batucada 7 Report post Posted March 9, 2007 Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά του snowclub radio. Για σήμερα μπορείτε να το ακουσετε εδώ Αφού μπήτε στην παραπάνω διεύθηνση πατάτε το listen επάνω στο κέντρο και σας ανοίγει το player που έχετε για να ακουτε μουσική. Επικοινωνία για σήμερα με μένα στο msn στο turbokirbi@hotmail.com Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 9, 2007 Με το που μπαίνω σπίτι συντονίζομαι ...και συγκλονίζομαι... dj batucada on the decks να παίζει The Killers - Mr.Brightside. Στάθη είσαι μπροστά Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Συνεχίζεται και σήμερα η δοκιμαστική εκπομπή. Οσοι θέλετε μπείτε εδώ , και πατήστε το Listen επάνω στο κέντρο. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 10, 2007 μόνο μην μπείτε πολλοί και μπλοκάρει ο server του dj και μετά δεν μπορώ να ακούω τα άσματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 10, 2007 Παιδάκι μου εμείς στο χωριό μόνο τη Deutce Welle ακούγαμε στο ράδιο δε τα καταλαβαίνω αυτά τα ιντερνετια. Κάποιο πρόγραμμα δεν έχω και δεν παίζει? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 10, 2007 winamp αρκεί Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Το winamp ειναι free. Κατεβάστε το απο εδώ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 10, 2007 Με το iTunes παίζει μια χαρά. Mac Rulez! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Και έβλεπα εγώ ένα Mac στο shoutcast και αναρωτιόμουν. Ωστε εσείς είσαστε sior Λάππας... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Μας ήρθε και η σταθερή συχνότητα του ιντερνετικου σταθμού μας, έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουμε. Η συχνοτητα του snowclub radio ειναι http://snowclub.no-ip.info:8000. Πατάτε το Listen επάνω στο κέντρο και ακούτε το πρόγραμμα. Προς το παρόν μπορούν να ακούνε εώς 32 συνδέσεις, σε λίγο καιρό όμως θα υπάρχει αλλαγή, ωστέ να ακούνε περισσότερα άτομα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 10, 2007 Και έβλεπα εγώ ένα Mac στο shoutcast και αναρωτιόμουν. Ωστε εσείς είσαστε sior Λάππας... Μας πιάσανε. <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 10, 2007 nice ! ερώτηση: μπορεί το streaming σου να μην χρησιμοποιεί την πόρτα 8000, αλλά μια URL ;; είναι πρόβλημα όταν η 8000 είναι blocked ..... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Θα γίνει και αυτό σε λίγο καιρό, μόλις τακτοποιηθεί το θέμα του server. Θα είναι και stereo. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 11, 2007 Mεχρι να τακτοποιηθεί το θέμα της σταθερης URL σήμερα είμαστε εδώ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 11, 2007 Awrighttttt!!! παιζει και με Windows Media Player αν του βαλεις το URL!!! Μπραβο Σταθη!!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 11, 2007 Ευχαριστώ Kαι τώρα παίζει με media player αλλά το winamp είναι προτιμότερο προς το παρόν. Μόλις αρχίσουμε τις κανονικές εκπομπές θα υπαρχει επιλογή ανάμεσα στα δύο φορμά αλλά και για itunes. (για να μην παραπονιούνται οι mac users) Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 11, 2007 Πολυ καλο! εχει καλυτερη ποιοτητα απο τοn best! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 11, 2007 ..εχμμ..επειδη ειμαι γνωστος Π.Ε. με τη τεχνολογια των μιξερ, υπολογιστων, ατμοσιδερων κτλ , μπορει καποιος να μου πει πως θα το ακουσω (ειμαι σιγουρος οτι ο Σταθu θα εχει κανει εξτραορντινέεερ δουλεια). Αν πατησω το τελευταιο λινκ του Στάθη, απλα αρχιζει να κατεβαζει ένα αρχειο που ποτε δεν το ολοκληρωνει..το κατεβασμα! (λες να φταει ο Opera browser?! ) Καμια άλλη λυση-προταση? ευχαριστω edit by me: ακυρο, το ανοιξα μεσω IE..(αλλα παλι δεν το ακουω..φταει ο παιχτης μου μαλλον! [player]) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 11, 2007 πάτα OPEN. Μια χαρά παιζει με winxp και itunes εδω πέρα. μόνο που στις 18:00 χτυπιέμαι λες και ειναι 01:00 nice Job Batucada... Mπορει να παίζει βιντεακια ,βιντεοκλιπ κλπ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 11, 2007 Mπορεί Πάνο. Θα μπορούμε να ανεβάσουμε τα βιντεάκια μας σε συγκεκριμενες ώρες καταρχήν και μετά να υπάρχουν κατά απαίτηση. Οταν κάποιος θέλει να δει ένα βίντεο να το βλέπει μέσω του snowclub radio. Κωστή νομίζω ότι με το windows media player υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Παραπάνω έχω δώσει ένα λίνκ για το winamp που παίζει σίγουρα. Ειναι και καλύτερο απο το media player για ακρόαση μουσικής και έχει και λιγότερη απαίτηση σε επεξεργαστική ισχύ. Προς το παρόν παίζουμε δοκιμαστικά γι' αυτό και η μουσική ειναι λίγο απ' όλα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 11, 2007 Εγω ακουω αυτη τη στιγμη με Windows Media Player Classic. Κατ' ευθειαν απο τη σελιδα, πατωντας την επιλογη Listen. Νωριτερα ακουγα με Windows Media Player 11 το οποιον δεν ανοιγε κατ'ευθειαν (Error Loading Page) αλλα αν επελεγες File/Open URL επαιζε μια χαρα. Nice Job! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted March 11, 2007 μια χαρα ακρόαση με winamp...μπράβο παιδιά καλή κίνηση αλήθεια πως αποθηκευω τη σελίδα ή μάλλον το link κατευθίαν στο winamp ωστε να μπορώ την επόμενη φορά να το ανοίγω απ'ευθείας;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 11, 2007 ..αμα το χεις φαινεται ..απo Cypress Hill σε Bob Marley και καπακι στο τρικαπακο Ice Cube & NWA! Γεια σου Batu! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 11, 2007 Eυχαριστούμε παιδιά για τα λόγια σας. Τις επομενες μέρες μην περιμένετε συνεχώς να είμαστε "στον αέρα" μια και υπάρχουν διάφορα θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αυτή τη νέα προσπαθεια του συλλόγου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2007 Σήμερα το πρωί είναι offline, καμια πατέντα να το ακούμε στο αυτοκίνητο υπάρχει? internet στο τουτού...χμμ... Quote Share this post Link to post Share on other sites