tetzas 1 Report post Posted February 5, 2007 Αν και πλέον snowboardας θυμάμαι ακόμη την ταλαιπωρία του περπατήματος με μπότες σκι... Έτσι ως μια ένδειξη συμπαράστασης στο είδος σας (προς εξαφάνιση) , είπα να σας δείξω κάτι που έπεσα τυχαία επάνω και μου φάνηκε χρήσιμο. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν voila: https://store.walk-ez.com/c-1-main.aspx Μία κοινωνική προσφορά της ομάδας snowboard του συλλόγου Quote Share this post Link to post Share on other sites
medos 0 Report post Posted February 5, 2007 καλο! $50 ομως! υπαρχει ελλαδα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 5, 2007 Πολυ καλο και εξυπνο θα ελεγα...... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 6, 2007 Ειχα δει κατι παρομοιο στο αεροπλανο που ερχομουν ελλαδα τισ γιορτες!!! νομιζω η σελιδα ηταν www.skymall.com και δεν ηταν τοσο ακριβα αν θυμαμαι καλα!!! για ριξτε μια ματια και πειτε μου!! θα προσπατηισω να ξανα βρω την σελιδα αν δεν ειναι αυτη!! φιλικα Θανος Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted February 6, 2007 ποια ταλαιπωρία? αυτό θυμάμαι να με ενοχλεί μόνο τον πρώτο καιρό. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted February 7, 2007 Ειχα δει κατι παρομοιο στο αεροπλανο που ερχομουν ελλαδα τισ γιορτες!!!νομιζω η σελιδα ηταν www.skymall.com και δεν ηταν τοσο ακριβα αν θυμαμαι καλα!!! για ριξτε μια ματια και πειτε μου!! θα προσπατηισω να ξανα βρω την σελιδα αν δεν ειναι αυτη!! Θάνο, είναι τα ίδια και στην ίδια ακριβώς τιμή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted February 7, 2007 Εντάξει βρε παιδιά ας μην ξεφεύγουμε και ας μην ξεχναμε οτι καποιοι από εμάς διαλεξαμε το σκι για τα καλά του και τα κακά του. Οι μποτες προσωπικά εμένα είναι το λιγότερο που με απσχολεί!!!!!!! Φιλικά!!! Ski in the Alpes is even better now!!!!! Quote Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted February 7, 2007 Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις παπούτσια... Μπορεις πχ, να ανέβεις στο χκ με τη γόβα στιλέτο και στη συνέχεια να αλλάξεις... Ενώ ο φίλος snowboard-ας που συνόδευε του 3 σκιέρ στο livigno, κυκλοφορούσε συνέχεια (πρό του ατυχήματος, φυσικά) με τις ίδιες μπότες... Quote Share this post Link to post Share on other sites