Epikentros 0 Report post Posted December 22, 2006 Καλημερα και χρόνιο πολλά, σύμφωνα με τις πρώτες (εκ σοβαρών χειλέων, καθώς μετά την αποχώρηση του ΠΔ η πληροφόρηση πάσχει) πληροφορίες το ΧΚΠηλίου μάζεψει 40+ πόντους και θα ανοίξει την Κυριακή. Μη με ρωτάτε περισσότερα, δεν ξέρω. Δεν ξέρω εάν η λειτουργία αφορά και τις κάτω πίστες, δεν ξέρω εάν θα είναι πετροσκί, δεν ξέρω εάν θα πατήσουν και τί. Αν σκεφθεί κανείς ότι 2-3 ώρες χωρίς έντονα φαινόμενα έδωσαν τους 40 πόντους, φττάσαμε πολύ κοντά στο βέλτιστο, δηλαδή στο 1 μέτρο που θα το πιάναμε με 6 ώρες νορμάλ χιονόπτωσης ΒΑ ρεύματος. καλές γιορτές με κάποους θα τα πούμε στα χιόνια, στο Πήλιο ή όπου αλλού Σ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted December 22, 2006 Ευχόμαστε στο πανέμορφο και προκισμένο απο τον ΒΑ άνεμο ΧΚΠηλίου Καλή αρχή! Οι Βολιώτες είναι πολύ τυχεροί για το Βουνό και την Θάλασσά τους ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 22, 2006 καλές γιορτές με κάποους θα τα πούμε στα χιόνια, στο Πήλιο ή όπου αλλού Στέλιο καλά Χριστούγεννα και χαιρόμαστε που μετά από καιρό είσαι κοντά μας. Και καλά μαντάτα από το χ/κ Πηλίου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2006 Στέλιο τα λέμε Κυριακή επάνω(Έλα Περτούλι αύριο αν βιάζεσαι) ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Καλή σεζόν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted December 22, 2006 ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΚ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΑΛΕΞΗ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΒΟΥΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΤΟΥΛΙ. ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΕΡΤΟΥΛΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ..... ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ GIANNIV ΣΤ. Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 23, 2006 Υπαρχει καμια περιπτωση να βρουμε για αυριο κανενα δωματιο ή να μην σκεφτω καν να ψαξω??? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted December 24, 2006 Δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει... Στο μεν ΧΚ το χιόνι είναι αξιοπρεπές για χιονοδρομία, καλύτερο απ' ότι περιμέναμε και ο κόσμος λίγος. Έξω από το ΧΚ όμως είναι ...κόλαση. Άπειρος κόσμος, συνωστισμοί, μποτιλιρίσματα, η σταθερή ελληνική παράμετρος. Χάνια το αδιαχώρητο, Πορταριά το ίδιο. Την Τρίτη περιμένουμε νέο χιόνι, ίσως Πέμπτη και Παρασκευή να είναι καλύτερα και εντός και εκτός ΧΚ. Καλά Χριστούγεννα Στ. Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 24, 2006 Στελιο,εκτος απροοπτου θα φαει καλο χιονι το Πηλιο Τριτη-Τεταρτη.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted December 24, 2006 Ευχάριστη έκπληξη που δεν την περιμέναμε η μέρα σημερα στο Πήλιο 9.00 το πρωί οι πίστες στρωμένες χαρτί με μια αίσθηση σαν να είχε 1 μετρο χιόνι. Αποτελεσμα, να κάνουμε αναπάντεχο σκι, την πρώτη της σαιζόν . Με τον TiLT κατεβήκαμε. το απάτητο Πανόραμα, πρώτοι νομίζω , μάλλον επειδή δεν το σκέφτηκε κανένας άλλος.. μέχρι εκείνη την ώρα Πολύ ωραία .Πολύ ωράια ..... Και σε ανώτερα..... Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 24, 2006 Ευχάριστη έκπληξη που δεν την περιμέναμε η μέρα σημεραστο Πήλιο9.00 το πρωί οιπίστες στρωμένες χαρτί με μια αίσθηση σαν να είχε 1 μετρο χιόνι.Αποτελεσμα να κάνουμε αναπάντεχο σκι, την πρώτη της σαιζόν .Με τον TiLT και απάτητο το Πανόραμα κατεβήκαμε.Πολύ ωραία .Πολύ ωράια .....Και σε ανώτερα..... Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ χαίρομαι! Άντε και καλό μας χειμώνα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites