akispm 0 Report post Posted November 13, 2006 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Νεο μελος κι εγω! Ας συστηθω λοιπον. Ειμαι ο Ακης μενω Θεασσλονικη και σπουδαζω πολιτικος μηχανικος. 22 χρονων παλικαρι σαν τα κρυα τα νερα... Ασχολουμαι απο μικρος με το σκι. μια περιοδο ετρεχα και αγωνες αλλα τα παρατησα λογω οικονομικων δυσκολιων. Μεγαλωνε βλεπετε αυτο το καταραμενο το ποδαρι και δεν εφταναν τα savings για νεο και καλο εξοπλισμο καθε χρονια. Τι να κανουμε. τωρα πια μεγαλωσα και ασχολυμαι με το σκι σαν Ηobby. Οχι οτι τωρα τα οικονομικα μου ειναι καλυτερα αλλα τελος παντων. Περιμενω πως και πως να πιασουν τα κρυα και τα χιονια να ανεβουμε για καμια βολτα ρε παιδια. Μακαριοι οσοι επιθυμουν γνωριμια και ακομη καλυτερα φιλια, να πηγαινουμε καμια βολτα στα βουνα παρεα. ευχομαι η σεζον φετος ναναι ΑΣΠΡΗ και ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΣΚΙ μχρι και ΜΑΙΟ!!! Καλη υπομονη παιδια... Τα λεμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 13, 2006 Akispm καλώς ήρθες. Και εμείς θέλουμε χιόνι μέχρι τον Μαιο, οπότε έχοντας τις ίδιες απαιτήσεις μπορείς να διαδηλώνεις μαζί μας στα βουνά... Καθε Πέμπτη βρισκόμαστε στο Φλοκαφέ στην Κρήνη. Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και γιατί όχι να γίνεις και μέλος του συλλογου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 13, 2006 Γειά σου και σε σένα akipm!Καλώς ήρθες στην παρέα μας . Λοιπόν για να μην πολυλογούμε έλα στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης της Πέμπτη στο Flocafe στην Κρήνη στις 22:00 και εκεί θα πούμε τα υπόλοιπα... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 13, 2006 Μακαριοι οσοι επιθυμουν γνωριμια και ακομη καλυτερα φιλια, να πηγαινουμε καμια βολτα στα βουνα παρεα. Καλώς ήρθες λοιπόν βρε Άκη!!!! Τώρα κοίτα......για να δούμε αν επιθυμούμε γνωριμία, πρέπει να μας ανεβάσεις στο φόρουμ μία φωτό σου κατά προτίμηση με μαγιώ κι από κάτω τα πέδιλά σου, δεν με χαλάει καθόλου... Ελπίζω να μη "μασάς" με τέτοια, γιατί εμάς εδώ στις κοπέλες, μας αρέσει πολύ να σας πειράζουμε τους άνδρες και ειδικά όταν πρόκειται για παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά!!! Λοιπόν, αν επιθυμήσεις να γίνεις και μέλος στο Σύλλογο, στείλε μου ΡΜ να σου πώ τις λεπτομέρειες, ή αν πας στη συνάντηση της Πέμπτης στην Κρήνη (που πολύ καλά θα κάνεις ), θα σου πουν τα παιδιά εκεί, οπότε, πάλι σε μένα θα έρθεις.... Καλό χειμώνα να 'χουμε Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 13, 2006 Kι' αν δεν καταλαβες, η Γιωτα ειναι η Ταμιας του Συλλογου... Καλως ηρθες κι'απο μενα! Ο...ψαλιδοχερης του φορουμ Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 13, 2006 καλως ηρθες Ακη. καλο χειμωνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 14, 2006 Παιδια φαινεστε ολοι καταπληκτικοι. Χαιρομαι πολυ γιαυτο. τα λεμε την πεμπτη και απο κοντα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 14, 2006 Παιδια φαινεστε ολοι καταπληκτικοι. Και...κάποιοι (διάβαζε καλλίτερα κάποιες) είναι πιο καταπληκτικοί και από τους καταπληκτικούς!!! Γι' αυτό πρόσεχε!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 14, 2006 δαμιανε χαιρομαι ακομη περισσοτερο τωρα....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 15, 2006 καλώς τον κι' ας 'άργησε .... όπως ειδές είμαστε μια ευτυχισμένη χιονοπαρέα, άντε τυχερούλη σου συστήθηκε το μισό ΔΣ με την πρώτη τι άλλο θες !!! ...καλό χειμώνα και σίγουρα θα περάσουμε καλά στα βουνά παρέα... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 15, 2006 Ε τι να κανουμε snowflake! οι μεγαλες προσωπικοτητες ξεχωριζουν απο την αρχη. ετσι ειναι αυτα. (Φυσικα σε ολα αυτα που λεω παντα υπαρχει και μια δοση πλακας). μην με περασει κανενας και ειδικα "καμια" για ψωνιο... snowlake ελπιζω να εισαι θεσσαλονικιος και να σε δω αυριο στην συναντηση cya... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 15, 2006 (Φυσικα σε ολα αυτα που λεω παντα υπαρχει και μια δοση πλακας). μην με περασει κανενας και ειδικα "καμια" για ψωνιο... snowlake ελπιζω να εισαι θεσσαλονικιος και να σε δω αυριο στην συναντηση Σε καταλάβαμε, σε καταλάβαμε ότι κάνεις πλάκα, δεν σε παρεξηγούμε, γιαυτό και η ειδικά "καμμία" σου κάνει πλάκα συνέχεια, βλ. χθεσινό ΡΜ Χι, χι, Η snowflake!!!! Και είναι επίσης εξ' Αθήνας το κορίτσι!!!!! Αχ βρε Άκη, τα καλύτερα χάνεις!!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 15, 2006 Χι, χι, Η snowflake!!!! Και είναι επίσης εξ' Αθήνας το κορίτσι!!!!! Αχ βρε Άκη, τα καλύτερα χάνεις!!!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 15, 2006 Ε τι να κανουμε snowflake! οι μεγαλες προσωπικοτητες ξεχωριζουν απο την αρχη. ετσι ειναι αυτα. (Φυσικα σε ολα αυτα που λεω παντα υπαρχει και μια δοση πλακας). μην με περασει κανενας και ειδικα "καμια" για ψωνιο... και μεις που είμαστε ψώνια δλδ τι κακό έχουμε εεεε?????? είμαστε και μάλιστα πολύ ψωνισμένοι με το χίονι, μάλιστα, και το παραδεχόμαστε! καλώς ήρθες στην "ψωνισμένη" παρέα μας Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 15, 2006 Όλοι οι Καπρουνίτες παρακαλούνται να αναπροσαρμόζουν τις υπογραφές τους σε ημερήσια βάση 23 + σήμερα!!! Ακούτε καλή κα Χρύσα;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 15, 2006 πω πω παναγιά μου κόψε τις κακές παρέες Γιώτα (βλέπε Δαμιανό) Χρύσα τρέχουμε τώραααα Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 15, 2006 βρε που εχω μπλεξει. το καλυτερο παιδι και θα με κανετε .... snowflake sorry για ην αλλαγη φυλου, αλλα συν τοις αλλοις εχεις να κανεις με τον δευτερο ΦΟΥΣΤΑΝΟ!!! Και μου λεγαν: πανε στην αθηνα στο μετσοβιο. δεν μαρεσει ο παρνασσος τους ελεγα εγω. κοιτα τωρα τι χανω... εχω γνωρισει μπολικες αθηναιες και ξερω τι καλα κοριτσια ειστε!!! οσο για την ψωνισμενη χρυσα, τι να πω. προσεχε μη σου πεσει η μυτη στο δρομο γιατι δεν σε βλεπω να σκυβεις να τη σηκωσεις!!! Α και μη ξεχασω: Χρυσα μου χαρηκα για τη γνωριμια.... ( αντε για να φανω και λιγο καλο παιδι μπας και δε με παρεξηγησεις!!!) Παντω εχω να πω οτι η θεσσαλονικη βγαζει τα καλυτερα παιδια. γιαυτο αν ακουτε τσαλικη και δεν εχετε αυτον που δεν υπαρχει, μια βολτα προς ταδω επειγη.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 16, 2006 Παντω εχω να πω οτι η θεσσαλονικη βγαζει τα καλυτερα παιδια. γιαυτο αν ακουτε τσαλικη και δεν εχετε αυτον που δεν υπαρχει, μια βολτα προς ταδω επειγη.... Θα 'ρθουμε καλέ είπαμε για το πάρτυ της Θεσσαλονίκης, τί βιασύνη είναι αυτή;;; Κι εμείς έχουμε αδυναμία στη συμπρωτεύουσα, αλλά δεν ακούμε Τσαλίκη..... Με προβλημάτισες τώρα..... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 16, 2006 snowflake sorry για ην αλλαγη φυλου, αλλα συν τοις αλλοις εχεις να κανεις με τον δευτερο ΦΟΥΣΤΑΝΟ!!! μμμμ σαν καλό μου ακούγετε, εχω κάτι ψιλο πραγματάκια για φτιάξιμο εχω γνωρισει μπολικες αθηναιες και ξερω τι καλα κοριτσια ειστε!!! ......δλδ????? το νού σου!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 16, 2006 εεεε αφηστε τον ανθρωπο κατω... απαππα μη δειτε ενα καλο ανθρωπο να μπαινει εκει να τον χαλασετε... Ακη να πας στη συναντηση σημερα στη Θεσσ. να παρεις οδηγιες επιβιωσης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 16, 2006 Καλώς ήρθες και από μένα. Όντως τα παιδιά από πάνω είναι πολύ καλά άτομα (όταν θέλουν πάντα...). Κάτι ξέρω κι εγώ... κάποτε είχα γύρω στους 40 συνεργάτες από Β. Ελλάδα και ξέρω τι λέω. Νομίζω ότι θα πέρασεις καλά μαζί μας Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 16, 2006 Η Αλή Νανά και οι 40 συνεργάτες... σύντομα στο σινεμά Ακη έλα το βράδυ να σου τα πω Τσαλίκη δεν θα' χει αλλά σίγουρα καποιο DVD θα παίξει με σκι και σνμπρντ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 16, 2006 Yota ουτε εγω ακοθω τσαλικη αλλα καποια βασικα πραγματα πρεπει να τα ξερεις. Να ξερεις οτι τρελενομαι για μαρτακη!!! οποιος βιαζεται σκονταφτει λενε Yota μου , αλλα λενε επισης το γοργον και χαρην εχει. Ελατε εσεις θεσσαλονικη και θα καταλαβετε... Snowflake για τα μελη του συλλογου κανω παντα καλυτερη τιμη. Αλλα να προσεχεις γιατι πολλες φορες οι πελατισσες μου με ερωτευονται παραφορα. Οσο για τις Αθηναιες εχω να πω και περα απο την πλακα, ειναι οι μονες που πραγματικα ξερουν τι θελουν. Nickel εχω μαθει να επιβιωνω αλλα εδω ζοριζει το πραμα. Οποτε θα χαρω πολυ να σε δω σημερα το βραδυ στη συναντηση και να με βαλεις στα κολπα. Υ.Γ. yota αυριο θα σου στειλω pm σχετικα με την εγγραφη στο συλλογο nana d γεια σου και σε σενα. Τουλαχιστον πισω απο την προστασια του pc ετσι φαινονται ολα τα παιδια. ευχομαι και ειμαι αρκετα σιγουρος πως ετσι θαναι ολοι και απο κοντα. Ελπιζω νανα να μην εισαιι και εσυ απο αθηνα. δεν λεει. η θεσσαλονικη ειναι απουσα στο forum. μαλλον πρεπει να βαλω λιγο ταξη Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 16, 2006 @akis check την υπογραφή μου (...στους στρατηγούς=Παπάγου) έχεις δίκιο σε ό,τι λες και ο χρόνος θα στο αποδείξει Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 16, 2006 κριμα ρε Νανα. κριμα. αρχισα να νοιωθω πολυ μειονεκτικα. Μακαρι να εχει κοσμο σημερα στη συναντηση γιατι ωραια ειναι και η φιλια σε αλλες πολεις αλλα χρειαζονται κε μερικοι κοντα σου Quote Share this post Link to post Share on other sites