lena 0 Report post Posted November 18, 2006 Χαιρετώ τους απανταχού λάτρεις του βουνού και του σκι!! Άντε και του snowboard!!(μην βρίζετε!!) Νέα κι εγώ στην παρέα!! Προσφάτως συνάντησα και τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη και είναι όλοι πολύυυυυυυ σούπερ!! Όσον αφορά σε εμένα έχω να δηλώσω ότι όπως και η Βανέσσα διεκδικώ τα πρώτεία στις τούμπες!! Για να γνωριστούμε καλύτερα ακούω στο όνομα Ελένη (και διάφορα υποκοριστικά αυτού), είμαι 25 , δικηγόρος εδώ και 1 χρόνο και δευτεροετής φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό του κλάδου Διεθνών Σπουδών της Νομικής του Α.Π.Θ. Η γνωριμία μου με το σκι ξεκίνησε πέρυσι!! Ανέβηκα με παρέα στο Φαλακρό (αχ, βαχ ) το οποίο και ερωτεύθηκα σφόδρα!! Μετά από μερικές ανώμαλες προσγειώσεις σε παιδάκια- σκιερ και ανυποψίαστους περαστικούς αποφάσισα ότι μάλλον δεν θα μπορέσω να είμαι αυτοδίδακτη για το καλό των γύρω μου , οπότε και πήρα και κάποια μαθήματα με δάσκαλο!! Μετά από 5 μαθήματα και την ανακάλυψη και του 7ου πηγαδιού στο εν λόγω χιονοδρομικό τολμώ να πω ότι ξεκινώ τη νέα χιονοδρομική περίοδο με καλή διάθεση να μάθω και να πάθω!! (Αλί στους υπόλοιπους )!Καλό χειμώνα σε όλους!! Πολλούς χαιρετισμούς σε όοοοοολα τα παιδιά από Θεσσαλονίκη και ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παλιά μέλη που έκαναν εμάς τους καινούργιους να νιώσουμε άνετα!!Θα τα πούμε την Πέμπτηηηηηη!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 18, 2006 Καλώς μας ήρθες Ελένη! Τα είπαμε βέβαια κι απο κοντά στην συνάντηση της Πέμπτης αλλά στα λέω κι επίσημα στο forum! Μπορεί να είσαι καινουρια στο σκι αλλά φαίνεσαι οτι εχεις πολυ όρεξη να μάθεις και αυτο είναι πολύ καλό! Υπάρχουν πολλά ατομα στον Σύλλογο που θα χαρούν να σου δώσουν πολλές συμβουλές επι τόπου στο βουνό και μέχρι τον απρίλιο θα δείς σίγουρα βελτίωση Τα λέμε απο κοντά την Πέμπτη! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 18, 2006 Καλώς ήρθες Ελένη στο Σύλλογο και στο φόρουμ, καλό χειμώνα να έχουμε και καλές καταβάσεις. Θα τα πούμε στο πάρτυ σας στις 2/12 από κοντά Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 19, 2006 Καλώς μας ήρθες Ελένη! Τα είπαμε βέβαια κι απο κοντά στην συνάντηση της Πέμπτης αλλά στα λέω κι επίσημα στο forum! Μπορεί να είσαι καινουρια στο σκι αλλά φαίνεσαι οτι εχεις πολυ όρεξη να μάθεις και αυτο είναι πολύ καλό! Υπάρχουν πολλά ατομα στον Σύλλογο που θα χαρούν να σου δώσουν πολλές συμβουλές επι τόπου στο βουνό και μέχρι τον απρίλιο θα δείς σίγουρα βελτίωση Τα λέμε απο κοντά την Πέμπτη! Φιλικά, Οδυσσέας Τι έγινε Οδυσσέα? Έχασα επεισόδια? Θα με..δείρει η Γιώτα!! Καλωσήλθατε κορίτσια κι απο μένα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 19, 2006 Φαλακρό (αχ, βαχ ) το οποίο και ερωτεύθηκα σφόδρα!! Πληροφοριακα,απο εγκυρες πηγες γνωριζω πως το Φαλακρο δεν ειναι μονο του... Καλως ορισες στο συλλογο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted November 19, 2006 Καλώς ήρθες Λένα και στο forum! Μέρα με την μέρα πιστεύω όλο και πιο πολύ οτι θα περάσουμε super αυτόν τον χειμώνα. Για να μην σου πω πως είμαι σίγουρη οτι μέχρι τέλος της σεζόν θα έχουμε γίνει αστέρια στο σκι!!! Φιλιά & τα λέμε απο κοντά την Πέμπτή! Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 19, 2006 Καλώς ήρθες Λένα στην παρέα μας. Από κοντά την Πέμπτη τα σχετικά.. @Δαμιανός. Δαμιανέ έχασες επεισόδια...και έλαβες απουσία Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 19, 2006 γεια σου ρε λενα!!!! τι ωραια που ειναι να γραφεις ε; αλλα προσεχε τι γραφεις... οσο για την εκμαθηση σας ε ειπαμε. τα πραγματα ειναι απλα. θα ανεβουμε ολοι μαζι στην πανω πιστα και οπως κατεβει ο καθενας.(εννοειται εγω μπροστα με την καμερα ) βεβαια οσο και να με παιρνετε σβαρνα δεν παθαινω τιποτα. (μονο που θα πρεπει να μετακομισω γιατι δεν το βλεπω καλα το σπιτακι μου μετα απο αυτη τη σεζον! (αφου ξερετε και που μενω... ) θα περασουμε καταπληκτικα, το βλεπω ναρχεται... χαχαχα λενα μου καλη σεζον πολυ χιονι και αχαλινευτη τρελα!!! τα λεμε την ΠΕΜΠΤΗ Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 19, 2006 αχ john γιατι μου το είπες ότι το φαλακρο είναι ζευγαρι! με πλήγωσες ανεπανόρθωτα!! γεια σου ρε λενα!!!! τι ωραια που ειναι να γραφεις ε; αλλα προσεχε τι γραφεις... οσο για την εκμαθηση σας ε ειπαμε. τα πραγματα ειναι απλα. θα ανεβουμε ολοι μαζι στην πανω πιστα και οπως κατεβει ο καθενας.(εννοειται εγω μπροστα με την καμερα ) βεβαια οσο και να με παιρνετε σβαρνα δεν παθαινω τιποτα. (μονο που θα πρεπει να μετακομισω γιατι δεν το βλεπω καλα το σπιτακι μου μετα απο αυτη τη σεζον! (αφου ξερετε και που μενω... ) θα περασουμε καταπληκτικα, το βλεπω ναρχεται... χαχαχα λενα μου καλη σεζον πολυ χιονι και αχαλινευτη τρελα!!! τα λεμε την ΠΕΜΠΤΗ τι εγραψα Άκη μου?? Έλα ξερεις ότι κάνω πλάκα!! μην με παρεξηγείς.... Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 20, 2006 καλώς ήρθες Ελένη καλές κατεβασιές :-) Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 20, 2006 καλώς ήρθες Ελένηκαλές κατεβασιές :-) καλως σας βρηκα Χρυσα μου!! καλο χειμώνα να έχουμε!! και καλές καταβάσεις! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2006 Τι έγινε Οδυσσέα? Έχασα επεισόδια? Θα με..δείρει η Γιώτα!! Καλωσήλθατε κορίτσια κι απο μένα! καλώς σε βρήκα δαμιανέ!! καλέ ήμασταν πέντε καινούργια μέλη στην προηγούμενη συνάντηση!!! σε αναμένουμε εναγωνίως την πέμπτη!!! υ.γ. (άσχετο με τα παραπάνω) μετά απο συνομιλίες στο φόρουμ με εκπροσώπους του σνοουμπορντ μου άνοιξε η "όρεξη" για να μάθω και σανίδα! θα δώσω και τη χαρίστικη βολή πλέον στα χειμερινά αθληματα!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 καλώς σε βρήκα Δαμιανέ!! καλέ ήμασταν πέντε καινούργια μέλη στην προηγούμενη συνάντηση!!! σε αναμένουμε εναγωνίως την πέμπτη!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
selas 0 Report post Posted November 21, 2006 Καλωσήρθες Ελένη!!!!! Την Πέμπτη μάλλον θα είμαι κι εγώ στην συνάντηση!! Τα λέμε Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Επταπυργίου Προγνώσεις καιρού Θεσσαλονίκης https://users.auth.gr/~chparano/ Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 21, 2006 μου άνοιξε η "όρεξη" για να μάθω και σανίδα! θα δώσω και τη χαρίστικη βολή πλέον στα χειμερινά αθληματα!!Γειά σου λουλούκα!!! Πέρσυ γίναμε στο σκι ρεζίλι, φέτος θα γίνουμε και στο snowboard? Ω ρε θα αναστενάξουν τα βουνά! Βάλε μπότες, βάζω σκούφο και φύγαμεεεεεεεε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
selas 0 Report post Posted November 21, 2006 Βάλε μπότες, βάζω σκούφο και φύγαμεεεεεεεε!Έρχομαι κι εγώ για σκι στα χορταράκια Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Επταπυργίου Προγνώσεις καιρού Θεσσαλονίκης https://users.auth.gr/~chparano/ Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 21, 2006 Έρχομαι κι εγώ για σκι στα χορταράκια Selas στα χορταράκια θα πας για σκι αγάπη? Καλά να περάσεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2006 Έρχομαι κι εγώ για σκι στα χορταράκια ελα ελα!! όσοι περισσότεροι τοσο καλύτερα!! ξέρεις τι ωραία που τσουλάει στα χορταράκια!!??? εκεί θαρρώ πως θα γυριστεί και το σποτάκι με τους αρχάριους!! σε περιμένουμε την πέμπτη!! Selas στα χορταράκια θα πας για σκι αγάπη? Καλά να περάσειςχρυσό μου, δεν άντεξα !! το μαρτύρησα ότι εκεί θα γυρίσουμε το σποτ εμείς οι αρχάριοι!! υ.γ. αυτο το spot άρχισε να γίνεται άκρως ερωτικό (βλ. "αγάπη") Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrysa 0 Report post Posted November 24, 2006 καλημερα κοριτσακια (Λενα-Πανδωρα), συνεχιστε ετσι δυναμικα ... αντε να αυξηθει ο γυναικειος πληθυσμος των βορειων! φιλακια χρυσα - καθημενη απεναντι σας εχθες- χωρις τη φωτογραφια με το κοριτσακι Quote Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 24, 2006 Καλημέρα Χρύσα! Θα βάλουμε τα δυνατά μας! Φιλάκια!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted November 24, 2006 καλωσορισες στην συντροφια μας κοπελια.. οριστε... εδω ειμαι και εγω .. γραφω μονο και μονο για να σε καλωσορισω ... μεγαλη η χαρη σου .... (και για να μην φωναζεις παλι στην αλλη συναντηση ... ) Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 24, 2006 καλημερα κοριτσακια (Λενα-Πανδωρα), συνεχιστε ετσι δυναμικα ... αντε να αυξηθει ο γυναικειος πληθυσμος των βορειων! φιλακια χρυσα - καθημενη απεναντι σας εχθες- χωρις τη φωτογραφια με το κοριτσακι καλώς το κορίτσι μας!! χαρήκα πολύ που σε γνώρισα χθες!! έτσι έτσι , αυξανόμαστε οι γυναίκες και πληθαίνουμε!! κι εγώ και Πανδώρα υποσχόμαστε να φέρουμε και "νέο αίμα" στο σύλλογο!Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο (= θα τις φερουμε και με τη βία! ) φιλάκια!! καλωσορισες στην συντροφια μας κοπελια..οριστε... εδω ειμαι και εγω .. γραφω μονο και μονο για να σε καλωσορισω ... μεγαλη η χαρη σου .... (και για να μην φωναζεις παλι στην αλλη συναντηση...) πωωωωωωωωωωωωω!! μεγάλη μου τιμή!!! με συγκίνησες τώρα!! υπόσχομαι ότι θα είμαι πολύ ήσυχη στην άλλη συνάντηση και δεν θα γκρινιάξω καθόλου... για αυτό το θέμα !! φιλάκιααααααααααααααααααα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites