lari 0 Report post Posted October 14, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ 1,70 ΚΑΙ 65-70 ΚΙΛΑ(ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ski. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ forum ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΔΙΛΑ, ΚΑΛΩΣ..(ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΑΡ...) ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 14, 2007 Lari στην ενότητα "Ski το Άθλημα" κατά καιρούς έχουμε καταπιαστεί εξοπλισμού.Μάλιστα πρόσφατα έτρεξαν θέματα παραπλήσια με το δικό σου. Πολύ καλά κατάλαβες,όντως οι μπότες είναι μακράν το σημαντικότερο στοιχείο του εξοπλισμού και εκείνο από το οποίο ξεκινάς να ξοδεύεις τα $$$$ σου είτε είσαι αρχάριος,μέτριος ή έμπειρος. Αν έχεις πιο συγκεκριμένα ερωτήματα ή σκέφτεσαι κάποιο συγκεκριμένο εξοπλισμό μετα χαράς να τα συζητήσουμε. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
lari 0 Report post Posted October 14, 2007 Lari στην ενότητα "Ski το Άθλημα" κατά καιρούς έχουμε καταπιαστεί εξοπλισμού.Μάλιστα πρόσφατα έτρεξαν θέματα παραπλήσια με το δικό σου. Πολύ καλά κατάλαβες,όντως οι μπότες είναι μακράν το σημαντικότερο στοιχείο του εξοπλισμού και εκείνο από το οποίο ξεκινάς να ξοδεύεις τα $$$$ σου είτε είσαι αρχάριος,μέτριος ή έμπειρος. Αν έχεις πιο συγκεκριμένα ερωτήματα ή σκέφτεσαι κάποιο συγκεκριμένο εξοπλισμό μετα χαράς να τα συζητήσουμε. μα για να ρωτησω κατι πιο συγκεκριμενο, πρεπει να ξερω τι να ρωτησω.επισης για τις διαστασεις μου δε βρηκα κανενα σχετικο post Quote Share this post Link to post Share on other sites