Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

Διεθνές Σαλόνι Τουρισμού

Recommended Posts

ανικειμενικα το καλυτερο περιπτερο το ειχε η αρκαδια

μετα ηταν το δικο μας

και στο κατοπιν χιλη περου βενεζουελα με φανταστικα ποστερ και τελος η austrian airlines με τα διμετρα λολ

ανικειμενικα το καλυτερο περιπτερο το ειχε η αρκαδια

Αντικειμενικότατος όπως πάντα Κωστάκη :D

Snow to the people!

....εσύ να μην μιλάς, εντάξει??? ακόμα περιμένω chicken :blink::blink::unsure:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

παντα Ηλια

και μη μου πεις οτι δεν το ειδες???

εκτος και αν ειδες τα παντεσπανια και τις καρυδοπιττες παραδιπλα

....εσύ να μην μιλάς, εντάξει??? ακόμα περιμένω chicken :blink::blink::unsure:

Χιονονιφάδα σου ζητώ ταπεινά συγνώμη που σας έγραψα και δεν ήρθα την Κυριακή.

Πάντως όποτε θες σε πάω ένα διπλό στο SuperG. Εκτός αν περιμένεις κανένα μήνα να χιονίσει στο Ελλαδιστάν οπότε το διπλό μεταφέρεται σε πραγματική πίστα. Όπου όπως καταλαβαίνεις δεν έχεις καμία ελίδα :huh:

Snow to the people!

Όπου όπως καταλαβαίνεις δεν έχεις καμία ελπίδα

:D:blink: γεγονός :Pαν φυσικά κατεβούμε με πέδιλα, γιατί αλλιώς εσυ δεν έχεις καμία ελπίδα :P

Πολλά συγχαρητήρια παιδιά. Δυστυχώς αύριο θα είμαι Αθήνα δεν σας πρόλαβα :D

ο νικελ ειναι ακομα εκει αν πας θα τον βρεις

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

οχι γυρισα και εγω... καλα περασαμε αλλα η κουραση αλλο πραμα...

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 03/12/2006 το 1ο Διεθνές Σαλόνι Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στον ΟΛΠ. Το περίπτερο του συλλόγου μας ήταν από τα λίγα που συγκέντρωσαν πολύ κόσμο πράγμα που μόνο θετικά μπορεί να χαρακτηριστεί. Συνομιλήσαμε με φορείς της χιονοδρομίας, συμφωνήσαμε για μελλοντικές συνεργασίες με αρκετούς από αυτούς, προωθήσαμε τη δραστηριότητα μας, ενώ προβάλλαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χιονοδρομία στην Ελλάδα.

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι αρκετός κόσμος παρακολουθεί στενά την ιστοσελίδα μας αλλά και τις παρεμβάσεις που επιχειρούμε να πραγματοποιήσουμε ώς σύλλογος. Όλοι μάλιστα μας ενθαρύνουν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

«Έλειπε από τον Ελληνικό χώρο η φωνή του πελάτη και με λογική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης σε διάφορες κατευθύνσεις» ήταν τα λόγια του κ.Στέργιου Παππού, διευθυντή της σχολής χιονοδρομίας Πάππος-Μπαλντούμης στο χ/κ Παρνασσού και μέλος του Π.Ε.Σ.Χ.

Ενώ ο κ. Γλαράκης διευθυντής του χ.κ Καιμακτσαλάν τόνισε ότι «συγκροτημένα και με γνώση των ορίων του ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ μπορεί να συμβάλει θετικά στα χιονοδρομικά δρώμενα».

Ευχαριστούμε ιδιατέρως τις κ. κ.Ήρα Γιανουλοπούλου, κ.Ελένη Μελισσαροπούλου, κ.Κατερίνα Ζουμπουρλή, κ.Νανά Δρόσου, κ.Βούλα Ακριβάκη, κ.Μυρτώ Σπύρου και τους κ. κ.Γεράσιμο Μονόπολι, κ.Σάκη Παπαθανασίου, κ.Γιώργο Ζουμπουρλή για τον χρόνο που διέθεσαν για την προβολή του συλλόγου μας και το στήσιμο του περιπτέρου.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Πάνο Βατικιώτη (snowreport) για την ευγενική διάθεση/χορηγία της Live Web Camera στο περίπτερό μας.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε την παρουσία μας και την προσπάθεια που καταβάλουμε.

Με χαρά θα σας περιμένουμε στην επόμενη παρουσία μας, δεσμευόμενοι οτι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι.

Kαι αφηνοντας τις σεμνοτυφιες κατα μερος, να ευχαριστησουμε τους κ.κ. Ιασωνα Κατσαρο και Πανο Παπαθανασιου, γιατι εβαλαν περισσοτερη προσπαθεια απο ολους εμας μαζι και χωρις αυτους ουτε σκαμπω για να κατσουμε δεν θα'χαμε. :P:)

Ααα..ξεχασα τον Moonsoda αλλα αυτος ειναι... :P:unsure: Πλακα κανω...μην με πλακωσετε οι απανταχου σανιδαδες, ευχαριστουμε Κωστα και σου χρωστω τις καρτες!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Συγχαρητήρια σε ολους!

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

το ΔΣ δινει συγχαρητηρια στα μελη του ΔΣ

αν δεν ησαν και στο ΔΣ επρεπε να δωσουμε και καποιο μεταλλιο

αυτα μας εχουν φαει στο ελλαδα

σορρυ προεδρε αλλα αν δεν το λεγα καπως θα μουρχοτανε

Πότε έγινε αυτό ?

απο πανω μας με μπλε γραμματα

...διάβασε καλύτερα. ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. 2006-2007

......αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι.

Ηρα

το εκανες πολυπλοκο ενω εγω μιλαω πολυ απλα

ρωτα με τη πεμπτη για το τροπο που σκεπτομαι

αν δεν ησαν και στο ΔΣ επρεπε να δωσουμε και καποιο μεταλλιο

αυτα μας εχουν φαει στο ελλαδα

σορρυ προεδρε αλλα αν δεν το λεγα καπως θα μουρχοτανε

Σορρυ κι απο μενα Κωστα...εχεις δικιο!

....και αδικο συναμα! <_<

Αρχιζοντας απο τα ευκολα...εχεις αδικο, διοτι στο ευχαριστηριο μηνυμα (ποστ) απο το ΔΣ (με τα μπλε) απεφευχθη επιμελως καθε μνεια στη δουλεια που βαλαν τα παιδια που ανηκουν στο ΔΣ. Γι'αυτο εξ'αλλου εχωσα και γω την ουριτσα μου (το ποστακι με τα μαυρα... ;) ) ευχαριστωντας τον Jey και τον Nickel που τραβηξαν το βαρυ κουπι. Α! και τον Moonsoda παρ'ολο που ειναι σανιδας... :D:P Ο οποιοσδηποτε εκθετης που σεβεται τον εαυτον του... θα προσλαμβανε μεταφορεις να κανουν το χαμαλικι. Τα παιδια φτασαν στα αγρια μεσανυχτα να στηνουν το περιπτερο, γιατι ο συλλογος ειναι ολιγον μπατιρης...

Τον Αλεξη που εκανε καμμια τρακοσαρα χιλιομετρα για να εκπροσωπηση το ΣΤΧ ενω θα μπορουσε να πινει τον καφε του ησυχος στο σπιτι του, σκοπιμως δεν τον εβαλα γιατι ολο και καποιος θα μου την επεφτε "Προεδρος ειναι, η δουλεια του ειναι...κλπ" Ευχαριστω Αλεξη, ξερεις οτι τ'αξιζεις! :)

Εχεις ομως και ενα μεγαλο δικιο.

"Αυτα μας εχουν φαει στην Ελλαδα..." (ΚωσταςBMW 2006)

Oντως...αυτα...

Αυτοι που κανουν τη δουλεια...τους την πεφτουν κι απο πανω.

Το παρασημο της ανοιχτης παλαμης το δεχομαστε ολοι οι διαπλεκομενοι... με ευγνωμοσυνη :P

Καλημερα σας

ΜακηςΜ

ΥΓ: Μια μεγαλη παραλειψη απο ...μπλε και ...μαυρους. Οφειλουμε να ευχαριστησουμε και το Σταθη Κοτριδη ο οποιος στις 0230 τη νυχτα τη Δευτερα, εγραφε τη συνεισφορα του στη μπροσουρα του ΣΤΧ. Ωραιο χαρτι ομως εε;;...λουσατο! ;)

Λοιπόν για να μην τσακωνόμαστε ευχαριστήστε μόνο εμένα! Καθώς η παρουσία μου στο περίπτερο ήταν καταλυτική και η καλύτερη φυσικά! όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες <_<:D:P

Je veux devenir calife a la place du calife

Κριμα που δεν εχω τον χρονο να διαβαζω (και να γραφω) καθε μερα στο φορουμ ,και ετσι το ποστ αυτο ερχεται με καποια καθυστεριση......Τελος παντων,

Δεν θα αναφερθω εκτενως σε ολοκληρη την εκθεση ,ισως δεν ειναι και ο καταλληλος χωρος εδω ,αλλα γενικα ,και λαμβανοντας υποψη μου οτι ο τουρισμος ειναι η "βαρια μας βιομηχανια", η εκθεση με μια κουβεντα μου φανηκε ΦΤΩΧΗ !!!.Εδινε την εντυπωση ελλειπους ενημερωσης των επιχειρησεων που θα ενδιαφεροντουσαν να συμμετεχουν (μερικες απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις του χωρου, καθως και ολοκληρες περιοχες με τουριστικο ενδιαφερον ,ελλειπαν) ,ελλειπους διαφημισης ωστε να ειναι μεγαλυτερη η προσελευση των επισκεπτων ,προχειρης και βιαστικης οργανωσης .Υπηρχαν βεβαια και οι "φωτεινες εξαιρεσεις", (Αρκαδια ,Πηλιο ,Δραμα ,Καλαβρυτα ,ειναι μερικα περιπτερα που θυμαμαι γιατι μου εκανα εντυπωση.)

Τα περιπτερα των χιονοδρομικων κεντρων (Καλαβρυτα ,Μαιναλο ,Καιμακτσαλαν κλπ) ,καθως και της ομοσπονδιας δασκαλων χιονοδρομιας ,μου αρεσαν σαν "προβολη" και (οσα κοιταξα) τα ενημερωτικα τους εντυπα ηταν πληρη (προσβαση ,αναβατηρες, ενοικιασεις ,πιστες ,σχολες κλπ)

Στα του οικου μας τωρα.....

Απο τα καλυτερα (ομορφοτερα και αρτιοτερα ) περιπτερα της εκθεσης, σαν παρουσια (φωτο-αφισσες , βιντεακια ,ενημερωτικα εντυπα ,κλπ). Πολλα συγχαρητηρια σε ολους που δουλεψαν για να το στησιμο του !!!,και καταφεραν να πετυχουν ενα τοσο καλο -αισθητικα-αποτελεσμα (και μαλιστα "απεναντι"-δηλ. στον ιδιο χωρο ,αμεση συγκριση- απο δουλεια επαγγελματιων του χωρου ,ναι!!! πολλοι προκειμενου να εχουν μια καλη παρουσια σε μια εκθεση ,προσλαμβανουν επαγγελματιες ,που μελετουν ,υλοποιουν και τελικα στηνουν περιπτερα).

Αλλα -κατα την γνωμη μου παντα- το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του περιπτερου του ΕΣΤΟΥΧ ,ηταν......ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

Η ορεξη που ειχαν τα παιδια να ενημερωσουν τον κοσμο ,να απαντησουν στις ερωτησεις ,να συζητησουν για προβληματα των χιονοδρομικων -και οχι μονο-,κλπ ,καθρεπτιζοταν στα προσωπα τους !,κανανε το περιπτερο να φαινεται τοσο "νεανικο" και φρεσκο ,γεματο ζωντανια. Και αυτο ηταν πολυ-πολυ σημαντικο ,γιατι περναγε στον κοσμο (εγω που σας εβλεπα σαν "τριτος",το εισεπραξα), ο οποιος κοντοστεκοταν ,ενδιαφεροταν και ζητουσε πληροφοριες !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!

(ειχατε διαλεξει τους καλυτερους για PR ,η εχετε και αλλους ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ στον συλλογο ????? ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,)

τελος θαθελα να πω οτι ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που γνωρισα και απο κοντα τα παιδια ........SakisP, moonsoda, Nickel ,vouli ,με τον Jey ειχαμε ξαναμιλησει παλαιοτερα ,και τους ευχαριστω για την ωραια παρεα !

Αυτα .....προς το παρον...................

κοίτα να δεις Αριστοτέλη, όλοι ικανοί είναι αλλά όχι σαν εμένα! δεν είναι τυχαίο που από τότε που μπήκα στο σύλλογο έχει ανοδική πορεία, είμαι και γουρλού...! <_<:D:P:)

ΥΓ1: σε ευχαριστούμε και για την παρέα

ΥΓ2: για να σας προλάβω, ένα αστείο έκανα, μην αρχίσετε να σχολιάζετε!

Je veux devenir calife a la place du calife

Επειδή παρόλες τις ευχαριστίες δεν αναφέρθηκε πουθενά....όλο το ΔΣ ευχαριστούμε και τον Μάκη Μονόπολι (MakisM) για την έγκαιρη και ουσιαστική βοήθειά του στην όλη προσπάθεια....

Παιδιά συγχαρητήρια, είναι φανερό ότι τα πήγαμε περίφημα χάρη σε όλους σας!!!

Το πιό εντυπωσιακό είναι ότι τα καταφέραμε (ως Σύλλογος) να έχουμε μία τόσο καλή, ουσιαστικά και αισθητικά, αντιπροσώπευση μέσα σε απειροελάχιστο χρόνο!!!! Την όλη ιδέα μας πρωτοέδωσε η Νανά μόλις πριν 1 εβδομάδα και όλα τα παιδιά την αγκαλιάσαν αμέσως και κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα...και πάλι μπράβο :)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ευχαριστω Γιωτα, την συνηθη προμηθεια σου δυστυχως δεν θα την παρεις, πρωτον γιατι αναφερθηκε το ονομα μου (με τη σωστη ορθογραφια... ;) ) στο ...μπλε ποστ και δευτερον, γιατι πρωτη φορα μου σφαζουν και το ονομα (συνηθες :angry: ) και το Nick :blink: ..Στο ιδιο ποστ! :P

Ουτως η αλλως την φαρδια πλατη την εβαλε ο Jey και ο Nickel και αξιζουν την εφημο μνεια, εγω τις καρτες των οφφικιαλων τυπωσα (εσενα ως Ταμια δεν σου εβγαλα γιατι εισαι ξανθια με...μακρυα ποδια... :) εσυ μονο παιρνεις καρτες...δεν δινεις!!! :lol::lol: ).

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ευχαριστω Γιωτα, την συνηθη προμηθεια σου δυστυχως δεν θα την παρεις, πρωτον γιατι αναφερθηκε το ονομα μου (με τη σωστη ορθογραφια... ;) ) στο ...μπλε ποστ και δευτερον, γιατι πρωτη φορα μου σφαζουν και το ονομα (συνηθες :blink: ) και το Nick :lol: ..Στο ιδιο ποστ! :P

(εσενα ως Ταμια δεν σου εβγαλα γιατι εισαι ξανθια με...μακρυα ποδια... :) εσυ μονο παιρνεις καρτες...δεν δινεις!!! :lol: ).

Φιλικα

ΜακηςΜ

Άντε, γκρινιαρούλη, το έφτιαξα!! :angry:

Εσύ πάλι την προμήθειά σου θα την πάρεις, γιατί τα μακριά μου πόδια πρώτη φορά τα επισημαίνεις!! Μπράβο, μπράβο, συνέχισε έτσι.... :P;)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Όλα τα παιδιά ο καθένας με τον τρόπο του δούλεψαν και προσπάθησαν για το καλύτερο.

Προσωπικά είδα τον σύλλογο να τα βγάζει πέρα και να ανταποκρίνεται με ομαδική εργασία δείχνοντας έτσι τον καλύτερο του εαυτό.

Με ή χωρίς μνεία στα ονόματα που έλαβαν μέρος σε αυτή την διαδικασία κερδισμένος ήταν σίγουρα ο σύλλογος, και απέδειξε ότι μπορεί να έχει άξιο πρόσωπο και παρουσία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ως Κώστας ασχέτως ιδιότητας οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας υποστήριξαν σε αυτή την προσπάθεια...

..ακόμα και στον MakisΜ που με αγνοεί κανονικά :)

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ