makalu 10 Report post Posted April 27, 2007 μπραβο Πάνο (καλο pH 80 )..γκιλοτινα στους καφρους που χυνουν οτι hazardous σκατοζουμα βγαζουν οι μοναδες τους στο αποχετευτικο δικτυο ή κ σε ρεματακια της γειτονιας τους. Γραψτε-γραψτε οσο προλαβενετε, ο ΜΙΚ λειπει ταξιδι, όταν ερθει θα μας χεσει που του χαλαμε το TR, χωρις να του υποδειξουμε βουνα για ανεμογεννητριες! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 27, 2007 Τωρα που ειπες ανεμογεννητριες, εδω εχουμε τα εργοστασια λιγνιτη που εχουν καταδικασει τοσες περιοχες και προσπαθουν να βγαλουν της ανεμογεννητριες οτι ρυπαινουν :ο γιατι προφανός τους φαινονται ασχημες. Εδω ειπαν οτι προκαλουν στειρωση στα προβατα LOL Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 27, 2007 Μισο, καμια αντιρρηση κ μακαρι να παραχθει οσο πιο πολύ ‘πρασινη’ ενεργεια γινεται (ειδικα απο μια χωρα σαν την Ελλαδα με τοσα αιολικα-ηλιακα δυναμικα!), αλλα μη σκισουμε κ τον φυσικο οριζοντα των βουνων της Πινδου (κ όχι μονο) με δαση κυκλωπειων φτερωτων (θυμιζω για να παει η εγκατασταση εκειπανω, χρειαζονται δρομοι, χρειαζονται πυλωνες/υποσταθμοι της ΔΕΗ για τη μεταφορα του παραχθεντος ρευματος κα – να μας τα πει ο panoraMIK). Δεν ειναι μονο η οπτικη οχληση εμφανης, αλλα κ η πληγη που αφηνουν τετοιες εγκαταστασεις στο αναγλυφο – κ δεν ειμαστε κ τοσο υπερηφανοι σα λαος/μηχανικοι/περιβαντολογοι για την αποκατασταση επιφανειακων επεμβασεων απο τετοια εργα, land restoration (βλ. αρχαια κ νεα νταμαρια/λατομια, κακο-μπαζωμενα πρανη, τομες χαραξεων ορεινων δρομων κτλ) ..βεβαια μετα το λιγνιτη, ολα αλοιφες.. Ηλιακή σε νησακια ειναι μια καλη λυση, αιολικη σε νησακια κ ρηχάδες ειναι μια αλλη λυση, η ακριβη παλιρροϊκη ενεργεια (απ΄τα κυματα που το Αιγαιο μας χαριζει απλοχερα), γεωθερμικη πιθανως οπου υπαρχουν κοιτασματα πηγων κτλ. Δεν ξερω, ας πει ο Jey που ειναι στο χωρο τετοιων κατασκευων. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted April 27, 2007 Δεν ξερω, ας πει ο Jey που ειναι στο χωρο τετοιων κατασκευων. Επειδή θα ξέφευγε αρκετά το θέμα, η απάντηση εδώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 27, 2007 Τι σημαινει δηλαδη οτι αν ειχαμε πυρηνικα θα καναμε καπου δοκιμες????Πρεπει να κανουμε δοκιμες??? (ευτυχως που δεν εχουμε) Γιατι πρεπει ολοι να ακολουθουμε το παραδειγμα των υπερδυναμεων???? Ούτε εγώ θέλω τα πυρηνικά, για τον απλούστατο λόγο, ότι θα χρησιμοποιούντο για καταστρεπτικούς σκοπούς πρώτα.Αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ, αλλά τι θέλουν αυτοί που με κυβερνούν. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 30, 2007 Eυχαριστώ παιδιά για τις σκέψεις σας. Και για τις άσχετες Το θέμα είναι να γίνει κάτι με υγεία όπως έγραψα και σωστό Σωστό είναι αυτό που θα βγει μέσα από διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι 100% αλλά η σωστή λύση για το περιβάλλον και για τους σκιερ θα βρεθεί και..... ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΩΝ 50ΧΛΜ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΒΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites