Guest Moderating Team Report post Posted July 25, 2007 Η υπομονή μας εξαντλήθηκε...Anastasiadis ΤΕΛΟΣ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted July 25, 2007 Γιατί ρε παιδιά; Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 25, 2007 Γιατί ο παραπάνω κύριος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 26, 2007 μαλλον εμεις δεν μπορουμε Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 26, 2007 Όχι, έχει να κάνει καθαρά με το οτι είμαστε αυστηροί στη χρήση κοσμιτικών επιθέτων, ειδικά από αγνώστους, ακόμη πιό ειδικά από αγνώστους στους οποίους έχουν γίνει προτροπές και προειδοποιήσεις με βάση κανονισμών τους οποίους αποδεχόμαστε και τηρούμε όλοι. Πού πρέπει (και γιατί) να φτάσει δηλαδή για να εφαρμοστεί ένας απλός κανονισμός; Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted July 26, 2007 Ρε παιδιά, Mil & Kostasbmw δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι μοντερειτορς να αποκαλεί ο Αναστασιάδης τον arma ηλίθιο και αυτοί να μην τον διαγράφουν; Ελεος, σαν πολύ δημοκρατικοί έχουμε γίνει στους μη έχοντες σχέση με τον σύλλογο. Εδώ είναι ένα site συλλόγου και όποιος δεν ανήκει σε αυτόν, φιλοξενείτε σε αυτό το forum. Ζητάμε απλά στον καθένα να συμπεριφέρεται με κόσμιο τρόπο. Δεν νομίζω οτι φημώνουμε την αντίθετη άποψη όλων αυτών που διαφωνούν ίσως με κάποιες απόψεις του συλλόγου όταν απλά θέλουμε αυτή να διατυπώνετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη του forum!!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted July 26, 2007 Kαι ρωταω εγω τωρα ρε Σωτο,ο Συλλογος δεν ειναι αλληλενδετος με το Φορουμ?????? Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 26, 2007 καποτε ειχε γινει συζητηση για το φορουμ (προσβαση κλπ) πολλες γνωμες ακουστηκαν στο πανω μερος λεει snowclub.gr και απο κατω ελληνικος συλλογος τουριστικης χιονοδρομιας με μικροτερα γραμματα (διαφωνω με αυτο ) αν το σιτε ελεγχεται απο το συλλογο .Προτιμω ναναι με μεγαλα γραμματα απο πανω αν ειναι οργανο του συλλογου αν θυμαμαι ειχα πει οτι προτιμω το σιτε του συλλογου ναναι ανεξαρτητο απο του snowclub (ας υπαρχουν 2) το ενα προσηλωμενο σε αυτα που λεει το καταστατικο και το αλλο για ποιο χαβαλε συζητησεις(που μπορουν να ξεφυγουν και λιγο) δεν ξερω μηπως πρεπει να το δουν το θεμα οι αρμοδιοι σε βαθος Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 26, 2007 Απαντήσεις σε αυτά υπάρχουν ήδη, από τις τότε συζητήσεις.. Περιληπτικά: -δεν διαχωρίζονται τα δύο (snowclub forum και forum ΕΣΤΧ) γιατί είναι όμορφο -κατά γενική ομολογία επισκεπτών- να έχουν πρόσβαση και να μαθαίνουν για τον σύλλογο (κάποιοι θέλουν να ζήσουν λίγο τον σύλλογο πριν γίνουν μέλη του ΕΣΤΧ). -σε συνέχεια του παραπάνω, αρκετές φορές επισκέπτες συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στις θέσεις, ιδέες, ενημέρωση του συλλόγου. -για τις συζητήσεις του συλλόγου (μελών) και μόνο υπάρχουν οι κλειστές ενότητες όπως πχ. τα "Θέματα του Συλλόγου" -δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρούμε/επιτηρούμε ένα forum μόνο και μόνο για να μπαίνουν και να βρίζονται μεταξύ τους άσχετοι. -δύσκολα θα ξεχωρίζει στα αυτιά/μάτια του κόσμου η διαφορά των δύο. Το μόνο που θα βλέπουν είναι ΕΣΤΧ και forum (ή fora, ένα που βρίζονται και ένα που δεν) Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 26, 2007 ..μισο Kωστα, τι σχεση εχει αυτο, με το αν το mods team ‘εστειλε’ ενα προκλητικα ψηλοπαρθενο τσολιαδάκι (αγνωστο σε ολους, ουτε καν μελος) που εβριζε μελη, απειλουσε για hacking στο site κ εριχνε flames στις αποφασεις/γραμμες πλευσης του ΔΣ, στις ομαδες εργασιας, αλλα κ στα σχολια των μελων-επισκεπτων!? Η Ομαδα Διαχειριστων εχει σκοπο να διαφυλαττεται η ομαλη λειτουργια του φορουμ (ομαλη δεν ειναι μονο οταν αντιδραει κατασβεστικα σε κακο που ηδη συνεβη, αλλα κ να προλαβαινει αυτο που παει να συμβει απο τυχον φλόκια που πιτσιλανε κατι λεβεντοκουρτινες ενος monitor!) Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 26, 2007 θα το προτιμουσα ετσι ωστε ναναι μονο για τα μελη (προσωπικη αποψη) και απο εμπειρια απο εξιδικευμενα φορουμ που συχναζω ετσι δεν θα ειχαμε προβληματα τετοια γιατι απλα δεν θα μπορουσε να γραψει ο καθε αναστασιαδης και να μπαινουμε σε διαδικασια αν θα σβησουμε και γιατι και πως Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 26, 2007 +1 Κωστή Ιάσονα συμφωνώ μαζί σου ότι, οι συζητήσεις μεταξύ μας μπορούν να γίνονται στην κλειστή ενότητα που είναι μόνο για μέλη. Ας μην δίνουμε έναυσμα σε κάθε τυχάρπαστο να σχολιάζει ηβριστικά τα του ΕΣΤΟΥΧ ή των μελών του. Και βεβαίως πρέπει οι Συντονιστές να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τους κανονισμούς του καταστατικού σε όλους αυτούς που μερικές (ή όλες) φορές παρεκτρέπονται. Να εξηγούμαι εννοώ ΜΟΝΟ αυτούς που παρεκτρέπονται όπως ο συγκεκριμένος αλεξιπτωτιστής.... ... Ο "αντίλογος" είναι επικοδομητικός όταν υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς τον/τους συνομιλητή/ες σου και φυσικά είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτος. Συμφωνώ να μην υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ του φόρουμ και του Συλλόγου. Το ένα είναι απλά ένα μέσο επικοινωνίας του άλλου, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Νομίζω ότι αυτό το θέμα "Περί ματαιοδοξίας..." πρέπει να κλείσει εδώ και να κοιτάξουμε να οργανώσουμε καμιά συνάντηση .....γιατι τα έχουμε παίξει τελείως νομίζω .... Φιλικά Δημήτρης Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted July 26, 2007 Καλημέρααααα Αν το φόρουμ γίνει μόνο για μέλη τότε θέτουμε ένα μεγάλο εμπόδιο σε κάποιους χιονοδρόμους που θέλουν να παρακολουθήσουν το site μας για λίγο καιρό και μετά να γίνουν μέλη στο σύλλογο. Όσο είναι δυνατό ας μην αφήνουμε κάποιον "φίλο χιονοδρόμο"να μας βάζει φυτιλιές με τα γραφόμενά του. Φιλικά πάντα Χρίστος ... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted July 26, 2007 Παρακολουθώντας το topic σιωπηλά 3 πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό: - Στρουνθοκαμηλισμός - Πονάει χέρι, κόψει χέρι, - Τα ίδια και τα ίδια Αντε, παμε παρακάτω. Υ.Γ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted July 26, 2007 Ο "αντίλογος" είναι επικοδομητικός όταν υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς τον/τους συνομιλητή/ες σου και φυσικά είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτος. Αυτό είπα κι εγώ φίλε ICEMAN, και νομίζω οτι δεν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να διαφωνεί σε αυτό. Share this post Link to post Share on other sites
anastasiadis 0 Report post Posted July 26, 2007 τσ τσ τσ ... ψεύδεσθε κύριοι, ψεύδεσθε... ναι δεν τα συγκράτησα γιατί με ειρωνεύτηκε το μέλος σας και δεν είπα ποτέ ότι θα σας κάνω hacking ! σας είπα ότι έχει πρόβλημα το λογισμικό σας και δεν είναι ασφαλές όπως ίσως νομίζετε (εξάλλου γιατί να σας κάνω hacking, μας εξασφαλίζετε τόσο ωραία διασκέδαση) σας έβαλα ένα ωραίο κείμενο από το πανεπιστήμιο μας και το σβήσατε είστε άξιοι της μοίρας σας, περιμένετε μετά να μαζέψετε κόσμο... πάρτε το χαμπάρι, πόσοι είστε ? 200 ? 20 θα μείνεται να κάνετε τουρνουά τάβλι μεταξύ σας... κρίμα, κρίμα... και το τέλος θα το δώσω εγώ όχι εσείς απλά αυτό είναι το τελευταίο μου πόστ, από εδώ και πέρα θα σας διαβάζω για να περνά ωραία η μέρα μου για γράψετε για 300κμ χιονοδρομικό στον χορτιάτη, ωραία θα ήταν ε ? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 26, 2007 Προσπάθησα κι εγώ να τοποθετηθώ στο θέμα, αλλά ειναι παρα πολυ δύσκολο να γίνει αυτή η συζήτηση μέσα στο φορουμ. Είναι μεγάλο το θέμα και σίγουρα σοβαρό και είναι δύσκολο όταν οι συνομιλητές σε τετοια θέματα δεν είναι πρόσωπο με πρόσωπο και η μια ένοια παρεξηγήτε ενώ η άλλη δεν γίνετε αντιληπτή. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε την ΓΣ του χρόνου για να το συζητήσουμε αλλά μπορουμε σε κάποια απο τις εκδρομές ή καλυτερα στην κοπή της πίτας να μιλησουμε για αυτό το θέμα. Ηδη σχετικά συζητήθηκε μέσα στα θέματα συλλογου και τοποθετήθηκε και το ΔΣ σε κάποια απο τα θέματα που προέκυψαν με την διαχείριση του σαιτ. Το κακό είναι ότι όταν βρισκόμαστε στις εκδρομές δεν συζητάμε αυτά τα θεματα αλλά και στις ΓΣ ειμαστε πολύ λίγοι δυστυχώς και δεν ακουγονται όλες οι αποψεις. Για το θέμα το συγκεκριμένο έχουμε τοποθετηθεί όλοι. Το οτι το συνεχίζουμε είναι αποδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά ή κατι δεν είναι το ιδιο αντιληπτό σε όλους μας. Το πρόβλημα παραμένει οτι ο αναγνώστης έχει να λυνει παζλ, αφου τα περισσότερα διεγραμένα κείμενα δεν είναι εμφανή και υποθέτουμε ο καθένας μας τί μπορεί να ειπωθηκε. Αυτο που μπορεί να γίνει άμεσα ειναι αυτά τα κείμενα να μπορουν να τα δουν τα μέλη του συλλογου στο κλειστό φόρουμ έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι γιατί διαγράφονται θέματα. Εάν ήταν εμφανή αυτά που γράφονται κατα καιρούς είμαι σιγουρος ότι δεν θα υπήρχαν επικρίσεις για τη δουλειά που κάνει το ΔΣ. Νομίζω ότι τα μέλη έχουν την ικανότητα να κρίνουν τα τυχόν γραφόμενα απο κομήτες ή ακόμα καμια φορά κι απο μάς τους ιδιους. kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 26, 2007 τσ τσ τσ ... ψεύδεσθε κύριοι, ψεύδεσθε...ναι δεν τα συγκράτησα γιατί με ειρωνεύτηκε το μέλος σας και δεν είπα ποτέ ότι θα σας κάνω hacking ! σας είπα ότι έχει πρόβλημα το λογισμικό σας και δεν είναι ασφαλές όπως ίσως νομίζετε (εξάλλου γιατί να σας κάνω hacking, μας εξασφαλίζετε τόσο ωραία διασκέδαση) σας έβαλα ένα ωραίο κείμενο από το πανεπιστήμιο μας και το σβήσατε είστε άξιοι της μοίρας σας, περιμένετε μετά να μαζέψετε κόσμο... πάρτε το χαμπάρι, πόσοι είστε ? 200 ? 20 θα μείνεται να κάνετε τουρνουά τάβλι μεταξύ σας... κρίμα, κρίμα... και το τέλος θα το δώσω εγώ όχι εσείς απλά αυτό είναι το τελευταίο μου πόστ, από εδώ και πέρα θα σας διαβάζω για να περνά ωραία η μέρα μου για γράψετε για 300κμ χιονοδρομικό στον χορτιάτη, ωραία θα ήταν ε ? Όπα ρε μεγάλε Ανάστο ..... Μας έκανες και γελάσαμε Η απάντησή μου ... στις εξυπνάδες σου ...................................................... ....................................................................................................................... ..................................................................................................................... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted July 26, 2007 Προσπάθησα κι εγώ να τοποθετηθώ στο θέμα, αλλά ειναι παρα πολυ δύσκολο να γίνει αυτή η συζήτηση μέσα στο φορουμ. Είναι μεγάλο το θέμα και σίγουρα σοβαρό και είναι δύσκολο όταν οι συνομιλητές σε τετοια θέματα δεν είναι πρόσωπο με πρόσωπο και η μια ένοια παρεξηγήτε ενώ η άλλη δεν γίνετε αντιληπτή. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε την ΓΣ του χρόνου για να το συζητήσουμε αλλά μπορουμε σε κάποια απο τις εκδρομές ή καλυτερα στην κοπή της πίτας να μιλησουμε για αυτό το θέμα. Ηδη σχετικά συζητήθηκε μέσα στα θέματα συλλογου και τοποθετήθηκε και το ΔΣ σε κάποια απο τα θέματα που προέκυψαν με την διαχείριση του σαιτ. Το κακό είναι ότι όταν βρισκόμαστε στις εκδρομές δεν συζητάμε αυτά τα θεματα αλλά και στις ΓΣ ειμαστε πολύ λίγοι δυστυχώς και δεν ακουγονται όλες οι αποψεις. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Το έχω πει πάρα πολλές φορές και σε πολλούς. Πρέπει να γίνονται συναντήσεις για να συζητάμε τα προβλήματα και για ν΄ακούγονται όλοι και όλα. Με το forum μονο και μια ΓΣ το χρόνο δεν γινεται τίποτα ή χειρότερα νομίζουμε οτι γίνεται κατι έχοντας λάβει λάθος μυνήματα. Πιστεύω οτι τέτοιες συναντήσεις μόνο καλό θα κάνουν στο σύλλογο και θα το βοηθήσουν να επιταχύνει. Προσωπικά, πίστευα ότι αυτό θα γινόταν όταν εμαθα για την αίθουσα της ΕΛΠΑ αλλα.... Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 26, 2007 Στάθη, τέτοιες προτάσεις (πρόσβαση σε σβησμένα post) γιατί να χαθούν μέσα σε άλλα θέματα/συζητήσεις όπως αυτή; Ας ανοίξει(ς) ένα καινούργιο thread και να συζητηθεί εκτενώς. Τουλάχιστον να γίνει η προεργασία και αν βλέπουμε οτι δεν βγαίνει άκρη από το forum, συνεχίζεται σε εκδρομή/συνάντηση/ΓΣ κλπ. Στο θέμα σου, έχω έναν ενδοιασμό βέβαια: κατά πόσο χρήσιμο θα ήταν να αφήνουμε προσβολές και βρισίδια να χαλούν μια τίνουσα προς κάποιο επιθυμητό επίπεδο ιστοσελίδα. Δηλαδή, να μεταφέρουμε τα παραπάνω σε προσβάσιμο από τα μέλη χώρο γιατί; Να μην χαλούν την εικόνα του thread, αλλά να χαλούν την εικόνα του forum; Να μπαίνουν τα μέλη να διαβάζουν σαχλαμαροεπιθέσεις για να περνάει η ώρα; Να νιώθουν οτι υπάρχει διαφάνεια και να μην νιώθουν οτι το ΔΣ κόβει ό,τι το συμφέρει; Αυτό είναι το θέμα; Υπάρχει τέτοιο θέμα καταρχάς; Έχει σβηστεί ποτέ κάποιο μύνημα που ήταν κόσμια διατυπωμένο κι ας έλεγε τις άκρως αντίθετες απόψεις από το ΔΣ (λέω το ΔΣ γιατί εκεί έχει πέσει το βάρος όσον αφορά το moderating); Τέσσερα χρόνια σιγοκαίει αυτή η φωτιά.. Γιατί; Ακόμη τουλάχιστον. Αν είναι προνοητικότητα για μελλοντική θωράκιση του συλλόγου, βγάζω το καπέλο. Όμως και πάλι χρειάζεται συζήτηση για να βρεθεί μια καλύτερη λύση από την πρόσβαση μελών σε σκουπίδια (βλ. παρακάτω). Επίσης (με αφορμή το τελευταίο γεγονός του κ. anastasiadi): έστω οτι απλά μεταφέρουμε το post για να βλέπουν τα μέλη τον anastasiadi να βρίζει τον Αριστοτέλη και δεν γίνεται το post αόρατο. Τί καταφέραμε; Την προσβολή προς τον Αριστοτέλη να είναι σε κοινή θέα στα μέλη (για αρχή....). Και τέλος, ποιός θα διαχωρίζει αν όντως πρέπει να κοπεί τελείως ένα μήνυμα που λέει πχ. προσωπικά στοιχεία του Β επειδή τα πήρε στο κρανίο ο Α; (<--- extreme παράδειγμα). Ή θα τα αφήνουμε για να μην υπάρχουν υποψίες για ανάρμοστο moderating; Τα παραπάνω είναι σκέψεις, όχι αναγκαστικά μόνο προς εσένα Στάθη. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και διαλέγουμε χρώμα (@ Στάθη: βλ. πρόσφατη ερώτηση με επίπτωση στις χορηγίες...). Απλά σαν μέλη διαλέγουμε την ψήφο μας στη ΓΣ να αντιπροσωπεύει άτομα που ως επί το πλείστον, ό,τι και να λέμε λάθη γίνονται από όλους, θα διαλέγουν τις σωστές αποχρώσεις του γκρι ανά περίπτωση, ΠΑΝΤΑ με -παραπάνω από επιθυμητή- την βοήθεια των μελών. Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 26, 2007 Ιάσων ειναι εξαιρετικά πολυπλοκο το θέμα για το δικο μας φόρουμ, μια και μπλέκονται αρκετές παράμετροι, απο ιδιοκτησιακά, κανονιστικά, συλλογικά κτλ. που δεν μπορεί αυτή η συζήτηση να γινει εδώ μέσα. Ετσι νομίζω τουλάχιστον. Καποιες απο τις σκέψεις μας μπορουν να αποτυπωθούν αλλά σιγουρα δεν μπορουν να αναλυθούν, και αφού έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα που έχει τόσες πλευρές ειναι πολυ δύσκολο να το αναπτύξουμε όσο θελουμε. Εάν το κάνουμε αποσπασματικά δυστυχώς χάνετε η ουσία και συνηθως καταλήγουμε σε παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι μια συνάντηση των μελών με μοναδικό θέμα αυτό θα ήταν το σωστότερο και κατ' εμέ ισως το μονο επικοδομητικό. Το θέμα ειναι εξαιρετικά σοβαρό πάντως, μια και αποτελεί ισως τη βασικότερη πηγή τριβών. Θα θυμάσε προ δυο βδομάδων τον χαμο που προκάλεσα εγώ μετά απο υπονοιες και λοιπές "πληροφορίες" που είχα για θεματα που τελικά δεν ήταν έτσι. Σε πληροφορώ ότι το γαιτανάκι συνεχιζετε. Και αυτο θα συνεχίζετε δυστυχώς εσαεί εάν δεν λυθούν καποια θέματα, ή ισως να εξηγηθούν στα μέλη του συλλογου με γεναιότητα. kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 26, 2007 Ιάσων ειναι εξαιρετικά πολυπλοκο το θέμα για το δικο μας φόρουμ, μια και μπλέκονται αρκετές παράμετροι, απο ιδιοκτησιακά, κανονιστικά, συλλογικά κτλ. που δεν μπορεί αυτή η συζήτηση να γινει εδώ μέσα. Ετσι νομίζω τουλάχιστον. Καποιες απο τις σκέψεις μας μπορουν να αποτυπωθούν αλλά σιγουρα δεν μπορουν να αναλυθούν, και αφού έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα που έχει τόσες πλευρές ειναι πολυ δύσκολο να το αναπτύξουμε όσο θελουμε. Εάν το κάνουμε αποσπασματικά δυστυχώς χάνετε η ουσία και συνηθως καταλήγουμε σε παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι μια συνάντηση των μελών με μοναδικό θέμα αυτό θα ήταν το σωστότερο και κατ' εμέ ισως το μονο επικοδομητικό. Ίσως να γίνει μια συνάντηση κατά Σεπτέμβριο-Οκτώβριο μεριά; Να προλάβει ο κόσμος να σκεφτεί και παραθέσει προτάσεις για συζήτηση; Το θέμα ειναι εξαιρετικά σοβαρό πάντως, μια και αποτελεί ισως τη βασικότερη πηγή τριβών. Θα θυμάσε προ δυο βδομάδων τον χαμο που προκάλεσα εγώ μετά απο υπονοιες και λοιπές "πληροφορίες" που είχα για θεματα που τελικά δεν ήταν έτσι. Σε πληροφορώ ότι το γαιτανάκι συνεχιζετε. Και αυτο θα συνεχίζετε δυστυχώς εσαεί εάν δεν λυθούν καποια θέματα, ή ισως να εξηγηθούν στα μέλη του συλλογου με γεναιότητα. Με έχασες.. Δεν ξέρω τί ακούς, πάντως μόνος σου είπες οτι ήταν λάθος η αντιμετώπισή σου να βασιστείς σε "πληροφορίες" και όχι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τα άτομα και τα οποία φέρουν φαινομενικά ευθύνη για μέρος των λεγόμενών σου, ακόμη και αυτή τη στιγμή που λες να "εξηγηθούν στα μέλη του συλλογου με γεναιότητα". Ποιά δηλαδή; Ακούγεται λες και υπάρχει πλεκτάνη από πίσω. Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 26, 2007 Γι' αυτο σου λέω ας τα πουμε απο κοντά καλυτερα. Το να εξηγηθουν με γεναιότητα δεν αφορά το να εξηγήσει το σημερινό ΔΣ ή γενικά τα ΔΣ ουτε οι μοντς ουτε κανένας, να εξηγηθουν τα θέματα γενικώς με γεναιότητα εννοώ... Βαζοντας ολα αυτα τα θέματα που αφορουν το σαιτ και την αντιμετώπιση των φαινομένων μέσα εδώ σε μια σωστή βάση. Ελπιζω να έγινα αντιληπτός. kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted July 26, 2007 Όπα ρε μεγάλε Ανάστο .....Τον μπέρδεψες με τον Αναστόπουλο. Άλλος προπονητής ο ένας, άλλος ο άλλος. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 26, 2007 είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρεστε στον anastasiadis προσωπικα μιας και δεν μπορεί να σας απαντήσει απο αυτόν το λογαριασμό. Share this post Link to post Share on other sites