Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

ΕΚΔΡΟΜΗ στο AVORIAZ

Recommended Posts

Με βάση όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, σας παραθέτουμε την τελική μας πρόταση για τη δεύτερη εκδρομή στο εξωτερικό γι' αυτή τη χιονοδρομική περίοδο :

Ημερομηνίες 14/04/2007 – 21/04/2007

Επτά (7) διανυκτερεύσεις

Διαμερίσματα Pierre et Vavances – Avoriaz

Τύπος/Αριθμός δωματίων Διαμερίσματα 25-35τμ. για 4 άτομα

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Milano - Αθήνα με Aegean Airlines

Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο Linate (Milano)

Ski pass 6 ημερών

Διατροφή Δεν περιλαμβάνεται

Κόστος κατ’ άτομο : € 755. (minimum 25 άτομα)

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχές στη συνέχεια του thread μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

:)B):D

1. Παναγιώτης Σαρπάκης

ΥΓ: Οταν λετε οτι δεν περιλαμβάνεται διατροφή, εννοείται πως το πρωινό είναι στάνταρ?

755 ειναι πολλα για να μην εχει πρωινο

ΥΓ2: Μήπως η ημερομηνία είναι απαγορευτική?

JAPOW!!!

Παναγιώτη μου ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ αρα δεν έχουν πρωινό ουτε διατροφή γενικότερα!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Παιδιά, έχω την εντύπωση οτι μάλλον ακριβά βγαίνει το θέμα.Αν υποθέσουμε οτι είναι σ την ουσία τέλος σαιζόν, όπου και τα πάντα είναι φθηνότερα, θα ήταν καλό να υπάρξει μια επι μέρους ανάλυση των κονδυλίων (διαμονή+μεταφορικά+κάρτα) γιατί μάλλον δεν είναι συμφάρουσα η εκδρομή έτσι.

Εκείνη τη περίοδο μπορείς κάλλιστα να βρεις πακέτο 7 ημερών, σ ε ξενοδοχείο, με 3 γεύματα την ημέρα, γύρω στα 400 ευρώ.Αντε και κανένα 150αρι η κάρτα και 200 τα αεροπορικά, πάλι στα ίδια έρχεσαι.Εαν δ ε πρόκειται για διαμέρισμα, η τιμή δεν πρέπει να είναι πάνω απο 100 ευρώ το άτομο για 1 εβδομάδα, αλλοιώς δεν συμφέρει και είναι προτιμότερο το ξενοδοχείο.Και αυτή είναι τιμή μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι γκρουπ.Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη για τα αεροπορικά (΄δεν ταξιδεύω και ποτέ με αεροπλάνο και δεν ξ'ερω τι παίζει γενικότερα).Μήπως πρέπει να το ξαναψάξετε λίγο;

Εαν είναι θέμα ακριβού προορισμού (που α υτό νομίζω οτι είναι συν οτι η Pieere et Vacances είναι η πιο ακριβή εταιρεία διαμερισμάτων), υπάρχουν και άλλοι πολύ πιο οικονομικοί, αρκετά πιο κοντά (απο Μιλάνο είναι γύρω στα 350 χλμ) και με εξίσου καλό χιόνι και μέγεθος (ίσως και πολύ μεγαλύτερα).

Αυτά όλα σαν σκέψεις και μόνο τα λέω, γαιτί ε κείνη τ η περίοδο επειδή θα είμαι μάλλον Γαλλία (για να επισκεφτώ την αδελφούλα μου) , θα περάσω να σας δω (αντε θα κάνω και λίγο σκι!).Απλώς το θεωρώ κουτό, να μπορείς να τη βγάλεις για μια εβδομάδα γαλλία με ενα χιλιάρικο και όλα πληρωμένα σε περίοδο αιχμής και να πληρώσεις σχεδόν τα ίδια στο τέλος της σαιζόν και μάλιστα σαν γκρουπ.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Κώστα, εμείς δεν ψάχνουμε άλλο. Εάν έχεις κάτι συγκεκριμένο καλό είναι να το εξετάσουμε.

Και υπ' όψιν οτι είναι η φθηνότερη προσφορά που πήραμε.

Εκείνη τη περίοδο μπορείς κάλλιστα να βρεις πακέτο 7 ημερών, σ ε ξενοδοχείο, με 3 γεύματα την ημέρα, γύρω στα 400 ευρώ.Αντε και κανένα 150αρι η κάρτα και 200 τα αεροπορικά, πάλι στα ίδια έρχεσαι.Εαν δ ε πρόκειται για διαμέρισμα, η τιμή δεν πρέπει να είναι πάνω απο 100 ευρώ το άτομο για 1 εβδομάδα,
....σε παρακαλώ για να το λες σημαίνει ότι το έχεις ψάξει. Άρα ανέβασε συγκεκριμένη προσφορά που έχεις λάβει και αν μπορείς δώσε μας τα στοιχεία για να κλείσουμε. Αν θες φυσικά.

Μήπως πρέπει να το ξαναψάξετε λίγο;
...αν θεωρείς εσύ η οποιοσδήποτε άλλος (δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά έχω ακούσει πολλά από το πρωί και δεν μπορώ άλλο) ότι δεν ψάξαμε μπορώ πολύ απλά να ανεβάσω ΟΛΕΣ τις προσφορές που πήραμε από τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα με τις τιμές που δίνουν για να δείτε ότι είναι ότι πιο οικονομικό βρήκαμε.

Και επιτέλους δεν πρόκειται να απολογηθούμε άλλο, κάναμε ότι καλύτερο ήταν δυνατό, δεν έχουμε κανένα κέρδος ούτε σαν σύλλογος αλλά ούτε και προσωπικά για να θέλουμε να πάμε ακριβά.

Τα δεδομένα που ψάχνουμε τα ξέρετε, ανεβάστε εδώ λοιπόν απαντήσεις από ξενοδοχεία που έχετε πάρει, που είναι με καλύτερη τιμή και είμαι σίγουρη ότι ο σύλλογος θα χαρεί να υιοθετήσει οποιαδήποτε καλύτερη προσφορά προς το συμφέρον των μελών του.

Κώστα ξαναλέω οτι δεν εχω κάτι προσωπικό και όπως έχω ξανα πει ΔΕΚΤΗ οποιαδήποτε βοήθεια.

Παιδιά, ανευ παρεξηγήσεως, αλλά απο μια πρόχειρη έρευνα στο δίκτυο, βρήκα οτι με 450 ευρώ για μια εβδομάδα, με 3 γεύματα σε μπουφέ ημερησίως, με animation, με εξοπλισμό, πας στο ξενοδοχείο της mmv στην Flaine που και καλύτερο χιόνι έχει απο το Avoriaz και είναι και εξίσου μεγάλη.Με 450 ευρώ επίσης τα ίδια στις Deux Alps (έχει και παγετώνα). Με 430 ευρώ κλείνεις διαμέρισμα 4 ατόμων στην Val Thorens (www.odalys-vacances.com) , ε ίναι ωραιότατα διαμερίσματα έχω μείνει και εγω.Ολα τα ανωτέρω αφορούν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ και όχι γκρουπ που ασφαλώς θα είναι αρκετά φθηνότερα.Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω τι παιζει σε τιμές λεωφορείων, καρτών κλπ, αλλά εαν καταφέρεις και κρατήσεις το κόστος διαμονής κάτω απο 100 ευρώ για μια εβδομάδα, το συνολικό κόστος θα είναι πολύ χαμηλότερο.

Επίσης , για να μην το ξεχάσω, εαν τελικά επιλεχθεί η λύση του διαμερίσματος, θα ήταν καλό να έρθετε σε επικοινωνία με κάποια εστιατόρια εκεί τα οποία να δώσουν μια τιμή α λα καρτ, για όλες τις μέρες.

Ολα αυτά βέβαια, υπο την προυπόθεση, οτι η εκδρομή θα γίνει οπωσδήποτε στο Avoriaz.Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις , όπως είπα, πιο κοντά στο Μιλάνο (μισή απόσταση) οπότε και το κόστος της μεταφοράς μειώνεται.Να δύο αμέσως αμέσως :Deux Alpes και Alpes d'Huez.Φαντάζομαι δε οτι η επιλογή του Μalpensa ως αεροδρομίου έγινε , γιατί το κόστος για Γενεύη είναι μάλλον απαγορευτικό.

Εν πάση περιπτώσει, δύο διευθύνσεις για συννενόηση είναι www.mmv.fr και www.odalys-vacanses.com και επίσης www.villagesclubsdesoleil.com

Horace Walpole

Αυτο που εχετε να κανετε ειναι να ξεκολησετε απο τη γαλια..τι λυσα ειναι αυτη πια σωνει και καλα να παμε γαλια δλδ???

βρειτε ενα φτηνοτερο θερετρο κ ασ μην εχει πισινες κ τετοιεσ αηδιεσ..τα καναμε τα γουστα μας στην αυστρια..ακομα κ την εκδρομη στο ζερματ που προτεινει ο βασιλης29 με 12ε το ατομο τη μερα ειναι πιο συμφερουσα..κ ασ ειναι χωρις διατροφη

ακου 755!!!!!!!!!!!! πιο ακριβα κ απο την πρωτη εκδρομη....κ χωρις φαγητα..δλδ το 2500αρι δεν το γλιτωνεις αν τα βαλεις κατω!!!

Παιδιά, ανευ παρεξηγήσεως, αλλά απο μια πρόχειρη έρευνα στο δίκτυο, βρήκα οτι...
Κώστα, άνευ παρεξηγήσεως, αλλά μήπως ρώτησες εάν υπάρχει διαθεσιμότητα ? Γιατί κι εμείς είδαμε προσφορές με 185€/εβδομάδα, με 230€/εβδομάδα, με 310€/εβδομάδα, αλλά όταν ρωτούσαμε για διαθεσιμότητα για 25-30 άτομα εισπράταμε ΟΧΙ. Επίσης εισιτήρια υπάρχουν με το σταγονόμετρο. Επίσης όταν ρωτούσαμε εάν θα λειτουργεί το βουνό, οι περισσότεροι (προς τιμήν τους) μας έλεγαν δύσκολα. Συνεπώς ποιός θα πάρει ευθύνη για τέτοια δέσμευση ? Ο σύλλογος ?

Κάνε την έρευνά σου και γράψε μας αναλυτικά, γιατί εμείς εδώ και 1,5 μήνα ψάχνουμε και δεν βγάζουμε άκρη. Και καλά εμείς...το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργαστήκαμε δεν θέλει να εξυπηρετήσει ?

Συγκεκριμένα πράγματα : διαμονή-εισιτήρια-μεταφορές-ski pass-εγγύηση χιονοκάλυψης, για 25 άτομα τουλάχιστον. Απλά και ξεκάθαρα. Νομίζω μέχρι τη Δευτέρα θα έχουμε τις προτάσεις σου.

Αυτο που εχετε να κανετε ειναι να ξεκολησετε απο τη γαλια..τι λυσα ειναι αυτη πια σωνει και καλα να παμε γαλια δλδ???

βρειτε ενα φτηνοτερο θερετρο κ ασ μην εχει πισινες κ τετοιεσ αηδιεσ..τα καναμε τα γουστα μας στην αυστρια

Γιάννη ποιός σου είπε οτι έχουμε κολλήσει με τη Γαλλία ?

Και ποιός σου είπε οτι κλείσαμε δωμάτια με πισίνες και τέτοιες αηδίες ?

Και ποιός θα ακολουθήσει σε εκδρομή με 1000-1200€ κόστος/άτομο ?

Μήπως να μας βοηθήσεις λίγο βρίσκοντας το φθηνότερο θέρετρο, τα φθηνότερα εισιτήρια, το φθηνότερο skipass και το φθηνότερο φαγητό ?

Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, μή χάσετε χρόνο απαντώντας στο μήνυμά μου. Αντί γι' αυτό ψάξτε να βοηθήσετε και μετά τα λέμε.

Καταρχάς ούτε η Ήρα ούτε κάνας άλλος το κάνουν για να βγάλουν λεφτά ούτε από υποχρέωση. Το κάνουν επειδή γουστάρουν και το τελευταίο που κολλάει στις προσπάθειές τους είναι να απολογούνται.

Μιας και την είχα κάνει την προσπάθεια στο παρελθόν...

Ένα δωμάτιο για 4 άτομα άντε και δεύτερο τέτοια εποχή ναι θα το βρεις φτηνά.

8 δωμάτια στο ίδιο μέρος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ

Και σε κάθε περίπτωση πρώτα δηλώνουμε συμμετοχή σε ομάδες εργασίας και μετά λέμε μπορώ να βρω φθηνά δωμάτια

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παιδιά, με τιμή εκκινήσεως τα 755 ευρώ, η εκδρομή σίγουρα θα περάσει το χιλιάρικο. Στην Γαλλία (πολλώ δε μάλλον στο Αβοριαζ που θεωρείται και ακριβός προορισμός) το φαγητό και τα λοιπά παρελκόμενα είναι πανάκριβα. Τώρα για διαθεσιμότητες σίγουρα δεν ξέρω και σέβομαι αυτό που λέτε. Επίσης, αν είναι δυνατό, καλό θα ήταν το πρακτορείο να αναλάβει μόνο τα αεροπορικά. Σε όλα τα άλλα νομίζω οτι όσον αφορά τις χιονοδρομικές διακοπές βγάζουν τρελές προμήθειες. Κλασσικό παράδειγμα οι εκδρομές στο Μπάνσκο, που αν τις οργανώσεις μόνος σου, το κόστος πέφτει κάτω απο το μισό.

Τώρα αν το Avoriaz δεν είναι ο μόνος προορισμός, θα πρότεινα κάποιος που ξέρει γαλλικά, να στείλει ενα e-mail στην mmv και στην Odalys vacances και να ζητήσουμε μια τιμή πακέτο. Αν και ετσι δεν πάρουμε απάντηση συμφέρουσα, τι να πω, πάω πάσσο!

Επίσης μια καλή ιδέα (δεν ξέρω αν το έχετε κάνει ήδη) είναι να απευθυνθούμε κατευθείαν στο γραφείο τουρισμού του Avoriaz που νομίζω έχει ειδικές τιμές για γκρουπ. Ο κολοσσός Pierre et Vacances πάντα φημιζόταν για τις εξωφρενικές τιμές του, λόγω του οτι έχει διαμερίσματα 4*.

Οσο για φθηνότερα θέρετρα, υπάρχουν και είναι και πολλά. Βέβαια, ρισκάρεις με το χιόνι.

Θα έψαχνα Αλέξη να βοηθήσω, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω καλά γαλλικά. Πάντως απο δευτερα κάτι μπορώ να κάνω.

Horace Walpole

Πάντως απο δευτερα κάτι μπορώ να κάνω
Μια χαρά Κώστα. Και η Δευτέρα μέρα του Θεού είναι. Και δεν χρειάζεται να ξέρεις Γαλλικά.

Εγώ ένα ξέρω. Με την ημερομηνία που διαλέξατε για την εκδρομή εξασφαλίσατε την μη συμμετοχή μου μια και θα έχουν αρχίσει τα σχολεία. Καλά να περάσετε (και ξέρω ότι το κάνατε επίτηδες <_>

Make Parnassos Great Again!

1. Παναγιώτης Σαρπάκης

2. Σάκης Παπαθανασίου (SakisP)

3. Ιπποκράτης Απέργης (Hippo)

Δείτε αυτό (αν και φαντάζομαι ότι το έχετε δει γιατί είχα ενημερώσει την Υότα), με ένα απλο query που έκανα δείχνει να έχει διοαθεσιμότητα για 35 ατομα:

http://www.snowtrex.com/gb/france/val_thor...ion/prices.html

edit: αυτό καλύτερα:

http://www.snowtrex.com/gb/power_search/search_and_book.html

ηρα

αν θελεις πες μας ξεχωριστα τι στοιχιζει ο υπνος οι καρτες αεροπορικο μεταφορες για να παρουμε μια ιδεα αν δεν ειναι κοπος

ΥΓ. το σκεπτικο των 7 διανυκτερευσεων ποιο ειναι ?

για να κανουμε περισσοτερο σκι η να μη μπορουμε να φυγουμε απο τις δουλειες μας η για να ανεβασουμε το κοστος η για να το μειωσουμε το κοστος ?

Κώστα οι προσφορές στη Γαλλία έτσι βγαίνουν πάντα,με 7 διανυκτερέυσεις και 6 ημέρες σκι.

9-2-05020.jpg

Οταν οι εκδρομες ειναι 7μερες και μεσα σε αυτες τις μερες υπαρχει το Σαββατο η διανυκτερευση καθως και τα αεροπορικα εισητηρια ειναι πιο οικονομικα.

Αυτο ειναι γνωστο.

Απο κει και περα ειμαι ενας ανθρωπος ο οποιος σκεφτεται αν θα παει στην εκδρομη η οχι (εξαρταται απο την δουλεια μου το εχω δηλωσει εξαλλου και στον Νικελ)απο εκει και περα δεν μπορω να διαβαζω διαφορες ιστοριες και θεωριες σχετικα με την εκδρομη απο καποιους που δεν προκειται να πανε σε αυτη την εκδρομη (τουλαχιστον δεν το εχουν δηλωσει ακομα).

Ειναι απαραδεκτο

Πιστευω πως τα παιδια και ειδικα η κοπελα που ασχοληθηκε με την εκδρομη εχει ψαξει και εχει εχει βρει την πιο συμφερουσα για τον Συλλογο προσφορα,

οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει και τελειωνει εκει το θεμα

Φιλικα παντα

Κυριακιδης Κορνηλιος

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Yπαρχει περιπτωση να μην συμμετασχω τελικα γιατι μου φαινεται οτι το κοστος θα ειναι πολυ μεγαλο, μεγαλυτερο κι απο του Καπρουν και δεν το αντεχει η τσεπη μου.

Ενταξει Παναγιωτη, το εμπεδωσαμε με τη μια... ;) Εκτος αν ψαχνεις για σπονσορα... ;)

Moderating Team

JAPOW!!!

Guest Moderating Team

Ας αφησουμε αυτο το thread για οσους θελουν να δηλωσουν συμμετοχη. Δεδομενου οτι η προθεσμια ειναι μεχρι την Παρασκευη, περαιτερω σχολια για τα υπερ και τα κατα δεν χρειαζονται (σχεδον off topic πια).

Αν καποιος εχει ΤΗΝ ευκαιρια, ας στειλει ΡΜ στην Snowflake.

The Moderating Team

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας
γι' αυτο και ρωτησα αλλα μαλλον κακως εκανα

Για αυτό να μην ξαναμιλήσεις και γράψεις........ακούς εκεί........και γιατί δηλαδή στο κάτω-κάτω θα πας; ;)

9-2-05020.jpg

Δείτε αυτό (αν και φαντάζομαι ότι το έχετε δει γιατί είχα ενημερώσει την Υότα), με ένα απλο query που έκανα δείχνει να έχει διαθεσιμότητα για 35 ατομα
Γιώργο όντως υπάρχει διαθεσιμότητα...για δύο δωμάτια.

ξεχωριστα τι στοιχιζει ο υπνος οι καρτες αεροπορικο μεταφορες για να παρουμε μια ιδεα αν δεν ειναι κοπος
Κώστα δεν υπάρχει η επιμέρους ανάλυση που ζητάς. Η τιμή είναι για όλο το «πακέτο».

Καλά έκανες και ρώτησες, αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαστε συνεχώς στο forum έτσι ώστε να απαντάμε αμέσως.

Κώστα δεν υπάρχει η επιμέρους ανάλυση που ζητάς. Η τιμή είναι για όλο το «πακέτο»
ok γιατι εγω νομισα οτι θα γινει σαν την προηγουμενη ο καθενας το αεροπορικο του και τα αλλα πακετο

δηλαδη θα δωσουμε τα 755 στο συλλογο και θα τα τακτοποιησει ολα αυτος(οτι καλυπτει το πακετο φυσικα)

Θα δώσετε 755 ευρώ (οχι στον σύλλογο δεν θα τα βάλει στην τσέπη του) και θα πάρετε οτι αναφέρεται στο πακέτο.

Δλδ αεροπορικά εισιτήρια,μεταφορές απο και προς το αεροδρόμιο Linate, 7 ημέρες διαμονή σε διαμερίσματα, skipass. Το μόνο που πρέπει να σας απασχολήσει είναι η διατροφή σας.

..το Avoriaz

post-617-1173714876_thumb.jpg

:φωτό Δαμιανός

Avoriaz Web Site

Pist Map

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

1. ChrisFromGreece
      ChrisFromGreece
      (62 years old)
    2. H - FORCE
      H - FORCE
      (63 years old)
    3. LegalAlien
      LegalAlien
      (51 years old)

No members to show