Guest Report post Posted March 4, 2004 Συγχαρητήρια στα μέλη του forum για την ωραία δουλειά Για κάποιο λόγο βρέθηκα να πρέπει να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο μοντελα :roll: :roll: :roll: έτσι όποιος μπορει βοηθάει να βγάλουμε μια άκρη THANK'S Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 4, 2004 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ROSSIGNOL ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ SL ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RACE STOCK ΟΜΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΤΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ(ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ ΣΑΝ ΜΠΕΤΟ ΑΡΜΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...............ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ATOMIC ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ C9(ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ).ΑΠΟ ROSSIGNOL ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ VIPER...... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted March 5, 2004 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.Τα Rossignol 9s είναι τα αγωνιστικά sl της εταιρείας και καλύτερα να τα αποφύγεις(γενικά τα race),εκτός κι αν είσαι αθλητής ή κάτι παρόμοιο. Βέβαια,αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και πάλι θα σου πρότεινα τα sl της Head.Η Head είναι η μοναδική μάρκα που βγάζει αληθινά race stock πέδιλα στην αγορά.Έχουν,λοιπόν,προβάδισμα έναντι των άλλων εταιρειών,μιας και θα έχουν το ίδιο ακριβώς feeling με τα αγωνιστικά.Υποτείθεται ότι όποιος αγοράζει race πέδιλα,είναι και ανάλογων δυνατοτήτων και το ότι θα είναι κούτσουρα το περιμένει. Κορυφαίες επιλογές επίσης είναι τα sl11 της Atomic,καθώς και τα αντίστοιχα sl πέδιλα της Nordica.(Μάλιστα,η Nordica βγάζει και τις αγωνιστικές μπότες dobberman,που θεωρούνται κορυφαίες,αλλά και ακατάλληλες για συνεχή χρήση,μιας και είναι εξαιρετικά στενάχωρες). Πάντως αυτά τα πέδιλα που σου ανέφερα έιναι αυτά που προτιμούν ορισμένοι testers.Σε άλλους μπορεί να άρεσαν περισσότερο άλλα πέδιλα.Και των άλλων εταιρειών(Rossignol,Fischer,Salomon,Dynastar) είναι πολύ αξιόλογα και γενικά σε αυτή την κατηγορία δε νομίζω να απογοητευτείς.Μιλάμε να συγκρίνεις ferrari με porsche και να βγάλεις νικητή,ε δε γίνεται.O μόνος τρόπος να απογοητευτείς είναι να μην είσαι αρκετά καλός για αυτά τα πέδιλα και θα ξενερώσεις. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν και τα λιγότερα απαιτητικά αδελφάκια τους.(π.χ atomic sl9,Rossignol 8s).Αυτά και πάλι απαιτούν δυνατό και επιθετικό αναβάτη,αλλά σίγουρα θα είναι πιο φιλικά και λιγότερο απόλυτα. Τα atomic c11 είναι τα κορυφαία on-piste πέδιλα της εταιρείας.Δεν έχουν σχέση με τα αγωνιστικά,αλλά θεωρούνται κι αυτά πολύ απαιτητικά και για πολύ καλούς και δυνατούς σκιερ.Και πάλι το c9(που έχει κάνει και θραύση)είναι η πιο αθώα παραλλαγή. Πάντως πες μας για τι ακριβώς το θέλεις?Δηλαδή τι επίπεδο είσαι,τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις κλπ. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted March 5, 2004 Για τα Fischer RC4 sl, τι λέτε ρε παιδιά ??? Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 5, 2004 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ FISCHER RC4(OXI TA WORLDCUP) EINAI LIGO PIO DISKOLA APO TA ATOMIC SL9 TA OPOIA EIXE.VEVAIA MILAME GIA KORIFAIA PEDILA KAI THUIMISOU OTI TA FISCHER EXOUN AYTI TIN AISTHISI OPOU NIOTHEIS TO PEDILO NA KOLAEI STO XIONI........ Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 7, 2004 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Την προηγούμενη βδομάδα τα πήρα και το Σάββατο ήταν η δεύτερη φορά που τα δοκίμαζα. Πάντως την αίσθηση της πρόσφηξης την έχουν όπως λες και ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες. Στο Πήλιο αν θέλει κανείς σας τα δίνω να τα δοκιμάσετε. Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted March 7, 2004 Sorry, δεν είχα κάνει log in. Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 8, 2004 Saltofx βρήκα πολύ ενδιαφέρον την καταχώρηση αναφορικά με το πρόβλημα των αγωνιστικών 9s. Συμπάθαμε για την καχυποψία μου , αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις, πια είναι η πηγη σου. Σου επαναλαμβάνω οτι είναι παντελώς καλοπροαίρετη η ερώτηση μιας και με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα των μοντέλων. Να διασφαλίσουμε λίγο την εγκυρότητα των πληροφοριών , που εγώ αγνοώ την συγκεκριμένη πληροφορία. Ζοχ , ωραία η αναφορά σου βλέπω οτι γνωρίζεις απο εξοπλισμό. Αλήθεια , είχες την ευκαιρία να τα δοκιμάεις όλα αυτά τα πέδιλα που μας περιέγραψες? Και ποιά είναι αυτά? roco , έχει δίκιο ο Ζοχ , πες μας λίγο τι ακριβώς θέλεις από το σκι και Τα σκι :wink: , που βρίσκεσαι σε επίπεδο κ.τ.λ. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted March 8, 2004 Προς Fidelio: Φυσικά δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα πέδιλα.Στο μήνυμά μου αναφέρω ότι έχω συλλέξει από έρευνα στο διαδύκτιο,περιοδικά,αναφορές εταιρειών και γνωμές κάποιων γνωστών μου,που τυχαίνει να έχουν κάποια από αυτά τα μοντέλα καθώς και γνώμες από τα μαγαζιά που πουλάνε εξοπλισμό. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο αγωνιστικό μοντέλο πάντως.Όπως θα πρόσεξες στο μήνυμα δεν εκφέρω γνώμη εμπειρίας,απλά μεταφέρω πληροφορίες,χωρίς να βάζω την προσωπική μου προτίμηση. Αν είχα δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα μοντέλα,θα παράθετα και την προσωπική μου άποψη και μόνο τότε. Επίσης αναφέρω κάπου ,νομίζω,ότι αυτά είναι γνώμες testers από περιοδικό(για να ακριβολογώ). Πάντως πιστεύω ότι μπορείς να ξέρεις κάποια πράγματα για κάποια πέδιλα,χωρίς να είναι απαραίτητο να τα έχεις πάει.Εννοείται πως δεν μπορείς να έχεις δική σου γνώμη ολοκληρωμένη,αλλά έως ένα σημείο και κάποια βασικά πράγματα μπορείς να τα ξέρεις. Επίσης σκοπός μου δεν είναι σε καμία περίπτωση να διαφημίσω κάποια μάρκα,αλοίμονο,σε διαβεβαιώ ότι δεν θα είχα κανένα κέρδος.Απλά μου αρέσει να παραθέτω κάποιες παραπάνω πιθανές επιλογές και ίσως να αναφέρω κάποια κριτήρια επιλογής. Αυτά τα ολίγα......και roco αν μπορείς πες μας τι σκι κάνεις,για να σου πούμε αν μπορούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα... Φιλικά Πάντα... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 8, 2004 Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν στο ερώτημα μου (saltofx,zox,fidelio). Το επίπεδο μου στο σκι , κατεβαίνω νομίζω άνετα κόκινες και κοκινομαυρες πίστες και αναζητούσα σκι εντός πίστας τα οποία θα με βοηθούσαν αλλά και θα τα είχα για πολύ καιρό. Τα ROSSIGLOL 9S OVERSIZE μου τα πρότεινα κατάστημα της Θεσσαλονίκης, τα ATOMIC C:11 τα δοκίμασα στα πηγάδια και ενθουσιάστηκα αφου είχα και την δυνατότητα να τα συγκρίνω με τα SALOMON CROSSMAX 9P και FISHCER SCENEO 500 τα οποία ειναι εξαιρετικά αλλά το ΑΤΟΜΙC δεν παίζεται. Οταν γύρισα απο τα 3/5 πηγάδια άρχισα να ψάχνω στο internet για reviews και tests και βρηκα αυτο το site: http://www.skipressworld.com/ca/en/magazin...03v18n1ca37.htm και έτσι προέκυψε η ερώτηση Ευχαριστώ προκαταβολικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 8, 2004 Roco , ωραίο link mate! :wink: Σε ότι αφορά την δυσκολία της πίστας δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να αποτελεί βασικό στοιχείο για να αποφασίσεις τι μοντέλο θα πάρεις. Οι κριτικές των σκι που παραθέτει στο link που μας έδωσες , είναι περιεκτικές και δύσκολα μπορεί καποιος να βγάλει συμπέρασμα. Αυτό που εγω παρατήρησα ήταν οτι παρόλο που τα πέδιλα ανήκουν στην ίδια κατηγορία , είδα οτι έχουν διαφορετικά side-cuts ( πλάγιο κόψιμο). Τι σημαίνει αυτό? Απλώς παρόλο που τα πεδιλα αυτά κανουν την ίδια δουλειά , αποδίδουν καλύτερο κράτημα σε διαφορετικές ακτίνες στροφής. Επομένως ένα που πρέπει να σκεφτείς είναι , τι σου αρέσει σε μια κατάβαση έντός πίστας? Ανοιχτές και μεγάλης ακτίνας στροφές με αρκετή ταχύτητα στα πόδια σου ή μικρής ακτίνας , που ναι μεν θα έχεις ταχύτητα , απλώς θα σε βοηθάνε να έχεις πιο σταθερό ρυθμό. Επίσης στην πρώτη περίπτωση το πέδιλο θα πρέπει να είναι σχετικά σκληρό, ενώ στην δεύτερη ένα πιο μαλακό πέδιλο θα βοηθούσε καλύτερα. (ένα ακόμα κριτήριο που είδα να διαφοροποιείται μεταξύ των εν λόγο μοντέλων, *Flex*) Δεν μπορώ να σκεφτώ ή να θυμηθώ κάτι άλλο αυτην την στιγμή . . . Ελπίζω να πουν και οι άλλοι τις γνωμες τους αναφορικά με το link για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Τέλος θεωρώ πολύ σημαντικό οτι δοκίμασες το Atomic και είδες οτι σου ΑΡΕΣΕ ενώ είχες την δυνατότητα να το συγκρίνεις και με άλλα πέδιλα όπως της Salomon kai Fishcer. Για μένα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, να έχεις δοκιμάσει το σκι. Γιατί η επιλογή του εξοπλισμού ενέχει και υποκειμενικό παράγοντα. _________ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!!!! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 8, 2004 Dear fidelio Στο site που έδωσα με τα βελάκια πάνω αριστερά πηγαίνεις σε σελίδες ,εχει σχεδόν όλες τις κατηγορίες σκι η σειρά κατάταξης δεν είναι τυχαία το πρώτο θεωρείται και καλύτερο κ.λ.π. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 8, 2004 So What's your point mate? Είναι ικανή μια σελίδα να σου πει ποιο είναι το καταλληλότερο σκί για σένα? :? ...από ότι έχω καταλάβει ήδη το έχεις βρει! :wink: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 8, 2004 ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ROSSIGNOL ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 9S.ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ).ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ROSSIGNOL ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΖ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..............ΜΑΛΙΣΤΑ Η ROSSIGNOL Η ΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ 8S.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 8S.Η ROSSIGNOOL ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΟΥ................ ΕΞΑΛΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ROSSIGNOL ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ VIPER OΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΛΟ. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 9, 2004 Ok Saltofx ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Αρκετά λογικό . . . Α, και κάτι άλλο φίλε roco , αυτό που παρατήρησα στο πολύ καλό ομολογουμένως link, όπως και διαφωτιστικό, είναι ότι από τα tests λείπουν τα μοντέλα της Salomon. Κακό αυτό. :?: :!: Όπως και να έχει εμπιστέψου το ένστικτό σου , αναφορικά με το test drive που έκανες. Αυτή θα ήταν η συμβουλή μου σε κάποιον που δεν έχω δει να κάνει σκι και σε σχέση πάντα με την υποκειμενική μου γνώμη. Σε εμένα πάντως και αυτό έχει να κάνει με την απουσία της Salomon από το test, ίσχυσε το εξής: FueL YouR InstincT ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 12, 2004 ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ SL ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RACE STOCK ΟΜΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΤΡΑΣ ...... Αυτο το προβλημα το εχουν τα καινουρια 9s, φιλος μου που το πήρε φετος, προχτες που καναμε σκι στα απατητα τις μαυρης στα πηγάδια, χωρις να το καταλαβει του εσπασε το πεδιλο ακριβως πισω απο την δεστρα , το ειδαμε κατω στο λιφτ οτι ειχε σπασει, ευτιχώς ομως που του το αντικατεστησαν δωρεαν απο το καταστημα που το ειχε αγοράσει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 12, 2004 ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ ΑΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ Η ROSSIGNOL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 15, 2004 ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ ΑΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ Η ROSSIGNOL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. Για το προπερσινο μοντελο που ειχα και για το περσινό μοντελο που εχω και τωρα δεν εχω ακουσει για τετοιου ειδους προβλημα, ειδικά με το περσινό μοντελο ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος, ειναι παρα πολύ καλο και για αυτό το κρατησα για δευτερη χρονιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 18, 2004 Xτες τεταρτη στο σελι σε σκι τεστ που ειχε η ροσινιολ δοκιμασα ολα τα νεα τις μοντελα, αυτα που θα κυκλοφορισουν του χρονου. Πολυ καλο τουριστικό πεδιλο το open 100 ενο το open 500 αν και θεωριτε καλυτερο, δεν μου αρεσε καθολου. Το 9χ δεν εχει καμια διαφορά με το φετινο, ακριβως ιδια συμπεριφορά. Το 9s εχει πολύ μεγαλες διαφορές απο αυτα τον τελευταιων 3 χρονον, με ενθουσίασε, μιλαμε οτι το πεδιλο ειναι πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΟ. (αναφερομαι στο νεο μοντελο 9s, αυτο με τις πρασινες αντι για πορτοκαλι αποχρωσεις.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 18, 2004 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.ΤΑ OPEN ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥΣ? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 18, 2004 Xτες τεταρτη στο σελι σε σκι τεστ που ειχε η ροσινιολ δοκιμασα ολα τα νεα τις μοντελα, αυτα που θα κυκλοφορισουν του χρονου. Πολυ καλο τουριστικό πεδιλο το open 100 ενο το open 500 αν και θεωριτε καλυτερο, δεν μου αρεσε καθολου. Το 9χ δεν εχει καμια διαφορά με το φετινο, ακριβως ιδια συμπεριφορά. Το 9s εχει πολύ μεγαλες διαφορές απο αυτα τον τελευταιων 3 χρονον, με ενθουσίασε, μιλαμε οτι το πεδιλο ειναι πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΟ. (αναφερομαι στο νεο μοντελο 9s, αυτο με τις πρασινες αντι για πορτοκαλι αποχρωσεις.) Επισης ξεχασα να πω οτι για την σταθεροτιτα του κυριος, παρα πολύ μου αρεσε το RANDIT φανταστικο για καποιον που κανει καλο τουριστικό σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 18, 2004 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.ΤΑ OPEN ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥΣ? Τα open ειναι τα πιο απλα και φτηνά τουριστικά πεδιλα που θα εχει του χρονου η ροσινιολ, δεν ξερω πολά για την γεωμετρια τους αλλα το open 100 που θα ειναι και το πιο απλο και φτηνοτερο ηταν και το καλυτερο απο αυτην την σειρά, αρκετά στα8ερο και περισοτερο ξεκουραστο πεδιλο με αρκετά καλο οδηγημα, το open 500 που θεωριτε το καλυτερο της σειράς αυτης νομιζω οτι δεν αξιζει και πολά. Quote Share this post Link to post Share on other sites