roses 0 Report post Posted September 25, 2006 Νέος στο forum, παλιος στο ski (15 χρόνια)- snowboard (5χρονια)- windsurf - skate - mountain bike(3χρονια). Για τα άλλα ξεχνάω από πότε....... Αισθάνομαι χαρά σα νέο μέλος, και εύχομαι μια καλή και μεγάλη χιονοδρομική season. Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted September 25, 2006 Καλώς όρισες νεοπαλιέ και καλό χειμώνα με κακό καιρό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 25, 2006 Καλώς μας ήρθες roses, αθλητικός τύπος βλέπω, χρειαζόμαστε τέτοια άτομα και στο φόρουμ και στο σύλλογο. Άντε καλή χιονοσεζόν και με το καλό να γίνεις και μέλος του συλλόγου! φιλικά Vouli Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted September 25, 2006 Παιδιά ευχαριστώ. Μου έχουν βγει τα μάτια στο διάβασμα + ψάχνω profile, signature, foto... Vouli ok θα διορθώσω το group status, aaaaaaaaaaa+είμαστε γείτονες. Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 25, 2006 Καλώς ήρθες. Καλό χειμώνα να 'χουμε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 25, 2006 Παιδιά ευχαριστώ.Μου έχουν βγει τα μάτια στο διάβασμα + ψάχνω profile, signature, foto... Vouli ok θα διορθώσω το group status, aaaaaaaaaaa+είμαστε γείτονες. λοιπόν γείτονα, στην επόμενη συνάντηση που θα κάνει ο σύλλογος σε περιμένουμε να προσευχηθούμε όλοι μαζί για πολύ και τέλειο χιόνι!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 25, 2006 Roses καλώς ήρθες, έχεις ακριβώς το προφίλ του snowclubίτη, οπότε εννοείτε ότι σε περιμένουμε με χαρά και ως μέλος του Συλλόγου. Παρακολούθησε το φόρουμ και μόλις μπορέσεις, έλα σε συνάντηση να γνωριστούμε από κοντά. Για την ώρα, πές μας μερικά ακόμη πράγματα για σένα..(πού μένεις, με τί ασχολήσαι επαγγελματικά, ηλικία, πού κάνεις σκι συνήθως, τώρα τί κάνεις; σκι ή σανίδι; πώς μας ξέφυγες μέχρι σήμερα.... , κλπ, κλπ, τί νόμιζες; κανονικό φακέλωμα κάνουμε ). Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 25, 2006 Welcome roses! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted September 25, 2006 -prg delphi C# sql oracle etc.. -μένω κέντρο αλλά είμαι αλλουύυυυυυυυυυ.. (μένω εύκολα σε βουνό ή παραλία) -ski ελάττωμα εκ γεννετίς ανακαλύφθηκε αργότερα. -snowboard επίκτητο ελάττωμα που πρέπει να προήλθε από ημέρες απνοιας windsurf-windskate. -Μbike φροντίζει τα πόδια μου, τα κιλά μου και είναι βόλτα στο βουνό - Υμηττος v.often. -στέκι ΧΚΠ. -Καλές και λίγες καταβάσεις (νωρίς πρωί, βραδυνο). -όχι πολυγράφος στα fora (Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν) Παράπονα εντος.. Για συνάντηση + αλλά μήπως οι φανταστικοί admins να στείλουν email ενημέρωσης??? Πολλους καταβατικούς χαιρετισμούς σε όλους. Τhx για το wellcome. Τα λέμε.. Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 25, 2006 Για συνάντηση + αλλά μήπως οι φανταστικοί admins να στείλουν email ενημέρωσης??? Ενας ειναι ο admin... , αμα λαχει...και τα αστρα ειναι στη σωστη συζυγια...μπορει να λαβεις και e-mail για επικειμενη συναντηση . Καλως ωρισες, και μην ανησυχεις αν λακωνιζεις, διαβαζε συ και τα κενα θα τα καλυψουμε αλλοι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted September 25, 2006 Καλως ήρθες . Καλό χειμώνα σε όλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 25, 2006 Για καθε συναντηση φευγει ενημερωτικο email. Πολλοι απο εσας εχετε λαθος λογαριαμο και αρκετοι ο Provider σας κοβει το newsletter γιατι το θεωρει spam. Για τη συναντηση της προηγουμενης πεμπτης εστειλα 1.358 email και μου επιστραφηκαν περι τα 290 που δε παρεληφθησαν ειτε γιατι δεν υπαρχει λογαριασμος ειτε επειδη εφαγε πορτα. καλωςηρθες roses. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 25, 2006 Καλως ηρθες φιλε Roses.. Και μονο που εχεις κανει ΚΑΙ σκι ΚΑΙ snowboard εχεις κερδισει την εκτιμηση πολλων εδω μεσα Καλη χρονια να εχουμε.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted September 25, 2006 Δικός μου είσαι εσύ που κάνεις snowboard! Το χειμώνα θα σε κάνω να θες μόνο σανίδι (βλέπε ex πρόεδρος) Καλώς ήρθες! ΥΓ: Skate δεν σκαμπάζω από πολλά, μόνο κάτι flipάκια Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted September 26, 2006 Και μονο που εχεις κανει ΚΑΙ σκι ΚΑΙ snowboard εχεις κερδισει την εκτιμηση πολλων εδω μεσαΤο νού σου εσύ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 27, 2006 welcome welcome! καλή ανάγνωση στο forum και να σε δουμε και από κοντά στο βουνό! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted September 27, 2006 Ωραίο το ποιηματάκι σου!!!! Θα μου επιτρέψεις να το..μελοποιήσω? Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites