MakisM 3,965 Report post Posted September 12, 2006 ΟΛΑ! εξου και το "snowboard είναι όλα τα λεφτα"! Είμαι σίγουρος πως και εσύ αν πουλήσεις το ντίνκι (έχω ενδιαφερόμενο) ή το GPS του avatar σου μπορείς να αποκτήσεις τον καλύτερο εξοπλισμό απο όλους μας Το dinghy μονο του εχει ενα χιλιαρικο... (δεν βλεπω να παιρνω σανιδα και δεστρες των 300Ε...) αν δωσω και το μοτορακι παει (λεμε τωρα...) δυο χιλιαρικα, αντε και την πηραμε τη σανιδα και τις δεστρες Στολη; Προστατευτικη πανοπλια; Κρανος; Εχω μια καλυτερη ιδεα: Να πουλησω ολο το σκαφος, με ολα τα αψυχα περιεχομενα του για 65 χιλιαρικα (μη μου ζητας τη γυνακα μου και τον πρωτοτοκο...) ...Και να παρω ενα ταχυπλοο και κορυφαιο εξοπλισμο snowboard! Το αλλο με τον Τοτο.... Υ.Γ. Μήπως μπορείς να μου πεις που θα βρώ το παπουτσάκι που έβαλες στο μάτι; Αlpamayo Φερνει τα Teva αλλα δεν δεχνει το σανδαλακι που εχω στο ματι...τωρα αν παρω ταχυπλοο...μαλλον το σανδαλακι δεν θα του παει χεχεχεχεχε! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Τι εννοεις το GPS στο avatar μου; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted September 12, 2006 MakisM έχω έναν μώλο στην Αμοργό που φιλοξενεί κότερο για χειμώνα, ενδιαφέρεσαι; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted September 12, 2006 Το dinghy μονο του εχει ενα χιλιαρικο... (δεν βλεπω να παιρνω σανιδα και δεστρες των 300Ε...) παίρνεις, παίρνεις! 300Ε για δέστρες, 100Ε για σανίδι και με τα υπόλοιπα και λίγη αποταμίευση θα πας και στο kaprum. αν δωσω και το μοτορακι παει (λεμε τωρα...) δυο χιλιαρικα, αντε και την πηραμε τη σανιδα και τις δεστρες Τι, έχεις και μοτοράκι... εδώ είμαστε αθλητές... πούλα το. Το κουπάκι κάνει καλό! Στολη; Προστατευτικη πανοπλια; Κρανος; είσαι τρελός ? learn from the master: έφαγα τον κόσμο να βρω αυτή με την σανίδα αλλά δεν ξερω που την έχω βάλει Να πουλησω ολο το σκαφος ΠΟΤΕ! ...Και να παρω ενα ταχυπλοο ...ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ! Ινδιάνους δεν θέλουμε στην παρέα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 12, 2006 Τι, έχεις και μοτοράκι... εδώ είμαστε αθλητές... πούλα το. Το κουπάκι κάνει καλό! Φουσκωτακι με κουπακι δεν παει πουθενα... είσαι τρελός ? learn from the master: έφαγα τον κόσμο να βρω αυτή με την σανίδα αλλά δεν ξερω που την έχω βάλει Ρε συ, αυτη καποια μου θυμιζει.... ...ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ! Ινδιάνους δεν θέλουμε στην παρέα. Αυτο ειπε κι αυτη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 12, 2006 Στα επόμενα δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος πως η χαμογελαστή νεανίς ξαπλώθηκε φαρδιά πλατιά στο χιονάκι. Δεν έχουμε φωτογραφίες από την πτώση? Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 13, 2006 Να πουλησω ολο το σκαφος, με ολα τα αψυχα περιεχομενα του για 65 χιλιαρικα ....και να παρεις ενα Audi Quattro Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 13, 2006 Odie, O Tetzas με πειραζει γιατι ειμαι ιστιοπλοος, σκιερης (ωραιος ορος Gmak, ευχαριστω ταιριαζει με το αερης ) δηλαδη καμποης... Εξ ου και η απαντηση να γινω ταχυπλοος, σανιδιαρης και... ινδιανος... . Εγω θα μεινω με την κοπελλιτσα...(καποια μου θυμιζει αυτη...). Το quatro ειναι αναλωσιμο, οπως και τα υπολοιπα SUVιακα, εκτος αν υπογραφεις Paniain, οποτε τα 4Χ4 ειναι τροπος ζωης. Επι τη ευκαιρια, τον ορο σανιδιαρης, αν θυμαμαι καλα τον πρωτοεγραψε ο Batucada (?) κανοντας πλακα σε καποια στιχομυθια εμενα του KostasBMW και του Moonsoda (καποιο παραπονακι για τη συμπεριφορα μου...). Ο νεολογισμος μου εκανε εντυπωση και συνηθως οταν ακους μια καινουρια λεξη, συνειρμικα την συνδεεις με μια ομοιοκαταληκτη (γκρινιαρης στην περιπτωση). Επειδη ο συνειρμος δεν μου αρεσε, εκλεισα μια στιγμη τα ματια μου και επανελαβα δυο τρεις φορες τη λεξη Σανιδιαρης, σανιδιαρης.... Η εικονα που ξεπηδησε στο μυαλο μου (οσο εχει απομεινει...) ηταν κατι παιδια (αγορια και κοριτσια) που κατεβαινουν ευθεια την απατητη πλαγια του Ηρακλη κατω απο το λιφτ με τις σανιδες τους, ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΙΣΗΣ, με φρικιαστικη ταχυτητα, αφηνοντας πισω κατι που μοιαζει με ατμο. Αυτοι για μενα ειναι οι σανιδιαρηδες και μ'αρεσει ο ορος, γιατι το σνοουμπορντας μου θυμιζε κατι βαρυ, ενω το σανιδας ειναι για μενα αυτος που πουλαει τα σανιδια. (Παραδοξως για τα κοριτσια, το σανιδου για καποιο περιεργο λογο μ'αρεσει...αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου!). Τεσπα Για δεστρες (ακριβες...) ξεκινησε η κουβεντα! Φιλικα προς σκιερηδες και σανιδιαρηδες (αυτο θα πει Ελληνικη γλωσσα!!) ΜακηςΜ ΥΓ Το θυληκο του σκιερης ειναι σκιερισα που ομοιοκαταληκτει με το καπετανισσα και το παω τρελλα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted September 13, 2006 Σανιδιάρα?! Χμμμ... Σανιδιάρα, σανιδιάρα, σανιδιάρα....καλό είναι! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 13, 2006 Τι σκεφτηκες συνειρμικα; Εμενα μου αρεσει το σανιδου "Η ωραια σανιδου" να πουμε Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted September 13, 2006 Στο σανιδιάρα? Μια κοπελίτσα που είδα χτες σε μια ταινία snowboard να κατεβαίνει freeride κάτι απίστευτες πλαγιές με πούδρες... Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 13, 2006 M'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted September 13, 2006 Να 'σαι καλα! Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που κατέβαινε.... Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted September 14, 2006 Το dinghy μονο του εχει ενα χιλιαρικο... (δεν βλεπω να παιρνω σανιδα και δεστρες των 300Ε...) αν δωσω και το μοτορακι παει (λεμε τωρα...) δυο χιλιαρικα, αντε και την πηραμε τη σανιδα και τις δεστρες Στολη; Προστατευτικη πανοπλια; Κρανος; Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες... τις πανοπλίες τι τις θες, θα πας σε σταυροφορίες? Μια χαρά θα είναι και τα σκιέρικα κολάν πάνω στο σανίδι, άντε σε περιμένουμε στο βουνό!! [με ντομάτες] Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 14, 2006 Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες... τις πανοπλίες τι τις θες, θα πας σε σταυροφορίες? Kαπως ετσι... Απ'ο,τι εχω δει στο βουνο, η μεθοδος εκμαθησης για τους αρχαριους snowboarders ειναι Pefto kai Mathaino... ειμαι και φοβιτσιαρης, γιατι τα κοκαλακια μου ειναι καποιας εποχης... . Καλα, τα αρθρα για την ασφαλεια στο snowboard δεν τα διαβασες; Μια χαρά θα είναι και τα σκιέρικα κολάν πάνω στο σανίδι,άντε σε περιμένουμε στο βουνό!! [με ντομάτες] Εξυπακουεται! Αν εμφανισθω με κολαν στο βουνο, οι ντοματες θα παρεχονται απο τον σπονσορα! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted September 14, 2006 Καλα, τα αρθρα για την ασφαλεια στο snowboard δεν τα διαβασες; Αυτοσαρκαζόμαστε κι έτσι?! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites