silver angel 0 Report post Posted March 10, 2007 χαιρετώ όλους! είμαι νέα στο φορουμ αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό, είπα να γραφτώ και να γράψω. από snow skills, μην κοιτάτε προς τα εδώ.. έχω κάνει καμιά 10αριά φορές σκι, αλλά φέτος δοκίμασα τη σανίδα [όχι βρεγμένη] και κόλλησα!! βέβαια έπεσα στην περίπτωση, ώστε φέτος που κόλλησα εγώ, να μην έχει "κολλήσει" χιόνι.. αλλά τι να κάνουμε; αν δεν έρθει το χιόνι να μας βρει, θα πάμε [όπου χρειαστεί] να το βρούμε εμείς.. ένα θεμελιώδες πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι φίλοι-γνωστοί μου μοιράζονται την ίδια χιονοτρέλα, οπότε έχω πρόβλημα να βρίσκω συνεργούς για να παίρνουμε τα βουνά. οπότε ελπίζω και μέσα από εδώ, να συναντήσω κι άλλους χιονοτρελούς [κι απ'ό,τι είδα έχει μπόλικους εδώ μέσα..] να ενώσουμε την τρέλα μας!! υγ. είναι η ιδέα μου ή όντως ισχύει ότι όσοι κάνουν σκι βλέπουν τους σανιδοφόρους με μισό μάτι; υγ 2. αύριο ενδέχεται να είμαι παρνασσό [αφού παρακάλεσα αρκετά, κατάφερα να βρω παρέα για το βουνό], οπότε αν ήταν κανείς επάνω σήμερα, δώστε πληροφορίες φρέσκιες από ποιότητα χιονιού κλπ. υγ 3. από χιονοδρομικά ιταλίας, υπάρχει εμπειρία στο φόρουμ; καλωσήρθα και καλώς σας βρήκα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted March 10, 2007 Καλώς σε βρήκαμε Silver! Αλλά...σανίδα?!? τσ τσ τσ Τους χιονοτρελούς όντως τους βρήκες! Άντε να βρούμε και κανα χιόνι.. Αύριο θα είμαι κι εγώ πιθανόν Παρνασσό και σίγουρα πολλοί από το Σύλλογο. Ελπίζω να γνωριστούμε (και να τσουλήσουμε) και από κοντά. Enjoy your stay (and The Ride!) Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 10, 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ κι ελπίζω σύντομα και στο Σύλλογο....αν και....χμ....σανιδού....... ...τέλος πάντων....Όχι, πώς σου ήρθε ότι δεν συμπαθούμε τους sbδες; Αν παρακολουθείς το φόρουμ θα βρίσκεις πάντα παρέα για να ανέβεις σε οποιοδήποτε ΧΚ της χώρας μας τουλάχιστον...χιονοτρελαμένοι όλοι μας, ο καθένας έχει τη δόση του βέβαια...Αν θέλεις πες μας και τίποτε άλλο για σένα...πού μένεις, με τί ασχολείσαι, πώς ξεκίνησες σκι, πριν πόσο καιρό, πού έχεις πάει / πηγαίνεις συνήθως, κλπ..κανονική ανάκριση δηλαδή Stay tuned! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 11, 2007 Καλή αρχή κι από μένα! Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή συνέχεια... αν και οι τύποι εδώ θα σε ξεμυαλίσουν με τις ικανότητές τους! Follow me, μπας και μάθουμε κανένα κολπάκι τους Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 11, 2007 Εισαι σκιερ που μεταπηδηξες στο μαγικο κοσμο του σανιδιου????? Εισαι καλοδεχουμενη Τον πιο τρελό σανιδα τον βρηκες, ειμαι εγω (μεγαλυτερο νουμερο απο μενα αποκλειεται να βρεις ) υγ. είναι η ιδέα μου ή όντως ισχύει ότι όσοι κάνουν σκι βλέπουν τους σανιδοφόρους με μισό μάτι;Ισχυει αλλα υπο προυποθεσεις. Ποιες ειναι οι προυποθεσεις? Ποσο μυαλο εχει ο σκιερ ή πόσο χαμηλό ειναι το παντελονι της snowboarder Αλλα υπαρχουν εξαιρέσεις, οπως πχ εγω που εχω κανει τις καλυτερες σχεσεις με τους σκιερς του συλλογου Καλως ηρθες Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 11, 2007 Ποσο μυαλο εχει ο σκιερ ή πόσο χαμηλό ειναι το παντελονι της snowboarder Παναγιώτη!!!!! Συμμαζέψου παιδί μου!!!! Τί παντελόνια είναι αυτά;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2007 Kαλως ήρθες Angel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted March 12, 2007 γουέλκαμ κι απο μένα.. Quote IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 12, 2007 Welcome!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted March 14, 2007 χαιρετώ όλους! είμαι νέα στο φορουμ αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό, είπα να γραφτώ και να γράψω. από snow skills, μην κοιτάτε προς τα εδώ.. έχω κάνει καμιά 10αριά φορές σκι, αλλά φέτος δοκίμασα τη σανίδα [όχι βρεγμένη] και κόλλησα!! βέβαια έπεσα στην περίπτωση, ώστε φέτος που κόλλησα εγώ, να μην έχει "κολλήσει" χιόνι.. αλλά τι να κάνουμε; αν δεν έρθει το χιόνι να μας βρει, θα πάμε [όπου χρειαστεί] να το βρούμε εμείς.. ένα θεμελιώδες πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι φίλοι-γνωστοί μου μοιράζονται την ίδια χιονοτρέλα, οπότε έχω πρόβλημα να βρίσκω συνεργούς για να παίρνουμε τα βουνά. οπότε ελπίζω και μέσα από εδώ, να συναντήσω κι άλλους χιονοτρελούς [κι απ'ό,τι είδα έχει μπόλικους εδώ μέσα..] να ενώσουμε την τρέλα μας!! υγ. είναι η ιδέα μου ή όντως ισχύει ότι όσοι κάνουν σκι βλέπουν τους σανιδοφόρους με μισό μάτι; υγ 2. αύριο ενδέχεται να είμαι παρνασσό [αφού παρακάλεσα αρκετά, κατάφερα να βρω παρέα για το βουνό], οπότε αν ήταν κανείς επάνω σήμερα, δώστε πληροφορίες φρέσκιες από ποιότητα χιονιού κλπ. υγ 3. από χιονοδρομικά ιταλίας, υπάρχει εμπειρία στο φόρουμ; καλωσήρθα και καλώς σας βρήκα!! Καλως ηρθες silver!!!ελπιζω να συνεχισεις με το ευγενες οσο και αλητικο σπορ του Snowboard!!!Δεν νομιζω οι snowboarders να'χουμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τους σκιερ...απλως δεν τους θελουμε στα βουνα μας τα λεμε στον Παρνασσο τη Κυριακη! Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
silver angel 0 Report post Posted March 19, 2007 ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή!! σύντομα θα "λουστείτε" τις ερωτήσεις μου περί αγοράς εξοπλισμού, για να έχω κι εγώ το δικό μου σανίδι-δέστρα-μπότα!! και τα μυαλά στα βουνά!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites