kostakiskal 10 Report post Posted August 20, 2007 παρεπιπτόντως, μια και έχει ανακοινωθεί εδω και κάμποσο καιρό το πρόγραμμα εκδρομών του συλλόγου, σκέψη για ski season opening party, δεν υπάρχει για φέτος;και εαν ναι, για ποιά ημερομηνία; Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 21, 2007 Τέλος Νοεμβρίου Αθήνα, αρχές Δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 21, 2007 καλα που το θυμηθηκε ? εγω θα λειπω τοτε οποτε το χανω Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 Εκπαιδευτικό μηνιαίο σεμινάριο στην Αλάσκα έχεις; Εμένα με βολεύει απίστευτα! Κάτι λίγο οι εκλογές, κάτι οι επαναληπτικές, κάτι το πάρτυ του συλλόγου, κάτι η γιορτή μου... κάθε μήνα θα πετάγομαι Θεσσαλονίκη... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 21, 2007 Εκπαιδευτικό μηνιαίο σεμινάριο στην Αλάσκα έχεις;οχι αλλα θα κανω ασκησεις ετοιμοτητας χειμερινης φυσης κάτι η γιορτή μουαν κανεις καποιο παρτυ 9/12 σαρωνιδα πχ κοντα ειναι θα το τιμησω Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 αν κανεις καποιο παρτυ 9/12 σαρωνιδα πχ κοντα ειναι θα το τιμησωΜέχρι τότε... όλα είναι ρευστά...Θα σε έχω υπόψιν μου όμως! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted August 23, 2007 Να ρίξω και μια ιδέα:μήπως θα ήταν ωραίο, το σ/κ αμέσως μετα τις εκλογές ή το προηγούμενο,να κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση ή clubοκατάσταση, για να πούμε απο κοντά πως περάσαμε το καλοκαίρι;αυτό μπορεί να γίνει κάπου παραλιακά νομίζω (είχε γίνει και πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος ή πρόπερσι Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 23, 2007 καλη ιδεα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted August 24, 2007 Να ρίξω και μια ιδέα:μήπως θα ήταν ωραίο, το σ/κ αμέσως μετα τις εκλογές ή το προηγούμενο,να κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση ή clubοκατάσταση, για να πούμε απο κοντά πως περάσαμε το καλοκαίρι;αυτό μπορεί να γίνει κάπου παραλιακά νομίζω (είχε γίνει και πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος ή πρόπερσι Εμείς του συλλόγου είμαστε σοβαροί άνθρωποι... από ΓΣ σε ΓΣ βρισκόμαστε μόνο Άντε φανταστικέ μου ΣΤΧ βάλε την ανακοίνωσή σου για club κατά προτίμηση Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 24, 2007 Να ρίξω και μια ιδέα:μήπως θα ήταν ωραίο, το σ/κ αμέσως μετα τις εκλογές ή το προηγούμενο,να κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση......... Τουτουνού εδώ ,οι ιδέες και προτάσεις είναι πάρα-πάρα πολύ καλές!Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι,γιατί μαυρόγατα τον ανεβάζετε-μαυρόγατα τον κατεβάζετε; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 24, 2007 Τώρα μην ανοίγεις πληγές Mitsaras... Καλά είμασταν στο θέμα club... το'χουμε, το'χουμε... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted August 24, 2007 Να ρίξω και μια ιδέα:μήπως θα ήταν ωραίο, το σ/κ αμέσως μετα τις εκλογές ή το προηγούμενο,να κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση ή clubοκατάσταση, για να πούμε απο κοντά πως περάσαμε το καλοκαίρι;αυτό μπορεί να γίνει κάπου παραλιακά νομίζω (είχε γίνει και πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος ή πρόπερσι Οχι ρε σε ταβέρνα, έχω αρχίσει δίαιτα, να βρούμε κανά vegeterian εστιατόριο λέω εγώ... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted August 24, 2007 Σπύρο, λες όχι σ ε ταβέρνα;τι έπαθες;νιώθεις καλά; Εν πάση περιπτώσει, η ταβέρνα έχει το καλό οτι μπορείς και να κουβεντιάσεις και να γελάσεις και να διώξεις και αυτούς που είναι γύρω γύρω.Και κυρίως να φας καλά και να πιείς και κανένα καλό κρασί που θα φέρει ο πρόεδρος απο το Αργος (μαζί με κανένα πεπόνι για επιδόρπιο).Και επίσης μπορείς και να συνεχίσεις και σε κα΄νενα μπαράκι μετα (ή χοροπηδάδικο).Νομίζω η παρασκευή ή το σάβατο πριν τ ις εκλογές είναι μια καλή ημερομηνία. Σπύρο και εσυ μπορείς να έρθεις, μόνο που θα κάτσεις σε διπλανό τραπέζι λόγω δίαιτας και θα τη βγάλεις με ντοματοσαλάτα και Coca-Cola Zero. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 24, 2007 Όχι πριν τις εκλογές παρακαλώ, έχω όλο ανειλημένες υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσω να παραστώ...Όχι τίποτε άλλο, αλλά, αν δεν τρώει ο porfirio, λείπω κι εγώ, βλέπω όλα τα φαγητά να μένουν! Κρίμα είναι!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 24, 2007 γιωτα αν καταφερεις 3 μακαροναδες φουρνου γραφεσε στο κλαμπ αν καταφερεις 4 πας για ΔΣ αν ξεπερνας τις 6 προεδρος απευθειας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 24, 2007 Πρόσεχε τί λες γιατί θα εκτεθείς! Δεν με έχεις δεί να τρώω νομίζω..... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted August 24, 2007 αν καταφερεις 3 μακαροναδες φουρνου γραφεσε στο κλαμπ αν καταφερεις 4 πας για ΔΣ αν ξεπερνας τις 6 προεδρος απευθειας Kαι στις 8 σε φωνάζουν πλέον SETH MORISSON Φιλικά SETH ΥΓ: εννοείται ότι θα φάω χωριάτικη Κostakiskal, μόνο που μεταξύ της ντομάτας και της φέτας θα έχει και κανά κιλό μπιφτέκια , όσο για το ποτό θα προτιμήσω ΤΣΙΠΟΥΡΟ ZERO.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 24, 2007 Kαι στις 8 σε φωνάζουν πλέον SETH MORISSON Φιλικά SETH Ωχ: Θα παραμείνω στις 6..... Δεν θα μου πηγαίνει το SETH...... ΥΓ: εννοείται ότι θα φάω χωριάτικη Κostakiskal, μόνο που μεταξύ της ντομάτας και της φέτας θα έχει και κανά κιλό μπιφτέκια , όσο για το ποτό θα προτιμήσω ΤΣΙΠΟΥΡΟ ZERO.... Τί να σου κάνουν παιδί μου τα μπιφτέκια;;....Δεν χτίζεις κοιλιακούς ρολά με μπιφτέκια!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 24, 2007 Πρόσεχε τί λες γιατί θα εκτεθείς! Δεν με έχεις δεί να τρώω νομίζω..... To avatar σου σε διαψεύδει όμως! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 24, 2007 To avatar σου σε διαψεύδει όμως! Κάνω πολλές καύσεις!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 24, 2007 Κάνω πολλές καύσεις!!!! .....Kαι ποιός δεν θά΄θελε να ξέρει το πρόγραμμα των καύσεων για να το εφαρμόσει! Θά΄ναι ότι καλύτερο,να τρώς απολαμβάνοντας τον άμπακο και μετά....τσούπ ένα προγραμματάκι καύσεων και νά΄σαι σαν να μην έφαγες ποτέ! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted August 26, 2007 Ακομα δεν γυρισαμε καλα καλα απο τις διακοπες μας και λετε για παρτυ? Βρε ουστ χριστιανοι ΥΓ: Φετος η Αμοργος ειχε την τιμιτική της, ας ερχοσασταν Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites