Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
barcode

Έχετε μουσικό αυτί?

Recommended Posts

Αν και θα πρεπε να περιμενω τη γνωμη σου δαμιανε, απο σεβασμο στην πριμα βιστα ικανοτητα σου...θα κανω τα σχόλια μου...

ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

και συνεχιζω...

αρχικα να ενημερωσω οτι τετοιου ειδους ακουστικα τεστ χρησιμοποιει το αγγλικό σύστημα εξετάσεων , γνωστό ως "γκρέιντς" στην κλίμακα απο 1 εως 8.

Κι εγώ τα διδάσκω σε όλους τους μαθητές μου

Επίσης είναι τρελή πόρωση και για τους τζαζίστες και τους αυτοσχεδιαστές

Το συγκεκριμένο τεστ δια8έτει από εύκολα έως πολύ δύσκολα μοτίβα, γιαυτό και θεωρώ κάθε μέτρηση πάνω από 60% ως πολύ ικανοποιητική..

Για την ιστορία...την πρώτη φορά έβγαλα 83% και κάτι και τη δεύτερη "88.9% Correct"...και την τρίτη "91.7% Correct"

...αντε σε 22 μέρες ελπίζω να τοχω μάθει γιατι μετά η ζωή θα χορεύει σε καπρουνίστικους ρυθμούς!!

How you stand is how you ski

Πωπω...Δύσκολο είναι ρε σεις.....Υπολόγιζα οτι θα έχω το 85άρι στο τσεπάκι, αλλα τελικά μόλις 69,4% ήταν.... :rolleyes:

With great mountains, comes great skiing!

Παιδιά, είναι απιθανο τεστ!!! Στην αρχή το ξεκίνησα χαλαρά και άκουγα και ραδιόφωνο, οποτε κάποια στιγμή στις διαφημίσεις, το 'χασα τελείως....και βγήκε 61.9% .... :rolleyes:

Κλείνω μουσική, το ξανακάνω συγκεντρωμένη αυτή τη φορά και βγήκε 83.3%....Ουφ, ούφ! Ε, μα! Διάολε! Τί τα κάνω 20 χρόνια χορό;;;;;!!!!! Να μην ξεχωρίζω τους ρυθμούς;;;;; :)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Το έκανα κι εγω το τεστακι. :D,6% εβγαλα με την πρώτη φορα. Και ειμαι και μετα απο γλεντι γάμου με ζωντανή μουσική :)

Μια χαρα νομιζω ειμαι. Οχι απλα έχω μουσικό αυτί. ΜΟΝΟ μουσικο αυτι έχω θα έλεγα :D:D

Πάντως πολύ καλο και δυσκολο τεστ. Πρέπει να ακουσεις πολυ προσεκτικα τις νοτες μια μια.

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

E,νταξ..Δεν είναι κ τοοοοσο δύσκολο..Όλοι βγάζουν πάνω από τα μισά άλλωστε..

91.7 έβγαλα κ μάλλον έκανα 3 λάθη..

Τώρα νταξ..Αμα το κάνω 2-3 φορές ακόμα θα βγάλω εκατό..Λογικό ακούγεται,αφού είναι τα ίδια..

Για να γινόμαστε κ κακοίevil-smiley-face-hat.gif

Αν και θα πρεπε να περιμενω τη γνωμη σου Δαμιανε, απο σεβασμο στην πριμα βιστα ικανοτητα σου...θα κανω τα σχόλια μου...

Καλημέρα Κώστα,

προσπάθησα χτες απο το σπίτι, αλλά δεν κατάφερα να το "ανοίξω". Το έκανα σήμερα στο γραφείο, χωρίς να προσέξω πώς πρέπει να το χειριστώ και έκανα λάθη μέχρι να το καταλάβω! Το αποτέλεσμα μου ήταν 75%. Θεωρώ οτι είναι πολύ καλό εργαλείο, αλλά πρέπει να εξηγηθεί στον υποψήφιο, το τί ακριβώς θα επακολουθήσει.

Υ.Γ. Και φυσικά, αυτό το test δεν απευθύνεται σε μουσικούς.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Έχεις απόλυτο δίκιο οτι δεν απευθύνεται σε μουσικούς, αυτό έλλειπε...χιχι

και ούτε αποτελεί μέτρο μουσικότητας , μιας και περιορίζεται μονο στη μεταβολή τονικού ύψους

είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια εγρήγορση στο μαθητή ή ένα διάλειμμα από την ερμηνευτική μελέτη του ρεπερτορίου του

Έχεις απόλυτο δίκιο οτι δεν απευθύνεται σε μουσικούς, αυτό έλλειπε...χιχι

και ούτε αποτελεί μέτρο μουσικότητας , μιας και περιορίζεται μονο στη μεταβολή τονικού ύψους

είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει μια εγρήγορση στο μαθητή ή ένα διάλειμμα από την ερμηνευτική μελέτη του ρεπερτορίου του

Συμφωνώ Κώστα! Να δεις τώρα πώς δούλεψε το δικό μου "διεστραμμένο" μυαλό! Νόμιζα οτι θα ακούω ταυτόχρονα διαφορετικά μοτίβα για να καταλάβω κατά πόσο βρίσκονται στην ίδια τονικότητα!! :angry:<_<

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Μπορεί να μου αρέσει να ακούω κάποια είδη μουσική,αλλά δεν σκαμπάζω τίποτα από μουσική θεωρία και πράξη.Μόνο τις νότες ξέρω ντο-ρε-μι-φα-σολ-λα-σι και τίποτε άλλο.Πάντα ήμουν ανεπίδεκτος μάθησης.Ποτέ δεν κατάφερα να τραγουδήσω ή να παίξω κάποιο μουσικό όργανο.Δεν μπορώ καλά καλά να διακρίνω,απομονώσω ένα όργανο σε κάποιο μουσικό κομμάτι.

Έκανα το τεστ,με αρκετή προσοχή και χωρίς να το ρίχνω στην τύχη.Έβγαλα 75%,το οποίο σύμφωνα με το τεστ με κατατάσσει ως έχοντα άριστες μουσικές ικανότητες.... :):(:D

....τι συμπεράσματα να βγάλω?????

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Φίλε ζοχ....

η μουσική είναι μια γλώσσα με την οποία εκφράζεις όσα δεν εκφράζονται με λόγια

το "75%" δεν ειναι μουσική, αλλά ένα ποσοστό , ένα κλάσμα...

άλλος ξέρει καλά ελληνικά , άλλος σούπερ κι άλλος καθόλου...

είμαι βέβαιος οτι μπορείς να επικοινωνήσεις με μουσική, αν την αντιμετωπίσεις σε στυλ "Αραχτός στον Τροπικό της glamouro-Φραππεδιάς"..........ίσως αυτό να έλλειπε όταν τη διδάχθηκες ...