louis 53 Report post Posted December 1, 2006 Τελικά πρέπει να είμαι πολύ επικίνδυνος... Είμαι ο μόνος που έχω warn... Διακρίνω κάποιο ρατσισμό, κάποια εμπάθεια... Μήπως επειδή είμαι από το Αγρίνιο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 1, 2006 Ολοι έχουμε warn, Louis και βλέπουμε μονο το δικό μας... Οταν ανάψει αυτο, τότε έχουμε ειδοποίηση για κάποια αταξία που κάναμε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 1, 2006 και δεν είσαι ο μόνος που την έχει πατήσει Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 1, 2006 To Moderating Team βλεπει ολονων Και κατοπιν εισηγησης του, μετα απο αποφαση του ΔΣ, αναβει τα λαμπακια στα ατακτα παιδια (τα οποια ειδοποιουνται με ΡΜ) Εσυ Λουη, ειδικα επειδη εισαι απο Αγρινιο, εχεις και μια Get Out of Jail card δωρεαν (αν επαιζες Monopoly μικρος), γιατι ο παππους μου ηταν απο τον Αγιο Βλασση . Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted December 1, 2006 είναι κατι σαν το ποινικό μητρώο με λιγα λόγια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 1, 2006 είναι κατι σαν το ποινικό μητρώο με λιγα λόγια... Πιό light, πιό light....κάτι σε ΤΕΙΡΕΣΙΑ φαντάσου.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 2, 2006 Μπήκα με άγριες διαθέσεις ,αλλά τώρα το μόνο που μπορώ να πώ είναι........... ........................νιααάουου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 2, 2006 Μπήκα με άγριες διαθέσεις ,αλλά τώρα το μόνο που μπορώ να πώ είναι...................................νιααάουου... Νιαααάουου ? Μπαααα! καλύτερα ταιριάζει το ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 3, 2006 Ti είναι τα warns? και με ποια κριτηρια τα δινετε? Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 3, 2006 με ποια κριτηρια τα δινετε? απλόχερα... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2006 Ti είναι τα warns? και με ποια κριτηρια τα δινετε? Οταν καποιος ειναι κακο παιδι...(γραφει πραγματα αναρμοστα, συκοφαντικα, υβριστικα, χρησιμοποιει ID Μαιμου, δεν συμμορφωνεται σε προειδοποιησεις απο το Moderating Team) παιρνει ενα warn. Αυτα δινονται κατοπιν εισηγησης του Moderating Team στο ΔΣ και εγκρισης απο το ΔΣ. Ο προειδοποιουμενος λαμβανει ενα ΡΜ που του ανακοινωνεται το warn, ο λογος και μερικες συμβουλες για το μελλον. Στα 3 παιρνει και αποβολη, για να'ρθει με τον κηδεμονα του. Ολικη αποβολη 1 η 2 εχουν φαει...Οπως καταλαβαινετε, στα 1400τοσα μελη, το ποσοστο ειναι μηδαμινο, και ελπιζουμε να μικρυνει Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 3, 2006 στα 3 κορνερ πεναλτυ κοινος Quote Share this post Link to post Share on other sites