wraith 6,406 Report post Posted February 2, 2014 2 φεβρουαριου.... κ ακομη.......!!!!!!!! τουλάχιστον τα φανταρια τι κανουν.? Ότι κάνουν όλα τα φαντάρια...πήζουν... Share this post Link to post Share on other sites
georlin 4 Report post Posted February 23, 2014 παμε για 2 μαρτιου κ ακομη.....να δουμε ασπρη μερα.....!!!!!!!!!!!!αιντε... κ του χρονου Share this post Link to post Share on other sites
ski man 39 Report post Posted February 23, 2014 georlin αυτη την κυριακη τον κοβω ετοιμο τον ολυμπο.. Αν εισαι απο κατερινη παμε και μαζι αν δεν χιονιζει την κυριακη. Share this post Link to post Share on other sites
georlin 4 Report post Posted February 23, 2014 δυστυχως φιλε μου δεν ειμ από κατερινη αλλα από λαρισα...κ κατι μου λεει ότι ουτε κ αυτή τη βδομαδα θα το στρωσει στο κεοαχ.....την πατησαμε...φιλαρακο.....!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ski man 39 Report post Posted February 23, 2014 Μακαρι να πεφτει εξω αυτο που σου λεει κατι. Γιατι εμενα ενα αλο κατι μου λεει οτι αυριο θα χιονιζει πανω απ τα 1600. Ασε που απο 2 μαρτιου περιμενουμε νεα κακοκαιρια... Οτι ειναι να γινει παντως θα φανει.... Θετικη σκεψη και ολα θα παν καλα. Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 8, 2014 (edited) Ανοιχτό το ΚΕΟΑΧ αύριο για πρώτη φορά φέτος ! Όσοι πιστοί προσελθετε ... Edited March 8, 2014 by gvaf72 4 Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 10, 2014 Ωραία ήταν εχθές .. Λίγο ομίχλη στην κάτω πίστα , αριςτα πατημενη,και χιόνι τέλειο ,η πάνω πίστα όμως κλειστή λόγω ομίχλης . Αρκέστηκα με να κάνουμε σκι στην μικρή πιςτα ,αλλα ιδανική για να δουλέψεις την τεχνική σου . Είμασταν δεν είμασταν 30-40 άτομα .. Εδώ δεν μιλάμε για ουρές ... Εδώ μιλάμε για πριβέ καταστάσεις !!! Ακόμη 3 Κυριακές ανοιχτό καιρού και θεού επιτρέποντος ... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 10, 2014 Ερχόμενος απο Θεσσαλονίκη , στριβεις στην Κατερίνη και ακολουθείς πορεία προς ελασσονα. Πριν φτάσεις ελάσσονα υπάρχει διασταύρωση προς καληθεα και Ολυμπιάδα . Μόλις περάσεις την Ολυμπιάδα , θα δεις ταμπέλες που λένε προς ΚΕΟΑΧ. Σε 15 ´ είσαι στο κεοαχ. Ειναι το κέντρο εκπαίδευσης ορεινού αγώνα χιονοδρομων . Ειναι στρατιωτική περιοχή και γιαυτο δεν μπαίνεις με αυτοκίνητο μέσα . Απο το πάρκινγκ , μέχρι το πρώτο λιφτ , ειναι 40 λεπτά ανηφόρα με τα πέδιλα και τις μποτες στα χέρια .( αν είσαι τυχερός μπορεί να πέτυχεις το ratrak και να του δώσεις τον εξοπλισμό σου να τον ανεβάσει επάνω ) Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που δούλεψε για φέτος . Του χρόνου παλι , με υγεία !!! Οτι χρειαστείς στην διάθεση σου. Από Ελλασόνα ή από Λιτόχωρο είναι καλύτερα; Χρόνος διαδρομής από Θεσσαλονίκη; Αυτός είναι προορισμός για συνάντηση!!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 10, 2014 Απο ελάσσονα ξέρω οτι ειναι πολυ άνετος ο δρόμος . Απο Λιτόχωρο δεν γνωρίζω , αλλα σίγουρα κόβεις πολυ δρόμο ... Share this post Link to post Share on other sites
georlin 4 Report post Posted March 14, 2014 κανα,ς καλος βρε παιδια....????? να ανηφορησουμε για ολυμπο????? με δυνατα ποδια....????? για αυριο..κυριακη...?? Share this post Link to post Share on other sites
georlin 4 Report post Posted March 16, 2014 τελικα ο καλος στην ολη υποθεση ειμουν εγω...με παρεα αλλων 3 ανδρων κ 2 γυναικων.....αξιζε τον κοπο τελικα.....τελειο σκι....λιωσαμε..που λεει κ ο φιλοσ μου ο gvaf72 ....η συνεχεια στη λεσχη που φαγαμε ομορφα κ γρηγορα....αν κ ανεβασμένες θερμοκρασίες..το χιονι σε καλη κατασταση....κ οι πιστα για μενα ,,.. μαλλον η καλυτερη στην ελλαδα..το λεω κ το ξαναλεω..,,, πιστα με τετοια κλιση....μπορεις να κανεις θαυματα.......αλλα δε το κοβω για άλλη ανοδο φετος εκει....με τέτοιες ζεστουλες που ερχονται....του χρονου παιδια ο ολυμπος.......!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 16, 2014 καμια φωτογραφια? Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
georlin 4 Report post Posted March 26, 2014 (edited) leonidastria.. μπες στο you tube και δες το βιντεάκι χαρατσης θα δεις έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν....εκεί θα δεις τον τύπο να κατεβαίνει όλη την πλαγιά του Ολύμπου. Edited March 26, 2014 by over-poulover greeklish -> ελληνικά 1 Share this post Link to post Share on other sites