Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
BOOZER

54o Acropolis Rally

Recommended Posts

Και εγώ που νόμιζα ότι ήμουνα τυχερός όταν με πέρασε ο Loeb εχθές στο Μαρκόπουλο πηγαίνοντας για υπόδρομο και είχα το μπουρί του στα μούτρα μου για κάνα λεπτό βαριά βαριά.............. :lol:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Και ήμουν έτοιμος να ανεβάσω κανά βιντεάκι αλλά ..... με αυτά που έπονται..... δεν νομίζω οτι αξίζει.... Αντε άντε .... περιμένουμε......

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Αντε που ειναι

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Ίδιες στροφές από διαφορετικούς οδηγούς για να δούμε τι σημαίνει άλλος χαρακτήρας οδήγησης, άλλη φιλοσοφία, άλλο προσωπικό στυλ και να καταλάβουμε τελικά πόσο μεγάλη σημασία έχει το προσωπικό "χρώμα" στην οδήγηση, ακόμα κι όταν παλεύουμε με τα δεύτερα...

(νιώθει μεγαλύτερη άνεση να πλασαριστεί με 4η σε 3η και να κρατήσει την ίδια έως το τέλος της δεξιάς, γλύφει και κλείνει αποφεύγοντας)

(κρατάνε την τρίτη από νωρίς και κάποιοι μοιάζουν να κάνουν καρτ, αψηφώντας...)

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Super Special Stage

P1012371.jpg

P1012376__________.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

νιώθει μεγαλύτερη άνεση να πλασαριστεί με 4η σε 3η και να κρατήσει την ίδια έως το τέλος της δεξιάς, γλύφει και κλείνει αποφεύγοντας
Τί ?

κρατάνε την τρίτη από νωρίς και κάποιοι μοιάζουν να κάνουν καρτ, αψηφώντας...
το οτι έχουν λιγότερα χλμ και πιθανόν να χάνουν χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Ελέγχουν καλύτερα όμως.

Είναι θέμα επιλογής τελικά.

Τί ?

Ήταν σα να διάβαζα road book σε θεατή... sorry το κάνω συχνά για να καταλαβαίνει κι ο άλλος τι διαβάζουν μέσα στην καμπίνα... :)

το οτι έχουν λιγότερα χλμ και πιθανόν να χάνουν χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Ελέγχουν καλύτερα όμως.

Είναι θέμα επιλογής τελικά.

Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό... αν παρατηρήσουμε καλά το βίντεο κάποιοι κλείνονται από μόνοι τους και περνάνε πάνω από το ανάχωμα στην 1η στροφή (αριστερή), βλέπουν ευθεία κατηφορική και ανοίγουν για τη δεξιά ευκολότερα. Αυτό κάνουμε στο καρτ, διαλύουμε τις γραμμές περνάμε flat, όταν ακολουθεί στροφή με ανοιχτή κλίση.

Δ.Χ.

:wacko:

:lol:

(παρτε Ταβοράκι :) )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Σας φαντάζομαι δίπλα δίπλα με το Gronholm... σα δυο σταγόνες νερό θα ήσασταν. :lol::):lol:

Αχ! ρε βελζεβούλη! τι να σου κάνω που ο Al Khalid δεν ήρθε φέτος στον αγώνα!!! :wacko:

Δεν πειράζει, δεν θα διοργανώσει ο Σύλλογος εκδρομή στη Σουηδία παράλληλα με το WRC...??? (πρόταση και καλά... :) )

Δ.Χ.

Ωραία εμπειρία Κωστή! :)

Δυνατότητα να πάρεις το βιντεο από την onboard camera του Focus δεν υπήρχε; (Αυτη που βλέπουμε στα πλάνα της TV και φαίνεται ο συνοδηγός)

Θα ήταν καλό υλικό για το αρχείο σου.

Μήπως έχεις και καμιά φωτογραφία απο το "γραφείο" του συνοδηγού; Πολύ άδειο μου φαίνεται στο βίντεο. :wacko:

....εεε όχι και σταγόνα ρε άννα.... :):wacko:

.....αφού μπήκα μέσα, έκαναν κανά δίωρο να με δέσουν (είχαν τεντώσει και οι 4 ζώνες) :lol::P , και μου λέει ο Hirvonen ''you are too big for this car'', οπότε του λέω ''ναι, όντως, δεν θα το αγοράσω, είναι μικρό''..... :D

....μετά, με είδε ότι ήμουν οικείος με το κόλπο, είδε στη διαδρομή ότι βαριόμουνα :P:P , και του λέω ''άντε θα σε πάω εγώ καμιά βόλτα γιατί δεν το παλεύεις το μαραφέτι.... :lol::)

.....ά ξέχασα το αμάξι ψοφίμι δεν πήγαινε μία, γύρω στα 140 χμ/ω άρχισε ννα τρέμει....!!!!! :P

αυτά.....έπονται και άλλες φωτό

...great things are done when men and mountains meet....

Έεεελα ρε άνετε dipanou! :wacko: βάλε καμία φώτο γιατί τη γωνία λήψης του makalu μόνο τους αεραγωγούς έβλεπα... παρμπρίζ τίποτα!!! (ρε μήπως χαμήλωσε το κάθισμα για να μη βλέπει έξω και φοβάται; :) )

Δ.Χ.

....άμα αννούλα δεν το παίξεις ''άνετος'' εκεί μέσα δεν επιβιώνεις.....

...επειδή: 1ον) δεν χώραγα στο bucket κάθισμα και είχα μια περίεργη στάση και 2ον) ο makalu μπήκε επόμενος.....

...είναι πολύ πιθανό το κάθισμα να είχε χαμηλώσει λίγο, από μόνο του ........:):wacko::lol:

..το μονο σιγουρο ειναι, πως τα χορηγουμενα pampers που μας δοθηκαν, επεστραφησαν καθαρα! :wacko:

(ευτυχως που δεν εφαγα ληγμενο εγγλεζικο κεκάκι' θα μου χαριζαν κ το bucket μετα :) )

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Double-Decker WRC βγαινει ή ν'αφησω τα ποδια μου εξω απο το παραθυρο ; :wacko:

IMG_0116-1.jpg

O κυρ. Διονύσης (στο βαθος) ετοιμος για την εισοδο του στο χάρχαλο μουλαρι! :)

Ακολουθει (αριστερα στη φωτο με το κρανος), ο Αλκης Κουρκουλος που παιρνει σειρα.. :lol:

IMG_0129.jpg

Μερικες ακομα απο το συντομο break-ανασυγκροτησης του Marcus!

IMG_0083-1.jpg

IMG_0084-1.jpg

IMG_0085-1.jpg

IMG_0086-1.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0088-2.jpg

O ανθρωπας κραταει το κεφαλι του...(προφανως με το στριπτιζ της απλυτο-αξυριστης Αγγλιδας απο πισω του :) )

IMG_0090-1.jpg

Socialazing o dipanou :lol:

IMG_0092.jpg

Αν θέλεις να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο γιατί στα κατσάβραχα δεν πιάνει καλά πως γίνετε ?

Αμάν ρε παλικάρι εσύ με το καπέλο...δεν παίρνουν χαμπάρι τα άλογα από ραδιόφωνο...

Ακολουθει (αριστερα στη φωτο με το κρανος), ο Αλκης Κουρκουλος που παιρνει σειρα.. :)

IMG_0129.jpg

χάθηκε ο κόσμος να βγάλεις το παλικάρι ,,αν φας'' :wub:

:D:D:D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Άσε που στο Video, μας έβαλε και μουσική η οποία καλύπτει τον ήχο του αυτοκινήτου (εκτός και αν ήθελες να κρίψεις την θορυβώδη εξαγωγή άλλων αερίων)

Γεια σου ρε Φωτη :D -- εισαι κ καραμπουζουκλής βλεπω! :)

H μουσικη κανει fade-out (ντουφεκι μου εσυ :D ) οταν μπαινουμε στην κυριως ειδικη, για να ακουγονται τα μπαμ-μπουμ..κακιασμενε διαλπιστη :wub:

(οποιος εχει δει ειδικη απο camera on board, θα εχει προσεξει, πως μπερδεματα, κανονιές, waste gates κτλ δεν ακουγονται, παρα μονο παρασιτα!)

...λοιπόν να κάνω και εγώ ένα φωτορεπορτάζ... (με φωτογραφίες άλλου) :D:D

...κάπου στις 8:30 το πρωί χτυπά το κινητό, με τρόπο λοιπόν το σηκώνω (μπήκε και ο νέος Κ.Ο.Κ)

'' έλα βρε κωστή τι γίνεται που είσαι;, ακόμα πηγμένος στην πλακεντίας;;, ναι ε; πωπω, εγώ εθνική προχωράω.....μμ καλά θα συναντηθουμε μετά....στις 8:36 μας προσπερνάει ένας πύραυλος, βρε λέτε να είναι ο makalu???? :D

Nokiapic063ff.jpg

....μετά απο κανένα μισάωρο πάλι τηλέφωνο ''άντε βρε παιδιά που είστε, περιμένω μια ώρα στο βενζινάδικο, πάτα το λίγο καημένε, περιμένει o marcus, μην αργήσουμε''.....εμμμ ναι πότε πρόλαβες βρε να φτάσεις??? :D

Nokiapic064ff.jpg

...μετά κόπων και βασάνων φτάνουμε στο σημείο συνάντησης, και φεύγουμε μαζί για να βρούμε τον Gronholm και τον Hirvonen, στα λαγκάδια, στο Μαρκόπουλο Ωροπού...η κατάσταση ήταν αυτή...

IMG_0003ff.jpg

έμπειροι τεχνικοί συγκολλούσαν τους διαλυμένους προφυλακτήρες με :D ''ταινίες'' :D , ιδρωμένοι εγγλέζοι ζητούσαν από τους πάντες υπογραφές (για τη διαθήκη κτλ) σε περίπτωση που συμβεί κάτι......φτου φτου φτου :):D

IMG_0005ff.jpg

...ο Hirvonen κράταγε ακόμα τις δυνάμεις του, παρόλο που εμφανώς είχε βαρεθεί να κάνει την ίδια βόλτα για 60 άτομα...''κόβω φλέβες, πάρτε με από 'δώ''

IMG_0042ff.jpg

...ο Gronholm το έδειχνε κανονικά.....''τι θέλω εγώ με αυτά τα γελαδερά, να 'ταν η BOOZER τουλάχιστον θα είχαμε θέμα'' :P

IMG_0096ff.jpg

...μπαίνοντας λοιπόν, είχαμε ένα μικροπροβληματάκι στο σφίξιμο της ζώνης...''όχι όχι δεν είμαι εγώ τεράστιος, το αμάξι είναι τρύπα... :wub:

dionis.jpg

....και βγαίνοντας λοιπόν μετά από πλυντήριο....(οι φωτό με τα φορεμένα pampers ΔΕΝ θα δημοσιευτούν)

IMG_0017ff.jpg

...στο τέλος οι απαραίτητες φωτό....(γκρρρ τι θέλουν τώρα, γιατί δεν φεύγουν να πάω και 'γώ σπίτι μου)

IMG_0103ff.jpg

...όντως ήταν μια εμπειρία ζωής, απο τις λίγες που μένουν βαθιά χαραγμένες...

thanks mak!!

πωπω .... βρε Νιόνιο, αυτός ο κακομουτσουνοδηγός από την Φινλανδία σου ρίχνει μισό κεφάλι !!!!!!

και καλά να λες! εσένα κι εμένα θα μας περνούσε 2!!! :lol: αλλά τι να πεις! εδώ είχαμε παγκόσμιο πρωταθλητή αγκαλιά, κι ο κυρ Φώτης πήρε τη μεζούρα!!! :lol::lol::lol:

Δ.Χ.

Ο Διονυσάκης μας είναι λίγο τεράστιος και δίπλα στον Φινλανδό φαίνεται μια σταλιά, λόγω και της ασχετοσύνης μου με τον οδηγικό τομέα :lol: αυτό μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση :lol:

Συναισθήματα κι εκφράσεις

stress.jpg

σ'έναν ομολογουμένως κουραστικό αγώνα

elastiko.jpg

με πολλούς ελέγχους της FIA

fia.jpg

την αγωνία στα ύψη...

high.jpg

μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες...

funs.jpg

ακόμα και με χειμερινή περιβολή!!!

mask.jpg

Δ.Χ.