lambrosn 0 Report post Posted September 18, 2006 ...ελα εσυ και θα μας καταλάβεις απο το μπούγιο που θα κάνουμε ...είσαι ο ιδιος απο το smartclub???? την κουλουρα την έδωσες??? nai sto smartmania eimai xronia... alla den poulaga kouloura!!!! den eixa kamia sxesi me ski mexri proteinos... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 18, 2006 μμμ μαλλόν σε πέρασα για άλλον Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 18, 2006 nai sto smartmania eimai xronia... alla den poulaga kouloura!!!! den eixa kamia sxesi me ski mexri proteinos... Λάμπρο, σου το ξαναέγραψαν και οι moderators: Μην γράφεις ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish), αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ και θα αναγκαστούν να σου σβήνουν τα ποστς. Τώρα είσαι καινούριος και είμαστε στην αρχή της σεζόν, με χαμηλή κίνηση κλπ και υπάρχει μία ελαστικότητα. Ήδη όμως "παλιώνεις" . Την επόμενη φορά που θα γράψεις greeklish θα σε σβήσουν χωρίς άλλη προειδοποίηση. Μην μας θυμώσεις, πρέπει να τηρούμε κάποιους κανόνες γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνει το μπάχαλο. Ο σεβασμός στην ομάδα είναι η δύναμή μας Θα τα πούμε από κοντά στη συνάντηση της Πέμπτης Alex mar, καλώς ήρθες κι εσύ. Έλα στη συνάντηση της Πέμπτης να γνωρίσεις και τους υπόλοιπους που δεν είναι fan του snowreport Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2006 Λαμπρο, το moderating team επιβεβαιωνει την προειδοποιηση της κας Ταμια. Τα ποστ με greeklish διαγραφονται σ'αυτο το φορουμ, δεδομενου οτι αντιβαινουν τους κανονισμους μας. Κα Ταμιας, εχετε τις ευχαριστιες του moderating team για τη βοηθεια σας. Φιλικα The moderating team Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 19, 2006 Aγαπητέ lamprosn, Δεν ξέρω αν έχουμε γνωριστεί από κοντά ποτέ, αλλά είχα έρθει στο beach party του smartmania περσι το καλοκαίρι στην Σαρωνίδα. Είχα γνωριστεί με πολλά παιδιά αλλά με αυτόν που τα λέγαμε συχνά και στο msn ήταν με τον gavanos. Aν έρθεις στο flocafe' την Πέμπτη, έλα στον τελευταίο όροφο του καφέ (τέρμα θεού δηλαδή). Θα είμαστε όλοι εκεί. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
lambrosn 0 Report post Posted September 19, 2006 δυστυχως δεν ημουν σε εκεινο το παρτυ. παιδια σιγουρα θα σας δω την Πεμπτη και ανυπομονω μαλιστα. υγ. ξεχαστηκα με τα greeklish ξερετε η δυναμη της συνηθειας. δεν εχω κανενα προβλημα να διαγραφουν τα ποστ αν το ξεχνω . Οι κανονες ειναι για να εφαρμοζονται. θα μου πει κανεις τωρα περα απο τις διορθωσεις και τα καλως ορισες ( μου αρεσουν πολυ αυτα) για τα σκι που επελεξα εντυπωσεις και αν τα πηρα σε καλη τιμη??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lambrosn 0 Report post Posted September 22, 2006 δυστυχως δεν μπορεσα επεσε δουλεια πολυ... ηθελα πολυ να σας δω! παντως κερναω καφεδακι οποιος θελει μου λεει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 24, 2006 lambrosn γεια σου και απο μένα !!!! Καλωσήρθες στο foroum και ελπίζω να βρεις όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές που θα χρειαστείς γύρω από το αγαπημένο άθλημα που λέγεται ΣΚΙ !!!! Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ κάποια info για τα σκί σου.... (what's going on ??? ) και πάλι καλωσήρθες !!! Φιλικά Αl_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
lambrosn 0 Report post Posted September 25, 2006 σε ευχαριστω πολυ... το σκι μου τα ειδε ο Αλεξανδρος , ειχαμε παει για ποτακι στο village... μαλακά τα ειδε και καλα για αρχαριο... το σαββατο να με βλεπατε στο σαλονι που τα φοραγα για να δω πως ειναι ... η τρελα παει στα βουνα "αφου περασει πρωτα απο το σαλονι του σπιτιου"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lambrosn 0 Report post Posted February 26, 2007 οριστε ... πισω παλι... μετα απο 4 φορες που πηγα για να κανω σκι , 1 στο Πηλιο -2 Καλαβρυτα και 1 στον Παρνασο και με δασκαλο μου την πρωτη φορα και την τελευταια τον alex_mar μπορω να πω οτι πια κατεβαινω σιγουρα τις μπλε και λίγο τις κοκκινες. Εχω πορωθει απιστευτα παιδια , καθε σαββατο και αυθυμερον δεν λεω οχι... Στην επομενη συναντηση θα ερθω να σας γνωρισω και απο κοντα... Quote Share this post Link to post Share on other sites