Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
batucada

snowclub radio

Recommended Posts

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά του snowclub radio. Για σήμερα μπορείτε να το ακουσετε εδώ

Αφού μπήτε στην παραπάνω διεύθηνση πατάτε το listen επάνω στο κέντρο και σας ανοίγει το player που έχετε για να ακουτε μουσική.

Επικοινωνία για σήμερα με μένα στο msn στο turbokirbi@hotmail.com

Με το που μπαίνω σπίτι συντονίζομαι ...και συγκλονίζομαι... dj batucada on the decks να παίζει The Killers - Mr.Brightside. Στάθη είσαι μπροστά :(

Συνεχίζεται και σήμερα η δοκιμαστική εκπομπή. Οσοι θέλετε μπείτε εδώ , και πατήστε το Listen επάνω στο κέντρο.

Παιδάκι μου εμείς στο χωριό μόνο τη Deutce Welle ακούγαμε στο ράδιο δε τα καταλαβαίνω αυτά τα ιντερνετια.

Κάποιο πρόγραμμα δεν έχω και δεν παίζει?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μας ήρθε και η σταθερή συχνότητα του ιντερνετικου σταθμού μας, έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουμε. Η συχνοτητα του snowclub radio ειναι http://snowclub.no-ip.info:8000. Πατάτε το Listen επάνω στο κέντρο και ακούτε το πρόγραμμα. Προς το παρόν μπορούν να ακούνε εώς 32 συνδέσεις, σε λίγο καιρό όμως θα υπάρχει αλλαγή, ωστέ να ακούνε περισσότερα άτομα. <_<

nice !

ερώτηση:

μπορεί το streaming σου να μην χρησιμοποιεί την πόρτα 8000, αλλά μια URL ;;

είναι πρόβλημα όταν η 8000 είναι blocked .....

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Θα γίνει και αυτό σε λίγο καιρό, μόλις τακτοποιηθεί το θέμα του server. Θα είναι και stereo.

Awrighttttt!!! παιζει και με Windows Media Player αν του βαλεις το URL!!!

Μπραβο Σταθη!!!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ευχαριστώ :lol:

Kαι τώρα παίζει με media player αλλά το winamp είναι προτιμότερο προς το παρόν. Μόλις αρχίσουμε τις κανονικές εκπομπές θα υπαρχει επιλογή ανάμεσα στα δύο φορμά αλλά και για itunes. (για να μην παραπονιούνται οι mac users) <_<

..εχμμ..επειδη ειμαι γνωστος Π.Ε. με τη τεχνολογια των μιξερ, υπολογιστων, ατμοσιδερων κτλ :angry: , μπορει καποιος να μου πει πως θα το ακουσω (ειμαι σιγουρος οτι ο Σταθu θα εχει κανει εξτραορντινέεερ δουλεια).

Αν πατησω το τελευταιο λινκ του Στάθη, απλα αρχιζει να κατεβαζει ένα αρχειο που ποτε δεν το ολοκληρωνει..το κατεβασμα!

(λες να φταει ο Opera browser?! ;) )

Καμια άλλη λυση-προταση? ευχαριστω :angry:

edit by me: ακυρο, το ανοιξα μεσω IE..(αλλα παλι δεν το ακουω..φταει ο παιχτης μου μαλλον! [player])

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

πάτα OPEN.

Μια χαρά παιζει με winxp και itunes εδω πέρα.

μόνο που στις 18:00 χτυπιέμαι λες και ειναι 01:00

;)

nice Job Batucada...

Mπορει να παίζει βιντεακια ,βιντεοκλιπ κλπ?

Mπορεί Πάνο. Θα μπορούμε να ανεβάσουμε τα βιντεάκια μας σε συγκεκριμενες ώρες καταρχήν και μετά να υπάρχουν κατά απαίτηση. Οταν κάποιος θέλει να δει ένα βίντεο να το βλέπει μέσω του snowclub radio.

Κωστή νομίζω ότι με το windows media player υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Παραπάνω έχω δώσει ένα λίνκ για το winamp που παίζει σίγουρα. Ειναι και καλύτερο απο το media player για ακρόαση μουσικής και έχει και λιγότερη απαίτηση σε επεξεργαστική ισχύ.

Προς το παρόν παίζουμε δοκιμαστικά γι' αυτό και η μουσική ειναι λίγο απ' όλα. ;)

Εγω ακουω αυτη τη στιγμη ;):angry: με Windows Media Player Classic. Κατ' ευθειαν απο τη σελιδα, πατωντας την επιλογη Listen. Νωριτερα ακουγα με Windows Media Player 11 το οποιον δεν ανοιγε κατ'ευθειαν (Error Loading Page) αλλα αν επελεγες File/Open URL επαιζε μια χαρα.

Nice Job!

Φιλικα

ΜακηςΜ

μια χαρα ακρόαση με winamp...μπράβο παιδιά καλή κίνηση ;)

αλήθεια πως αποθηκευω τη σελίδα ή μάλλον το link κατευθίαν στο winamp ωστε να μπορώ την επόμενη φορά να το ανοίγω απ'ευθείας;;

..αμα το χεις φαινεται :angry: ..απo Cypress Hill σε Bob Marley και καπακι στο τρικαπακο Ice Cube & NWA!

Γεια σου Batu! ;)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Eυχαριστούμε παιδιά για τα λόγια σας. Τις επομενες μέρες μην περιμένετε συνεχώς να είμαστε "στον αέρα" μια και υπάρχουν διάφορα θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αυτή τη νέα προσπαθεια του συλλόγου... ;)

Σήμερα το πρωί είναι offline,

καμια πατέντα να το ακούμε στο αυτοκίνητο υπάρχει?

internet στο τουτού...χμμ...