ετσι ως το τελος ποιος θα την σταματησει?Επισης θετικη εντυπωση μου εκανε η Ισπανια..

Έχοντας τελειώσει ο 2ος γύρος της φάσης των ομίλων, έχουμε λίγο πολύ βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Βραζιλία έτσι όπως πάει δεν πάει ημιτελικά

Αργετινή έτσι όπως πάει, πάει τελικό. Ο προπονητής τους είναι μάγκας άφησε εκτός την παλιά καραβάνα (Βερόν και Σια) δίνοντας άλλον αέρα στο ρητό "ο παλιός είναι αλλιώς"

Αλλά μεγάλο το ρίσκο το τζόκερ με τις Λατινοαμερικάνικες ομάδες...

Ισπανία πάει τελικό άνετα αν παίζει συνέχεια όπως παίζει τώρα, οι μικροί ξέρουν μπάλα, ο Ραούλ είναι πάντα παικταράς αρκεί να βρεθεί σε καλή μέρα να μην περάσει την κρίση που περνάνε οι παίκτες λίγο πριν πατήσουν τα ...άντα :)

Γαλλία μεγάλη ξεφτίλα οι ήρωες του 1998 τώρα είναι γερόντια πεθαμένα τελείως με έναν προπονητή που είναι τελείως στον κόσμο του και ο ένας βρίζει τον άλλον. Τους παίκτες όμως δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις, είναι μεγάλοι όλοι τους αλλά λίγο νέο αίμα και καλύτερος προπονητής δεν βλάπτει για πιό αρμονική συνεγρασία, άκου να τα χάνουν από έναν Πάρκ που στο προηγούμενο Μούντιαλ έβαλε το χρυσό γκολ στον ημιτελικό

Αγγλία λίγο δούλεμα το σύστημα θέλει και είναι ετοιμοπόλεμη, δίδυμο Φέρνιναντ-Τέρι το καλύτερο κατ εμού.

Ειδώμεν ;)

JAPOW!!!

Μη βγαζετε τη Γερμανια, παιζει εντος εδρας και αρκετα υπερ σφυριγματα...

Η Αγγλια για να συνεχισει θα πρεπει να περασει το Εκουαδορ και δεν θα ειναι ευκολο.

Η Ιταλια θα φτασει στους 4 για μενα και θα εξαρτηθει με ποια ομαδα θα διασταυρωθει.

ααα... οταν ξεκινησει ο επομενος γυρος τοτε η Βραζιλια θα παιξει με τη κανονικη συνθεση γιατι τωρα παιζει η συνθεση του χορηγου...

Δε σταματιεται αυτη η ομαδα εαν κανει ενα μετριο παιχνιδι.

Παντως θα ειναι απιστευτα ξενερωτικο να δουμε στην επομενη φαση ματς Βραζιλια-Ιταλια.... κατι που δεν ειναι καθολου απιθανο. Δεδομενου οτι η Γκανα μαλλον θα παει στους 6 βαθμους νικωντας τις ΗΠΑ οι azzuri θελουν μονο νικη κοντρα στην Τσεχια η οποια ως γνωστον μονο αμελητεα δεν ειναι. Παντως πιστευω οτι τελικα οι Ιταλοι θα το παρουν το ματς. Το ελπιζω δηλαδη γιατι στο προηγουμενο απογοητευτηκα... αλλα μαλλον πλασματικη ηταν εκεινη η εικονα.

Παντως απο τα 4 τελευταια μουντιαλ που θυμαμαι εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο. Ενδεικτικο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να ξεχωρισει με σιγουρια ποιο ειναι το φαβορι. Η Αργεντινη παιζει ως τωρα την καλυτερη μπαλα, η Γερμανια ειναι στην εδρα της, η Βραζιλια ειναι η Βραζιλια, η Ισπανια που δε συγκαταλεγοταν στα μεγαλα φαβορι εχει βαλει υποψηφιοτητα παιζοντας μεγαλη μπαλα, η Ιταλια παρα την κακη εμφανιση με ΗΠΑ εδειξε στο πρωτο παιχνιδι οτι πλεον εκτος απο καλη αμυνα εχει και καλη επιθετικη λειτουργια (αρκει να παιξουν σοβαρα), η Ολλανδια ειναι οργανωμενη και παιζει καλη μπαλα (τουλαχιστον μεχρι να παρει προβαδισμα στο σκορ-μετα χαλαρωνει αλλα δε νομιζω οτι παρακατω θα το συνεχισει αυτο), η Αγγλια δεν εχει δειξει κατι ως τωρα αλλα σιγουρα εχει πολυ καλο συνολο και θα φανει πιστευω αυτο, ολα δειχνουν οτι στις φασεις των νοκαουτ θα δουμε τρομερες μαχες!!

B.R.

Έβγαλα και την δικιά μου 11άδα με αναπληρωματικούς, περιμένω να μου πείτε πώς σας φαίνεται :P

Dida BRA, Chez CHZ (πώς γράφεται το "Τσεχ"; βγαίνει από το Τσεχία ή όχι; :P )

Nesta ITA, Ferninand ENG

Canavaro ITA, Puyol ESP

Chavi Alonzo ESP, Lahm GER

Marcuez MEX, Teri ENG

Gerard ENG, Ballack GER

Saviola ARG, Juan Roman Rikelme ARG

Ronaldinho BRA, Mesi ARG (εδώ θα πέσουν κεφάλια για την θέση του βασικού :angry: αν και μάλλον βασικός γίνεται ο Μέσι, ο Ροναλντίνιο με απογοήτευσε λεγάκι ;) )

Robinho BRA (αν και θέλω να τον δω περισσότερες φορές), Kloze GER

Adriano BRA, Torres ESP

Προπονητής: Πεκερμαν ARG

:angry:

JAPOW!!!

Είχα την εντύπωση ότι λέγεται Μουντιάλ και όχι Μούντιαλ όπως είναι στον τίτλο.. Κάνω λάθος :)

Άντρες, άντρες πού είστε; Εδώ σας θέλω να δώσετε τα φώτα σας (και τα προγνωστικά σας) για τον τελικό του Μουντιαλ. Θα το διακινδυνεύσω εγώ....

Παρότι από τα παιχνίδια τους μέχρι σήμερα (και όχι τονίζω, τί πιστεύαμε προ Μουντιαλ για τις ομάδες, πχ. οι Γάλλοι συνταξιούχοι, οι Βραζιλία θεά, κλπ), το αναμενόμενο είναι να πάνε στον τελικό Γαλλία - Γερμανία και να κερδίσει μάλλον η Γερμανία (λόγω έδρας) και ενδεχομένως στα πέναλτυ, εγώ θα παίξω outsider:

Λοιπόν ποντάρω σε τελικό μεταξύ Πορτογαλλίας - Γερμανίας με νικητή την Πορτογαλλία!!!! :rolleyes:

(Τουλάχιστον, αν είναι να κερδίσω, να πάω για πολλά λεφτά :rolleyes: )

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Εγώ λέω Γερμανία

Το παρόν post τροποποιήθηκε σε Ελληνικούς χαρακτήρες απο τους συντονιστές του φόρουμ

Υπενθυμιζουμε οτι απαγορευεται η χρήση Λατινικών χαρακτηρων σε Ελληνικο κείμενο.

Καθε κειμενο τετοιας μορφης στο μελλον θα διαγράφεται

Egw lew Germania

Εσύ καλό μου παλικάρι:

1) Δεν μας λες με ποιόν θα παίξει..

2) Γιατί γράφεις μονίμως greeklish? Σου το ξαναείπα, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ...και θα σε σβήνουνε συνέχεια. Greeklish σημαίνει, ότι γράφεις ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες....Γράφε ελληνικά στα ελληνικά ή αγγλικά στα αγγλικά. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις;;;; :rolleyes::rolleyes:

(Είδες που ξέρω κι εγώ να βάζω ανθρωπάκια;;; :huh: )

Forza Azzuri!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου οι αλλες δυο αδυναμιες μου αποκλειστηκαν (Βραζιλια, Ολλανδια) πλεον η μονη μου ελπιδα ειναι η Ιταλια! 2 στη Γερμανια και 3 στη Γαλλια!!!!! (θα θελα)

B.R.

Forza Azzuri!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου οι αλλες δυο αδυναμιες μου αποκλειστηκαν (Βραζιλια, Ολλανδια) πλεον η μονη μου ελπιδα ειναι η Ιταλια! 2 στη Γερμανια και 3 στη Γαλλια!!!!! (θα θελα)

Και βγάζεις το φαβορί μου εκτός........ :rolleyes: Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ξαναδώ μετά από αυτό.... :rolleyes:

Όταν έχασε η Αργετινή ήθελα να σπάσω την TV αλλά το έβλεπα από καφετέρια στην Βαρκελώνη...

Για μένα αυτό ήταν το μεγάλο φαβορί :huh:

Και έχασε και η Ισπανία από την Γαλλία...

Φαίνεται ότι η εμπειρία μετράει περισσότερο από τα αφηνιασμένα νιάτα :rolleyes:

Δεν με παραξίνεψε που η Βραζιλία έχασε, η Γαλλία πάντα ρίχνει σφαλιάρες στην Σελεσάο :D

Η Πορτογαλία αποκλείεται από τις επιλογές μου γιατί θα είναι μεγάλη ειρωνεία η ομάδα που έχασε από την Ελλαδάρα να πάρει το Μούντιαλ ενώ εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτό.

Τους Γερμανούς δεν τους χωνεύω είναι άσχημοι (Kahn the Monkey :rolleyes: ) και Γερμανοί Γερμανοί

Άρα θέλω Τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία με σκορ 4-2 :P

(αν και δύσκολο γιατί το Μούντιαλ παίζεται στην Γερμανία...)

JAPOW!!!

Άρα θέλω Τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία με σκορ 4-2 :rolleyes:

Μάλλον δεν έχεις δει την Ιταλία να παίζει (εάν μπορώ να χρησιμοποιησω αυτό το ρήμα) μπάλα.

Γνωρίζει κανείς αν θα βάλουν κάπου στο κέντρο αθήνας γιγαντοοθόνες για τον τελικο?

Σε καφετέριες δεν το διασκεδάζω πια, διότι οι περισσότεροι είναι μαμούχαλοι και πάνε για το φραπέ ...

Στο ζάλτσμπουργκ και τη βιέννη που βρέθηκα στη φάση των ομίλων είχαν στήσει εξέδρες και κιόσκια που πουλούσαν μπύρα....ήταν μια γιορτή

Ας μη μας διαφεύγει το γεγονός οτι είμαστε πρωταθλητές ευρώπης και οτι όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή γαλλία, πορτογαλλία ιταλια και γερμανία είναι υπό το στέμμα της Ελλάδας

Η δική μου άποψη λέει Γερμανία - Πορτογαλλία με νικητή, φυσικά τη γερμανία

Υ.Γ. Κερνάω μπύρες αμα πέσω έξω

How you stand is how you ski

Προτεινω να λαβουμε ως Συλλογος θεση υπερ μιας ομαδας... Ετσι, ως ενδειξη της συμπνοιας και του συλλογικου πνευματος... Ας πουμε της Ιταλιας!!! Οχι επειδη ειναι η ομαδα μου......... απλα ισως καταφερουμε να κερδισουμε καμια εκπτωση για την εκδρομη στη Μαρμολαδα.... :rolleyes:

Επισης στα πλαισια αυτης της αποφασης τα post των κατα τα αλλα φιλων μελων που τυχαινει κατα λαθος να στηριζουν καποια αλλη ομαδα να διαγραφονται.... :rolleyes:

Και επι του ποδοσφαιρικου τωρα: Μη μου θιγετε την Squadra Azzura μου! Ενταξει μπορει να μη παιζει κλασικα επιθετικα οπως η Βραζιλια (στις καλες της) αλλα δε μπορω να ακουω οτι ειναι η πιο σπαστικη ομαδα και οτι παιζει μονο αμυνα. Δηλαδη σε αυτο το μουντιαλ οι αλλες ομαδες παιξαν τοσο θεαματικα; Η Ιταλια παιζει ωραιο κατα την αποψη μου ποδοσφαιρο. Κλεινει καλα τους δρομους στον αντιπαλο οταν αμυνεται και στην επιθεση μπορει να μην εχει ξεσπασματα θεαματικης αποδοσης, αλλα το δουλευει και βγαζει φασεις με σταθερο ρυθμο. Εως τωρα επαιξε πολυ σωστα και ωραια με τη δυνατη Γκανα, την οποια κερδισε δικαια, με τους Αμερικανους μου την εδωσε κι εμενα γιατι φανηκε να εχουν μπει στο παιχνιδι εχοντας σιγουρο το αποτελεσμα και δεν προσπαθησαν να παιξουν καλα, με τους Τσεχους επαιξαν επισης αρκετα καλα και πολυ καλα με τους Ουκρανους. Οταν λεω καλα η πολυ καλα δεν εννοω οτι προσεφεραν το ατελειωτο θεαμα και εβγαλαν ενα σωρο φασεις αλλα οτι καταφεραν να επιβαλλουν το παιχνιδι τους και να εχουν τον ελεγχο του αγωνα βγαζοντας και τουλαχιστον 6-7 φασεις σε καθε παιχνιδι. Αλλωστε μεγαλο θεαμα στα κρισιμα παιχνιδια με δυσκολους αντιπαλους μπορουν να προσφερουν μονο οι Βραζιλιανοι που ουτε αυτοι το εκαναν αφου ειχαν καβαλησει γερο καλαμι και νομιζαν οτι θα παρουν το κυπελλο στο ρελαντι.

B.R.

Απο τις 4 που εμειναν Η Ιταλια και η Πορτογαλια ειναι οι 2 που θα ηθελα να δω στο τελικο! Για να δουμε και λιγο μπαλα...

Αυτο το στοιχημα εχει κατεστρεψει τον Αθλητισμο γενικοτερα.

Βλεπε ,Ελλαδα πηρε το euro ολη η ευρωπη στο κουβα, Ο Σουμαχερ απο ανετα πρωταθλητης τη μια χρονια δε σταυρωνε νικη την επομενη ολοι στο κουβα,Ροσσι στης μηχανες περσι τους εκανε πλακα φετος ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ!

2 μηνες ολα τα μεσα ελεγαν απο πιον θα χασει η Βραζιλια, στα φιλικα πριν το μουντιαλ εριχνε απο 5 εως 15 γκολ παιξαν ολοι Βραζιλια για κυπελλο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ!

Μονο στην αγγλια στον Αγωνα Βραζιλιας vs Γαλλιας χαθηκαν περι τα 70 εκ. Λιρες!

Κατα τη γνωμη μου στα ισα η μονη ομαδα που θα μπορουσε να κερδιζε τη βραζιλια στα καλα της ειναι η Ιταλια...

Η δε Πορτογαλια ειναι σουπερ ομαδα δε καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τη Γαλλια ανετα νικητρια...

Η Π ειναι φιναλιστ Εuro και στους 4 στο μουντιαλ, δεν ειναι καμια ομαδουλα, εχει απιστευτο παθος και πολυ ταλεντο!

Μπορει και να της χρωστανε για το Euro... :rolleyes:

Μπορει και να της χρωστανε για το Euro...
Γιατί έχασε κάτι άδικα και πρέπει να της το επιστρέψουν ;

Εσύ καλό μου παλικάρι:

1) Δεν μας λες με ποιόν θα παίξει..

2) Γιατί γράφεις μονίμως greeklish? Σου το ξαναείπα, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ...και θα σε σβήνουνε συνέχεια. Greeklish σημαίνει, ότι γράφεις ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες....Γράφε ελληνικά στα ελληνικά ή αγγλικά στα αγγλικά. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις;;;; :lol::lol:

(Είδες που ξέρω κι εγώ να βάζω ανθρωπάκια;;; :D )

Προσπαθώ.. , αλλά μου είναι λίγο δύσκολο. Στα υπόλοιπα φόρουμς που είμαι γραμμένος επιτρέπονται τα greeklish και είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Αν και το θεωρώ λίγο άδικο αυτό. Νομίζω ότι θα πρεπε όπως θέλει να γράφει ο καθένας.. δεν το έχω ξαναδεί αυτό να σβήνουνε ποστς εξαιτίας greeklish :lol::):D Αλλά τι να κάνω... αφού το λένε οι κανόνες που έγραψε ο μεγάλος admin Nickel ή όποιος άλλος θα πρέπει να το κάνω :rolleyes::angry::rolleyes:

Γιατί έχασε κάτι άδικα και πρέπει να της το επιστρέψουν ;
Πες τα χρυσοστομε....

Σε αυτο το τοπικ τα εχουμε δει ολα γυναικες να παιζουν στοιχημα συντελεστες......χαμενα εκατομυρρια και φυσικα ειμαστε ολοι γνωστες προπονητικης και συστηματων ολοι μα ολοι...μιας και αρθρωνουμε τοσο "εμπεριστατωμενη" κριτικη....

Παντως ειναι περα για περα αληθινο πως ο τζογος εχει σακατεψει ....την απολαυση.Καλα τα λεει ο Νικελης.Εκανα και εγω την μαλ...α και εβαλα 100 ευρω ...και ημουνα λες και με κυνηγουσε χιονοστιβαδα μεχρι να ληξει το Πορτογαλια Ολλανδια και να παω ταμειο.....

Λοιπον θελω θεαμα και οχι αγχος ....θελω καναπε μπυρα και να θαυμαζω μπαλλιες κολπα και την εξελιξη του αγωνα

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ..ΜΠΑΛΛΑ

ORDEM E PROGRESSO

Tetza το ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά θα είχε ενδιαφέρον να λήξει το παιχνίδι έτσι :P

Από το 1998 που παρακολουθώ μούντιαλ δεν θυμάμαι ομάδα με ακρώς επιθετικό σχήμα, η Βραζιλία των μπαλαδόρων "εξευρωπαίστηκε" και ακολουθεί την τάση με το σύστημα 4-4-2 ή κάτι παρόμοιο.

Στο παρών μούντιαλ οι μοναδικές ομάδες που ξέφυγαν λίγο αλλά την πάτησαν είναι η Αργετινή και η Ισπανία. Η Ουκρανία στην νίκη της με το 4-0 ήταν λίγο... τυχερή.

Ο θείος μου φανατικός ποδοσφαιρόφιλος μου μιλάει συνέχεια για την Βραζιλία του 1982 που τίναξε την μπιάνκα με τους Zico, Oscar, Junior και την επίθεση πολλαπλών οκτανίων (αλά Παναθηναικός στην Ευρωλίγκα) εγώ φυσικά δεν είχα γεννηθεί τότε :lol:

Άντε ρε παιδιά να κάνουμε καμιά συνάντηση να δούμε τον τελικό με μπύρες :lol:

(Stella κατά προτίμηση :lol: )

JAPOW!!!

Άντε ρε παιδιά να κάνουμε καμιά συνάντηση να δούμε τον τελικό με μπύρες :lol:

(Stella κατά προτίμηση :lol: )

Καλή ιδέα, εγώ είμαι μέσα. Προτείνετε κάτι και να το οργανώσουμε.. :lol:

Γιωργάκη άντε κέρδισε και η ομάδα σου :lol:

Πάντως όποιος πει ότι το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό και τα 120 λεπτά, είναι ψεύτης :lol:

Το 4-5-1 του Λίπι δεν το κατάλαβα ακόμα κι αν είχε βάλει κρυφό φορ στο κέντρο για να περνάει τις κάθετες μπαλιές. Προσωπικά, αφού η άμυνα ήταν γρανιτένια ακόμα κι αν έπαιζε ο Canavaro μόνος του, θα το άλλαζα σε 3-5-2 ώστε να έχουμε κι έναν επιτελικό

Στην παράταση όντως είχαμε μεγάλο παιχνίδι, η Ιταλία ήταν κλάσεις ανώτερη. Για μια στιγμή πίστεψα ότι αν το παιχνίδι πήγαινε στα πέναλντυ και το έπερνε η Γερμανία, θα ήταν αδικία.

Ο Λίπι έκανε την μαγκιά του ρίχνοντας τον Ιαγκουίντα και τον Ντελ Πιέρο, ο πρώτος έτρεχε σαν σκυλί και ο δεύτερος καθάρισε.

Η Γερμανία μετά το 1ο γκολ έμεινε στον τόπο και δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου και το 2ο μπήκε χωρίς να ιδρώσει κανένας

JAPOW!!!

Προσπαθώ.. , αλλά μου είναι λίγο δύσκολο. Στα υπόλοιπα φόρουμς που είμαι γραμμένος επιτρέπονται τα greeklish και είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Αν και το θεωρώ λίγο άδικο αυτό. Νομίζω ότι θα πρεπε όπως θέλει να γράφει ο καθένας.. δεν το έχω ξαναδεί αυτό να σβήνουνε ποστς εξαιτίας greeklish ;);):angry: Αλλά τι να κάνω... αφού το λένε οι κανόνες που έγραψε ο μεγάλος admin Nickel ή όποιος άλλος θα πρέπει να το κάνω :P:lol::lol:

Μπράβο Αλέξανδρε, γκρινιάρη σε κόβω :angry: , αλλά το νόημα τό 'πιασες... ;) . Καλώς ήρθες :)

Πες τα χρυσοστομε....

Σε αυτο το τοπικ τα εχουμε δει ολα γυναικες να παιζουν στοιχημα συντελεστες......

Εγώ είμαι γυναίκες; :lol::D Πώς και με βλέπεις διπλή; :lol: Δεν πτοούμε..... :D

Η ομαδούλα που υποστηρίζω και πάλι είναι η Πορτογαλλία και συμφωνώ με τον Νίκελ ότι έχει ρυθμό, εκρηκτικότητα και τη ρέντα του νικητή...Πίστευα ότι θα πάει τελικό με τη Γερμανία, αλλά....... :( ατύχησα....

Θεωρώ ότι είναι πιό δύσκολο να κερδίσουν την Ιταλία λόγω του παιχνιδιού που κάνει η τελευταία και του παρόμοιου ταμπεραμέντου που τους στερεί το συγκριτικό πλεονέκτημα. Ίδωμεν......

Μπράβο σε όσους πίστευαν την Ιταλία κόντρα στα αντίθετα προγνωστικά λόγω έδρας.... :)