Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
mountain

Δίκτυο Έυρεσης Εργασίας & Βοήθειας Snowclub

Recommended Posts

Αν και νέος στο σπορ, στο Forum αλλά και στο σύλλογο σκεφτόμουν ότι εκτός από το βουνό θα μπορούσαν να μας ενώνουν και άλλα κοινά πεδία πέραν του βουνού .......όπως πχ η δουλειά.(μπλιαχ....μπλουκ - ήχος εμετού μετά από κατανάλωση μερίδας μακαρονάκι με χταπόδι)

Και πριν ξεράσετε........ πάνω στις οθόνες σας όλοι, αυτό που εννοώ είναι ότι ο Σύλλογος καλύπτει ένα μεγάλο εύρος ηλικιών άρα και ένα μεγάλο εύρος σταδίων επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και διαφορετικών επαγγελμάτων.

.......από φοιτητές (ναι αυτοί οι σπαστικοί που γράφουν "αύριο Τρίτη δεν θα έχει τόσο πολύ κόσμο στα λιφτ στον Παρνασσό" και σου κάνουν εσένα στο γραφείο τα νεύρα τσατάλια) ;) μέχρι πλήρως και με μαστίγιο εργαζόμενους (ναι αυτοί οι σπαστικοί που λένε "25€ δεν είναι πολλά για pass") ;)

Άρα και πιο συγκεκριμένα... προτείνω την δημιουργία ενός μόνιμου θέματος σαν «Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας & Επαγγελματικής βοήθειας» όπου εμείς οι εργαζόμενοι σε τόσους τομείς θα καταγράφουμε αγγελίες ευκαιρίες ή και απλές πληροφορίες όταν ζητούνται, για όλους αυτούς τους "συν-χιονοδρόμους" μας που βρίσκονται στην φάση αναζήτησης δουλειάς (Part time ή full time), αλλαγής δουλειάς - αν εργάζονται ήδη ή ακόμη και συγγραφής διπλωματικής και χρειάζονται πληροφορίες με σκοπό να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε.

.......στο φινάλε γιατί να μην δουλεύεις με άλλον έναν παλαβό με το σκι..... :P:D

Οφείλω βέβαια να προειδοποιήσω ότι αυτό μπορεί να έχει και θετικές και αρνητικές επιπτώσεις.

Πχ

1. Όταν ζητάς να πάρεις την Παρασκευή off από τον προϊστάμενο σου για να πας για σκι σε καταλαβαίνει απόλυτα και στην δίνει

ή

2. Όταν ζητάς να πάρεις την Παρασκευή off από τον προϊστάμενο σου για να πας για σκι...σου λέει αποκλείεται γιατί έχει κανονίσει εκείνος να πετύχει το ΧΚ άδειο την Παρασκευή και κάποιος πρέπει να μείνει στο γραφείο.

3. Όταν γυρνάς με ένα έντονο μαύρισμα στο πρόσωπο από το ΣΚ.....ο προϊστάμενος σου σε ρωτάει απλώς αν είχε καλό χιόνι...

ή

4. Όταν γυρνάς με ένα έντονο μαύρισμα στο πρόσωπο από το ΣΚ.....ο προϊστάμενος σου στραβώνει γιατί εκείνος είχε πάει Καλάβρυτα και ο αέρας δεν άφησε να ανοίξει τίποτα με αποτέλεσμα την υπόλοιπη εβδομάδα να σε σκίσει στην δουλειά.

5. Όταν γυρνάς με ένα έντονο μαύρισμα στο πρόσωπο την Τρίτη λέγοντας ότι την Δευτέρα ήσουν άρρωστος ο προϊστάμενός σου, σου λέει "καλά φοβερό κόλπο...και εγώ το ίδιο τους είπα εχθές"

ή

6. Όταν γυρνάς με ένα έντονο μαύρισμα στο πρόσωπο την Τρίτη λέγοντας ότι την Δευτέρα ήσουν άρρωστος ο προϊστάμενος σου, σου λέει "άρρωστος με τέτοιο χρωματάκι....να δω πότε θα ξαναδείς πίστα κω....παιδο – το ΣΚ δουλεύουμε"

7. Όταν πετυχαίνεις τον προϊστάμενο σου στα λιφτ και σου λέει "΄Δείξε μου πως πάνε στο μέρος που μου έδειχνες προχθές στις φωτο και θα έχεις την άλλη Παρασκευή off"

ή

8. Όταν πετυχαίνεις τον προϊστάμενο σου στα λιφτ και σου λέει "εκείνο το προτζεκτάκι που δεν είχαμε χρόνο την Παρασκευή να τελειώσουμε ...θα τελειώσει σε χρόνο 0 τώρα που είμαστε χαλαροί να το κάνουμε στο λαπτοπ μου στο σαλέ..."

Τα ζυγιάζετε και το συζητάμε... :D

Αρνάκι άσπρο και παχύ....

9) Οταν πετυχαινεις τον προΪσταμενο σου με την γυναικα ΣΟΥ στο λιφτ ;) , γιατι σ'αυτον ειπες οτι εισαι αρρωστος και σ'αυτην οτι πας αυθημερον Θεσσαλονικη και θα γυρισεις με την πτηση των 7 μμ :D:D:D

9α) ...και πρεπει να εξηγησεις στην γκομενιτσα που εχεις μαζι σου οτι δεν εισαι πετυχημενος ελευθερος επαγγελματιας αλλα εισαι παντρεμενος (οχι για πολυ κατα τα φαινομενα... ;) ) ;):P:D

9) Οταν πετυχαινεις τον προΪσταμενο σου με την γυναικα ΣΟΥ στο λιφτ ;) , γιατι σ'αυτον ειπες οτι εισαι αρρωστος και σ'αυτην οτι πας αυθημερον Θεσσαλονικη και θα γυρισεις με την πτηση των 7 μμ :D

9α) ...και πρεπει να εξηγησεις στην γκομενιτσα που εχεις μαζι σου οτι δεν εισαι πετυχημενος ελευθερος επαγγελματιας αλλα εισαι παντρεμενος (οχι για πολυ κατα τα φαινομενα...

;):P:D Ε τώρα αυτό ακούγεται τόσο αστείο ...που ή έχεις απίστευτη φαντασία οπότε σε παραδέχομαι ή είναι βγαλμένο από πραγματική ιστορία οπότε στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και συμπάθεια!!! :D:D;)

Αρνάκι άσπρο και παχύ....

καλη μου ακουγεται αυτη η προταση αλλα θα μπορουσε και να εξεληχθει και σε επιπεδο συνεργασιας ελ.επαγγελματιων

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

καλη μου ακουγεται αυτη η προταση αλλα θα μπορουσε και να εξεληχθει και σε επιπεδο συνεργασιας ελ.επαγγελματιων

δεν ειναι ασχημη ιδεα

what we do in life...

echoes in eternity...

Πολύ καλή η ιδέα σου Πάνο, μπορούμε να ανοίξουμε ένα τόπικ στο οποίο θα ανακοινώνουμε θέσεις εργασίας αλλά και αναζήτηση, συνεργασία κτλ...

Σούπερ, μιας και το συζητάμε ψάχνω part time εργασία!

Je veux devenir calife a la place du calife

Προς το παρόν, όλοι ψάχνετε για δουλειά. Κανείς που να δίνει, εεεε; (σβήστε με, αν ειμαι off)! B)

Ωραία, το τόπικ θα φέρει και έξτρα κόσμο στο κλαμπ. Όσοι χρειάζονται δουλειά, θα το βρουν, δε θα το βρουν αργά ή γρήγορα; Τέτοια μορφή χιονοδρομικού προσηλυτισμού δεν είχα σκεφτεί... <_<

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

καλή η ιδέα σου !

2cor3ms.jpg

Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,

αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται".

όμορφο thread,

ίσως βοηθήσει κάποιους/ες γιατί παίδες τα πράγματα έχουν έρθει σε τρομακτικά άσχημη κατάσταση. (η κοπέλα μου με πτυχείο, ξένες γλώσσες, γνώση υπολογιστών) δεν μπορεί να βρει με τίποτα.. με τίποτα όμως δουλειά ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΙ, ΕΜΕΙΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

και που 'σαι ακόμα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

μόλις έμαθα ότι νέο (καινούργιο και νεαρό)

μέλος του Συλλόγου μας ψάχνει εργασία στη Β. Ελλάδα!

Φαντάζομαι ότι για το carpooling προς Βόλο (για τη Γενική Συνέλευση)

και προς τη σημερινή συνάντηση των Βορείων στον "Μαραντόνα"

δε θα ζητήσει κανείς συμμετοχή στα έξοδα από τους

ψάχνοντες εργασία ;)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε… να πάμε κατευθείαν ΟΑΕΔ!

Ήταν μια έγκυος στον ΟΑΕΔ, της λέω δεν γράφεις κατευθείαν και το μικρό να ξεμπερδεύετε…

Να δείτε που όλοι αυτοί οι καλύτεροι εαυτοί μας που έχουμε δώσει κατά καιρούς, είναι κάπου μαζεμένοι και γελάνε μαζί μας!

• Ψάχνω για δουλειά
  • και τι σ’ ενδιαφέρει να κάνεις;
  • να πληρώνομαι…

Οι πρώτες 100 μέρες απλήρωτος είναι δύσκολες

Μετά συνηθίζεις…

Ψάχνεις ακόμα για δουλειά;

Όχι, ντάξει… συνήθισα τώρα …

Μετανάστες με iPhone δε θα ‘χουν ξαναδεί στη Γερμανία…

αλλά νομίζω ότι το καλύτερο το είχα πει εγώ ;) πριν δυόμιση μήνες:

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι θα περάσω τις τελευταίες μέρες του κόσμου

πολύ, πολύ ξεκούραστη...

(περισσότερα για τη συντέλεια στο σωστό νήμα ;) παρακαλώ κύριοι mods αφήστε αυτά τα ανέκδοτα εδώ ... για όποιον μπαίνει πικραμένος να προσθέσει τ' όνομά του, να γελάει τουλάχιστον... έστω και λιγάκι... να χαμογελάει ίσως...)

• Like 6

αδερφός φίλης βρήκε δουλειά (και είναι και ευχαριστημένος)

από βιογραφικό που είχε στείλει πριν δυο χρόνια!!! :animier: (το 2 χρόνια το προσπερνάμε ατάραχοι... γιατί δε θα μας συμβεί εμάς… η ανάπτυξη είναι πολύ κοντά άλλωστε... :yes λέμε τώρα)

όχι! δεν είναι ανέκδοτο (το ότι βρήκε δουλειά, όχι αυτό με την ανάπτυξη :hope: )

το γράφω εδώ για να μην απελπιζόμαστε… τελείως…

τα ακόλουθα όμως είναι ανέκδοτα:

Αν οι χαμηλοί μισθοί ήταν προϋπόθεση της ανταγωνιστικότητας, το Μπαγκλαντές θα κυβερνούσε τη γη και οι Σουηδοί θα πήγαιναν μετανάστες.

2013. Η Οδύσσεια του καταστήματος.

Το «είμαι στη δουλειά και πήζω» είναι το σύγχρονο: «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

• Like 5

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι η αναζήτηση και προσφορά εργασίας πλέον έχει το δικό της υποφόρουμ ώστε να είναι πιο εύχρηστη. Τα μηνύματα που υπήρχαν στο παρόν νήμα έγιναν ξεχωριστά θέματα.

Αν έχετε κάποια αντίρρηση σχετικά με τον τίτλο που επιλέχτηκε για μήνυμα που είχατε ήδη καταχωρήσει, παρακαλώ στείλτε μου p.m.

Για καινούργια μηνύματα, παρακαλούμε στον τίτλο να είστε όσο πιο περιγραφικοί μπορείτε για την θέση που αναζητείτε, ή προσφέρετε:

π.χ. όχι "Αναζητώ δουλειά" αλλά "Αναζητώ θέση σε λογιστήριο"

Ευχόμαστε να βρείτε σύντομα αυτό που ψάχνετε. :)

• Like 5

Make Parnassos Great Again!