ΜΙΚ 17,605 Report post Posted July 27, 2007 Aπό το Dachstein στο Monaco πετώντας ή περπατώντας. Τι πιο απλό δηλαδή? Τρίτη ημέρα του υπεραγώνα αντοχής και θέλησης και ήδη οι δύο πρώτοι matin muller και alex hofer έχουν ξεχωρήσει βάζοντας απίστευτες πτήσεις 140km κάθε μέρα και πέρασαν το δευτερο turnpoint στη Marmolada και πάνε για Eiger. Ο Δημήτρης Μπουραζάνης κρατάει ακόμα ψηλά την Ελληνική σημαία και παλέυει να κρατηθεί μέσα στον αγώνα.(κάθε δυο μέρες φεύγει ο τελευταίος). Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΦΥΓΕ Άντε Δημήτρη γερά Μαζί του ο Μάνος Κυριακάκης να τον κυνηγάει με το αμάξι http://www.massive-mag.tv/index.aspx?c=3&cid=7 Live tracking http://www.redbullxalps.com/index.aspx Google Earth tracking http://tracking.redbullxalps.com/googleEarth/xa2007.kml Υ.Σ. Εκτός από τους πολύ καλούς φίλους Μάνο και Δημήτρη έχω προσωπικό ενδιαφέρων. Έχω ψωνίσει στο ίδιο σoυπερμαρκετ ντομάτες με τον alex hofer σε παγκόσμιο παρπέντε και...ο ogisawa έχει ταξιδέψει στο πίσω μέρος του rav μου μαζί με σκηνές κατσαρόλες παπούτσια κλπ κλπ 30χλμ όταν τον μαζέψαμε στο παγκόσμιο στην Ιταλία από ένα χωράφι Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 27, 2007 Τη φετινή brochurα του αγωνα την ειδες Μιχαλη (εξωφυλλο κ σαλόνι) ? O ΔΜπ ειναι σκυλι , αν δει τα σκουρα κ εγκαταλειψει θα παει να κανει τιποτα άλλο τρελο στις Αλπεις κ θα πατσισει! Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted July 27, 2007 Οχι για κράτα την να υπάρχει για ντεκόρ Πάντως είδα τις χτεσινές φωτογραφίες πετώντας πάνω από του Δολομίτες. Για δείτε τες..gallery...picture gallery κλπ Ωραία είναι και στο γραφείο δε λέω Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 27, 2007 Link? Άκυρο, το είδα. Nice! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted July 27, 2007 Ολεεεεε να πούμε καλή επιτυχία στον Δημήτρη, και είναι σιγουρο Κωστή οτι κάτι θα βρεί, το είχα ξεχάσει οτι θα ήταν εκεί, νομίζα οτι θα ήταν αλλού ξέρεις εσυ... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 27, 2007 Ωραία είναι και στο γραφείο δε λέω ποίο γραφείο? βόλτες στο Χαλάνδρι θες να πεις "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 27, 2007 Mik σημερα χαζευα ξανα το thread σου για το παραπεντε... ε ρε φωτιες που μας αναβεις... και ολο το σκεφτομαι που λει και το τραγουδι... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 27, 2007 Άντε, να έχω και παρέα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 28, 2007 ασε η φημες λενε οτι δεν ασχολεισαι με το αθλημα καθολου... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted July 28, 2007 Δυστυχώς ο Δ. Μπουραζάνης είναι εκτός αγώνα. Το Google Earth tracking πάντως είναι πολύ καλό. Βρήκα ενδιαφέρουσα ασχολία για τις επόμενες μέρες. (Αυτη τη στιγμή ο Alex Hofer ξεκουράζεται στα 1640 μ στην ανάβαση του για τα ~2700 της επομένης κορυφής-απογείωσης) lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 28, 2007 ασε η φημες λενε οτι δεν ασχολεισαι με το αθλημα καθολου...Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω βάλει ελάχιστες πτήσεις. Ένας από τους λόγους όμως είναι ακριβώς αυτό, το ότι δεν έχω παρέα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 28, 2007 Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω βάλει ελάχιστες πτήσεις. Ένας από τους λόγους όμως είναι ακριβώς αυτό, το ότι δεν έχω παρέα. Κε Λάππα θα με πάρετε μαζί σας; Πάντα ήθελα να πετάξω και νομίζω από εκεί προέρχεται και η ροπή στις πτήσεις που με διέπει στο σκι... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 28, 2007 Ναι, αλλά ειδικεύεσαι στις χαμηλές πτήσεις. Στο παραπέντε πετάμε λίγο πιο ψηλά! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 29, 2007 Γιώτα είσαι αυτό που λέμε δηλαδή για πέταμα?? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites