stefoxe1975 1 Report post Posted March 1, 2007 Για να ενεργοποιηθούμε κύριοι και κυρίες.Ακούω προτάσεις για το Σάββατο. Επιλογές για πρώτη φορα από την αρχή της season αρκετες. Προσωπικά αν λειτουργήσει κάτι παραπάνω από τα 2συρόμενα στο Φαλακρό είμαι για εκει . Αν όχι Καιμακ-Βασιλίτσα αλλά και Πισοδέρι παίζουν . Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 1, 2007 Νομίζω είναι ανοιχτά και τα Πηγάδια. Περικλή τι παιζει? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted March 1, 2007 Νομίζω είναι ανοιχτά και τα Πηγάδια. Περικλή τι παιζει? καλός φίλος εχτες με ενημέρωσε για μία τέεεεεεεεελεια ημέρα στα Πηγάδια. Το μόνο κακό νομίζω θα είναι η ποιότητα του χιονιού το ΣΚ με τις Τ ανεβασμένες. Και στο Σέλι λειτουργουν τρία συρόμενα με καλή ποιότητα χιονιού ''σήμερα''. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 1, 2007 Σκέφτομαι για Καϊμάκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted March 1, 2007 Πισοδέρι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted March 1, 2007 Νομίζω είναι ανοιχτά και τα Πηγάδια. Περικλή τι παιζει? Δηλαδή αν έρθω από εκεί θα σε βρω ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted March 2, 2007 Καλημέρα από τη Νάουσα . όλη την εβδομάδα πολύ καλό το χιόνι, μέχρι το μεσημέρι . βεβαία την Πέμπτη έκανε αρκετή ζέστη και έφαγε πολύ χιόνι . σήμερα και αύριο έχει περιφερειακούς π2/κ2 ,αλλά οι αγώνες αρχίζουν πολύ νωρίς . Αν και εγώ προσωπικά δεν έχω ανεβεί όλη την εβδομάδα πάνω χιόνι είχε αρκετό και παντού (λούκι , μαύρη ,κλπ, ) .οι θερμοκρασίες θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο αν και αυτήν την ώρα έχει ελαφριά συννεφιά και άπνοια. θα επανέλθω το απόγευμα ,με νεωτέρα . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 2, 2007 Δηλαδή αν έρθω από εκεί θα σε βρω ? Οχι. Θα μείνω τελικά Θεσσαλονίκη. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 2, 2007 Υψηλές θερμοκρασίες χθες και το ίδιο αναμένεται σήμερα και Σ/Κ (γύρω στους 10 βαθμούς) Δυστυχώς δεν βλέπω να μένει τίποτε αξιόλογο στα βουνά. Αν κρίνω δε από την χθεσινή ''ζημιά'' σε όλα τα ΧΚ όπως φαίνεται στις snowcam...κλάφτα Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites