moutoulos 0 Report post Posted December 23, 2006 Δεν ξέρω αν βάζω σωστά το topic στο σημείο αυτό, αλλά δεν βρήκα κάτι πιο κατάλληλο. Έχω λοιπόν αυτές τις μπότες (TECNICA CENTRIC CS40), και μου έχει σπάσει το σημείο που έχω κυκλώσει (κόκκινο), και επειδή είναι μια χαρά κατά τα άλλα, σκεφτόμουν μήπωςγνωρίζει κάποιος κάτι ..., κατάστημα με ανταλακτικά ίσως . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 23, 2006 Το τακούνι έχει σπάσει;Αν ναι,έχει ο Μπούμπας στην Αράχωβα που είναι αντιπρόσωπος.Είχα μιλήσει μαζί του πριν 15 μερες διότι κι εγώ θέλω να αλλάξω τα τακούνια.Απλώς πρέπει να πας με τις μπότες εκεί... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
moutoulos 0 Report post Posted December 23, 2006 Ακριβώς, μου έχει σπάσει το τακούνι, και δεν βρίσκω πουθενά. Είχα ρωτήσει στον Μπούμπα, αλλά μου είπε οτι δεν έχει επειδή είναι παλιό το μοντέλο ... , τι να κάνω ?. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 23, 2006 ...δεν το πιστευω, που χάθηκες εσύ???? δοκίμασε στα Kαλαβρυτα στο ski bill Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
moutoulos 0 Report post Posted December 24, 2006 ...δεν το πιστευω, που χάθηκες εσύ???? δοκίμασε στα Kαλαβρυτα στο ski bill Γεία σου snowflake !! , και εγώ δεν το πιστεύω που με θυμήθηκες , άστα είχα (έχω) μπλέξει με δουλειές ... Έχω ρωτήσει και εκεί, γιατί απο εκεί τις είχα αγοράσει. Πολύ χάρηκα πάντως .....!!!!!!! Να'σαι καλά !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 24, 2006 Αν δεν βρεις το ίδιο, βάλε ένα τακούνι που να ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα, γέμισε τα κενά με εποξική κόλα και ότι περισσεύει από πλαστικό "πάρε το" με μία χοντρή λίμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 24, 2006 "φτιαχτο μονος σου" by Louis. Ουσιαστικα δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moutoulos 0 Report post Posted December 25, 2006 Tελικά θα κάνω αυτό που λέει ο louis, δεν βλέπω να γίνεται κάτι άλλο . Ευχαριστώ πολύ παιδιά .... να΄στε καλά . Quote Share this post Link to post Share on other sites