metero 730 Report post Posted January 3, 2007 Ζητείται πέμπτος για Ελβετία 3 με 13 Μαρτίου το γκρουπ αυτή την στιγμή είναι, εμουα η Μαρία η Γιώτα και η Αλίκη, το επόμενο μέλος κατά προτίμηση θηλυκό, ξανθό με καλές αναλογίες και 32 με 38 χρονών. Στείλτε PM για λεπτομέρειες Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 3, 2007 Πώ, πώ Metero είσαι πολύ τυχερός.....είχα να σου πώωωωωωωω.......!!!!! Αλλά....η λογοκρισία γαρ....είναι και το οφίτσιο.... Για....σκι θα πάτε; Γιατί η σύνθεση θυμίζει...τον Αριστείδη και τα κορίτσια του...... Α! Η Γιώτα δεν είμαι εγώ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 4, 2007 Ρε «Ούφο Σύμβουλε Επενδύσεων» πέμπτος και γυναίκα δεν βγαίνει, εκτός αν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 4, 2007 Ρε «Ούφο Σύμβουλε Επενδύσεων» πέμπτος και γυναίκα δεν βγαίνει, εκτός αν...Οι ημερομηνίες πάντως είναι....ενδιαφέρουσες. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 7, 2007 σε ποιο μερος?? αρκετα ενδιαφερον ακουγετε..! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 7, 2007 σε ποιο μερος?? αρκετα ενδιαφερον ακουγετε..! Τί ακριβώς ακούγεται ενδιαφέρον; Μέτερο, δεν ξέρω πώς τα πας από επενδύσεις, αλλά από Μάρκετινγκ χλωμό σε βλέπω...Όλο άνδρες βλέπω να ενδιαφέρονται για την ώρα... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 7, 2007 ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ Η σκέψη είναι ZERMATT , SAAS-FEE, VERBIER η γαλλία MERIBEL (μιας και δεν πρόλαβα να το γυρίσω όλο πέρσι) ή VALDISERE Ε ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΜΕ ΧΙΟΝΙ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 7, 2007 Τί ακριβώς ακούγεται ενδιαφέρον; Μέτερο, δεν ξέρω πώς τα πας από επενδύσεις, αλλά από Μάρκετινγκ χλωμό σε βλέπω...Όλο άνδρες βλέπω να ενδιαφέρονται για την ώρα... μα φυσικά οι 3 κοπέλες!!! H αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θα πάω St. anton τελικά οποτε αν μου δοθεί η ευκαιρία και υπάρχει χώρος ίσος να μπορέσω για ελβετία γιατί αλλιώς δεν βλέπω και πολύ ski φέτος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 31, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 24 ΚΑΙ ΜΙΑ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 31, 2007 Στο Chamonix θα πας βρε σύμβουλε επενδύσεων;Ζηλέυω. Να περάσετε καλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 31, 2007 Όλα τα UFO εκεί πάνε...για να κλαίνε... Quote Share this post Link to post Share on other sites