xrisa 5 Report post Posted March 1, 2004 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ...... ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!), ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ή ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΤΕ (ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ) ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ (ΜΑΣ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ... ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΣΚΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ SKISNOWBOARD. (ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ? ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.... ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΦΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΚΟΥΦΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ . ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ MAKALU ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ........ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 1, 2004 Μια άλλη λυση θα ηταν να παρουμε ολοι στο φορουμ σκουφιά σαν το δικό σου Χρύσα!! Πολύ σωστό το point σου παντως. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted March 1, 2004 ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΤΕ (ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ) ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ (ΜΑΣ). Πω Πω τι θυμήθηκα τώρα!!!! "Ημείς κύριε Βαρνή, ΗΜΕΙΣ ΛΕΓΩ, έχουμε χρέος να συγκρατούμε τη νεότητα" -Η νεολαία ΣΗΜΕΡΟΝ κύριε Βαρνή.... -Μα προηγουμένως είπατε ΑΥΡΙΟ κύριε πρόεδρε -ΣΗΜΕΡΟΝ κυριε Βαρνή... -Ο υιός σας ο Αιμίλιος, κύριε πρόεδρε, είναι εξαίρετος νέος -Ο υιός μου κύριε Βαρνή, είναι γαϊδούρι. -Γαϊδούρι.....αλλά από καλή ράτσα.... Ζητώ συγγνώμη παιδιά, για το άσχετο του θέματος :oops: ....αλλά θυμήθηκα το "ΝΟΣ ΜΠΕΤΕ" Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 1, 2004 Εναλλακτικά, θα μπορούσατε όλοι να αγοράσετε μπουφάν σαν το δικό μου (άμεσα αναγνωρίσιμο), αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αρκετές χήνες σε αυτόν το πλανήτη... :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 1, 2004 Εναλλακτικά, θα μπορούσατε όλοι να αγοράσετε μπουφάν σαν το δικό μου (άμεσα αναγνωρίσιμο), αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αρκετές χήνες σε αυτόν το πλανήτη... :wink: …ή αρκετα τετραγωνικά χιλιομετρα στον πλανητη μας για να χωρέσουν 200 τέτοια μπουφάν… :? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted March 1, 2004 Μπράβο xrisa :!: Πολύ σωστή η επισήμανσή σου... Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 1, 2004 ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 4: 1. Παραγγελία σημάτων για ραφή στα μπουφάν μας.Κόστος για 100 σήματα 1000 Ευρώ.(Άν έχει κανένας γνωριμίες ή πιο φτηνά ας το πει). Η πιο καλή λύση αλλά πρέπει να βγει μήτρα 2. Παραγγελία καπελακίων με το σήμα του snowclub. Kόστος για 100 Καπελάκια 1500 Ευρώ. Κινδυνος να ξεπαγιάσετε αν έχει κρυό και να μη τα φοράτε 3. Αυτοκόλητα για τα σκι. Κόστος για 100 σήματα 60 Ευρώ κίνδυνος να μη μας δει κανένας μιας και στις ουρές θα τα πατάνε 4. Σε κάθε ουρά να μιλάτε για το snowclub και να φωνάζετε XΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ. Θα σας καταλάβουμε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σε δέκα μέρες το προεδρείο φαντάζομαι θα επιλέξει τις λύσεις 1-2 ή κάποια άλλη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 1, 2004 ... Σε κάθε ουρά να μιλάτε για το snowclub και να φωνάζετε XΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ. Θα σας καταλάβουμε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... Στην δεύτερη περίπτωση ή θα σας στρώσουν κόκκινο χαλί, ή τα πιο ωραία snow bunnies θα σας ζητήσουν να τα πάτε σπίτι σας για να τους δείξετε την συλλογή γραμματοσήμων (και πεταλούδων) σας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted March 1, 2004 Σωστή η επισήμανση της Χρυσας και θα πρεπει να τεθεί σ'εφαρμογή.Βέβαια παιδες καλα είναι να μη βιαστούμε και να κάνουμε κινήσεις σωστές κατόπιν μελέτης και σωστου σχεδιασμου ωστε το αποτέλεσμα να είναι και ουσιαστικό (αναγνωρισιμότητα) και αισθητικά ωραίο ωστε να τυχει μεγαλύτερης αποδοχής απο τα μέλη.Ετσι, οχι μόνο θα αναγνωρίζουμε ο ενας τον άλλο, αλλα θα διαφημίσουμε ταχύτερα και το Σύλλογο.Πολλοί θα είναι αυτοί που θα ρωτούν τι σύλλογος αυτός κλπ κλπ κλπ. Προσωπικά θα προτιμούσα ενα ωραιο, σχετικά μεγάλο κέντημα στην πλάτη πάνω στο μπουφαν και μάλιστα το οποιο να είναι και αποσπώμενο και να μπαίνει οπουδήποτε (γι'αυτους που δηλώνουν οτι μπορουν και χωρις μπουφαν...)και τελευταία δε μας κάνουν την τιμή να μας λένε τα νεα τους. :wink: Α.... και οχι τόσο μεγάλο οσο του NESCAFE που έχουν οι γνωστοι δάσκαλοι αλλα κάτι τέτοιο.(αν και ξεχωρίζουν απο μακρια) Επίσης θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και σκουφάκια με το ανάλογο σηματάκι-κεντημα.(το οποιο ο κ.Makalu θα φορά απ΄την ανάποδη γιατι με τέτοιες ταχύτητες και "ίχνη" που αφήνει, μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού του θα βλέπουμε μου φαίνεται ) Οσο για μήτρες,μακέτες,σχεδιασμους τιμές και λοιπα ΜΙΚ μπορούμε να κινηθουμε σε οτι πλαίσια θέλουμε... απο πολυ φθηνότερα ως πολύ ακριβοτερα απο ο,τι ανέφερες.....Εγω μπορώ να τ'αναλάβω όλα,να δώσω προσφορα και αν κριθεί ικανοποιητική προχωράμε. Νομίζω όμως οτι είναι περιττό να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες απο τώρα....Στη συνέλευση θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα και μέχρι τότε μπορεί να κατεβάσουμε κι άλλες ιδεες και να κάνουμε κι άλλες προτάσεις.... Φιλικά Γρηγόρης ΥΓ.Οσο για τις χήνες μην ανησυχήτε κ.Λάππα και γι'αυτές εγω θα φροντίσω....Βγάζει ο κάμπος πράμα...... :wink: (δε θα μας πηγαίνει χαμένο και το κρεας,θα φροντίζει ο φίλος σου ο Porfirio γι αυτό) (.........και δε του φαινότανε ρε παιδάκι μου :roll: :roll: :roll: ) Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted March 1, 2004 Εγώ προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των πρωτοπόρων. 'Οπως δηλαδή η Χρύσα εχει το σκουφάκι ή ο Lappalu έχει το ΜΕΓΑΛΟ μπουφάν και ξεχωρίζουν στο βουνό,έτσι και οι υπόλοιποι ας βρούμε ένα προσωπικό trademark,ώστε να γινόμαστε άμεσα αντιληπτοί.Ο express έχει ήδη κατοχυρώσει το μπλε σκουφάκι αλα burt simpson. Μερικοί από εμάς δε χρειάζεται να φοράμε κάτι απαραίτητα κάτι extreme.Ο makalu ας πούμε είναι άμεσα αναγνωρίσιμος,επειδή είναι ο μόνος στον Παρνασσό που πάει ανάποδα στις πίστες.Ενώ όλοι κατεβαίνουν,αυτός ανεβαίνει με τα ορειβατικά του.Άλλοι,όπως ο zeto αναγνωρίζεται αφενώς μεν από τις φωνές περί snowclub στις ουρές των lift,αφετέρου δε από το γεγονός είναι ο μόνος που κατεβαίνει στα απάτητα εκτος χ/κ,ειδικά όταν έχει πάγο και έχει αρχίσει να νυχτώνει.Σε διάφορα σημεία της παγωμένης πλαγιάς μπορούμε άμεσα να αναγνωρίσουμε και τα θύματα του zeto.Ανάμεσά τους και σχεδόν πάντα ο Γιώργος Πάτσιος που μυαλό δε βάζει και συνεχίζει να παρασύρεται απο τον τρελό.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 1, 2004 ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 4: 1. Παραγγελία σημάτων για ραφή στα μπουφάν μας.Κόστος για 100 σήματα 1000 Ευρώ.(Άν έχει κανένας γνωριμίες ή πιο φτηνά ας το πει). Η πιο καλή λύση αλλά πρέπει να βγει μήτρα 2. Παραγγελία καπελακίων με το σήμα του snowclub. Kόστος για 100 Καπελάκια 1500 Ευρώ. Κινδυνος να ξεπαγιάσετε αν έχει κρυό και να μη τα φοράτε 3. Αυτοκόλητα για τα σκι. Κόστος για 100 σήματα 60 Ευρώ κίνδυνος να μη μας δει κανένας μιας και στις ουρές θα τα πατάνε 4. Σε κάθε ουρά να μιλάτε για το snowclub και να φωνάζετε XΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ. Θα σας καταλάβουμε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σε δέκα μέρες το προεδρείο φαντάζομαι θα επιλέξει τις λύσεις 1-2 ή κάποια άλλη H επιλογή 1 νομιζω πως ειναι η καλυτερη απο αυτες τις τεσσερις, αλλα μια πεμπτη επιλογή που θα προτιμουσα ειναι να φτιαχτεί ενα σηματάκι-κονκάρδα που θα μπορουμε να καρφιτσωνουμε στο μπουφάν μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 2, 2004 να φτιαχτεί ενα σηματάκι-κονκάρδα που θα μπορουμε να καρφιτσωνουμε στο μπουφάν μας. Πολύ καλη ιδεα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 2, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΦΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (GORE TEX KΤΛ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΑΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ! ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η ΡΑΦΗ (ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΛ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΦΤΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :?: :?: ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΦΑΝ :!: :!: ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ NES CAFE ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ. ΤΗΝ EIDER, THN LOWE ALPINE, THN MILLET, THN SPIDER Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :!: Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΛΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: - ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΙ - ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥΣ (ΜΙΚ, ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΟΥΤΕ :?: :?: ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ :!: :!: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :!: ΣΠΥΡΟΣ Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted March 2, 2004 αν το δουμε και απο πλευρας μαρκετινκ το ραμμενο σημα ή αποσπωμενο στο πισω μερος του μπουφαν ειναι οτι καλυτερο.. Ασε που αν ειναι κατι ομορφο πολλοι θα μπουν στον πειρασμο να γινουν μελη. Και μη μου πειτε οτι πολλα μικρα παιδακια δεν θα ηθελαν πολυ να σκιαρουν με τα μπουφαν Nescafe.. Σιγουρα υπαρχει καποιο κοστος αλλα προσωπικα θα το εβλεπα σαν επενδυση.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted March 2, 2004 ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ-ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 2, 2004 Να τελειώνουμε Σταματάτε στη μέση της πίστας κοντά στην ουρά του λιφτ για να σας ακούσουν Φωνάζετε Χρήστος Λάππας Απλό Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 2, 2004 να φτιαχτεί ενα σηματάκι-κονκάρδα που θα μπορουμε να καρφιτσωνουμε στο μπουφάν μας. Πολύ καλη ιδεα! Αυτό : Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 2, 2004 Και γω την ίδια ιδέα έιχα φίλτατε αλλά για να βγει μήτρα σε specifications αδιαβροχες και να αντεχουν στους -15(δε θελουμε να είναι χάλια σε ένα χρόνο) μου ζήτησαν 300 ευρώ τη μήτρα και 5 ευρώ το ένα και δεν είχα την εξουσιοδότηση. Ας το αποφασίσει το προεδρείο όταν βγει για του χρόνου να μαστε κούκλοι θα σαι στη Γ.Σ.;;; Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted March 2, 2004 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΦΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ... 8Α ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑ8ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΡΑΒΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΦΟ,ΤΣΑΝΤΑ( ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΙ )ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ 8Α ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥΣ...( ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ) ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ( ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΡΑΤΣ-ΧΡΑΤΣ) ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ 8ΕΛΟΥΜΕ....Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ porfirio ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΑΦΤΟ...ΜΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΡΑΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2 ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ 8Α ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΚΙ ΣΤΑΝ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ !!!...η αρχη πιστευω πρεπει να γινει με αυτοκολλητα...που ολοι 8α κολλησουν σε αυτοκινητα...πεδιλα..στα λιφτ...( στις πλατες αλλον σκιερ που δεν ειναι στον συλλογο!! ) χρηστο εχεις σκεφτει ποτε ποσα km μπορει να σου κοβει το μπουφαν σου στις ταχυτατες καταβασεις σου?? Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 2, 2004 Νομίζω ο Δημητρης (που γραφει στο forum ως ‘Δημητρης’) εχει κοσμηματοπωλείο οποτε μπορει να μας δωσει καποια πιο πραγματική εικόνα για τα pins- ΜΙΚ για επιράμματα μιλας ή για καρφιτσες ?----τα επιραμματα τόσο ειχαν πει και σε εμενα ότι κοστίζουν---οι καρφιτσες εχουν μεγαλύτερο κοστος χαραξης, αλλα είναι και λιγο πιο glamorous (μή χ..σω που θελουμε και glamour!) K. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 2, 2004 επιραμματα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted March 2, 2004 Έχω (επι)ράμματα για τη γούνα σας!! Συμφωνώ με "Aeras" και Κωστή. Καλύτερα μια διακριτική και ποιοτική καρφίτσα (μεταλλική). Μπορεί να είναι ανεβασμένο το κόστος αλλά είναι κάτι που θα το πληρώσουμε μια φορά και θα μας μείνει. Εκείνο που δεν έχω πολυκαταλάβει :oops: είναι τι θα γίνει με τα νέα μέλη...κάθε τόσο θα παραγγέλνονται και νέες?? Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 3, 2004 ...χρηστο εχεις σκεφτει ποτε ποσα km μπορει να σου κοβει το μπουφαν σου στις ταχυτατες καταβασεις σου?? Όταν έχεις πολλά κυβικά κάτω από το καπό, δεν σε χαλάει ο μέτριος αεροδυναμικός συντελεστής. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites