Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

ΑΠΟ

http://www.godrama.gr/news/index.cfm?pageI...p;newsID=18883#

Προβλήματα στην Αναπτυξιακή εταιρεια του φαλακρου

Προβλήματα πολλά και αξεπέραστα στην εταιρεία με κίνδυνο να κλείσει… η να δημιουργηθεί νέα και να μετονομαστεί..!!

Μεγάλες ευθύνες του Δ.Σ και κυρίως του Προέδρου της ΑΝ.ΦΑ και Δημάρχου Νευροκοπίου κ. Μελέτη Μαυρίδη αλλά και του Δ/ντος συμβούλου και του Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Γιώργου Μακρή.

• Ασάφεια και μπέρδεμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς από την πρώτη στιγμή

• Το Δασαρχείο σε συνεργασία με τη Νομαρχία Δράμας πήρε πρωτοβουλία πριν λίγους μήνες για να προχωρήσει η παραχώρηση της έκτασης στο Φαλακρό

• Κακός και άσχετος προγραμματισμός

• Όλα το «πόδι» και στην τύχη

• Ζητήθηκαν αρχικά 270 στρέμματα και στη συνέχεια τους υπέδειξαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ζητήσουν 750 στρέμματα..!!

• Λειτουργούν τρεις ταμειακές μηχανές είσπραξης αλλά η μία δεν τύπωνε τα στοιχεία της εταιρείας..!!

• Ο Δήμος Δράμας και η Τ.Ε.Δ.Κ δεν είχαν βάλει τη συμμετοχή τους με αποτέλεσμα να μην υποβάλλοντο ισολογισμοί για 5 χρόνια..!!

• Αρχές Γενάρη καλούνται οι ιδιοκτήτες τροχόσπιτων να πάνε στο δικαστήριο με την κατηγορία της παράνομης κατασκήνωσης..!!

• Οι «παράνομοι κατασκηνωτές» πλήρωναν στην ΑΝΦΑ (αν και δεν είναι δική της η έκταση που είχαν στηθεί τα τροχόσπιτα…400 ευρώ ετησίως..!!

Προβληματισμός αλλά και πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει για την κατάσταση που επικρατεί στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Φαλακρού όπου η εταιρεία ουσιαστικά λειτουργεί με την ανοχή της Δ/νσης Εμπορίου της Δράμας λόγω της επικάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου από τις υποχρεώσεις της εταιρείας.

Να σημειώσουμε πως από την ίδρυση της η εταιρεία λειτουργεί σε λάθος βάση , χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Φαλακρό.

Φυσικά εδώ είναι και οι ευθύνες των υπευθύνων Δημάρχων οι οποίοι είναι ο Πρόεδρος αλλά και ο Δ/νων Σύμβουλος της ΑΝ.ΦΑ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τόσο ο Πρόεδρος της εταιρείας Δήμαρχος Νευροκοπίου κ. Μελέτης Μαυρίδης όσο και στέλεχος της εταιρείας έχουν προβεί σε δανεισμό προσωπικό ( 15 και 12 χιλιάδων ευρώ περίπου αντιστοίχως), προκειμένου να πληρωθούν οι υποχρεώσεις κυρίως προς την ΔΕΗ για να μη γίνει διακοπή στη λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου.

Ένα ακόμα θέμα που έχει προκύψει στις σχέσεις ΑΝ.ΦΑ και Ορειβατικού συλλόγου και έχει να κάνει με τη λειτουργία της πίστας «ΗΔΩΝΟΣ» η όπως είναι γνωστή σε όλους μας πίστα «ΠΑΠΠΟΥΣ» , αλλά και με το ένα baby lift που έχει στην κατοχή του και στην ιδιοκτησία του ο Ορειβατικός σύλλογος, μάλλον φαίνετε αξεπέραστο.

Η ΑΝ.ΦΑ λοιπόν είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους του Ορειβατικού να τους δίνει ετησίως το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες του ορειβατικού εν είδη ενοικίου, αλλά λόγω της κακής κατάστασης της εταιρείας τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να δοθούν.

Επίσημοι κύκλοι της εταιρείας από την άλλη πλευρά δηλώνουν πως έχουν δοθεί για συντήρηση στα συγκεκριμένα lift αρκετά χρήματα για την αντικατάσταση στα συρματόσχοινα και πως δεν είναι δυνατόν να δίνονται και επί πλέον άλλα 5.000 ευρώ ετησίως.

Ο ορειβατικός σύλλογος δεν φαίνετε διατεθειμένος να λειτουργήσει τη συγκεκριμένη πίστα λόγω ελλείψεως χρημάτων αλλά και λόγω αθέτησης της συμφωνίας από την πλευρά της ΑΝ.ΦΑ.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει πάντως και στην νεοεκλεγείσα παράταξη του νέου πλέον Δημάρχου Νευροκοπίου κ. Βασίλη Γιαννόπουλου και μάλιστα υπάρχει σκέψη και ακούγονται απόψεις να μην αναλάβουν καν την ΑΝ.ΦΑ , αν δεν μπουν τα πράγματα κάτω από μικροσκόπιο και δεν τους παρουσιαστεί η πραγματική εικόνα της εταιρείας από την απερχόμενη διοίκηση.

Εχθές πάντως έγινε σύσκεψη στο γραφείο του Νομάρχη ο οποίος μάλλον για μία ακόμα φορά θα κλιθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και ίσως αναλάβει και πάλι το τιμόνι της ΑΝ.ΦΑ , δεδομένου πως και η Νομαρχία Δράμας μαζί με τους Δήμους Νευροκοπίου , Προσοτσάνης, τον Ορειβατικό, την Αναπτυξιακή εταιρεία Δράμας αλλά και την Ένωση Αγροτικών Συναιτερισμών Δράμας, είναι οι μέτοχοι αυτής της εταιρείας που στόχο και σκοπό έχει την ανάπτυξη του Φαλακρού.

Ανάπτυξη όμως με ολοκληρωμένη διαχείριση από την ΑΝ.ΦΑ και όχι πρωτοβουλίες για να ωφελούνται οι ολίγοι σε βάρος των πολλών.

Και αυτή η ανάπτυξη για να έρθει θα πρέπει κυρίως να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να αναλάβει την κατάσταση εκεί ιδιώτης , προκειμένου να δούμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις αντάξιες των χιονοδρομικών κέντρων της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και του Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Ωραιότατα νέα :D

Κάποιοι, κάποτε φωνάζανε.

Ελπίζω κάποτε να λήξει αισίως όλο αυτό, γιατί το Φαλακρό είναι (ήταν?) από τα πιο όμορφα χκ της Ελλάδας.

Φιλικά

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Είναι πολύ λυπηρό να μαθαίνεις τέτοια νέα και μάλιστα από ένα ΧΚ της Β.Ελλάδας όπου θα έπρεπε να είχαν αποφύγει αυτή την κατάσταση οι εκεί τοπικοί ....... !!!!!!......????? Άρχοντες !!!! Δήμααα..ρχοι....δ..!!!! :D Πρόεδροι..!!! ,Διευθύνοντες Σύμβουλοι !!!! ότι στο καλό είναι τέλος πάντων, γιατί αυτοί είναι που προεκλογικά φωνάζουν και λένε ότι η Μακεδονία είναι ξεχασμένη και δεν γινονται προσπάθειες για να την αναδείξουν και δε γίνονται έργα και μπλά... μπλά....μπλα....μπλα.... και ψηφίστε με και εγώ θα θα θα θα ......

ΟΞΩΩΩ (ΟΧΙ ΕΞΩ) ΡΕΕΕΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!

Ένα τόσο όμορφο ΧΚ σαν το Φαλακρό θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα καλύτερα των Βαλκανίων και όχι να είναι έτοιμο για φούντο. Και μάλιστα αρχή νέας σεζόν. :D;)

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά δεν κρατιέμαι όταν ακούω κάτι τέτοια νέα. Και μην πει κανείς ότι ο τάδε προσπάθησε αλλά ο τάδε τον έγραψε στα ..... ή ο τάδε δούλεψε αλλά οι τάδε δεν τον υποστηρίξανε γιατί την ευθύνη την φέρουν όλοι αυτοί που συμμετέχουν στα κοινά αυτής της........ ???? Αναπτυξιακής (ο θεός να την κάνει) εταιρείας. :lol::lol::lol:

Δημήτρης

Δυστυχως το Φαλακρο δε σωζεται ευκολα κατα τη γνωμη μου.

Πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο βουνο με μονο ελαττωμα του το βαθμο δυσκολιας του που κανει την εμπορικοτερη μεριδα των χιονοδρομων (αρχαριοι) να μη θελουν ουτε να το ακουν.

Επίσης σημαντικος παραγοντας ειναι η "μεγαλη" αποσταση απο μεγαλο αστικο κεντρο (πχ. Θεσσαλονικη).

Για τη Β. Ελλαδα οι 2 ωρες για να πας σε χκ ειναι μεγαλη αποσταση.

Κριμα που δεν ειναι κοντα στην Αθηνα αυτο το βουνο θα ειχε αλλαξει πολυ η χιονοδρομια.

post-592-1163201390_thumb.jpg Ο KostasBMW δεξια απο το τετραπλό εκτος πιστας.

post-592-1163201417_thumb.jpg Κατεβαινοντας απο το chalet κορυφης.

post-592-1163201437_thumb.jpg Μερικη αποψη του χιονοδρομικου.

Πανο οτι λες ισχυει κατα την γνωμη μου για τα "ελληνικα" δεδομενα αναπτυξης των χκ.... Λιγο πιο μακρυα βρισκεται το Μπανσκο που και πιο μακρυα βρισκεται και πιο δυσκολο βουνο ειναι, στο οποιο με ενα διαφορετικο τροπο αναπτυξης ειδες και εσυ τι γινεται....και δεν αναφερομαι στους ξενους επισκεπτες του αλλα κυριως στους Ελληνες!

Ενα μερος απο αυτους να ειχε τραβηξει το φαλακρο θα ηταν τρελα κερδοφορο!

Το καλυτερο βεβαια που διαβασα παραπανω ειναι :"Το Δασαρχείο σε συνεργασία με τη Νομαρχία Δράμας πήρε πρωτοβουλία πριν λίγους μήνες για να προχωρήσει η παραχώρηση της έκτασης στο Φαλακρό "

Αν λυθει το ιδιοκτησιακο, τοτε υπαρχει απο οτι εχω ακουσει "σοβαρος ιδιωτης" ετοιμος να αναλαβει....Για να δουμε!

Πανο οτι λες ισχυει κατα την γνωμη μου για τα "ελληνικα" δεδομενα αναπτυξης των χκ.... Λιγο πιο μακρυα βρισκεται το Μπανσκο που και πιο μακρυα βρισκεται και πιο δυσκολο βουνο ειναι, στο οποιο με ενα διαφορετικο τροπο αναπτυξης ειδες και εσυ τι γινεται....και δεν αναφερομαι στους ξενους επισκεπτες του αλλα κυριως στους Ελληνες!

Ενα μερος απο αυτους να ειχε τραβηξει το φαλακρο θα ηταν τρελα κερδοφορο!

Το καλυτερο βεβαια που διαβασα παραπανω ειναι :"Το Δασαρχείο σε συνεργασία με τη Νομαρχία Δράμας πήρε πρωτοβουλία πριν λίγους μήνες για να προχωρήσει η παραχώρηση της έκτασης στο Φαλακρό "

Αν λυθει το ιδιοκτησιακο, τοτε υπαρχει απο οτι εχω ακουσει "σοβαρος ιδιωτης" ετοιμος να αναλαβει....Για να δουμε!

καλησπέρα και απο μένα. φέτος έχω κανονίσει τις διακοπές μου τα χριστουγεννα στο φαλακρό μαλιστα βρηκα και ξενοδοχείο και έστειλα και χρηματα και τα παντα ειναι κανονισμένα για να ξεκινήσω απο αθηνα στις 26/12. υπάρχει περιπτωση λόγω όλων αυτων τον προβλημάτων να μην ανοιξει το χκ? υπαρχει περιπτωση ολοι αυτοι που κάνουνε 700 χιλιομετρα απο αθηνα ή πολυ λιγοτερα απο θεσαλονίκη να πάνε και να βρουνε ''κλειστες πορτες΄΄? αν υπαρχει τετοια πιθανονοτητα τοτε μάλλον θα πρεπει να ακυρωσω τις διακοπες μου εκει και να ψαξω για άλλο βουνο.

παντως κρίμα ολα αυτα τα πολιτικης φυσης θεματα οι εκαστοτε Μαυρογιαλουροι που φαγανε φαγανε φαγανε να μην μπορουν να εκμεταλευτουν σωστα ενα τετοιο θησαυρο........

φιλικά

Κελλυ

εγω πριν 3 χρονια ειχα παει για χριστουγεννα και ηταν κλειστο ενω υπηρχε χιονι...πολυ ανοργανωτοι...τωρα τι να σου πω........με δαυτους μονο ενας θεος ξερει..........

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

...καλησπέρα και απο μένα. φέτος έχω κανονίσει τις διακοπές μου τα χριστουγεννα στο φαλακρό...
Κέλλυ, εδώ και λίγες ημέρες ανέλαβε πρωτοβουλία ο Νομάρχης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Κι αυτό εξ' αιτίας όλων των προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Όσο για να ακυρώσεις τις διακοπές σου θα σου έλεγα να μήν το κάνεις. Η περιοχή έιναι πολύ ωραία. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα σου εξασφαλίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε χ/κ εκείνες τις ημέρες, από τώρα.

Λοιπον,το θεμα εχει ως εξης:

Μετα τιςδημοτικες εκλογες ενας τοπικος δημοσιογραφος εγραψε το συγκεκριμενο δημοσιευμα,το οποιο δημοσιευτηκε στην εφημεριδα "ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ" καθως και στην ιστοσελιδα:www.godrama.gr

Βεβαια το κειμενο μιλαει για φημες που ακουγονται κτλ,χωρις να αναφερει συγκεκριμενα στοιχεια,ουτε δηλωσεις υπευθυνων.Ωστοσο το δημοσιευμα αυτο ουτε διαψευστηκε,ουτε επιβεβαιωθηκε απο καποιον αρμοδιο,προεδρο ΑΝ.ΦΑ κλοιπους.

Ειναι ομως κοινο μυστικο οτι η ΑΝ.ΦΑ, σε καμια περιπτωση δεν ειναι κερδοφορα αλλα εχει και χρεη,υπενθυμιζω οτι ειναι αναπτυξιακη εταιρια διαχειρισης του ΧΚ Φαλακρου,με μετοχους τους δημους της περιοχης,την νομαρχια και αλλους φορεις,με οτι αυτο συνεπαγεται στην διαχειριση του....δυσκινητος δημοσιος τομεας,πελατειακες τοποθετησεις κτλ

Σε ερωτηση δημοσιογραφου προσφατα στον Νομαρχη Δραμας,σχετικα με τα προβληματα,αυτος ηταν κατηγορηματικος οτι δεν τιθεται καν θεμα μη λειτουργιας του Χκ,ειναι εξωπραγματικα σεναρια κτλ,και ανεφερε οτι πλεον ειναι σε τελικο σταδιο η παραχωρηση της εκτασης απο το υπουργειο Γεωργιας και επομενως μετα η Νομαρχια θα εχει την δυνατοτητα να το αξιοποιησει στα νομιμα πλαισια,πιθανως παραχωρωντας την αξιοποιηση του σε ιδιωτες.

Τωρα αν θελεις την δικη μου αποψη,νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση,δηλαδη ειναι γεγονος οτι υπαρχουν οικονομικης φυσης προβληματα,αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση μη λειτουργιας του,κυριως επειδη θα υπαρχει μεγαλη δυσφορια στον τοπικο πληθυσμο καθως και στους τοπικους επαγγελματιες που ειναι πλεον σεβαστοι σε αριθμο.

Ειμαι και εγω αισιοδοξος οτι με την παραχωρηση του σε ιδιωτη,οοοταν γινει,θα βελτιωθουν πολλα πραγματα σε ενα βουνο με πολλες δυνατοτητες.

Οποτε σου συστηνω να ερθεις ανεπιφυλακτα και πιστευω οτι δεν θα το μετανιωσεις,και αν εχει και επαρκεια χιονιου ακομα καλυτερα....

το κλειδι ειναι οτι εαν λυθει το ιδιοκτησιακο του Φαλακρου θα μπει στο Δ'ΚΠΣ, ειναι και ευκολο και πολλα τα λεφτα.

καλημέρα παιδια. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

σιγουρα θα ανεβουμε με την παρεα μου πανω αφου εχουμε κανονισει τα παντα. το θεμα ειναι πως αν εχει χιονι αρκετο για σκι (καντε καμια προσευχη) θα ειναι τελεια και θα περασουμε φανταστικα. ειναι καλη ευκαιρια γιατι δεν εχω ερθει ποτε σε αυτα τα μερη. απλα οπως καταλαβαινετε θελουμε πολυ να κανουμε σκι.

:huh::D:D:D:D

Το φαλακρο ειναι φανταστικο χιονοδρομικο,

μπορει να μην εχει ευκολες πιστες αλλα αξιζει την επισκεψη

Το φαλακρο ειναι φανταστικο χιονοδρομικο,

μπορει να μην εχει ευκολες πιστες αλλα αξιζει την επισκεψη

δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου nickel! Όντως είναι από τα πιο όμορφα χιονοδρομικα! ειδικά όταν ανέβει κανείς στο σαλέ πάνω από τη χιονοτρυπα .... όλα τα λεφτά! από ένα γνωστό μου πάντως που έχει μαγαζί με εξοπλισμό κλπ στο φαλακρό έμαθα ότι θα λειτουργήσει κανονικά το χιονοδρομικό!!τι να σας πω τωρα..

μια δοκιμή θα μας πεισει! είναι ομως κρίμα :unsure: να μείνει΄εκτός σχεδίου σκι και σανίδας ένα τέτοιο πανέμορφο και χαρισματικο μέρος!! :huh:

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

Πέρα απο τα κακά νέα γνωρίζεται τίποτα έργα/upgrades που είναι προγραμματισμένα για την φετινή σεζόν; Πάντος εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα...

Όσο αναφορά για το αν θα ανοίξει το χιονοδρομικό, δεν τίθεται θέμα όυτε μία στο εκατομμύριο γι' αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πρόπερσυ ξεκίνησα την χρονιά με πρωτοχρονιά στο Πήλιο. Μέχρι και πριν 1 - 2 δεν είχε όυτε κάν οριακό χιόνι. Δύο μέρες πριν όμως ξεκίνησε να χιονίζει ασταμάτητα και όταν φτάσαμε το χιονοδρομικό ήταν έτοιμο με πλούσιο και φρέσκο χιόνι. Περάσαμε υπέροχα :P Πέρυσι πήγα στο Καϊμακτσαλάν στις 16-18 Δεκεμβρίου ρισκάροντας και τελικά πετύχαμε χιονοθύελλα και πολύ λίγο χιόνι. Αυτά τα πράγματα έτσι είναι. Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όταν αποφασίζεις να πας σε τόσο οριακές ημερομηνίες. Φέτος λέω να ξεκινήσω την σεζόν με ένα διήμερο στο φαλακρό στις 15-17 Δεκεμβρίου ρισκάροντας και πάλυ. Το σίγουρο πάντος είναι ότι και χιόνι να μην έχει, άσχημα δεν προκειται να περάσω.

Βέβαια Kelly στις 26 Δεκεμβρίου τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα κάνεις σκι.

Χάρης

Οι πλήροφορίες που έχω σήμερα από ανθρώπους που έχουν επιχειρίσεις πάνω στο Χ/Κ, είναι ότι το Φαλακρό θα ανοίξει κανονικά και φέτος και θα το ευχαριστηθούμε για άλλη μια φορά.

Ελπίζω τα διοικητικά να στρώσουν σύντομα και να γίνουν και νέα έργα σιγά σιγά, μιας και το φαλακρό με λίγη προσοχή μπορεί και πρέπει να αποφέρει κέρδη.

φιλικά

Γιάννης

Slowly the Much Oil !!!

falakro.jpg

Το κακό είναι ότι περνάει γρήγορα η μέρα όταν είσαι εκεί πάνω...

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Χάρη σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ελπίζω και γω πως θα τα καταφέρουμε και χιονι θα βρούμε και θα κάνουμε και σκι.. τι στο καλό πια τελος του χρόνου θα έχει φτάσει τοσο βόρεια θα έρθουμε λες να μας την κάνει και να μη χιονίσει.??????????????? δε θέλω να το πιστέψω. :rolleyes::lol::lol::lol::P

Καλημέρα,

Αν συνεχίσει να χιονίζει μέχρι και αύριο το πρωί, κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο θα ανοίξουν η Χιονότρυπα, η Καρτάλκα, η πίστα του τετραθέσιου και ίσως η Μέστα.

Το καλό φυσικά είναι ότι επιτέλους θα κάνουμε σκι και στα Ελληνικά Χιονοδρομικά.

Φυσικά επειδή πάντα οι πρώτες κατεβασιές θέλουν προσοχή και μέτρο την περισσότερη ώρα θα την περάσω στο ανεμοσούρι με λευκή σοκολάτα και κονιάκ και πολύ ζεστό κόκκινο κρασί με καννέλα.......

Slowly the Much Oil !!!

Επαγγελματιας του βουνου μου ειπε για πιθανοτητες 99% για καρταλκα χιονοτρυπα και τετραπλο με χλωμο τον παππου.......

Αυριο(αν μεχρι τοτε βεβαια δεν εχει ανακοινωθει επισημα) θα μιλησω με "νεοζηλανδο ατσαλενιο μελος 80 " του ΔΣ και θα στειλω ανταποκριση απο το βουνο........ετοιμαστε βαλιτσες παιδια....

Τελικα μαλλον κατοικουμε στο σωστο χιονοδρομικα μερος της ελλαδας...........(ειχα δεν ειχα παλι εβγαλα το κομπλεξ που με κατατρυχει :D:D )

ORDEM E PROGRESSO

Πάνε να δούνε τι χιόνι έχει Καρτάκα - Χιονότρυπα πατάνε αν χρειάζεται και ανάλογα με το τι μείνει αποφασίζουν αν θα το ανοίξουν

Είστε οι μόνοι που δεν θα πέσει αλλο χιόνι

Μακάρι αδέρφια να χαρείτε σκι(εκεί δεν φτάνω θα έχει και πιο κοντά)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πάνε να δούνε τι χιόνι έχει Καρτάκα - Χιονότρυπα πατάνε αν χρειάζεται και ανάλογα με το τι μείνει αποφασίζουν αν θα το ανοίξουν

Είστε οι μόνοι που δεν θα πέσει αλλο χιόνι

Μακάρι αδέρφια να χαρείτε σκι(εκεί δεν φτάνω θα έχει και πιο κοντά)

Μολις τωρα το βραδυ ακουσα οτι αυριο παρασκευη αναλογα με το ποσο χαμηλες θερμοκρασιες θα υπαρχουν θα γινει προσπαθεια να πατηθει το χιονι στα ψηλα το οποιο ειναι χοντρικα καπου 60 ποντους....

Δεν νομιζω πως δεν θα πεσει αλλο χιονι στο φαλακρο.......μαλλον κατι θα γινει ο χειμωνας ειναι μπροστα μας ας ελπισουμε να μην εχουμε αυτην την αποκλειστικοτητα..... :D

Μακαρι αδερφια να εχει ηδη ξεκινησει να χιονιζει και στα βουνα του νοτου(μιας και ειδα την καμερα 12.50 το μεσημερι στον παρνασσο να δειχνει δυστυχως συνεφια ακομα) και να περασετε καρβαριστα χριστουγεννα(εκει δεν φτανω εχουμε καλυτερα.....) :D

ORDEM E PROGRESSO

Για Πελοππόνησο Σάκη πολύ χλωμό το βλέπω.Μακάρι τα υπολοιπα να πιάσουν το χιόνι που θέλουν και να κάνετε σκι

9-2-05020.jpg

Έχουμε κανένα νέο για το Φαλακρό ρε παιδιά;Θα λειτουργήσει καμία πίστα αύριο;

sakisbansko έμαθες τίποτα τελικά;Να ξέρω να ετοιμάσω την σανίδα μου..... <_<<_<

Δυστυχώς αν και το Χ/Κ θα ανοίξει το Σάββατο, δεν υπάρχει η πιθανότητα να κάνουμε σκι, μιας και το χιόνι είναι πολύ μαλακό και περιμένουν να πέσει η θερμοκρασία για να το πατήσουν.

Αυτά πληροφορήθηκα από την Δ/νση του Χ/Κ.

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. PaniosBanios
      PaniosBanios
      (45 years old)
    2. Panos7
      Panos7
      (46 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,145
    • Total Posts
      460,690