Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
spider

Ζηλευω!!

Recommended Posts

:D Κωστη μην με μπριζονεις με την ΓΣ, γιατι η πεννα του δημοσιογραφου τσακιζει κοκκαλα χειροτερα απο την γλωσσα!!!!

Δεν αντιδικω με κανεναν ουτε σκοπος μου ειναι να δημιουργησω θεμα ή θεματα στο συλλογο, απλα με χαλαει λιγακι οταν καποιοι γραφονται στο συλλογο με αποτερο σκοπο τις εκδρομες, τον πιο φθηνο εξοπλισμο ή οταν βρεθουν σε μια δυσκολη στιγμη αμεσως (χιονοδρομικα, υγεια, καιρος κλπ) να δωσουν το παρον!!!!!!!!

Και γω ρε παιδια αφηνω γυναικα και 4 μηνων κορακλα σπιτι και κατεβαινω απο το Γαλατσι στην Συγγρου

για να δω τα φιλαρακια ή τελος παντων τις φατσουλες ολων σας!!!!! Ποτέ ομως δεν παραπονεθηκα! :D

Σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολο παντα να υπαρχει"απαρτια"αλλα .................. :D:o

Τεσπα τεσπα!!!!!! Τιμο-νιερη δειξε στο κοσμο πως να αποφευγει την κινηση για να φτανουν ολοι μια ωρα νωριτερα. :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Όλοι χρειάζονται, Spyder. Και αυτοί που θα θελήσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά, και αυτοί που θα γράφονται μόνο για τις εκδρομές. Η δύναμη μας είναι τα μέλη.

Make Parnassos Great Again!

Χρήστο, κάποτε ηταν ο κανονας αυτος κ ολοι το επιδιωκαμε :D , 4χρονια μετα την ιδρυση του club' εγειρονται αμφιβολιες, αν τελικα το ποσοτικο στοιχειο, αποτελει Δεικτη Αποδοσης/Αποτελεσματος κ οχι το ποιοτικο (οπου ποιοτητα, δυστυχως πολυ σχετικη εννοια)! :D

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Το πρόβλημα είναι ότι το ποσοτικό δεν το φτάσαμε (ακόμα), τουλάχιστον όχι στα επίπεδα που θα θέλαμε, Κωστή.

Ποιος αντιλέγει ότι αν είναι να διαλέξουμε ανάμεσα σε ποσότητα και ποιότητα θα προτιμούσαμε το δεύτερο; Θεωρώ όμως ότι αν είχαμε πολύ περισσότερα μέλη, θα είχαμε σίγουρα και περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στα θέματα του συλλόγου και δεν πλησιάζουν τα snowclub μόνο για τις δελεαστικές εκδρομές.

:D Χρηστο εδω θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω!!! :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Μεγάλες κουβέντες για μεγάλα threads...

Ας μείνουμε στο θέμα μας... ή οι moderators (Χρήστο...) να αρχίσουν το έργο...

Γιατί να αρχίσουν έργο οι μοντεράτορες;Επειδή λέγονται αλήθειες;

9-2-05020.jpg

όχι, για να μην μπλέκονται τα θέματα μεταξύ τους...

ποιός μίλησε για "φίμωση";;;;

Ε τότε μπορείτε να το πάτε στα θέματα συλλόγου .

9-2-05020.jpg

;) Ωπα, όχι ρε παιδια, δεν χρειαζεται καμια επεμβαση απo διαχειριστες/συντονιστες! Μια χαρα παει το θεμα..απλα αναπτυσσεται περαιτερω, αλλα ειναι εντος γενικοτερου θεματος!

Καλη καριερα Χρήστο :blink:(μονο εσυ δεν ειχες περασει απo mod! :blink: )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Επί του θέματος τώρα, Φέτος τραβάω ζόρια με τις συναντήσεις του συλλόγου καθώς τελειώνω πάρα πολύ αργά από την δουλειά (ας όψεται εκείνη η 22χρονη φοιτήτρια που μπορεί να κάνει μάθημα μόνο πολύ αργά). Αν ήμουν παντρεμένος, με αυτή τη δουλειά θα περνούσα σοβαρότατη κρίση. ;)

Τελικά η επόμενη συνάντηση θα γίνει στο Flocafe στο Μαρουσι. Διπλα στο village center.

To parking ειναι σχετικα πιο ευκολο απο της Συγγρου αλλα ενδεχεται και το μαγαζι να ειναι πιο γεματο απο κόσμο.

Είδωμεν, παντως σίγουρα έχει πιο όμορφο εξω-σύλλογικο κόσμο γι'αυτους που ενδιαφερονται και γι'αυτο.

Τη Πέμπτη λοιπόν.

καλό σημείο για καφέ είναι και το Μπουρνάζι (haagen Dazs) πολυ όμορφο μαγαζί άνετο παρκινγκ στα γυρω στενα και μετρό κοντά.

Τα σημεία του ορίζοντα είναι 4 ;)

ας όψεται εκείνη η 22χρονη φοιτήτρια που μπορεί να κάνει μάθημα μόνο πολύ αργά

Ε δεν ακούγεται ακριβώς και πρόβλημα... ;)

Αρνάκι άσπρο και παχύ....

Επί του θέματος τώρα, Φέτος τραβάω ζόρια με τις συναντήσεις του συλλόγου καθώς τελειώνω πάρα πολύ αργά από την δουλειά (ας όψεται εκείνη η 22χρονη φοιτήτρια που μπορεί να κάνει μάθημα μόνο πολύ αργά). Αν ήμουν παντρεμένος, με αυτή τη δουλειά θα περνούσα σοβαρότατη κρίση. ;)

Εχει ο κοσμος προβληματα... :blink: φερτηνα στο Flocafe! :o Αγγλικα θα μαθει, Γαλλικα θα μαθει... :blink:

Φιλικα

ΜακηςΜ

με χαρα διαπιστωνω και παλι οτι

"ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα"

Είναι συγκινητικό να έχεις φίλους τόσο πρόθυμους να προτείνουν λύσεις! :blink:

Ειναι σοφο να ξερεις τι αποτελει μερος της λυσης και τι μερος του προβληματος... :blink::o:o

Εγω απλα θεωρησα οτι με τοσα νεα και ανησυχα παιδια στις συγκεντρωσεις μας, θα ειχε πολυ εξασκηση η κοπελλα ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

Το email της συναντησης δε πηγε στους περισσοτερους απο εσας γιατι ο server περναει ανεμοβλογια αυτο το καιρο και μας τα κανει ολα οπως γουσταρει αυτος.

Να θυμάστε όμως ότι το Floca στο Μαρουσι ειναι πισω απο τα Goodys (αυτα ειναι φατσα στη Κηφισιας)

Το Flocafe αυτο ειναι ενα πολυ καλο μερος για συναντηση (αν μας κατσει :rolleyes: ) γιατι εχει και parking κατω απο τα παλια Village Cinemas (νομιζω οτι εκλεισαν).

Φιλικα

ΜακηςΜ

και διπλα εχει

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Προσέξτε οτι η συνάντηση θα γίνει στο ισόγειο, όχι στον 2ο όροφο όπως αρχικά έλεγε η ανακοίνωση (δυστυχώς την Πέμπτη θα έχουν ένα πάρτυ και δεν μπορούσαν να μας βάλουν επάνω).

Όταν μπείτε από την κεντρική είσοδο, στο βάθος απέναντι είναι το μπαρ, εμείς θα καθόμαστε αριστερά του.

B) Τωρα εγω τι πρεπει να απαντησω?? Μην με γαργαλατε να γραψω με αυτα που λετε!!!! :rolleyes:

Εγω απλα θα γραψω οτι δεστε τις συμμετοχες της εκδρομης και τοτε πειτε ποσοι απο αυτους ερχονται

στις συναντησεις του συλλογου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::D:D

Εχω την εντυπωση οτι ο συλλογος δεν ειναι μονο εκδρομες, λεω τωρα εγω!!!!! ;)

Απάντησε ό,τι θέλεις, με δικά σου λόγια. Δεν αντιδικεί κανένας εδώ μέσα.

Τι νόημα έχει το ποιοι έρχονται στις εκδρομές σε σχέση με αυτούς που ακολουθούν τις συναντήσεις για καφέ; Ή μήπως αυτοί που έρχονται στις εκδρομές έρχονται σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου; Ή μήπως όσοι έρχονται στις συγκεντρώσεις έρχονται και στις εκδομές, ή θα έπρεπε να έρχονται;

Άλλωστε αυτές οι συναντήσεις δεν έχουν να κάνουν με κάτι ουσιαστικό για τον σύλλογο.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται στις συναντήσεις. Σκοπός νομίζω είναι ένα φιλικό και ζεστό κλίμα (ποιότητα, όχι ποσότητα) που να λειτουργεί σαν ένας ακόμη πόλος έλξης για την προσέγγιση νέων μελών, συγκράτηση υπάρχουσων μελών. Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα :D Τα υπόλοιπα στην πράξη με το καλό και εκτός απροόπτου την Πέμπτη :rolleyes::lol:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra