Olga 6,796 Report post Posted June 22, 2007 μετά από 10 μέρες στη ''STAR'' των Κυκλάδων, νομίζω ότι θα διαλέξω ένα λιγότερο ''vivid'' νησί για το υπόλοιπο των διακοπών (βλ. Πάτμος, Αμοργός η Ηρακλειά) makalu, όπως σου είπα ...άμα βαρεθείς τα water sports υπάρχει πάντα το άλλο ευγενές άθλημα του νησιού – το ''people watching'' και μιλάμε για ποοολύ γέλιο τα καλύτερα μπάνια στην Ελιά, στον Καλαφάτη, το Καλό Λιβάδι και στη Δήλο.. (νομίζω διακρίνεται στο βάθος και το αγαπημένο μου νησί – η Ρήνια) Tο νέο αίμα – σε μετάφραση - οι κλώνοι του Πέτρου kostakiskal αν φτάσεις στα μέρη μου (Ιωάννινα, Κόνιτσα) στείλε pm…τις ημέρες γύρο από τον 15 Αύγουστο είμαι στο χωριό μου συνήθως ...κάνω πεζοπορίες στο φαράγγι του Βίκου κ τρώω τις πέστροφες του Βοϊδομάτη τα υπόλοιπα σ/κ βολοδέρνω στο Σαρωνικό άντε, τσούκου τσούκου κοντεύουμε ...έμεινε η ουρά (κάνα 6μηνο)..από σήμερα μικραίνει η μέρα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 22, 2007 ..μιας κ πιάσαμε το Google earth κ η κουβεντα επανηλθε στο νησι της ακολασιας! Ευτυχως celebrity-watching γινεται κ με μονοκιαλο απο τη βεραντα μας – στις παραλιες αυτες πλησιαζω μονο μεταξυ 6-8 το πρωι για μπανιο και 7-9 το απογευμα για τρεξιμο/μπανιο..Η υπολοιπη μερα σε παραλιες ερημες (ναι, εχει κ η Μυκονος τετοιες παραλιες, δε σας τις λεω ομως!! ), αχινομακαροναδες κατω απο καλαμενιες περγκολες κ επικες σιεστες οπου βρω..zz.. ..σε αποσταση βολης ποδηλατου, περιπατου κτλ.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted June 22, 2007 Κωστή είσαι τοσο κοντά στον καλαφάτη που είναι κρίμα να μη σερφάρεις ανελέητα όλη τη μέρα. Ωραία παραλία, ιδανικές συνθήκες για windsurf και μαγαζί πίσω που πουλάει περσινά μοντέλα κοψοχρονιά!! Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 22, 2007 Eδώ θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από μένα για να δείτε που μου αρέσει να περνάω συνήθως τα καλοκαίρια μου, με τη βάρκα μου περί τα 20 λεπτά είμαι στα νησάκια που αν πας πρωί τα κάνεις reserve γιατί δεν χωράνε και πολύ κόσμο. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
stormbringer 1 Report post Posted June 23, 2007 Η χρονιά δεν φαίνεται καλή..... Κάθε εβδομάδα μου κλείνουν και ένα νέο σ/κ από την δουλειά. Σήμερα απογραφή, αύριο Σόφια, το ερχόμενο Σ/Κ πάλι απογραφή...... Τί στο καλο....? Νιόπαντρος ων πήρα την απόφαση..... Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχω μετακομίσει στην υπέροχη πατρίδα Λευκάδα, για να λυθεί μία και καλή το θέμα καλοκαίρι-ζέστη-κολύμπι-ποτά.... Ο χειμώνας δεν αλλάζει (3 ώρες παραπάνω στην μετάβαση προς το βουνό δεν μου λένε τίποτα). Την μια εβδομάδα που θα ξεκλέψω τον Αύγουστο, μάλλον θα την κάνω για εξωτερικό (τίποτα εξωτικό). Τα υπόλοιπα Σ/Κ........ Εγκρεμνοί!!!!!!!!! Αγιοφύλι!!!!!!!!!!!!!!!! Μύλος!!!!!!!! Γιαλός!!!!!!! Πευκούλια!!!!!!! Πόρτο Κατσίκι!!!!!! Κάθισμα (τον Σεπτέμβρη βεβαίως...)!!!!!!!!!! Παραλία Καλαμιτσίου!!!! 8 τοποθεσίες-παραλίες που μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σου συγκεντρωμένες στην ακτογραμμή ενός μικρού νησιού.... Πέρυσι .... φρίκη!!!! Ξεκλέψαμε 1 εβδομάδα και χρειάστηκε να πάμε στην Κύθνο (όμορφα ήταν δε λέω) για να είμαστε κοντά στην Αθήνα.... Τί να λέμε.... Quote ΘΕΟΔΟΣΗΣ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 23, 2007 Ρε Πατριωτακι !!!! Α ρε Λευκαδα μολις παω σπιτι σας ανεβαζω φωτο να δειτε & εσεις This is Κατωποδης .. Sorry για το Off topic Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 23, 2007 Λευκάδα super...Βασιλική για Kite κτλ. Αντε να τελειώσει η Εγνατία να πηγαίνουμε περισσότερο. Θεσσαλονίκη - Βασιλική σε 4 ωρες...σαν παραμύθι θα ειναι Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted June 23, 2007 Βασιλική για surf... Αι Γιάννη για kite και για surf. Τον Αύγουστο μπορείς να δεις πάνω από 100 "αετούς" μαζί στον αέρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 23, 2007 Bλέπω υπάρχει "ρεύμα" για Λευκάδα. Να κανονίζαμε καμια βδομάδα για kite kai Surf κατά τον Αυγουστο??? Μια και η Χαλκιδική που την βγάζουμε, δεν έχει τέτοια πράγματα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted June 24, 2007 Έχουμε και λέμε.... όπως κάθε χρόνο 2ημεράκια ΣΚ γύρω γύρω νησάκια γιατι στην Αττική το ποδαράκι μου δεν το βουτάω. όπως κάθε χρόνο μια βδομαδούλα στο Φιόρο του λεβάντε (κάπου κοντά στην γειτονιά της nonis μάλλον) Φέτος επίσης Πάργα, Λευκάδα και Κεφαλονιά είναι στα σχέδια. Αυτιαααα Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted June 24, 2007 Αλλο ένα καλοκαίρι θα με φάει η "ρουτίνα"..... Διακοπές δεν θα πάρουμε φέτος αφού για εμάς που δουλεύουμε στον τουρισμό δεν τίθεται τέτοιο θέμα..... Φούλ δουλειά λοιπόν........αλλά και φούλ kiteboarding, σάμπως σταματάει και καθόλου να φυσάει στο κωλόνησο και φυσικά φούλ ξενύχτι......ΕΜ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΡΟΔΟ;;;;;;;;; ...... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 24, 2007 Δεν θα πάω πουθενά φέτος. Η σκληρή δουλειά δεν μου αφήνει καθόλου χρόνο για διακοπές το καλοκαίρι. Αγαπητέ κύριε Porfirio, συμπάσχω με το δράμα σας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
flat 28 Report post Posted June 24, 2007 Mόλις γύρισα από ΣΚ στη Λευκάδα και ήθελα να προσθέσω το camping καστρί για εναλλακτική βουτιά στη θάλασσα και τα Σύβοτα υποχρεωτικά για φρέσκο ψαράκι.Όσο για την πολυδιαφημησμένη Μύκονο ούτε να περάσω από πάνω δε θέλω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted June 24, 2007 σε "πριβε" παραλιες σχοινο ψαθα πορτο γερμενο κλπ κλπ ψαχνω δασκαλο και στις ρακετες... Άντε κανόνισε να σε πετύχω σε κάποιο από τα παραπάνω μέρη στα οποία βολοδέρνω και εγώ να σε μάθω και ρακέτες (μιας και ski δεν λες να μάθεις με τίποτα) Α Σ Χ Ε Τ Ο με εκείνη την συνάντηση θα παίξει τίποτα στο εγγύς μέλλον, κάτι για Παρασκευή που συζητάγαμε να έρθει κόσμος και από μακριά; Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted June 25, 2007 Λοιπόν... όπως σας ενημέρωσα πήγα στο Πήλιο... για αρχή (τελικά είναι πολύ ωραία να κάνεις διακοπές τον Ιούνιο... ) Κάπου μέσα Ιουλίου, άλλη μια εβδομάδα διακοπές, δεν έχω αποφασίσει ακόμα... βέβαια δεν με χαλάει να ξαναπάω Πήλιο.... Τον Αύγουστο κλασσικά Κεφαλονιά...για περίπου δύο εβδομάδες (με την στοργή και την φροντίδα της μαμάς...). Φέτος, το πρόγραμμα έχει Ιόνιο με ιστιοπλοϊκό (πρώτη φορά το επιχειρώ) Επομενος προορισμος Κεφαλλονια μεχρι της 17/08 Φέτος επίσης Πάργα, Λευκάδα και Κεφαλονιά είναι στα σχέδια Vouli, 'c.j.jones' 'moonsoda' .... περνώντας από Κεφαλονιά... ελατε να πιουμε μια ρομπόλα!!!! Barbie Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 25, 2007 Και μετά θέλουμε τα σχόλιά σας περί οινολογίας - οινοποσίας - οινοκατάνηξης! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 13, 2007 Εγω σκεφτομαι καπου στη Χαλκιδικη για αραγμα...και χαλλλαρωση.Δευτερο ποδι 99%.Εχετε καμια ιδεα για την ανατολικη μερια?(Σαρτη κτλ.)Αν ξερει κανεις κανα καλο δωματιο δωστε κανα τηλ. Εσεις που θα πατε?Πηγατε μηπως ή ολοι τον Αυγουστο ως συνηθως?Εγω λεω 20-30 Ιουλιου πριν πλακωσει το "μπουγιο" Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 13, 2007 ..got y'A Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 13, 2007 ..got y'A lock it!!! mods Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 13, 2007 Εγω σκεφτομαι καπου στη Χαλκιδικη για αραγμα...και χαλλλαρωση.Δευτερο ποδι 99%.Εχετε καμια ιδεα για την ανατολικη μερια?(Σαρτη κτλ.)Αν ξερει κανεις κανα καλο δωματιο δωστε κανα τηλ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 13, 2007 Μετα τη Σαρτη ειναι η Συκια. Ωραιο και ηρεμο μερος. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 16, 2007 Εγω σκεφτομαι καπου στη Χαλκιδικη για αραγμα...και χαλλλαρωση.Δευτερο ποδι 99%.Εχετε καμια ιδεα για την ανατολικη μερια?(Σαρτη κτλ.)Αν ξερει κανεις κανα καλο δωματιο δωστε κανα τηλ. Anemar, άραγμα και χαλάρωση διαβάζω κι είναι απαγορευμένες λέξεις αυτές μέχρι να πάμε διακοπές όλοι! Το κακό είναι ότι την ίδια περίοδο 19-30/7 θα είμαι κι εγώ εκεί που ψάχνεις! Οπότε αν δε σου αρέσουν οι προτάσεις που σου στέλνω με pm, το βλέπω να τις μαζεύω! Θα το βουλιάξουμε το πόδι, που θα μας πάει!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 16, 2007 Anemar, άραγμα και χαλάρωση διαβάζω κι είναι απαγορευμένες λέξεις αυτές μέχρι να πάμε διακοπές όλοι! Το κακό είναι ότι την ίδια περίοδο 19-30/7 θα είμαι κι εγώ εκεί που ψάχνεις! Οπότε αν δε σου αρέσουν οι προτάσεις που σου στέλνω με pm, το βλέπω να τις μαζεύω! Θα το βουλιάξουμε το πόδι, που θα μας πάει!!! Αν δεις μια λευκη 147 με αυτοκολλητο snowclub it's me Καλαμιτσι,Αρμενιστης,Πλατανιτσι,Καβουροτρυπες,Λιμανακια στη Συκια καπου εκει θα παιζω Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 16, 2007 Αν δεις μια λευκη 147 με αυτοκολλητο snowclub it's me Καλαμιτσι,Αρμενιστης,Πλατανιτσι,Καβουροτρυπες,Λιμανακια στη Συκια καπου εκει θα παιζω Εσύ anemar χρυσό μου είπες όλο το πόδι! Βουρβουρού, Μαρμαρά και Πόρτο Κουφό άφησες! Οι δικοί μου προορισμοί: Porto Paradiso - Goa - Βαλτί - σε όλα τα νησιά στα ανοιχτά της Βουρβουρούς - Αμουλιανή κλπ Θα είμαι πάνω σε γκρι φουσκωτό με πειρατική σημαία, Yamaha $%hp κινητήρα, με το όνομα "BLACKY"!!! γιατί... ΝΟ ANNA NO PARTY Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 1, 2007 Αν τις πρώτες δυο μέρες νιώθετε ότι ο Λάππας βρίσκεται στον ίδιο χώρο διακοπών με τον δικό σας κι έχει βαλθεί να σας τρελλάνει... ή ο anemar πάρκαρε το αμάξι του στο camping σας... Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! είναι το στάδιο προσαρμογής των διακοπών! Και φυσικά όταν στην παραλία μιλούν για σανίδι... μην πάει το μυαλό σας στο κακό!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites