barcode 18 Report post Posted November 16, 2006 Εγώ συγκέντρωσα 64,9% Για δείτε και τις δικιές σας ικανότητες... http://img.photobucket.com/albums/v300/Ice...nlineScreen.swf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 17, 2006 Αν και θα πρεπε να περιμενω τη γνωμη σου δαμιανε, απο σεβασμο στην πριμα βιστα ικανοτητα σου...θα κανω τα σχόλια μου... ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ και συνεχιζω... αρχικα να ενημερωσω οτι τετοιου ειδους ακουστικα τεστ χρησιμοποιει το αγγλικό σύστημα εξετάσεων , γνωστό ως "γκρέιντς" στην κλίμακα απο 1 εως 8. Κι εγώ τα διδάσκω σε όλους τους μαθητές μου Επίσης είναι τρελή πόρωση και για τους τζαζίστες και τους αυτοσχεδιαστές Το συγκεκριμένο τεστ δια8έτει από εύκολα έως πολύ δύσκολα μοτίβα, γιαυτό και θεωρώ κάθε μέτρηση πάνω από 60% ως πολύ ικανοποιητική.. Για την ιστορία...την πρώτη φορά έβγαλα 83% και κάτι και τη δεύτερη "88.9% Correct"...και την τρίτη "91.7% Correct" ...αντε σε 22 μέρες ελπίζω να τοχω μάθει γιατι μετά η ζωή θα χορεύει σε καπρουνίστικους ρυθμούς!! Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 18, 2006 Πωπω...Δύσκολο είναι ρε σεις.....Υπολόγιζα οτι θα έχω το 85άρι στο τσεπάκι, αλλα τελικά μόλις 69,4% ήταν.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 18, 2006 Παιδιά, είναι απιθανο τεστ!!! Στην αρχή το ξεκίνησα χαλαρά και άκουγα και ραδιόφωνο, οποτε κάποια στιγμή στις διαφημίσεις, το 'χασα τελείως....και βγήκε 61.9% .... Κλείνω μουσική, το ξανακάνω συγκεντρωμένη αυτή τη φορά και βγήκε 83.3%....Ουφ, ούφ! Ε, μα! Διάολε! Τί τα κάνω 20 χρόνια χορό;;;;;!!!!! Να μην ξεχωρίζω τους ρυθμούς;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 19, 2006 Το έκανα κι εγω το τεστακι. ,6% εβγαλα με την πρώτη φορα. Και ειμαι και μετα απο γλεντι γάμου με ζωντανή μουσική Μια χαρα νομιζω ειμαι. Οχι απλα έχω μουσικό αυτί. ΜΟΝΟ μουσικο αυτι έχω θα έλεγα Πάντως πολύ καλο και δυσκολο τεστ. Πρέπει να ακουσεις πολυ προσεκτικα τις νοτες μια μια. Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted November 19, 2006 E,νταξ..Δεν είναι κ τοοοοσο δύσκολο..Όλοι βγάζουν πάνω από τα μισά άλλωστε.. 91.7 έβγαλα κ μάλλον έκανα 3 λάθη.. Τώρα νταξ..Αμα το κάνω 2-3 φορές ακόμα θα βγάλω εκατό..Λογικό ακούγεται,αφού είναι τα ίδια.. Για να γινόμαστε κ κακοί Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 20, 2006 Αν και θα πρεπε να περιμενω τη γνωμη σου Δαμιανε, απο σεβασμο στην πριμα βιστα ικανοτητα σου...θα κανω τα σχόλια μου... Καλημέρα Κώστα, προσπάθησα χτες απο το σπίτι, αλλά δεν κατάφερα να το "ανοίξω". Το έκανα σήμερα στο γραφείο, χωρίς να προσέξω πώς πρέπει να το χειριστώ και έκανα λάθη μέχρι να το καταλάβω! Το αποτέλεσμα μου ήταν 75%. Θεωρώ οτι είναι πολύ καλό εργαλείο, αλλά πρέπει να εξηγηθεί στον υποψήφιο, το τί ακριβώς θα επακολουθήσει. Υ.Γ. Και φυσικά, αυτό το test δεν απευθύνεται σε μουσικούς. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 20, 2006 Έχεις απόλυτο δίκιο οτι δεν απευθύνεται σε μουσικούς, αυτό έλλειπε...χιχι και ούτε αποτελεί μέτρο μουσικότητας , μιας και περιορίζεται μονο στη μεταβολή τονικού ύψους είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια εγρήγορση στο μαθητή ή ένα διάλειμμα από την ερμηνευτική μελέτη του ρεπερτορίου του Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 20, 2006 Έχεις απόλυτο δίκιο οτι δεν απευθύνεται σε μουσικούς, αυτό έλλειπε...χιχικαι ούτε αποτελεί μέτρο μουσικότητας , μιας και περιορίζεται μονο στη μεταβολή τονικού ύψους είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια εγρήγορση στο μαθητή ή ένα διάλειμμα από την ερμηνευτική μελέτη του ρεπερτορίου του Συμφωνώ Κώστα! Να δεις τώρα πώς δούλεψε το δικό μου "διεστραμμένο" μυαλό! Νόμιζα οτι θα ακούω ταυτόχρονα διαφορετικά μοτίβα για να καταλάβω κατά πόσο βρίσκονται στην ίδια τονικότητα!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 20, 2006 Μπορεί να μου αρέσει να ακούω κάποια είδη μουσική,αλλά δεν σκαμπάζω τίποτα από μουσική θεωρία και πράξη.Μόνο τις νότες ξέρω ντο-ρε-μι-φα-σολ-λα-σι και τίποτε άλλο.Πάντα ήμουν ανεπίδεκτος μάθησης.Ποτέ δεν κατάφερα να τραγουδήσω ή να παίξω κάποιο μουσικό όργανο.Δεν μπορώ καλά καλά να διακρίνω,απομονώσω ένα όργανο σε κάποιο μουσικό κομμάτι. Έκανα το τεστ,με αρκετή προσοχή και χωρίς να το ρίχνω στην τύχη.Έβγαλα 75%,το οποίο σύμφωνα με το τεστ με κατατάσσει ως έχοντα άριστες μουσικές ικανότητες.... ....τι συμπεράσματα να βγάλω????? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 20, 2006 Φίλε ζοχ.... η μουσική είναι μια γλώσσα με την οποία εκφράζεις όσα δεν εκφράζονται με λόγια το "75%" δεν ειναι μουσική, αλλά ένα ποσοστό , ένα κλάσμα... άλλος ξέρει καλά ελληνικά , άλλος σούπερ κι άλλος καθόλου... είμαι βέβαιος οτι μπορείς να επικοινωνήσεις με μουσική, αν την αντιμετωπίσεις σε στυλ "Αραχτός στον Τροπικό της glamouro-Φραππεδιάς"..........ίσως αυτό να έλλειπε όταν τη διδάχθηκες ... Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Θεοδωρα 0 Report post Posted December 9, 2020 Ηι Quote Share this post Link to post Share on other sites