ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 1, 2007 Και φυσικά όταν στην παραλία μιλούν για σανίδι...Βρεγμένο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 1, 2007 Πάντα! Απλώς μπερδεύεσαι γιατί στη μια περίπτωση το σανίδι ακουμπά σε παγωμένο νερό και την άλλη σε νερό υγρής μορφής! Να, για του λόγου το αληθές, κοίτα! Απλά τα πράγματα! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted August 1, 2007 Καλες διακοπες σε ολους/ες – κ καλη δυναμη σε οσους ηδη πηγαν! Ηρθε ο καιρος να φορτισουμε τις μπαταριες μας, μπαταριες που μετα απο μια περιεργη χρονια, θελουν περισσεια ενεργεια για να ξαναγεμισουν! Τα λεμε εν καιρω.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 1, 2007 Από ενός έτους στην Χανιώτη Χαλκιδικής. Αμετανόητος Χαλκιδικιώτης, κατά το γνωστό ανέκδοτο... Εδώ εν πλω την περασμένη Δευτέρα με τον stubaigeorge που μπορεί να μην γράφει στο forum λόγω ανυπαρξίας χρόνου αλλά είναι παντού! Το μπλουζάκι του συλλόγου δεν βγαίνει από πάνω μου. Τρώμε κράξιμο στην παραλία αλλά δεν μασάμε ... Καλό καλοκαίρι παιδιά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 13, 2007 Άρτι αφιχθείσα και μετά από 3 ολόκληρες εβδομάδες διακοπών, πλέον νομίζω, δικαιούμαι να αποκαλύψω τους προορισμούς μου!! Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1) 1 εβδομάδα ιστιοπλοϊα - Κύθνο + Πόρο - όλη μέρα μπάνιο, απίστευτο ύπνο και χαλάρωση 2) 1 εβδομάδα (παρά κάτι) Φολέγανδρο - κουκλίστική η χώρα, πολύ παρείστικη φάση, μέναμε σε ένα σπίτι με την πιό μαγευτική θέα που γίνεται και πολύ καλή μεγάλη παρέα. 3) Ανάβαση στον Όλυμπο - 4ήμερο, το πιό εντυπωσιακό κομμάτι των διακοπών μου, εμπειρία ζωής...με αρχή τη διασταύρωση Γκορτσιάς στα 1.000μ, πέρασμα από Λαιμό, πέρασμα Γιόσου, κατάληξη στο οροπέδιο Μουσών στο καταφύγιο Γιόσου Αποστολίδη στα 2.760μ. Την άλλη μέρα ανάβαση στο Μύτικα, 2.919μ από Λούκι, (500 μέτρα ανάβαση χωρίς σχοινιά και επέστρεψα σώα!!!! - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!! - κατάβαση από Κακόσκαλα, καταφύγιο, όπου μόλις φτάσαμε το Σάββατο απογευματάκι, 4/8, αρχίζει να βρέχει καρέκλες και ρίχνει ένα χαλάζι τρελό σε μέγεθος καρυδιού που σε dt το έστρωσε σαν χιόνι!!! Βροχή όλη νύχτα, ευτυχώς το πρωϊ είχε ηρεμίσει κάπως και μετά από 5 ώρες πορεία κατάβασης υπό ψιλόβροχο, φτάσαμε Λιτόχωρο γιατί ακόμη εκεί αποκλεισμένοι θα είμασταν.... (κι όχι τίποτε άλλο, μιά χαρά ήταν εκεί 35 άνδρες κι εγώ, αλλά δεν μπορούσες να κάνεις μπάνιο και τόσες μέρες απλυσιά δεν θα την άντεχα!!!! ) Περιττό να πώ ότι τις επόμενες 3-4 μέρες δεν μπορούσα να κουνήσω τα ποδαράκια μου....πιό πιασμένη δεν με θυμάμαι ποτέ....οπότε, 4) ακολούθησε εξοχικό 5 μέρες για αποθεραπεία και χαλάρωση υπό τον ήλιο και θάλασσα και τρελό σπιτικό φαγητό και πολλούς φίλους surfers, kiters, κλπ - έγινε ο χαμός από αέρα εκείνες τις μέρες - και εγκαινίαση του νέου μου ποδηλάτου!!! Το μόνο κακό: Ο κ. Λάππας δεν ήταν στους Βούνους εκείνες τις μέρες και δεν πήγαμε για μπάνιο όπως του είχα υποσχεθεί να με δεί να με φωτογραφήσει με το μαγιώ και τα κοτσιδάκια μου!!!!! Συντριβή!!! Αγαπητέ μου επιφυλάσσομαι!!! Υ.Γ. Αναμένω τις φωτό Ολύμπου από τον φωτογράφο της παρέας, οπότε, θα ανοίξω σχετικό τόπικ για του λόγου μου το αληθές κι επίσης, έχω μαρτυρίες ότι εξακολουθώ να χαίρω πλήρους αρτιμέλειας!!!! Monsieur FLAT can speak for me!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 13, 2007 ...επέστρεψα σώα!!!! - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!Για παίξε και lotto γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται δεύτερη φορά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 13, 2007 Για παίξε και lotto γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται δεύτερη φορά...Κι εγώ σε αγαπώ πολύ προεδρούλη μας!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 13, 2007 Α, και πού 'σαι...γράψε τη συνταγή γιατί θα σου χρειαστεί το χειμώνα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 13, 2007 ...επέστρεψα σώα!!!! - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!! ...οι άλλοι???? Γιώτα δεν παιζουν με αυτά τα πράγματα σου λέω, το νού σου welcome back Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 13, 2007 Οι άλλοι έμειναν πίσω και διαβάζουν Ευχέλαιο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 14, 2007 ...οι άλλοι????Τους άλλους θα σου τους φέρω από φθινόπωρο να τους εγγράψεις μέλη καθώς είναι όλοι τους και σκιέρ και δεν θα μου τη γλίτωναν έτσι φθηνά!! Οι άλλοι έμειναν πίσω και διαβάζουν Ευχέλαιο...Προσπαθούν να συνέλθουν από την έκπληξη των επιδόσεών μου κι από την κατήχηση που επέστησαν για το Σύλλογο επί συνολικά κοντά 20 ώρες πεζοπορίας / ορειβασίας / αναρρίχησης!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 14, 2007 Προσπαθούν να συνέλθουν από την έκπληξη των επιδόσεών μου κι από την κατήχηση που επέστησαν για το Σύλλογο επί συνολικά κοντά 20 ώρες πεζοπορίας / ορειβασίας / αναρρίχησης!!!!Καλά κανείς τους δεν είχε walkman ? Αααα, τους καημένους !!! Καλό χειμώνα Γιώτα !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 14, 2007 Προσπαθούν να συνέλθουν από την κατήχηση που επέστησαν για το Σύλλογο επί 20 ώρες πεζοπορίας / ορειβασίας / αναρρίχησης!!!!Επειδή δεν παρακολουθώ τα ΜΜΕ...αναφέρθηκαν αυτοκτονίες στα δελτία ειδήσεων ? Αααα, τους καημένους !!!Δημήτρη, μου φαίνεσαι καλός στο σημάδι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 14, 2007 Καλό χειμώνα Γιώτα !!!!Καλό χειμώνα σε ΕΣΑΣ παλικάρια μου!!! Εγώ θα συνεχίσω τις καλοκαιρινές μου αποδράσεις για τουλάχιστον κανένα μήνα ακόμη!!! Επειδή δεν παρακολουθώ τα ΜΜΕ...αναφέρθηκαν αυτοκτονίες στα δελτία ειδήσεων ?Να πώ την αλήθεια θα ΜΕ αυτοκτονούσαν αλλά με έσωσε μου είπαν ότι φέρνω κάτι σε ρωσίδα!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 14, 2007 Καλό χειμώνα σε ΕΣΑΣ παλικάρια μου!!! Εγώ θα συνεχίσω τις καλοκαιρινές μου αποδράσεις για τουλάχιστον κανένα μήνα ακόμη!!! Τις "καλοκαιρινές σου αποδράσεις" δεν τις ζηλεύουμε .... να μας έλεγες για κανένα παγετώνα ή για τις χειμερινές σου ... τότε εντάξει να ζηλέψουμε Αφού ξέρεις δεν είμαστε άνθρωποι του καλοκαιριού .... είμαστε χιονάνθρωποι ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 14, 2007 Τις "καλοκαιρινές σου αποδράσεις" δεν τις ζηλεύουμε .... να μας έλεγες για κανένα παγετώνα ή για τις χειμερινές σου ... τότε εντάξει να ζηλέψουμεΚάθε τι στην ώρα του κι ο κολιός τον Αύγουστο!!!! Χχχχχχχιιιιονάνθρωπε!!!!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 14, 2007 Κάθε τι στην ώρα του κι ο κολιός τον Αύγουστο!!!!Όχι ο Χρήστος (ccgr) έτσι ? Quote Share this post Link to post Share on other sites